MakisM
Μέλος Σωματείου
- 12 May 2009
- 5,693
Κατεβάζω οτι με ενδιαφέρει σε μουσική σε mp3 και αν μου αρέσει το αγοράζω σε cd. Το μπ3 είτε μένει αποθήκη στον μακ και δε ξαναπαίζει ποτέ, είτε διαγράφεται.
Ευτυχώς ακόμα έχω την δυνατότητα να αγοράζω και χωρίς να θέλω να ανοίξω κανένα ιντερνετικό επεισόδιο μεταξύ μελών του φόρουμ, δε μπορώ να ακούω από pc μουσική...απλά δεν... τι να πω....
. Μιλαμε αν υποθεσουμε οτι το χαρμαν παιρνει 4 βαθμους το micromega παιρνει 4,5
λοιπόν το micromega είναι οσο πατάει η γάτα ένα τσικ πιο καθαρό, αλλά μιλάμε για ανεπαίσθητη διαφορά. δηλαδή δεν υπάρχει καν διαφορά... τι να πω.... μάλλον για να δω διαφορά πρέπει να τα ξηλώσω όλα, οπότε και κάθομαι στ αυγά μου μάλλον καθότι η αλήθεια είναι οτι καλά άκουγα, δεν είχα θέματα. Απλά με φαγε η περιέργεια να πάω να δοκιμάσω cdp.
Ισως Νίκο (you know who) πρέπει να κανονίσουμε ακρόαση aune για να πω οτι δοκίμασα και αυτήν την εναλλακτική.
georgesod σε ευχαριστώ ειλικρινά για την προσφορά σου!
Πριν δώσεις το micromega, απομάκρυνε τα ηχεία απο το τοίχο και βάλε κάποιο "φυσικό" κομμάτι. Καλή ηχογράφηση, όχι ότι να 'ναι.
Και ξαναδοκίμασε. Κρίμα απο το θεό, να φέρεις μηχανημα σπίτι σου και να το στείλεις χωρίς να το ακούσεις.
Επίσης φρόντισε να ισοσταθμίσεις την ένταση όταν δοκιμάζεις τις δύο πηγές. Έστω με κάποιο adroid dbμετρο.
Για το aune θα το κανονίσουμε. Φρόντισε να υπάρχει και κατι άλλο μαζί, για να έχεις συνολική εικόνα.
Με άριστα το ποσο;
τυχαία νούμερα είπα, δεν έχω μέτρο αξιολόγησης, απλά ήθελα να δείξω το πόσο μικρή διαφορά έχουν μεταξύ των. μισής μονάδας δηλαδή και ούτε.
Πριν δώσεις το micromega, απομάκρυνε τα ηχεία απο το τοίχο και βάλε κάποιο "φυσικό" κομμάτι. Καλή ηχογράφηση, όχι ότι να 'ναι.
Και ξαναδοκίμασε. Κρίμα απο το θεό, να φέρεις μηχανημα σπίτι σου και να το στείλεις χωρίς να το ακούσεις.
Επίσης φρόντισε να ισοσταθμίσεις την ένταση όταν δοκιμάζεις τις δύο πηγές. Έστω με κάποιο adroid dbμετρο.
Για το aune θα το κανονίσουμε. Φρόντισε να υπάρχει και κατι άλλο μαζί, για να έχεις συνολική εικόνα.
Στο μαγαζί άκουσες ματσαρισμένο σύστημα και προφανώς με σωστή τοποθέτηση, καλώδια κτλ.
Τα μηχανάκια σου δεν είναι για τα μπάζα. Δεν είναι κορυφαία, πάντα υπάρχει το καλύτερο, αλλά δεν φταίνε αυτά.
Δυστυχώς η απόδοση του συστήματος εξαρτάται απο το χώρο και την τοποθέτηση σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Σε πάω στοίχημα πως ακόμα και πηγή των 10.000 να φέρεις το effect θα είναι μικρότερο απο την σωστή τοποθέτηση των ηχείων, μακριά απο το τοίχο.
Δεν μπορείς μόνιμα, οκ. Απλά δοκίμασέ το όμως. Θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα, θα δώσεις λεφτά και δεν θα γίνει καμιά αναβάθμιση τελικά, ότι και να πάρεις.
Γνώμη μου, μπορεί να κάνω και λάθος κρίνοντας εξ αποστάσεως. Απλά αυτά που λες μου είναι πολύ συνηθισμένα και αναμενόμενα κάτω απο αυτές τις συνθήκες ακρόασης.
:ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.