Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Απάντηση: Ακουστικα... προτασεις?

Δε βγαινω να δωσω 100 ευρω αυτη την εποχη!!
Για τα κ 430 καποια γνωμη,η για καποια το πολυ μεχρι 60 ευρω?

Αφού δεν βγαίνεις κάνε οικονομία μέχρι να τα μαζέψεις και να πάρεις κάτι καλό.
Την παροιμία με το φτηνό το κρέας την ξέρεις...

Re: Ακουστικα... προτασεις?

Τα φτηνά Grado τα έχει δοκιμάσει κανένας;

Κατά την γνώμη μου μακριά από Grado γιατί αν χαλάσουν εδώ δεν φτιάχνονται.
Έχω το RS1 τα παίζω με τον δικό τους τον ενισχυτή, τελευταία έβγαλε πρόβλημα το αριστερό κανάλι από το το καλώδιο, εδώ ποιος αναλαμβάνει να τα ανοίξει ?
Μάλλον μόνος μου θα το αλλάξω.....
να με συγχωρείτε αλλά δεν θα ήθελα να πω περισσότερα.

Απο την εμπειρια που ειχα μεχρι τωρα με καποια grado,απο φτηνα μεχρι και πιο ακριβα(sr60,sr325,rs2,gs1000),μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι ειναι πολυ υπερτιμημενα(πολυ ακριβα για τον ηχο που δινουν).Ο ηχος τους μου φαινεται λιγο "φτηνος",χωρις να ειναι εκλεπτυσμενος,αλλα καπως σκληρος και χρωματισμενος.Οχι οτι ειναι κακα παλι,αλλα εγω δε θα κοιτουσα σε grado.Αν δε δοκιμασεις ο ιδιος βεβαια δε μπορεις να ξερεις.
Σιγουρα τα αδικω λιγο με αυτο που λεω,θελουν και λιγο ψαξιμο και τα ακουστικα γενικα,ειδικα τα πιο ακριβα,πως θα τα ταιριαξεις με ενισχυτες κτλ...

Για οικονομικα πηγαινε σε koss κατα τη γνωμη μου.

Απο την εμπειρια που ειχα μεχρι τωρα με καποια grado,απο φτηνα μεχρι και πιο ακριβα(sr60,sr325,rs2,gs1000),μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι ειναι πολυ υπερτιμημενα(πολυ ακριβα για τον ηχο που δινουν).Ο ηχος τους μου φαινεται λιγο "φτηνος",χωρις να ειναι εκλεπτυσμενος,αλλα καπως σκληρος και χρωματισμενος.Οχι οτι ειναι κακα παλι,αλλα εγω δε θα κοιτουσα σε grado.Αν δε δοκιμασεις ο ιδιος βεβαια δε μπορεις να ξερεις.
Σιγουρα τα αδικω λιγο με αυτο που λεω,θελουν και λιγο ψαξιμο και τα ακουστικα γενικα,ειδικα τα πιο ακριβα,πως θα τα ταιριαξεις με ενισχυτες κτλ...

Για οικονομικα πηγαινε σε koss κατα τη γνωμη μου.

Χρωματισμένα εγώ δεν θα το έλεγα, τουλάχιστον κρίνοντας απ' τα δικά μου, τα GRADO έχουν το δικό τους κοινό όπως συμβαίνει με όλες τις εταιρίες, επίσης έχουν αρκετά δυναμικό ήχο ένα χαρακτηριστικό που μου αρέσει πολύ, από τιμή όντως είναι σχετικά ακριβά αν ήταν ευρωπαϊκό προϊόν θα κόστιζε λιγότερα.

Ναι η αληθεια ειναι οτι τα grado τα προτιμουν πολλοι λογω του forward και δυναμικου χαρακτηρα τους.Ειναι το τι αρεσει στον καθενα,αυτο ειναι που μετραει τελικα.

Ενα αλλο ζευγαρι ακουστικα που εχει φημη στα forums του εξωτερικου,αλλα εχουν σταματησει να βγαινουν,ειναι τα akg k501.Και δεν ηταν καποιο πολυ ακριβο μοντελο(μεταχειρισμενο θα το βρισκεις σε καλη τιμη υποθετω).Το εχει ακουσει κανεις?

Last edited:

Ναι η αληθεια ειναι οτι τα grado τα προτιμουν πολλοι λογω του forward και δυναμικου χαρακτηρα τους.Ειναι το τι αρεσει στον καθενα,αυτο ειναι που μετραει τελικα.

Ενα αλλο ζευγαρι ακουστικα που εχει φημη στα forums του εξωτερικου,αλλα εχουν σταματησει να βγαινουν,ειναι τα akg k501.Και δεν ηταν καποιο πολυ ακριβο μοντελο(μεταχειρισμενο θα το βρισκεις σε καλη τιμη υποθετω).Το εχει ακουσει κανεις?

Πρόσφατα απόκτησα τα AKG 701 πολύ καλό για την κατηγορία του αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τα RS-1 πολύ καλύτερα τα Grado και για να μην αναφερθώ μεμονωμένα ήταν καλύτερα σε όλους τους τομείς, βέβαια δεν είναι της ίδιας κατηγορίας τα Grado κόστισαν σχεδόν λίγο περισσότερο από τα τριπλάσια των AKG, κατά τα άλλα όπως το λες, είναι και το τι αρέσει στον καθένα.

Χρησιμοποιώ τα Sennheiser PX 200 στον υπολογιστή. Πολύ ελαφρά, μικρά (σπαστά) και με αξιοπρεπή ήχο για το μέγεθός τους. Πιστεύω ότι είναι ιδανικά για αυτό που ψάχνεις, αλλά δεν θυμάμαι τιμή που τα αγόρασα.

