Αναζήτηση "Ψειρών" (in-ear)

Re: Αναζήτηση "ΨΕΙΡΩΝ"

δεν νομίζω πως κάτι τέτοιο το παιρνεις για την ποιοτητα ηχου του αλλα γιατι σε βολευει
εγω δεν θα το έπαιρνα .. σιγουρα θα βρεθει κάτι με καλό ηχο και βολικό καλωδιο, αν η ποιοτητα ηχου σε ενδιαφέρει πιο πολύ!

Προφανώς, αλλά προτιμώ να κάνω συμβιβασμό (μέχρι ενός σημείου εννοείται) στον ήχο παρά στην πρακτικότητα. Τη χρυσή τομή ψάχνω!

Για εξήγησέ το λίγο το setup...

To βασικό καλώδιο των shure είναι σχετικά μικρό. Στη συσκευασία περιλαμβάνει μια επέκταση του ώστε να φτάνει το μήκος των κλασσικών ψείρων αλλά χωρίς αυτή έχεις ένα ζευγάρι ακουστικών με κοντό καλώδιο. Το καλώδιο αυτό το κουμπώνεις πάνω στο bluetooth ακουστικό από το οποίο έχεις αφαιρέσει το δικό τους καλώδιο, δες εδώ τη φώτο του ακουστικού:

http://blog.mugunthkumar.com/tech/review-itech-clip-music-801-bluetooth-receiver-for-iphone-3g/

Βοηθεια για in ear ακουστικα

Μια βοηθεια παιδια,θελω να παρω ακουστικα in ear τα οποια θα παιξουν μεσα απο ενα galaxy note 2 και εναν Fiio E17 με συνδεση Micro usb OTG σε mini usb και απο εκει με βυσμα 3.5 το εξαρτημα ειναι το Fiio L7,καταρχην το εχει δοκιμασει κανεις?Απο ακουστικα ειμαι αναμεσα σε rock it sounds R50,Fischer audio DBA-02MKII,και klipsch x10 η s4i ii.Υπαρχει κανεις που να τα εχει ακουσει η να εχει καποια αποψη?

Re: Βοηθεια για in ear ακουστικα

εχει αρκετο καιρο που διαβαζω διαφορα reviews για ακουστικα και εχω καταληξει στα συγκεκριμενα μην μου τα αλλαζεται τωρα ρε παιδια.φτου και απο την αρχη παλι.Δηλαδη αυτα που θελω δεν ειναι καλα?Να σας πω πως εδω στην Δραμα δεν εχουν ακουστικα για να ακουσεις ειναι ολα σφραγισμενα πρεπει να κατεβω θεσσαλονικη αν και πιστευω πως και εκει αμφιβαλλω αν θα βρω να ακουσω καποια.

Last edited:

Καλησπέρα μιας και θα έχω το Lumia 920 την δευτερα σκέφτομαι να αγοράσω κάποια ακουστικά ψείρες αλλα κάτι καλο με καλή ποιότητα κρυστάλλινη και μπάσο μιας και αυτά που θα έχει στο κουτί θα είναι απλά, έχετε να μου προτείνεται κάτι δεν με ενδιαφέρει να έχει μικρόφωνο απλά να είναι ποιοτικά για mp3 μιας και δεν έχει radio και αν είναι όχι σε μαύρο κάτι χρωματιστό κόκκικο μπλε κίτρινο να ταιριάζουν και με το κινητό και γύρο στα 30 euro από ελληνικό κατάστημα μιας και δεν έχω κάρτα για αγορά απέξω.
Aπλά ρωτάω επειδή δεν γνωρίζω τα χαρακτηριστικά που παίζουν ρολο για να είναι ποιοτικά καλά
ευχαριστώ

είδα τα JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives και μου άρεσαν πολύ με το κόκκινο καλώδιο πολύ όμορφα αλλα από ποιότητα πως τα πάνε είναι ποιοτικά παραμορφώνουν στο τέρμα το μπάσο??
αν τα πάρο από ebay παίζει να είναι fake και όχι γνήσια??

sony mh1
διαβασε το σχετικο θεμα εδω.
καλημέρα έχεις φιλε μου να μου προτείνεις κάτι άλλο καλά φαίνονται αλλα έχουν και μικρόφωνο που δεν θα δουλεύει με το nokia και δεν λέει τώρα να έχω nokia κινητό και sony ericsson hansfree Το είδος τις μουσικής που ακούω είναι dance pop rap hiphop

Γιατί δε λέει;
Αν αυτά τα ακουστικά είναι τόσο καλά θα κολλήσεις σε αυτό;
Λάθος imo...

