Αναζήτηση "Ψειρών" (in-ear)

Re: Βοηθεια για καινουργια ακουστικα

Σου εύχομαι μεγειά και καλοάκουστα!

Επίσης σε καλωσορίζω στην παρέα των ακουστικάριων.

Αλλά θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση, χωρίς παρεξήγηση... μπήκες στο αρχικό ποστ πιο πάνω με τρόπο που εγώ τουλάχιστον δεν κατάλαβε τι ήθελες να μας πεις και τι ήθελες να ακούσεις... αυτός είναι και ο λόγος που δεν έλαβες απαντήσεις... όχι από έλλειψη εμπειριών ή γνώσεων από μέρους μας.

πχ (άσχετο) δεν είναι όλοι οι έφηβοι κολλημένοι στα pc να ακούνε mp3 96άρια... έχουμε μέλος μας πιτσιρικά ο οποίος έχει ξεκινήσει με πικάπ και βινύλια κλπ...

Όσο για τα 424 είναι σε τελείως διαφορετικό επίπεδο (χαμηλότερο) από τις ψείρες που πήρες, και επί πλέον από το να κάνεις ερωτήσεις βρέθηκες (εκτός από τα σχόλια για πιατίνια και μαθηματικά) να μας τα συνιστάς κιόλας...

Είμαστε όλοι εδώ για το χόμπι μας, να βοηθάμε και να μαθαίνουμε,...και για την παρέα, την συζήτηση και για τον χαβαλέ, και με πολύ πολύ φιλική διάθεση.

Μην μου θυμώσεις... φιλικά και καλοπροαίρετα σου τα λέω.

Και κάνε και μια παρουσίαση του συστήματος σου στις παρουσιάσεις!!

-bye-

Re: Βοηθεια για καινουργια ακουστικα

Ευχαριστω για το καλωσορισμα. Ο λογος που αρχισα το ποστ ηταν για να παρω γνωμες καποιων (πολυ ) πιο εμπειρων απο εμενα στον ηχο, γιαυτο κ αναφερα το συστημα που εχω, ετσι ωστε καποιος ισως να καταλαβει τι ηχοχρωμα μου αρεσει. Τα συγκεκριμενα ακουστικα λοιπον ΔΕΝ τα συνιστω σε κανενα, απλως ειπα τη γνωμη μου κ επεσημανα την χαμηλη τιμη τους. Οσο για την παρουσιαση του συστηματος μαλλον θα αργησει λιγο, γιατι προσφατα το αριστερο mission επεσε ( το ειχε κανει δοκαρι για τερμα ο μικρος!) εχασα τον ηχο απο το τουιτερ, τα εχω ανοιξει κ προκειται να το παω στον Μιλανακη μηπως το φτιαξει..

Re: Αγορά High-End Ακουστικών.

Σε παρομοια αναζητηση προ ημερων, κατεληξα στα ultimate ears triplefi 10, απο τα οποια ειμαι υπερευχαριστιμενος. Σαν συμβουλη προτεινω 1. Να διαβασεις ολα τα σχετικα φορουμ (ελληνικα κ ξενα) κ να δωσεις βαση σε κριτικες απο φορουμ που εκτιμας 2. Αν δεν μπορεις να αποφασισεις, αγορασε το ακριβοτερο που μπορεις, συνηθως αυτο ειναι κ το καλυτερο!

Προσωπικά δεν ακούω από IEM, αλλά μπορώ να αναφέρω κάποια πράγματα που ίσως βοηθήσουν.

1. Η χροιά των ακουστικών έχει σημασία, δηλαδή αν σας αρέσει το flat ή κάποια υπερτόνιση (ή υστέρηση) κάποιας περιοχής.
2. Αν τα ακουστικά θα παίζουν κατευθείαν από πηγές πχ ipod ή θα παρεμβληθεί ενισχυτής.

Τα ακριβά IEM υποτίθεται ότι έχουν σχεδιαστεί για ημιεπαγγελματική/επαγγελματική χρήση άρα έχουν πιο flat απόκριση.

Είναι επίσης σημαντικό τα ακουστικά αυτού του τύπου να αλλάζουν καλώδιο εύκολα, ιδιαίτερα αν είναι σε κατηγορία τιμών πάνω από 150 ευρώ.

