Re: Αναζήτηση "ΨΕΙΡΩΝ"
Τα k313 τα ειχα παρει καποια στιγμη με το σκεπτικο οτι θα ηταν καλυτερα απο κατι αναλογα sony που ειχα,αλλα δυστυχως δε τα θεωρω καθολου καλα ηχητικως.Με τα σφουγγαρακια τους ο ηχος ειναι πολυ μουντος,χοντροκομμενος,με κακη ισορροπια,και χωρις αυτα ειναι λεπτος και σκληρος,δεν ακουγονται.Αν σου αρεσουν,τοτε αυτο μετραει,αλλα δυστυχως σα μελος του φορουμ επειδη τα εχω,δε μπορω σε καμια περιπτωση να τα προτεινω.Τα sony που ειχα σε αναλογη τιμη ηταν αρκετα καλυτερα.
Αν καποιος δε θελει απαραιτητα τετοιου τυπου,τα ear-clip Koss KSC 75 ειναι παρα πολυ καλυτερα με λιγα λεφτα παραπανω.Στου ιδιου τυπου τωρα,ειμαι 100% σιγουρος οτι θα υπαρχουν καλυτερες επιλογες,αλλα δυστυχως περα απο τα sony που ειχα (828 κ' 838 νομιζω,παιζει να μη κυκλοφορουν πλεον),δεν εχω εμπειρια να προτεινω κατι.
Λυπαμαι φιλε landscape που το λεω ευθεως,αλλα προχθες τα ξαναακουσα να δω αν λειτουργουν καλα,γιατι τα εχω βαλει δωρο μαζι με κατι αλλα ακουστικα που πουλαω,και πραγματικα δεν ακουγονται.Τα θεωρω μια απο τις περιπτωσεις που απλα "πεταξα" 17 ευρω.Ευτυχως που δεν ηταν μεγαλυτερο ποσο.Δεν ειναι οτι εχω συνηθησει τα πιο σοβαρα ακουστικα,γιατι και τα αναλογα sony που ξανακουσα μια μερα,παροτι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο,τουλαχιστον ακουγονται.