Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Απάντηση: ακουστικα..(headphones)

αυτό που σου είπε ο Παναγιωτίδης...απο Γερμανία < 100 ευρώ

Re: ακουστικα..(headphones)

Για έξω : AKG - K416P αναδιπλούμενα, με πολύ λιγότερα από 100
Για μέσα : AKG - K530 ή AKG - K601 ή AKG - K701

Τα Κ601-Κ701 είναι μεν πολύ καλά (έχω τα Κ701) αλλά υπερδιπλάσιου κόστους από το όριο των 100 που τέθηκε (τα Κ601 κάπου στα 200+ τα Κ701 αγγίζουν τα 300 εάν θυμάμαι καλά)

Λοιπον...πριν λιγο καιρο κ υστερα απο αρκετο ψαξιμο στο νετ..κατεληξα στα sennheiser hd555(85ευρω)..
ξεκινησα για ακουστικα για gaming περιπου 40-50 ευρω.....αλλα τελικα αποφασισα να βαλω κατι παραπανω κ να ανεβω κατηγορια
Ειναι βεβαια ανοικτου τυπου...οποτε υπαρχει διαρροη ηχου προς τα "εξω"...
Τα συνδεσα στην x-fi...k μαλλον θα ξανακουσω ολη την μουσικη μου συλλογη απο την αρχη!!!υπερευχαριστημενος....(ειναι βεβαια τα πρωτα ακουστικα μου...)
Αν και επειδη τα θελεις κ για εξωτερικη χρηση..μαλλον πρεπει να πας σε κλειστου τυπου...

Υ.Γ αν εχεις ορεξη..περνα μια βολτα απο εδω...
http://www.head-fi.org/

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!
βασικα αμεσα τα θελω για χρηση..ταξιδιου...καποια που ξεχωρισα ειναι τα:
PHILIPS SHL9600
Sennheiser PX-200 κ PXC 300
Sony MDR-V300

γνωμη γιαυτα?

Κοίτα και τα AKG K416P (κάπου στα 45 με 50 ευρώ) παρόμοια με αυτά που παραθέτεις στα λινκς. Τα έχει και το πλαίσιο.
Κλειστού τύπου, στο μέγεθος που τα θες και αναδιπλούμενα για να πιάνουν μικρότερο χώρο.
Δεν τα έχω ακούσει αλλά δε νομίζω να απογοητευτείς σε καμία περίπτωση.

Τα τελευταία τα έχω, αλλά είναι καλά μόνο για φορητή λύση, εάν θέλουμε κάποια απομόνωση από τους εξωτερικούς θορύβους. Μπορούν να παίξουν σχετικά δυνατά.

Αλλά μέχρι τα 100 ευρώ και εφόσον η φορητότητα δεν είναι απαράβατος όρος, υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές.

Μα ο φίλος τα θέλει για εξωτερική χρήση.
Σ'αυτά τα χρήματα (100 ευρώ) σίγουρα υπάρχουν καλύτερες επιλογές αλλά τότε πάμε σε ανοικτού τύπου full size.
Τα Grado SR-60 ίσως είναι καλή λύση (είναι μικρά αλλά ανοικτού τύπου) αλλά δεν ξέρω τιμή και που μπορεί να τα βρει κάποιος από Ελλάδα.
Στο Αμερική πάντως κοστίζουν 69 ντάλαρς.

βρε πάρε τα 240....
σκυλιά....
τα έχω 32 χρόνια....

είναι κάτι σαν την Ιζολα....
(γιά όλη σας τη ζωή...)!!

Πραγματικά θέλω να ακούσω τα AKG K240S (τώρα είναι στη ΜΚΙΙ έκδοση από ότι είδα στον κατάλογο της Bon Studio) σε αντιπαράθεση με τα δικά μου Sennheiser HD555. Ίσως τα πάρει ένας φίλος...
Αν αναφέρεστε στα παλιά 240 δεν είναι καλή λύση ΙΜHΟ για εξωτερική χρήση (σε ταξίδια κτλ) γιατί και αναίσθητα είναι και full sized.

Τα 240 δεν είναι αυτό που λέμε φορητά ακουστικά. Αν δεν σε πειράζει αυτό, τότε άκουσε τα γιατί έχουν πολύ καλό ήχο και θα σου αρέσουν. Αν όμως ψάχνεις κάτι που να μπορείς να φορέσεις και στο λεωφορίο μια καθημερινή, τότε μην το σκέφτεσαι καν!
Καλύτερα είναι τα Κ416Ρ που είπε ο VPetris και ο Tonal παρά να κουβαλάς τις κουμούτσες. Αυτά άπο κάποιον που έχει και τα μεν και τα δε (και μερικά ακόμα βεβαίως βεβαίως:ADFADF1::music-smiley-004:)

είναι μεγάλα, αλλά πανάλαφρα, πανάνετα, δεν πιέζουν το αυτί, ακούς και ακούς τι γίνεται γυρω σου και δεν χαλάνε.

