Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Απάντηση: Re: Ακουστικα εως 100ε

τελικα κατεληξα στα akg 240 studio. Πολυ καλες εντυπωσεις μεχρι τωρα. Θα περιμένω και τον προ και θα σας πω εντυπώσεις. Ευχαριστω για την βοήθεια

Με γειες!

Re: Ακουστικα εως 100ε

Μόλις παρηγγειλα εναν καινουργιο Creek OBH-11, για 55 εύρω :a0210:. Με τα μεταφορικά μου βγαινει στα 70, καθολου ασχημα. Νομιζω πως έκανα την καλυτερη επιλογή για προενισχυτη στα λεφτά. Το σάββατο θα πάω να ακουσώ ακουστικα με τα akg 240 ψηλα στην λίστα (συνομηλικα μου κ.Παναγιωτίδη:a0210: )

Απο που παρηγγειλες τον Creek?

Re: Ακουστικα εως 100ε

tonal ευχαριστω.

σταυρο τον creek τον πήρα απο εδω ειναι ebay. Aν το χτυπήσεις κάνε μια προσφορά για 70 δολλάρια και επενεινε σε αυτην. θα σου κάνει μια αντιπροσφορα για 80 αλλα δήλωσε πάλι 70. Τελικά θα στον δώσει, εχει μερικά κομματια ακόμα. Εκανα ενα search τωρα και εχει γίνει θέμα και στο headfi.org

ακουστικά

καλησπέρα και χρόνια σας πολλά.

θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει μαγάζι στη θεσ/νικη όπου να μπορεί κάποιος νa κάνει ακρόαση με τα hd 650 ή/και τα akgk601.

γνωρίζει επίσης κανείς αν υπάρχουν στο mediamarkt (θεσ/νικης) και αν ναι, σε τι τιμή κι αν υπάρχει δυνατότητα ακρόασης..
ευχαριστώ

βοηθεια για akg ακουστικα??

καλησπερα σε ολους, σκεφτομαι για αγορα ακουστικων akg k 171mkii η
το νεο akg k 172 hd ποια η διαφορα μεταξυ τους?? το δευτερο υπαρχει σε μαυρο?

δεν τα εχω ακουσει ουτε τα εχω δει καν απο κοντα.
μου φαινονται ανετα αλλα δεν γνωριζω. το ακουστικο αγκαλιαζει ολο το αυτι, η καθεται πανω σε αυτο??

τα θελω καθαρα για ακροαση μουσικης απο μικτη η και ενισχητη.

οπιος τα εχει δουλεψει η οποια βοηθεια πολυτιμη.

Απάντηση: βοηθεια για akg ακουστικα??

Καλώς όρισες!-bye-

Θα χρειαστεί να περιμένεις,γιατί τους φανατικούς της εταιρείας,δεν τους βλέπω μέσα τώρα...

Re: βοηθεια για akg ακουστικα??

καλώς ήρθες.
Πρώτον
η σειρά hd είναι η παλιά studio.
Τώρα το 172 είναι ο αντικαταστάτης του 171, ΑΛΛΑ... πατάει το αυτί.
Αν θέλεις γύρω από το αυτί, τότε η λύση είναι μονόδρομος και ονομάζεται 272 και θα σου βγεί φτηνά μιά και γιά τα επόμενα 40-50 χρόνια δεν θα χρειαστείς άλλο ακουστικό.

Υποτίθεται (λέμε τώρα) είναι γιά studio, που σημαίνει κλειστού τύπου, απομονώνουν το περιβάλλον καλά και έχουν μπάσο που σκοτώνει. Φυσικά κάνει γιά hiend καταστάσεις.

Άφοβα

Πρόταση δική μου επ'ουδενί κλειστό ακουστικό, είναι ασφυκτικό, κουραστικό και αφύσικο, εκτός και αν χρειάζεσαι πλήρη απομόνωση.
Προτείνω τα 240 STUDIO, σαν το πιο φυσικό άκουσμα.

Πρόταση δική μου επ'ουδενί κλειστό ακουστικό, είναι ασφυκτικό, κουραστικό και αφύσικο, εκτός και αν χρειάζεσαι πλήρη απομόνωση.
Προτείνω τα 240 STUDIO, σαν το πιο φυσικό άκουσμα.

"ακρόαση από μείκτη"....
θεώρησα ότι κάτι σε επαγγελματικό πάει.

Τα 272 είναι κλειστά και έχουν τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των κλειστών.
Αλλιώς και τα 240 τα απλά κάνουν.

Πάντως έχω σχεδόν γιά ιδιο χρονικό διάστημα και τα 240 και τα 270 και ο ήχος των δεύτερων δεν έρχεται ποτέ από τα πρώτα.
Εννοείται και η κούρασή τους....

