Αναζήτηση "Ψειρών" (in-ear)

Re: MediaDevil Artisanphonics EB-01 VS Brainwavz M1

Το Xperia X8. Πρέπει να είναι συμβατά καθώς αν θυμάμαι καλά το X8 είναι η σειρά του '11 της SE οπότε θα λειτουργούν λογικά!

Re: Αναζήτηση "ΨΕΙΡΩΝ"

Καλησπέρα.

Ψάχνω για ακουστικά, μάλλον IEM, αλλά κάτι οικονομικό. Θέλω να διαθέσω γυρω στα 15-20 ευρώ maximum αλλά δεν έχω ιδέα στον συγκεκριμένο τομέα.

Έχετε κάποια πρόταση;;

Καλησπέρα.

Ψάχνω για ακουστικά, μάλλον IEM, αλλά κάτι οικονομικό. Θέλω να διαθέσω γυρω στα 15-20 ευρώ maximum αλλά δεν έχω ιδέα στον συγκεκριμένο τομέα.

Έχετε κάποια πρόταση;;

Ε ποια αλλά από τα Sony MH1 και ένα αντάπτορα..
Δες το αντίστοιχο νήμα...

Ε ποια αλλά από τα Sony MH1 και ένα αντάπτορα..
Δες το αντίστοιχο νήμα...

Επειδή ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και το νήμα των MH1 τεράστιο, διάβασα μόνο καμιά 15αριά σελίδες.

Ο αντάπτορας που αναφέρεις τι είναι;

Επειδή απ' ότι διάβασα είναι δύσκολα στην οδήγηση κι επίσης πολλά κομμάτια βγαίνουν προβληματικά, υπάρχει κάποια εναλλακτική πρόταση;

Ευχαριστω.

Πολύ καλά IEM είναι τα Philips BA(?)3590. Τα αγόρασα απ'το αγγλικό amazon γύρω στις 10 λίρες (χωρίς μεταφορικά) και τα θεωρώ σχεδόν ισάξια με τα CX-300 της Sennheiser (αν συμπεριληφθεί ακόμα περισσότερο η σχέση τιμής/απόδοσης). Επίσης γενικά με τα "ενδώτια" χρησιμοποιώ τα "μαξιλαράκια" της Comply που αν και ακριβά για εδώ, είναι πολύ χρήσιμα!!!

Χρησιμοποιώ μόνο στο σπίτι τα in ear ακουστικά Sennheisser IE 80 που συνδέω στο pc ή το dac.
Τα αγόρασα πρόσφατα γιατί το καλοκαίρι τα ακουστικά μου Sennheisser HD 650 είναι δύσχρηστα.
Πρώτη φορά είμαι ευχαριστημένος από in ear ακουστικά σε απαιτητικές ακροάσεις όταν τα συνδέω στο dac.
Διαθέτουν ρύθμιση μπάσου, που δεν έχω δοκιμάσει και τουλάχιστον τρία ζευγάρια πλαστικών για διαφορετικά μεγέθη ακουστικών πόρων.
Δεν είναι φθηνά ούτε ξέρω πόσο εύχρηστα είναι με κινητό.

Γειά σας. Ένα ζευγάρι καλά ακουστικά θέλω γύρω στα 15 ευρω το πολύ, για ραδιόφωνο και μουσική από mp3 και κινητό. Αυτά τι? http://www.skroutz.gr/s/423193/Sennheiser-MX-365.html αξίζουν? Ή τα Sony που αναφέρετε πιό πάνω? Επίσης τα iLuv με 16 ευρώ είναι καλά? Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Αναζήτηση "ΨΕΙΡΩΝ"

Γειά σας. Ένα ζευγάρι καλά ακουστικά θέλω γύρω στα 15 ευρω το πολύ, για ραδιόφωνο και μουσική από mp3 και κινητό. Αυτά τι? http://www.skroutz.gr/s/423193/Sennheiser-MX-365.html αξίζουν? Ή τα Sony που αναφέρετε πιό πάνω? Επίσης τα iLuv με 16 ευρώ είναι καλά? Ευχαριστώ.

Τα Sony είναι πάρα πολύ καλά,με την διαφορά πως πρέπει να έχουμε μια κάποια καλή ενίσχυση για να δείξουν τις αρετές τους.
Εγώ ας πούμε τα καταευχαριστιέμαι με το iPhone,άλλοι φίλοι όμως προτίμησαν να τα ταιριάξουν και με κάποιο ενισχυτή τύπου Sansa clip για να πάρουν αυτό που ήθελαν.

Για τα Sen και τα iluv δεν ξέρω,ίσως άλλοι φίλοι που τα έχουν ακούσει να σου πουν εντυπώσεις.

Συγνώμη, δεν διευκρίνισα πως έχω το κινητό Huawei Honor 3C. Πήρα τηλ. το Mobile City και ευτυχώς ο υπάλληλος μου είπε πως αν δεν εχω κινητο σονυ δεν κανουν.

Συγνώμη, δεν διευκρίνισα πως έχω το κινητό Huawei Honor 3C. Πήρα τηλ. το Mobile City και ευτυχώς ο υπάλληλος μου είπε πως αν δεν εχω κινητο σονυ δεν κανουν.

Κανείς δεν έχει Sony κινητό.
Κι όμως..

Μπες στις τελευταίες σελίδες του νήματος να δεις την λύση.
Ένα ανταπτοράκι όλο κι όλο...

Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας. Τώρα, αν δεν πάρω το ανταπτοράκι (λόγω πρόσθετου εξαρτήματος το αναφέρω), ποιά άλλα ακουστικά προτείνετε?

Μην παρεις το ανταπτορακι, και πιασε το κουμπακι που εχουνε πανω μονιμα με ενα πολυ μικρο δεματικο

Μην παρεις το ανταπτορακι, και πιασε το κουμπακι που εχουνε πανω μονιμα με ενα πολυ μικρο δεματικο

μαλλον, πιασε το κουμπάκι μεχρι ναρθει το ανταπτορακι!

Καλησπερα!
Μολις γραφτηκα και ο λογος ειναι γιατι ψαχνω ψειρες καθως αυτες που ειχα σημερα μας αφησαν χρονους.. Μπορω να δωσω και 100+ αν ειναι να τ αξιζουν. Μ ενδιαφερουν αρκετα τα μπασα και να απομονωνονται εξωτερικοι θορυβοι. Επισης θελω υψηλη ενταση. Η χρηση θα ειναι στο γυμναστηριο κυριως αλλα και στο δρομο καποιες φορες πχ μετρο.
Εχω iphone οποτε αν υπαρχει καποιο μοντελο που να εχει και mic ακομα καλυτερα..

Εχω δει καποια sennheiser της σειρας adidas αλλα δε ξερω κατα ποσο θα απομονωνουν το θορυβο.. Το θεμα ειναι οτι συο γυμναστηριο παιζει μουσικη που δε μ αρεσει και θελω ν ακουω τη δικη μου χωρις "παρασιτα"

edit:ειδα μολις κι αυτα http://www.digitalpassion.gr/product/αξεσουάρ-κινητών-sony-xba-2ip/ τι λετε;

Last edited:
Απάντηση: Αναζήτηση "ΨΕΙΡΩΝ"

Επειδή τα ΜΗ1 μου χάλασαν και δε θέλω να ρισκάρω να πάρω πάλι τα ίδια και να ξαναχαλάσουν είμαι σε αναζήτηση νέων ακουστικών ισάξιων ή και καλύτερων τους. Ένας φίλος στο νήμα των MH1 πρότεινε τα Xiaomi Pistons V2. Δε τα ξέρω και δε θέλω να περιμένω να έρθουν από Κίνα αν και έχουν αρκετά καλή τιμή και δεν συνέχισα εκεί τη συζήτηση γιατί ξεφεύγει εκείνου του θέματος μιας κι εγώ αναζητώ διαφορετικά ακουστικά. Ανέκαθεν ήμουν και παραμένω λάτρης των Creative και πάντα τα έχω σε εκτίμηση. Μετά από μια αναζήτηση όμως δε βρήκα κάτι στα χρήματα που είμαι πρόθυμος να δώσω από Creative (50 περίπου).
Λίγο καιρό πριν αγοράσω τα ΜΗ1 ήμουν έτοιμος να αγοράσω τα AKG K350.
Χτες έκανα ακόμη μια αναζήτηση και βρήκα και αυτά τα Sennheiser CX 275s και μου έχουν κάτσει καλά τα spec τους. Βέβαια δεν έχω καμιά εμπειρία από κανένα από τα δύο αυτά σετ ούτε είχα ξανά κάτι από αυτές τις μάρκες. Αν κάποιος μπορεί να μου δώσει τα φώτα του παρακαλώ, πιο από τα δύο προτείνει ή αν έχει κάτι άλλο σε αυτό το στύλ με παρόμοια ή καλύτερα specs σε αυτά τα χρήματα.
Η ακρόαση θα γίνεται από smartphone, Sansa clip και κατά 80% από το laptop. Δεν έχω ενισχυτή ή κάτι ανάλογο και δε μπορώ να διαθέσω χρήματα για κάτι τέτοιο στη παρούσα φάση. Βέβαια δεν έχω ούτε την εμπειρία ούτε τις γνώσεις για να επιλέξω κάποιον ούτε καν ξέρω που να κοιτάξω για έναν.

Last edited:

Δε με βολεύει αυτό το είδος ακουστικού. Θέλω να είναι σαν αυτά στις φωτογραφίες παρακάτω ...

Έκανα μια σύγκριση εδώ που έχει αναλυτικές παρουσιάσεις και τα Κ350 υπερτερούν των Senheiser.

Τα Sony xba 2 ip τα πήρα πρόσφατα και τα συστήνω. Έχουν γλυκό ήχο με πλούσιο μπασσο (λίγο υπερβολικό στα μπασομεσαια) και με ελαφρώς υποχωρημενα πρίμα. Καλή μουσική σκηνή , όχι κάτι σπουδαίο , όμως με καλό διαχωρισμό οργάνων. Στα 50 ευρώ τα προτείνω αν και τα mh1 είναι καλύτερα σε όλα. Βέβαια το ένα είναι ballanced armature και το άλλο δυναμικού τύπου...αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι ποιο συγκεκριμένο εδώ είμαι να απαντήσω!

Θέλω να ακούω Nightwish, Judas Priest, ACDC, Manowar κτλ σε κάφρικες εντάσεις και το μπάσο να με τρελαίνει χωρίς να χάνω σε όλα τα άλλα ...

Τα Sony xba 2 ip τα πήρα πρόσφατα και τα συστήνω. Έχουν γλυκό ήχο με πλούσιο μπασσο (λίγο υπερβολικό στα μπασομεσαια) και με ελαφρώς υποχωρημενα πρίμα. Καλή μουσική σκηνή , όχι κάτι σπουδαίο , όμως με καλό διαχωρισμό οργάνων. Στα 50 ευρώ τα προτείνω αν και τα mh1 είναι καλύτερα σε όλα. Βέβαια το ένα είναι ballanced armature και το άλλο δυναμικού τύπου...αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι ποιο συγκεκριμένο εδώ είμαι να απαντήσω!

Μηπως εχεις γνωμη και γι αυτα http://www.ebay.com/itm/JVC-Hafx1x-...38255791?pt=US_Headphones&hash=item3cd8f951af ;