είναι μεγάλα, αλλά πανάλαφρα, πανάνετα, δεν πιέζουν το αυτί, ακούς και ακούς τι γίνεται γυρω σου και δεν χαλάνε.
Γιά να χαλάσουν πρέπει να τα πατήσεις με το αυτοκίνητο.
ρε παιδια,θα βγει ο ανθρωπος με τη κασκα στο δρομο να παει στη δουλεια του,η ενα ταξιδι?το μονο που του λειπει μετα ειναι να βαλει κ κανα λαμπακι να ανοβοσβηνει απο πανω για να ξεχωριζει απο 2 χιλιομετρα.:HTEHETH63:
επειδη εχω χρησιμοποιησει κ γω ουκ ολιγα ακουστικα,εχω να προτεινω στο φιλο μας ενα ζευγαρι ψειρες sony MDR-E818 οπου χρησιμοποιω το δευτερο ζευγαρι απο αυτες,μεσα σε 5 χρονια.17 Ω το καναλι,108 dB ευαισθησια.κανουν γυρω στα 9 ευρω,κ ο ηχος τους ειναι σαν των καναλοφωνων που δινει η sony στα walkman κινητα της,εκτος απτην ηχητικη απομονωση,κ ενα κλικ λιγοτερο μπασο(λογω του οτι δεν ειναι καναλοφωνα προφανως).τα συνιστω ανεπιφυλακτα,θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος.
υ.γ.δεν θελω τα..μικρα ακουστικα που μπαινουν ..ισα ισα στα αυτακια μας αλλα τα πιο μεγαλα..οχι ομως και τα τεραστια...σας μπερδεψα;sorry...
ΕΧΩ τα κ-241 σχεδον παρομοια με τα κ-240 με συντροφευουν απο το 1985 τα απολαμβανω ακομα και σημερα <υπεροχα>AKG K-240
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.