Αναζήτηση "Ψειρών" (in-ear)

Re: Αναζήτηση "ΨΕΙΡΩΝ"

Παροτι δεν τα εχω δοκιμασει,μου φαινεται απο εξαιρετικα δυσκολο,ως αδυνατο,αυτο που λες,διοτι η shure,απ'οτι διαβαζω γενικως,εχει καλη φημη στα in ear μοντελα,και δε νομιζω τα samsung που λες του κινητου,να ειναι καλητερα.Μαλλον τα shure θα ειναι πιο σωστα/ισορροπημενα,και εχεις συνηθισει επισης τα αλλα,γι'αυτο σου φαινεται ετσι.
Δωσε λιγο χρονο να δεις.

Απάντηση: Αναζήτηση "ΨΕΙΡΩΝ"

κι ομως,μονο φωτο αν δεις απο τα μεν και τα δε θα καταλαβεις και εσυ.

Re: Αναζήτηση "ΨΕΙΡΩΝ"

Τα in-ear θέλουν εξοικείωση...

Όταν πρωτοπήρα τα etymotics HF-5 μου πήρε πάνω από μια εβδομάδα να καταλήξω σε tips και τρόπο εφαρμογής...

Το ίδιο και με πολλά άλλα με πρόσφατα τα sony MDR-EX510 που (και ενώ ήδη έχω τα ΕΧ500) δε μπορώ να εφαρμόσω με τίποτα εδώ και 20 μέρες...

χθες το βραδυ εκατσα και τα ακουσα πιο ηρεμα,ειναι οντως λιγο πιο ''γλυκα'' απο τα samsung.

βρηκα και πιο μαξιλαρακι ταιριαζει στα αυτια μου,αληθεια τετοια υπαρχουν ανταλακτικα?

αν ηθελα να παρω κατι καλυτερο απο τα shure 215 τι θα μου προτεινατε?

οχι οτι εχουν καποιο θεμα απλα με εχει πιασει τωρα.

αν ηθελα να παρω κατι καλυτερο απο τα shure 215 τι θα μου προτεινατε?

οχι οτι εχουν καποιο θεμα απλα με εχει πιασει τωρα.

κανεις?

IEM για χρηση σε iphone μεχρι 150 ευρω

θελω ενα ποιοτικο ζευγαρι in ear για χρηση με iphone.
χρειαζομαι δηλαδη να εχει και λειτουργια hands free, μικροφωνο κοινως και controltalk.
εχω δει μερικα καλα κομματια αλλα δεν εχουν hands free οπως τα Yamaha EPH-100 και τα HiFiMan RE262.
μια λυση στην οποια σκεφτομαι να στραφω ειναι τα Etymotic Research HF3.
υπαρχει καποια αλλη αξιοπηστη λυση μεχρι τα 150 ευρω?
να τονισω οτι ακουω κυριως rock.

Last edited:
Re: IEM για χρηση σε iphone μεχρι 150 ευρω

τελικα αγορασα τα Nocs NS400. τα περιμενω την ερχομενη εβδομαδα.
αν ενδιεφερει κανεναν να γραψω εντυπωσεις αφηστε σχολιο.

Re: IEM για χρηση σε iphone μεχρι 150 ευρω

τελικα αγορασα τα Nocs NS400. τα περιμενω την ερχομενη εβδομαδα.
αν ενδιεφερει κανεναν να γραψω εντυπωσεις αφηστε σχολιο.
Και βέβαια μας ενδιαφέρει να μαθαίνουμε!
Με το καλό να τα παραλάβεις λοιπόν. Θα περιμένουμε... :smile:

Αγορα earphones

Λοιπόν θελω να αγοράσω ακουστικά ψειρες για αντικατάσταση την Yahaha ERH30 στα οποία μου χάλασε το jack. Με ενδιαφέρουν κυρίως για ταινίες απο iPad και nook tablet αλλα και κάποιες φορες μουσική. Θελω να εχουν αρκετό και καλο μπάσο. Σκεφτομαι τα παρακάτω: οικονομικά Sony MDR EX71xl, sennheiser cx200, JBL Refence 220, Vsonic GR02, Ecci pr200, soundmagic pl11 αλλα και τα λίγο πιο ακριβά αν αξιζει klipsch image s4 και soundmagic e10. Εχει καποιος καμμια πρόταση απο τα παραπάνω η και καποια αλλα? η αγορα θα γίνει απο eBay η amazon και εχω βάλει σαν όριο περίπου τα 50$

Nα προσθέσω και τα sennheiser cx300 II τα οποία κοστίζουν 26λιρες απο το αγγλικο amazon και εχουν free shipping(οπως ολα τα προϊόντα ανω των 25λιρών)

Re: Αγορα earphones

κάποια Senns, (δεν θυμάμαι αν είναι τα 200, 300 ή 400) υπάρχουν εδώ και καιρό προσφορά στα Καρφούρ με 15 ευρώ ... μάλλον τα 300 πρέπει να είναι γιατί υπάρχουν και άλλα (200 ; ) με 9 ευρώ ...

λοιπόν, τσέκαρα αυτά που αγόρασα και εγώ ,,, τα cx 300 ii είναι .... 15 ευρόπουλα ...

Ειναι καλα? ευτυχώς δηλαδη που δεν τα πήρα απο το amazon. Διαβασα οτι τα CX300 II ειναι πολυ βελτιωμενα. Γενικώς εχω κολλήσει με τα klipsch s4 και διάβαζα οτι πολυ value for money ειναι τα Vsonic GR99. Αξιζει να παρω τα klipsch 40 ελαφρώς μεταχειρισμένα απο αγγλια( τα λευκα )?

τα 300 άρια που πήρα ακούγονται πάρα πολύ καλά ... με δεδομένες τις απαιτήσεις που ανέπτυξες στο 1ο μνμ, θεωρώ πως θα καλυφθείς 1000% ...

στην Αθήνα ναι, έχει άπειρα κομμάτια... στην περιοχή σου, μάλλον πρέπει να το τσεκάρεις ...

Μιας και θα κατέβω νότια Πελοπόννησο λεω να περάσω απο τα Carrefour στο αργος και πιστεύω να τα εχει. Σίγουρα αν τα βρω θα παρω αλλα παραμένει το δίλημμα για klipsch s4 vs Vsonic gr02bass vs soundmagic e10 vs akg k330

Ας μου λύσει καποιος την παραπάνω απορία klipsch image s4 vs Vsonic gr02 bass vs soundmagic e10 vs xears xe200pro. Ιδιαίτερα τα τελευταια με εχουν προβληματίσει αφου τα παίρνεις απο το επίσημο site xears.com με 35 με τα μεταφορικα