Αναζήτηση "Ψειρών" (in-ear)

Re: Αναζήτηση "ΨΕΙΡΩΝ"

καλησπέρα παιδιά και από εμένα

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0676989&catid=060900
Αυτά βρήκα σε μια αναζήτηση μου , μου φαίνεται καλή τιμή και γενικά διάβασα καλά πράγματα για τα AKG.

πως σας φαίνονται για χρήση με Ipod σε γυμναστήριο? Ψάχνω για καθαρό ήχο ,καλό μπάσο και μόνωση από το περιβάλλον!

Περιμένω γνώμες!

Υπάρχει ακόμα το Multirama?

ναι φίλε μου και είναι και πολύ εξυπηρετικοί!!
Πήγα πριν και πήρα τα AVG κ313 αντί των 311

είχα το ipod μου και δοκίμασα και τα δύο για να διαλέξω!!! Δεν μου αρνήθηκαν να ανοίξω συσκευασίες!
Πολύ ποιο δυνατά τα 313 ,ποιο καθαρά, ποιο καλό μπάσο και τέλος ποιο όμορφα!!!

παιδιά καμία σχέση τα 311 με τα 313 και 2 ευρώ μόνο διαφορά.(16 ευρό τελική!)

Πηγή ipod classic 80gb

Τα k313 τα ειχα παρει καποια στιγμη με το σκεπτικο οτι θα ηταν καλυτερα απο κατι αναλογα sony που ειχα,αλλα δυστυχως δε τα θεωρω καθολου καλα ηχητικως.Με τα σφουγγαρακια τους ο ηχος ειναι πολυ μουντος,χοντροκομμενος,με κακη ισορροπια,και χωρις αυτα ειναι λεπτος και σκληρος,δεν ακουγονται.Αν σου αρεσουν,τοτε αυτο μετραει,αλλα δυστυχως σα μελος του φορουμ επειδη τα εχω,δε μπορω σε καμια περιπτωση να τα προτεινω.Τα sony που ειχα σε αναλογη τιμη ηταν αρκετα καλυτερα.

Αν καποιος δε θελει απαραιτητα τετοιου τυπου,τα ear-clip Koss KSC 75 ειναι παρα πολυ καλυτερα με λιγα λεφτα παραπανω.Στου ιδιου τυπου τωρα,ειμαι 100% σιγουρος οτι θα υπαρχουν καλυτερες επιλογες,αλλα δυστυχως περα απο τα sony που ειχα (828 κ' 838 νομιζω,παιζει να μη κυκλοφορουν πλεον),δεν εχω εμπειρια να προτεινω κατι.

Λυπαμαι φιλε landscape που το λεω ευθεως,αλλα προχθες τα ξαναακουσα να δω αν λειτουργουν καλα,γιατι τα εχω βαλει δωρο μαζι με κατι αλλα ακουστικα που πουλαω,και πραγματικα δεν ακουγονται.Τα θεωρω μια απο τις περιπτωσεις που απλα "πεταξα" 17 ευρω.Ευτυχως που δεν ηταν μεγαλυτερο ποσο.Δεν ειναι οτι εχω συνηθησει τα πιο σοβαρα ακουστικα,γιατι και τα αναλογα sony που ξανακουσα μια μερα,παροτι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο,τουλαχιστον ακουγονται.

Επιτέλους παιδιά τα έχω στα αυτιά μου.. :D Πρώτες εντυπώσεις όσον αφορά την ποιότητα ήχου αρκετά καλές μπορώ να πω. Με την άνεση έχω ένα θέμα.. Θα επανέλθω.

Re: Ακουστικά ψείρες με μικρόφωνο για Galaxy Nexus έως 50-60

Επιτέλους παιδιά τα έχω στα αυτιά μου.. :D Πρώτες εντυπώσεις όσον αφορά την ποιότητα ήχου αρκετά καλές μπορώ να πω. Με την άνεση έχω ένα θέμα.. Θα επανέλθω.
Μεγειά! :smile:
Αναμένουμε κι' εμείς εντυπώσεις μαζί σου...

Να πω πως όσο ήμουν Ρουμανία δέμα δεν ήρθε ποτέ.. Κάπου θα χάθηκε. Μίλησα με το Amazon και μου ξαναεστειλαν, στην Ελλάδα αυτή τη φορά. Άψογοι πάντως.

Πάντως ρε γμτ το Nexus από ήχο ΔΕΝ...
Το έχω ακούσει με όλα μου τα ακουστικά και τον Ο2 και δεν μπορώ να πω πως "το έχει" το θέμα...
Το Neutron M. Player που αγόρασα βελτίωσε κάπως την κατάσταση αλλά κ πάλι... κρίμα γιατί με την αγορά του ήλπιζα να απαλλαγώ από το iPod για λόγους περιορισμών στα φορματ αναπαραγωγής κυρίως!!!

Δεν ξέρω.. Πήρα Note II :D Αλλά και εμένα μου είχε δώσει την εντύπωση πως "αδικουσε" τα Superlux. Για player έχω αγοράσει το n7player.

Δοκίμασε κ το neutron... και καλά είναι high end player για android!
Το n7 δεν παίζει alac ή κάτι δεν κάνω σωστά;

Το n7 παίζει κανονικά flac. Alac δε με απασχολεί. Θα το δοκιμάσω.. Έχω ακόμα το Nexus, θα δω αν εντοπίζω κάποια διαφορά στην ποιότητα.

Παιδιά τα ακουστικά τα σπάνε.. Θα ανοίξω ένα thread κάποια από αυτές τις ημέρες για ένα review.

Σε bluetooth ψείρες αξίζει κάτι; Τα θέλω για χρήση στο ποδήλατο (σε συνδυασμό με το Samsung S3) και το καλώδιο είναι λίγο (εως πολύ) ενοχλητικό...

Σε bluetooth ψείρες αξίζει κάτι; Τα θέλω για χρήση στο ποδήλατο (σε συνδυασμό με το Samsung S3) και το καλώδιο είναι λίγο (εως πολύ) ενοχλητικό...
δεν νομίζω πως κάτι τέτοιο το παιρνεις για την ποιοτητα ηχου του αλλα γιατι σε βολευει
εγω δεν θα το έπαιρνα .. σιγουρα θα βρεθει κάτι με καλό ηχο και βολικό καλωδιο, αν η ποιοτητα ηχου σε ενδιαφέρει πιο πολύ!

νομίζω ότι υπάρχουν bluetooth ακουστικά όπου αντικαθιστάς το ακουστικό με άλλο δικό σου

στα Shure SE210 που έχω το μέρος καλωδίου, που αποσπάται και μπορεί να προσαρμοστεί στο bluetooth, είναι σχετικά μικρό. Ετσι ακούω κι εγώ σε ποδηλατικές βόλτες

στα Shure SE210 που έχω το μέρος καλωδίου, που αποσπάται και μπορεί να προσαρμοστεί στο bluetooth, είναι σχετικά μικρό. Ετσι ακούω κι εγώ σε ποδηλατικές βόλτες

Για εξήγησέ το λίγο το setup...