Το να είναι αναπαυτικά είναι εκτός της ποιότητας ήχου το πιο σημαντικό. Ο τρόπος στήριξης στο αυτί και το πόσο μπορούν να ταιριάξουν σε περισσότερες "ανατομίες" είναι επίσης σημαντικό.

Και εμένα θα με ενδιέφερε μελλοντικά ίσως η αγορά ενός καλού ζευγαριού, και ένας λόγος που "πίεσα" τον Γιάννη (ioannistougou) να μας πει για τα UE triplefi 10, είναι αυτός.

Ένα ριβιού http://www.head-fi.org/products/ult...hones-gun-metal-blue-with-roadie-case/reviews λέει κάποια πράγματα συγκριτικά και μάλλον θεωρεί τα IE8 πιο μαλακά από τα UE10 αλλά και με λίγο υστερημένες μεσαίες. Δεν μπορώ να πιστοποιήσω του λόγου το αληθές.

Όσο για τα 315 vs 425 http://www.head-fi.org/t/550673/rev...fferences-with-old-se420-shures-mid-tier-iems.

O paulmarinis έχε τα 315 αν μπορεί να μας διαφωτίσει...

Το ακριβότερο δεν είναι πάντοτε το καλύτερο (είναι τις πιο πολλές φορές,... αλλά όχι όλες)-bye-

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Τελικά πήρα τα καινούρια sennheiser IE-80 σε πολύ καλή τιμή. Όντως έχουν εξαιρετική ποιότητα. Τα έχω περίπου 2 βδομάδες. Το μόνο που με έχει ανησυχήσει είναι ότι μερικές φορές ( δεν ξέρω για ποιο λόγο ) , κάνει ένα περίεργο θόρυβο σαν κρατσινγκ , συνήθως νομίζω στα μπάσα. Απ την αλλη αλλάζω τη πηγή, π.χ. cd- player βάζω ένα κομμάτι με μπάσα και δε το κάνει. Δεν έχω καταλάβει, αν είναι πρόβλημα των ακουστικών ή φταίει η πυγή εκείνη τη στιγμή... Έχει κανένας παρόμοια εμπειρία ? Ελπίζω να μην τους έκανα καμιά ζημιά, επειδή συνήθως τα βάζω να παίζουν αρκετά δυνατά ( καμιά φορά και με ενισχυτή )

Απάντηση: Αγορά High-End Ακουστικών.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Τελικά πήρα τα καινούρια sennheiser IE-80 σε πολύ καλή τιμή. Όντως έχουν εξαιρετική ποιότητα. Τα έχω περίπου 2 βδομάδες. Το μόνο που με έχει ανησυχήσει είναι ότι μερικές φορές ( δεν ξέρω για ποιο λόγο ) , κάνει ένα περίεργο θόρυβο σαν κρατσινγκ , συνήθως νομίζω στα μπάσα. Απ την αλλη αλλάζω τη πηγή, π.χ. cd- player βάζω ένα κομμάτι με μπάσα και δε το κάνει. Δεν έχω καταλάβει, αν είναι πρόβλημα των ακουστικών ή φταίει η πυγή εκείνη τη στιγμή... Έχει κανένας παρόμοια εμπειρία ? Ελπίζω να μην τους έκανα καμιά ζημιά, επειδή συνήθως τα βάζω να παίζουν αρκετά δυνατά ( καμιά φορά και με ενισχυτή )

Πιθανόν κακή επαφή του βυσματος με την είσοδο των ακουστικων.

Απάντηση: Αγορά High-End Ακουστικών.

Καλό είναι η ακρόαση να γίνεται σε κανονικές στάθμες (ιδανικά να μπορείς να ακούς πχ τον ήχο που κάνεις αν πάρεις γρήγορα μια κοφτή ανάσα)
γιατί οι βλάβες στην ακοή δεν επανορθώνονται και συσσωρεύονται.