Εάν το θες για ακροάσεις, πάρε full ear.Να αγκαλιάζει το αυτί,αλλιώς τα on ear (αυτά που πατάνε πάνω στο αυτί) δεν θα σου επιτρέπουν μεγάλες ακροάσεις λόγω κούρασης.
Πάντως τα 240 που έχω ακούσει είναι και αυτά ακουστικά για πολλαααά χρόνια.
Από την άλλη ο supersonic κάτι θα ξέρει για να προτείνει και τα κλειστού.
Να προσέχεις μόνο..συνήθως καταλήγεις να τα αγοράζεις και τα δύο..

παιδια ευχαριστω για τις πληροφοριες, τα απεκλεισα τα akg 172 αφου ειναι on air. χρησιμοποιουσα κλειστου τυπου sennheiser ταξης των 80 ε και λεω να μεινω σε κλειστου. αρχικα σκεφτηκα για αγορα το sennheiser hd 280 αλλα μου φανηκαν ογκοδες λιγο στο κεφαλι και ειπα να παω στα akg που ειναι πιο λεπτα. βεβαια σε ηχο δεν ξερω τι λενε αφου δεν τα εχω ακουσει.(πιστευω να καλυψουν τις απαιτησεις μου). με προβληματιζει που βλεπω στα χαρακτηριστικα 18-26 khz και 94 db, εναντι 14-20 και 108 db για τα sennheiser. να πω οτι μου αρεσει να βγαινει ο ηχος γεματος με εκταση και ειμαι πιο φιλικος στα μπασα και οχι στα πριμα. τα εγραψα ολα αυτα γιατι δεν εχω ακουσει ποτε μου akg. θα τα χρησιμοποιω μονο για ακροαση μουσικης ωποτε για full ear κοιταω το akg 272 που ειπε ο supersonic. σκεφτομαι για αγορα απο το δικτυο, ξερεις καπιο μαγαζι με καλες τιμες?

Αν δε θέλεις απομόνωση προτίμησε ανοιχτού τύπου και πλήρους μεγέθους ώστε να μην πιέζουν το αυτί. Είναι πιο ξεκούρστα στο να τα φοράς και τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού (και όχι μόνο) είναι πιο δροσερά.
Αν μπορέσεις άκου και κανένα Sennheiser HD555.

ως ευτυχισμενος κατοχος των κ271 studio συμφωνω με τους παραπανω που ειπαν οτι με τα akg μπορεις να γερασεις.
για ανοιχτου τυπου υπαρχουν και τα καινουρια της audio technica για τα οποια ακουγονται τα καλυτερα.

sennheiser ??

καλησπερα, ενδιαφερομαι για τα sennheiser hd 280
αν τα εχει καπιος η τα εχει χρησιμοποιησει θα ηθελα τη γνωμη του.
ως αφορα τονηχο και αν ειναι ανετα πανω στο κεφαλι, βαρια η αν ασκουν πιεση....
χρηση για να ακουω μουσικη, γυρω στις 2 ωρες καθημερινα.

τα ειδα καλη τιμη στο amazon γυρω στα 99 ευρω.
μηπως ξερετε καπιο ελληνικο η αλλο site κοντα σε αυτη την τιμη??

για το σκοπο που τα θελω η αγορα αξιζει?? σκεφτηκα λιγο και τα sony mdr 7506
γιατι εχουν τα τεχνικα χαρακτηριστικα που θελω και φαινονται πολυ ελαφρια και ανετα. αλλα θα προτιμουσα sennheiser..
καποια βοηθεια?

Απάντηση: sennheiser ??

Εχω τα 650.

Πήγα και ζήτησα να τα ακούσω(Νάκας) πριν τα αγοράσω.Γιατί δεν κάνεις το ίδιο;Τα συγκεκριμένα,που σε ενδιαφέρουν,τα ξέρω.Δεν μου αρέσει ο ήχος τους κι ακόμα είναι άβολα,σφιχτά,βαριά(κλειστού τύπου).

Καλύτερα να πήγαινες σε AKG 240.

ακουστικα denon ah-d1001

καλησπερα, δοκιμασα σημερα τα sennheiser hd 280 kαι μου φανηκαν αβολα.
εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τα denon ad-d 1001 αλλα δεν υπαρχουν διαθεσιμα εδω που ειμαι..

μηπως τα εχει χρησιμοποιησει καπιος??

ενδιαφερομαι αν το ακουστικο αγκαλιαζει το αυτι (μην καθεται πανω σε αυτο) και φυσικα ο ηχος. τα γνωριζει καπιος??

Απάντηση: sennheiser ??

O Dipie έχει δίκιο.
Εάν ακούς τόσες ώρες μουσικής καθημερινά, καλό θα ήταν να επενδύσεις στα ακουστικά.
+1 για τα AKG 240

Γνώμες για αγορά ακουστικών

Προς τους λάτρεις του personal audio: Λέω να πάρω ενα καινούριο ζευγαρι ακουστικά, μια και τα παλιά άρχισαν να με κουράζουν. Τα ζητούμενα είναι να έχουν κατα το δυνατό τονική ισορροπια, καλή εικόνα και να ειναι άνετα στα αυτιά. Budget 150 ευρώ το ανώτερο. Τα τωρινά ακουστικά μου ειναι τα Sennheiser hd-212 pro.

Ακούω γνωμες...