Απάντηση: Ακουστικα... προτασεις?

Πάντως και τα AKG είναι υπερτιμημένα. Αγόρασα πρόσφατα τα Κ601 (150 ευρώ) βασιζόμενος στα καλά reviews και στις γνώμες κάποιων από εσάς. Η ποιότητα κατασκευής δεν πείθει καθόλου και φυσικά είναι made in China και όχι made in Austria, όπως φαρδιά-πλατιά διαφημίζουν. Από ποιότητα ήχου τώρα δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο που να αξίζει τα λεφτά του. Απλά για το τελευταίο κρατάω μια επιφύλαξη καθώς δεν τα έχω ακούσει με ξεχωριστό ενισχυτή ακουστικών, παρά μόνο με τον ολοκληρωμένο μου ενισχυτή.

Re: Απάντηση: Ακουστικα... προτασεις?

Πάντως και τα AKG είναι υπερτιμημένα. Αγόρασα πρόσφατα τα Κ601 (150 ευρώ) βασιζόμενος στα καλά reviews και στις γνώμες κάποιων από εσάς. Η ποιότητα κατασκευής δεν πείθει καθόλου και φυσικά είναι made in China και όχι made in Austria, όπως φαρδιά-πλατιά διαφημίζουν. Από ποιότητα ήχου τώρα δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο που να αξίζει τα λεφτά του. Απλά για το τελευταίο κρατάω μια επιφύλαξη καθώς δεν τα έχω ακούσει με ξεχωριστό ενισχυτή ακουστικών, παρά μόνο με τον ολοκληρωμένο μου ενισχυτή.

Aπο που τα αγορασες?Μηπως πηρες καμια απομιμιση?
Τα κ601(και τα 701)που τα εχω ακουσει θεωρω οτι ειναι καλα ακουστικα.Βασικα τα εχω δοκιμασει σε κατι μηχανηματα στον αντιπροσωπο,οχι hi end και τετοια,σε κατι σαν επαγγελματικα/κονσολες και τετοια φαση.Αλλα ακομη και ετσι φανηκαν οτι ηταν καλα.

Μπορει και ο ηχητικος χαρακτηρας να μην ειναι του γουστου σου.

Φυσικά και είναι αυθεντικά. Δηλαδή εσένα η ποιότητα κατασκευής τους σε έπεισε?

Καλη μου ειχε φανει.Κοιτα,σιγουρα δεν ειναι σαν κατι μοντελα πολυ ακριβα,με δερμα/ξυλο κτλ,αλλα τα βρηκα ενταξει.Τα sennheiser hd600 που εχω δειχνουν λιγο πιο ποιοτικα σα κατασκευη,αλλα εχει ξεφλουδισει να φανταστεις το πλαστικο πανω στο headband...και τα προσεχω αρκετα.

Ειχες αλλα καλα ακουστικα πιο πριν?Συνηθως πως ακους μουσικη?

Πριν από τα AKG είχα αγοράσει κάποια φτηνά Logitech τα οποία είναι "σκυλιά", έχουν αντέξει πάρα πολλά. Η ποιότητα του ήχου τους είναι τυπική βέβαια και τα χρησιμοποιώ μόνο στο PC. Δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι να ακούω μουσική από ακουστικά. Τα AKG τα πήρα κυρίως για έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πως ακούγεται το ηχοσύστημα μου δεδομένου ότι η τοποθέτηση των ηχείων δεν είναι όπως θα έπρεπε στο χώρο μου.

Καταλαβα.Κοιτα να δεις,θα μπορουσες να παρεις και τα ακουστικα σου και να πας να τεσταρεις καποιους ενισχυτες ακουστικων σε καταστηματα.
Μεχρι περισυ που ημουν φοιτητης στην Αθηνα,το εψαχνα το θεμα λιγο και ειχα καταληξει στον Musical Fidelity xcan v8.Η διαφορα που παιρνω στην ποιοτητα ηχου με τον xcan σε σχεση με εναν πολυκαναλο sony str db 840 που χρησιμοποιουσα ειναι πολυ αισθητη(υπερ του xcan)

Τωρα βεβαια ειναι και που εισαι,σε ποιο μερος.Εγω τωρα που γυρισα στο Ηρακλειο(Κρητης),και να θελω να δοκιμασω και τιποτα απο ενισχυτες ακουστικων κτλ...καλα κρασια.

Και εγώ Ηράκλειο Κρήτης είμαι, ακόμα φοιτητής :ernaehrung004:

Οπότε καταλαβαίνεις ότι είμαι περιορισμένος να "ψάχνομαι" σε όλα κι όλα 1-2 μαγαζιά που εξειδικεύονται στο χώρο του Hi-Fi.

Ε Ηρακλειο τωρα που να βρεις να δοκιμασεις σε μαγαζι,εδω εχω ακουσει δυσκολευονται σε ηχεια κτλ,ποσο μαλλον στο θεμα των ακουστικων.

Στην Αθηνα ειχα δοκιμασει πολλα πραματα,εδω περιοριζεσαι.

ultrasone hfi 2400

ultrasone hfi 2400,τι λενε, τα εχει ακουσει κανεις?
Στην Αθηνα που μπορω να τα ακουσω?
Εχω ακουσει στην εκθεση τα edition8 και μαρεσαν αρκετα, αλλα δεν θυμαμαι ποιος τα ειχε

Re: ultrasone hfi 2400

Κανεις που να τα εχει ακουσει?
εχω κανονισει ακροαση για αυριο....