eyebee
AVClub Enthusiast
Όπως τα λέει ο Νίκος. Το σύστημα χώρος-ματσάρισμα-στήσιμο-καλώδια ίσως και να είναι σημαντικότερο κι από τα ηχεία ακόμα.
Το καλύτερο είναι να συνδυάζεις.
Παίρνεις και τις μουσικές σου,παίρνεις και κομμάτια που βοηθάνε.
Κι οπωσδήποτε κάτι με μεγάλο δυναμικό εύρος όπως αυτό πχ.,ειδικά μετά το 5.05
(Με αρχείο της προκοπής φυσικά,στο tube δεν δείχνει τίποτα. )
αγαπητέ sonus μάλλον βαράω στον γάμο του καραγκιόζη οπότε δεν αλλάζω τίποτε άλλο εκτός και αν χαλάσει κάτι και θέλει αντικατάσταση.
Μια χαρά ευχαριστημένος ήμουν, δεν είχα κανένα θέμα πλην λίγου μπουμαρίσματος κι αυτό σε μερικά κομμάτια όπου το μπάσο θεριεύει και το οποίο είναι λογικό και αναμενόμενο με την τοποθέτηση των ηχείων στον χώρο και δε με ενοχλούσε.
Απλά διαβάζοντας εδώ μέσα και αλλού το blu ray θεωρείται πολύ κατακριτέο στον ήχο οπότε λέω βρε μπας και μπορείς να ακούσεις ακόμα καλύτερα και απλά πήρα παραμάσχαλα το blu ray και τσέκαρα κάποιες άλλες πηγές.
Οταν πήρα σπίτι το ένα από αυτά που άκουσα και μου αρέσανε διαπίστωσα οτι είτε λόγω διάταξης χώρου, είτε λόγω ανεπάρκειας μηχανημάτων οι διαφορές προς το καλύτερο είναι αμελητέες έως και μηδαμινές.
Οπότε ο καναπές με τα αυγά φαντάζει λουκούμι στην περίπτωση μου!
Καλημέρες!
Πιστεύω οτι η γνώμη μου θα βοηθήσει το μελος να γλυτώσει καποιο σοβαρό ποσό.
Επίσης το σύστημα θα ειναι πολυ πιο χαμηλά ποιοτικα από το ζητούμενο player με αποτέλεσμα να ακούγεται σαν ένα οποιοδηποτε φτηνο player η εισαγωγικό dac
Τελικα ρε παιδια ενα cd 10 χρονων τις ταξης των 1500 υπαρχει περιπτωση να ειναι καλυτερο απο καποιο τις ιδιας τιμης σημερα
Τελικα ρε παιδια ενα cd 10 χρονων τις ταξης των 1500 υπαρχει περιπτωση να ειναι καλυτερο απο καποιο τις ιδιας τιμης σημερα
Αν μιλάμε για πραγματικά συγκρίσιμα πράγματα (δηλαδή "τίμιες" σχεδιάσεις παρόμοιας φιλοσοφίας (όχι τελεστικός το ένα, λάμπες το άλλο κτλ)) και ίδιας τιμής, το καινούργιο θα παίζει καλύτερα.
βασικά εννοούσα σε σημερινή τιμη 1500 ευρώ. Δηλαδή ένα player δεκαετίας που μεταχειρισμένο σήμερα δίνεις 1500 ευρώ για να το πάρεις σε σχέση με ένα σημερινό ή περσινό μοντέλο που το πληρώνεις 1500 ευρώ.
Η απάντηση δίνεται εύκολα. Υπάρχει μέλος που έχει στο σύστημά του το θρυλικό Sony SCD-1. Αυτό κοστίζει τώρα 1000-1500 ευρώ. Δεν είναι δύσκολο να οργανωθεί ένα συγκριτικό με κάποιο πλέιερ που είναι στην ίδια τιμή καινούριο. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Τώρα μάλιστα! Μου έφτιαξες τη μέρα.
Eγώ; Μιά πρόταση έκανα.:cool4: Και δεν είπα και ποιός έχει το Sony, εσύ έσπευσες να αυτοκαταδοθείς :hahaha:
Στις τιμές αναφέρομαι βρε Κώστα,όχι στα συγκριτικά για τα οποία είμαι διαθέσιμος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.