Γιά να χαλάσουν πρέπει να τα πατήσεις με το αυτοκίνητο.

Απάντηση: Re: ακουστικα..(headphones)

είναι μεγάλα, αλλά πανάλαφρα, πανάνετα, δεν πιέζουν το αυτί, ακούς και ακούς τι γίνεται γυρω σου και δεν χαλάνε.

Γιά να χαλάσουν πρέπει να τα πατήσεις με το αυτοκίνητο.

Συμφωνώ με όλα όσα λες, αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ την διπλανή μου στο λεωφορίο να είναι έτσι
3_AKG-240-S.jpg

Κατά τα άλλα είναι φοβερά ακουστικά!:grinning-smiley-043

ρε παιδια,θα βγει ο ανθρωπος με τη κασκα στο δρομο να παει στη δουλεια του,η ενα ταξιδι?το μονο που του λειπει μετα ειναι να βαλει κ κανα λαμπακι να ανοβοσβηνει απο πανω για να ξεχωριζει απο 2 χιλιομετρα.:HTEHETH63:

επειδη εχω χρησιμοποιησει κ γω ουκ ολιγα ακουστικα,εχω να προτεινω στο φιλο μας ενα ζευγαρι ψειρες sony MDR-E818 οπου χρησιμοποιω το δευτερο ζευγαρι απο αυτες,μεσα σε 5 χρονια.17 Ω το καναλι,108 dB ευαισθησια.κανουν γυρω στα 9 ευρω,κ ο ηχος τους ειναι σαν των καναλοφωνων που δινει η sony στα walkman κινητα της,εκτος απτην ηχητικη απομονωση,κ ενα κλικ λιγοτερο μπασο(λογω του οτι δεν ειναι καναλοφωνα προφανως).τα συνιστω ανεπιφυλακτα,θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος.

ρε παιδια,θα βγει ο ανθρωπος με τη κασκα στο δρομο να παει στη δουλεια του,η ενα ταξιδι?το μονο που του λειπει μετα ειναι να βαλει κ κανα λαμπακι να ανοβοσβηνει απο πανω για να ξεχωριζει απο 2 χιλιομετρα.:HTEHETH63:

επειδη εχω χρησιμοποιησει κ γω ουκ ολιγα ακουστικα,εχω να προτεινω στο φιλο μας ενα ζευγαρι ψειρες sony MDR-E818 οπου χρησιμοποιω το δευτερο ζευγαρι απο αυτες,μεσα σε 5 χρονια.17 Ω το καναλι,108 dB ευαισθησια.κανουν γυρω στα 9 ευρω,κ ο ηχος τους ειναι σαν των καναλοφωνων που δινει η sony στα walkman κινητα της,εκτος απτην ηχητικη απομονωση,κ ενα κλικ λιγοτερο μπασο(λογω του οτι δεν ειναι καναλοφωνα προφανως).τα συνιστω ανεπιφυλακτα,θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος.

ναι αλλά δεν θέλει ψείρες....-bye-

υ.γ.δεν θελω τα..μικρα ακουστικα που μπαινουν ..ισα ισα στα αυτακια μας αλλα τα πιο μεγαλα..οχι ομως και τα τεραστια...σας μπερδεψα;sorry...

απο αυτο εγω καταλαβα οτι δεν θελει καναλοφωνα-(walkman κινητα sony πχ),που παρεπιπτοντως για μενα ειναι η καλυτερη μορφη προσωπικου ηχου-αλλα τα αμεσως επομενα που παιρνουν σφουγγαρακια στρογγυλα.
τωρα αν εννοει τις μικρες κασκες με την καψα,που ''καθονται''
πανω στα αυτια,ε δεν εχω να προτεινω κατι μιας κ οσο μικροτερη απομονωση εχει το ακουστικο τοσο χειροτερο ειναι για μενα.

καταρχην ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!
ακουγοντας καποια bose ακουστικα κλειστου τυπου ενος φιλου μου αποφασισα οτι τετοιου τυπου ειναι αυτα που θελω...μου ειπε οτι κοστιζουν κοντα στα 300$ και επειδη στον ηχο δεν θελω να κανω πολλους συμβιβασμους(παιζω χρονια ηλεκτρικη κιθαρα και παιρνω οτι καλυτερο μπορω),αποφασισα να ανεβασω το μπατζετ μου στα 250 ...
αν σας ειναι ευκολο καποιες προτασεις θα με βοηθουσατε παρα πολυ!
ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας!