Καλησπέρα.
Ψάχνω για ακουστικά, μάλλον IEM, αλλά κάτι οικονομικό. Θέλω να διαθέσω γυρω στα 15-20 ευρώ maximum αλλά δεν έχω ιδέα στον συγκεκριμένο τομέα.
Έχετε κάποια πρόταση;;
Ε ποια αλλά από τα Sony MH1 και ένα αντάπτορα..
Δες το αντίστοιχο νήμα...
Γειά σας. Ένα ζευγάρι καλά ακουστικά θέλω γύρω στα 15 ευρω το πολύ, για ραδιόφωνο και μουσική από mp3 και κινητό. Αυτά τι? http://www.skroutz.gr/s/423193/Sennheiser-MX-365.html αξίζουν? Ή τα Sony που αναφέρετε πιό πάνω? Επίσης τα iLuv με 16 ευρώ είναι καλά? Ευχαριστώ.
Συγνώμη, δεν διευκρίνισα πως έχω το κινητό Huawei Honor 3C. Πήρα τηλ. το Mobile City και ευτυχώς ο υπάλληλος μου είπε πως αν δεν εχω κινητο σονυ δεν κανουν.
Μην παρεις το ανταπτορακι, και πιασε το κουμπακι που εχουνε πανω μονιμα με ενα πολυ μικρο δεματικο
Τα Sony xba 2 ip τα πήρα πρόσφατα και τα συστήνω. Έχουν γλυκό ήχο με πλούσιο μπασσο (λίγο υπερβολικό στα μπασομεσαια) και με ελαφρώς υποχωρημενα πρίμα. Καλή μουσική σκηνή , όχι κάτι σπουδαίο , όμως με καλό διαχωρισμό οργάνων. Στα 50 ευρώ τα προτείνω αν και τα mh1 είναι καλύτερα σε όλα. Βέβαια το ένα είναι ballanced armature και το άλλο δυναμικού τύπου...αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι ποιο συγκεκριμένο εδώ είμαι να απαντήσω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.