Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Μα για αυτό και η παρέμβαση μου .
Έληξε το θέμα ,Το νήμα αφορά μόνο τα ακουστικά .

over ear ακουστικα

Γεια σας παιδια, βρισκομαι στην αναζητηση ακουστικων

Budget: εως 150
ανοικτου ή κλειστου δε με νοιαζει
Οver ear
Μουσικές προτιμήσεις: λαικα (παλια και συγχρονα)
χρήσεις: Μουσικη
Μπορώ/ενδιαφέρομαι να αγοράσω από εξωτερικό?: ναι
Θα ηθελα να ειναι σχετικα ανετα (για 3-4 ωρες χρησης)
Ιστορικό: AKG K240, AKG K44 PERCEPTION

Τα συνδεω στο fiio e10k

Αυτη τη στιγμη εχω τα akg k240, στα οποια εχω την αισθηση οτι η φωνη (που με ενδιαφερει κυριως) ακουγεται απομακρυσμενα απο το αυτι μου και νομιζω εχουν λιγο εντονοτερο μπασο απο οσο θελω

Απο οσο εχω κοιταξει, ειμαι αναμεσα σε Sennheiser HD 598, AKG K550 και AKG K612
Ποιο να προτιμησω απο αυτα ή αν υπαρχει και κατι αλλο ποιο θα προτεινατε?

Re: over ear ακουστικα

Για 3-4 ώρες ανοικτά γιατί θα ιδρώνεις πολύ.
Προτιμώ HD 598 αλλά να ξέρεις ότι το 612 είναι το κρυφό μυστικό της AKG , το καλύτερα κουρδισμένο ακουστικό της!

Για φωνητικα που με ενδιαφερει περισσοτερο ποια απο τα δυο ειναι καλυτερα?

Περίπου το ίδιο δύσκολο να θυμηθώ από μνήμης.
Το 612 όμως πιο δύσκολο στη οδήγηση.
Επίσης τα Sennheiser HD518 και 558 είναι λίγο πιο ζεστά από το 598 αλλά λιγότερο καθαρά.
Περισσότερο μπάσο τα 518 και 612.

Το φοβαμαι λιγο το μπασο, οποτε παω για τα 598
Ευχαριστω

Καλησπέρα παιδιά. Καινούριος στο φόρουμ, και αναζητώ bluetooth ακουστικά over ή on ear με μπάτζετ μαξ 50 ευρώ.

Ψάχνω ουσιαστικά για την πιο vfm επιλογή στην κατηγορία αυτή. Η χρήση θα είναι με κινητό (HTC 10, με ειδικό DAC, αρκετά καλύτερο από την πλειοψηφία για όσους ξέρουν), 1-2 ωρες το πολύ την ημέρα, ακούσματα κυρίως ροκ. Ιδανική περίπτωση θα ήταν να δίνει και τη δυνατότητα και για καλώδιο, αλλά δεν είδα κάτι τέτοιο σε αυτή την τιμή.

Επίσης, επειδή είμαι ολίγον τι άσχετος, η ποιότητα του ήχου ενός bluetooth ακουστικού των 50 ευρώ σε σχέση με ένα με καλώδιο, είναι μεγάλη; Απλά αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει κυρίως η άνεση και θέλω να γλιτώσω καλώδια, αλλά δεν θέλω να κάνω τεράστια θυσία στον ήχο. Θα μου πείτε στο μπάτζετ που κοιτάω ήδη κάνω θυσία, αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ :P

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια

Αν πάρεις bluetooth ακουστικά τότε παρακάμπτεις το dac του htc διότι αυτά χρησιμοποιούν δικό τους ενσωματωμένο dac. Άρα αν θέλεις το dac του htc πας σε καλώδιο.

Ναι, έχεις δίκιο, δεν το σκέφτηκα καθόλου αυτό. Άρα η ιδανική περίπτωση είναι ένα Bluetooth ακουστικό που θα παίρνει και καλώδιο για τη χρήση μου.