Τώρα για το θόρυβο που ακούς ή ακούς πάρα πολύ δυνατά ή έχει μπει κάποια τρίχα μέσα στο ακουστικό και στα μπάσα που κάνει μεγάλη διαδρομή
το driver του ακουστικού, ακουμπά την τρίχα ή φταίει το τραγούδι (κλιπάρει) ή κάποια σύνδεση/επαφή δεν είναι σωστή.

Καλορίζικα και καλοάκουστα!! αν θες κάνε μια μικρή παρουσίαση σε νέο νήμα.

εγω ειχα για αρκετο καιρο τα se215, και θα τα παρω μαλλον ξανα γιατι μαρεσε ο ηχος τους πολυ.
Σε σχεση με τα beyerdynamics dt100 Που ειχα εχουν πολυ κλαητερη σκηνη , και μαλλον λιγο παραπανω μπασο, και η απομονοση ειναι πολυ καλυτερη.
Εχουν λιγο παραξενο συστημα στηρηξης στο αυτι σου, αλλα δεν βγαινουν με τιποτα απο το αυτι σου αν μπουν, ειναι καλο αν κινισαι πολυ με αυτα

Απάντηση: Αναζήτηση "ΨΕΙΡΩΝ"

ηθελα τη βοηθεια σας.
αγορασα σημερα ακουστικα απο το γερμανο ψειρες inear της sony με 12 ευρω.
επειδη ηταν λιγο βιαστικη η αγορα αποδειχτηκε μεγαλη αποτυχια.
ειχα στο μυαλο μου τα ακουστικα που εχει το wave που ειναι εξαιρετικα,θελω να τα συνδεσω σε ipod.
οποτε θελω κατι σε αυτην την ποιοτητα (samsung) και αν γινεται και λιγο ποιο δυνατα.
απο χρηματα 50-60 ταβανι.
in ear παντα.
ευχαριστω.

Re: Αναζήτηση "ΨΕΙΡΩΝ"

Τα in ear ποτε δεν τα συμπαθησα (η πληρης απομονωση ειναι επικινδυνη)

Για τρεξιμο παντως, δεν εχω κανενα προβλημα με τα μαμα της Apple

αντιθετα εγω τα λατρευω.
δεν μπορω να ακουσω μουσικη και να ακουω και αλλους θορυβους απο γυρω.
συν οτι τα θελω για το γυμναστηριο που εκει εκτος απο τους θορυβους των μηχανηματων ειναι και η μουσικη που παιζει εκει που ενοχλει.
τα μαμα της aple καλα ειναι αλλα γλυστρανε με τον ιδρωτα.

καμια προταση κανεις?

shure se215:))
Tα προτινω συνεχεια εδω, τα εχω , απομονονουν 90% περιπου, εχουν πολυ καλο ηχο, και αν μπουν σωστα στο αφτι δεν βγαινουν με τιποτα....80 κατι ευρω εχουν

αν και ειναι εκτος budget αν ειναι να παρω κατι και να ησυχασω οκ.
ομως δεν τα βρηκα πουθενα οσο λες.εχεις καποιο site,καταστημα να προτεινεις?

στο skroutz.gr το πιο φτηνο ειναι στα 89 ευρω...πριν τα χριστουγενα που τα πηρα ηταν στα 84 ευρω , απο το http://www.midiclub.gr τα πηρα εγω

ευχαριστω.
αυτο το συστημα που εχουν που αφαιρουνται τα καλωδια δεν πιστευω να δημιουργει προβλημα?να χαλαρωνει η κατι αλλο?
επισης επειδη ειναι ετσι περιεργη η κατασκευη του με τον ιδρωτα δεν εχει θεμα που θα μπαινει εκει?

δεν ξερω αν χαλαρωνει, τα εχω μισο χρονο μονο, και μεχρι στηγμης κανενα προβλημα.
Για το ιδρωτα δεν ξερω να σου πω:)

σημερα τα αγορασα με 90 ευρω.
εχουν πολυ καλη εφαρμογη στο αυτι και καλη ηχομονωση αν και λιγο περιεργο το ολο συστημα.
απο ηχο ομως δεν μπορω να πω πως εντυπωσιαστηκα,σε σχεση με τα samsung απο το κινητο που εχω αν δεν ειναι ιδια ειναι ενα κλικ καλυτερα τα samsung.