καλημέρα έχεις φιλε μου να μου προτείνεις κάτι άλλο καλά φαίνονται αλλα έχουν και μικρόφωνο που δεν θα δουλεύει με το nokia και δεν λέει τώρα να έχω nokia κινητό και sony ericsson hansfree Το είδος τις μουσικής που ακούω είναι dance pop rap hiphop
αμα δε λεει αστο.
μη χαλασει και το προξενιο.
εγω νομισα οτι θες να ακουσεις μουσικη.

:popcorn:

και δεν λέει τώρα να έχω nokia κινητό και sony ericsson hansfree

δεν ειναι σωστη λογικη αυτη,δες τα sony που λενε τα παιδια γιατι τα εχουν παραπανω απο 1 ατομα και ειναι απ'οτι φαινεται πολυ καλα ακουστικα.

Τα έχω και για τα δικά μου γούστα είναι καταπληκτικά. Μόνη μου παρατήρηση είναι πως κατά το περπάτημα μεταδίδουν στα αυτιά τον κραδασμό όταν το καλώδιο τρίβεται με τα ρούχα.

Τα έχω και για τα δικά μου γούστα είναι καταπληκτικά. Μόνη μου παρατήρηση είναι πως κατά το περπάτημα μεταδίδουν στα αυτιά τον κραδασμό όταν το καλώδιο τρίβεται με τα ρούχα.
Πολύ ενδιαφέρον!
Και όμορφα. Ακριβούτσικα όμως. Στα 250 Ευρώ τα βγάζει ο Skroutz.

Αν έχεις διάθεση γράψε μας πιο αναλυτικά τις εντυπώσεις σου.

Με την ευκαιρία: Καλώς όρισες στην παρέα μας! -bye-

Καλώς σας βρήκα!
Από το amazon.it τα πήρα μαζί με τα μεταφορικά 193,88. Aν δεν επέλεγα γρήγορη παράδοση θα γλύτωνα γυρω στα 16 ευρώ.
Βρίσκω τον ήχο τους απίστευτα λεπτομερή, ακόμα και σε σύγκριση με τα επίσης καλά αλλά ακριβότερα B&W P5 που έχω, τα οποία όμως δίνουν περισσότερο βάθος. Το βάρος τους είναι ανεπαίσθητο και τα χειριστήρια τους πολύ βολικά, αν εξαιρέσουμε την υπερευαισθησία των καλωδίων απο το χειριστήριο μέχρι τα ακουστικά που δημιουργεί το πρόβλημα που έγραψα σε προηγούμενο ποστ . Η συσκευασία έχει 5 διαφορετικά gels (2 εκ των οποίων η εταιρεία τα ονομάζει Double Flange Ear Gels και διευκρινίζει
The double flange ear gels can assist those with harder to fit ears because of their shape. They can also offer a tighter seal (more isolation) for even better acoustic quality, and are more secure in the ear, and may be better suited to physical activity (other than the kind that occurs in traffic). Για να πω την αλήθεια ο ήχος μου φάνηκε πιό ρηχός με αυτά.
Πάντως δεν θα τα έλεγα ακουστικα για αθλητική δραστηριότητα.
Τα παραπάνω πάντα κατά την υποκειμενική μου άποψη και με τη μικρή μου πείρα.

Καλησπέρα!

Ειμαι και εγώ στο ψάξιμο για καλές ψείρες με iphone control! Είχα τα logitech UE 200vi και μου άρεσαν πάρα πολύ, και σκεφτόμαι για τα a-jays four! Έχετε ακούσει τπτ γιαυτα?