Έχουμε κάποια τέτοια πρόταση; Ή κάποιο που δεν παίρνει καλώδιο, αλλά είναι αξιοπρεπές

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Ναι, έχεις δίκιο, δεν το σκέφτηκα καθόλου αυτό. Άρα η ιδανική περίπτωση είναι ένα Bluetooth ακουστικό που θα παίρνει και καλώδιο για τη χρήση μου.

Έχουμε κάποια τέτοια πρόταση; Ή κάποιο που δεν παίρνει καλώδιο, αλλά είναι αξιοπρεπές

Θα έλεγα να μην επενδύσεις σε ΒΤ σε αυτά τα χρήματα.. θα πληρώσεις ένα feature που θα σε κάνει να χάσεις σε ποιότητα από αλλά πιο σημαντικά μέρη του ακουστικού που έχουν να κάνουν με την ηχητική ποιότητα

Θα είναι τόσο μεγάλη και αξιοπρόσεκτη η διαφορά;

Μόνο εσύ μπορείς να το κρίνεις αυτό. Αν είναι προτεραιότητα το ασύρματο όμως, τι νόημα έχει να σε απασχολεί η ποιότητα? Από την άλλη να ξέρεις ότι έχεις πολύ λιγότερες λύσεις εκεί, και πολύ ακριβότερες. Κάτι αξιόλογο ξεκινάει από τα 60-70.

Έχω δει μέχρι τώρα τα Philips SHB3060 και τα JBL T450BT. Αν υπάρχει κάποια άποψη θα το εκτιμούσα

Για wired στη ίδια τιμή τι προτείνετε;

Τα παρακάτω με καλώδιο είναι απείρως καλύτερες επιλογές από τα παραπάνω και αν ισχύουν αυτά
που διαβάζω για το HTC 10 θα έχεις πολύ καλό αποτέλεσμα.
Sennheiser HD202ii - 205ii - 451 - 419 - 461
AKG - K52 - 72 - 92
Audio Technica - M20x

Κοίτα, τον συγκεκριμένο δεν τον ξέρω. Αυτά τα έχω ακούσει μόνο με εξωτερικό ενισχυτή ακουστικών πάνω σε PC με κάρτα ήχου, παλιά (χωρις ενισχυτή δηλαδή) αλλά όχι ενσωματωμένη τέλος πάντων...Δεν τα έχω ακούσει ταιριαστά με κανα DAC. Πολύ μπάσο. Βασικά έχει έναν ήχο που αρέσει στη μάζα (χωρίς να είναι αρνητικό το λέω). Μπάσα και πρίμα φούλ, ειδικά τα μπάσα. Από κει και πέρα μου φάνηκαν πολύ άβολα. Αλλά πάλι σχεδόν κανένα on-ear δεν έχω βρει βολικό μέχρι τώρα. Ίσως αυτά όμως να είναι λίγο πιο άβολα από τα περισσότερα.

Νέα ακουστικά .... για να δούμε τι προτείνετε.

Budget: 50 ευρώ
Earbud/Ιn-Ear/On-Ear/Over-Ear
Κλειστού τύπου
Συνοδευτικά: Τίποτα. Πηγή το λαπτοπ ή το κινητό
Μουσικές προτιμήσεις: Όλα τα είδη με έμφαση στη metal, rock, house, techno και διάφορα Ελληνικά ακούσματα από Παπακωνσταντίνου, τρύπες ξύλινα σπαθιά μέχρι Stavento, ημισκούμπρια Μηδενιστή και going throught.
Απαιτήσεις: Μεγάλη ένταση, έντονο μπάσο καθαρό ήχο.
Άλλες χρήσεις: Μουσική, ταινίες, παιχνίδια RPG.
Extra features: Αδιάφορο
Μπορώ/ενδιαφέρομαι να αγοράσω από εξωτερικό?: Ναι αλλά θα προτιμούσα κάτι από Ελλάδα για άμεση παραλαβή.
Ιστορικό: Sony MH1, Xiaomi Piston III, LG Quadbeat 3, JBL T100.