Αναζήτηση "Ψειρών" (in-ear)

Re: Αναζήτηση "ΨΕΙΡΩΝ"

Προσωπικά δεν τα έχω ακούσει αλλά έχω διαβάσει πολλά για αυτά. Είναι κατά πολύ κατώτερης ποιότητας από τα xba2. Τα jvc έχουν πολύ τονισμενα μπάσα κακής ποιότητας. Οι υπόλοιπες συχνότητες είναι επίσης κακές. Έχω ακούσει πολλά ακουστικά ψείρες και μπορώ να πω ότι τα xba είναι στην hifi πλευρά των πραγμάτων ενώ τα jvc είναι απλώς μέτρια και απλά καλύτερα από αυτά που δίνουν οι εταιρίες μαζί με τα κινητά τηλέφωνα. Τα σονυ Υπάρχουν στα 28 ευρώ και σε αυτή την τιμή είναι αχτυπητα νομίζω...

Εγώ κατέληξα σε ότι αφορά "ψείρες" (για τη δουλειά) και αναμένω αυτά...

LL

:2thumb22sup:

Προσωπικά δεν τα έχω ακούσει αλλά έχω διαβάσει πολλά για αυτά. Είναι κατά πολύ κατώτερης ποιότητας από τα xba2. Τα jvc έχουν πολύ τονισμενα μπάσα κακής ποιότητας. Οι υπόλοιπες συχνότητες είναι επίσης κακές. Έχω ακούσει πολλά ακουστικά ψείρες και μπορώ να πω ότι τα xba είναι στην hifi πλευρά των πραγμάτων ενώ τα jvc είναι απλώς μέτρια και απλά καλύτερα από αυτά που δίνουν οι εταιρίες μαζί με τα κινητά τηλέφωνα. Τα σονυ Υπάρχουν στα 28 ευρώ και σε αυτή την τιμή είναι αχτυπητα νομίζω...

Με βλεπω να παιρνω τα σονυ τελικα... Καλα αυτες τις μερες ειχα τα μαμα apple (τα απλα οχι τα in ear) και δε παλευονταν με τιποτα. Σ ευχαριστω πολυ

Απάντηση: Re: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ "ΨΕΙΡΩΝ"

Καλησπέρα,

ψάχνω λίγο στο διαδίκτυο για διάφορα περιφερειακά και ακουστικά και έπεσα πάνω σε αυτά και αυτά και μπορώ να πώ ότι έχω εντυπωσιαστεί από τα χαρακτηριστικά τους.
Έχει τύχει κανείς να τα ακούσει ή να έχει γενικά κάποια γνώμη πάνω σε αυτά?

Η τιμή τους είναι απόλυτα λογική και για τα δύο.

Resonar

Pitch

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ "ΨΕΙΡΩΝ"

Καλησπέρα,

ψάχνω λίγο στο διαδίκτυο για διάφορα περιφερειακά και ακουστικά και έπεσα πάνω σε αυτά και αυτά και μπορώ να πώ ότι έχω εντυπωσιαστεί από τα χαρακτηριστικά τους.
Έχει τύχει κανείς να τα ακούσει ή να έχει γενικά κάποια γνώμη πάνω σε αυτά?

Η τιμή τους είναι απόλυτα λογική και για τα δύο.

Resonar

Pitch

Η cooler master έχει πολύ καλά κουτιά υπολογιστών και τροφοδοτικά, με τον καιρό έχει και καλά ανεμιστιράκια και κάποια άλλα κομπιουτερίστικα. Είμαι καλός πελάτης τους το ομολογώ
Άλλα για ακουστικά δεν θα την εμπιστευόμουν ποτέ

Εγώ κατέληξα σε ότι αφορά "ψείρες" (για τη δουλειά) και αναμένω αυτά...

LL

:2thumb22sup:

IMG_2747.jpg

Μόλις παρελήφθησαν, απο RazorDog! Audio... thnx Σταύρο, είναι άψογος ο τύπος.
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. Πλούσιος, γιομάτος ήχος που νομίζεις ότι έρχεται από μεγαλύτερα ακουστικά...
Πολύ, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής!

Ερώτηση:
Τα filters που συνόδευαν τα ακουστικά και είναι σημειωμένα με κόκκινο στην επισυναπτόμενη εικόνα, τί είναι?
Πού και πώς μπαίνουν? Τί δουλειά κάνουν?

01_49_53742_f7878a46f0d7948d51d2f7d17e0cca16.jpg

Απάντηση: Re: Αναζήτηση "ΨΕΙΡΩΝ"

IMG_2747.jpg

Μόλις παρελήφθησαν, απο RazorDog! Audio... thnx Σταύρο, είναι άψογος ο τύπος.
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. Πλούσιος, γιομάτος ήχος που νομίζεις ότι έρχεται από μεγαλύτερα ακουστικά...
Πολύ, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής!

Ερώτηση:
Τα filters που συνόδευαν τα ακουστικά και είναι σημειωμένα με κόκκινο στην επισυναπτόμενη εικόνα, τί είναι?
Πού και πώς μπαίνουν? Τί δουλειά κάνουν?

01_49_53742_f7878a46f0d7948d51d2f7d17e0cca16.jpg

Καλές μουσικές!
Λογικά είναι ανταλλακτικά που μπαίνουν μπροστά από τα drivers,αν βγάλεις τα λαστιχάκια θα τα δεις.

Απάντηση: Αναζήτηση "ΨΕΙΡΩΝ"

Πόσο κόστισαν? Δώσε ένα λινκ να τα δούμε μήπως και προβούμε κι εμείς σε αυτή την αγορά. Τα έχεις δοκιμάσει με μέταλ μουσική? Με ενδιαφέρει το πολύ μπάσο χωρίς παραμορφώσεις και ο κρυστάλλινος ήχος. Γενικά λίγο για gaming και ως επί το πλείστον μουσική μέταλ. Αν μπορείς να δώσεις επιπλέον πληροφορίες, ευχαριστώ.

Αυτή τη στιγμή ακούω "Phantom of the Opera" και τα κατευχαριστιέμαι...
Έχει πολλά, πάρα πολλά, μαξιλαράκια που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό.

nlaredqv.fkr.jpg

Εναλάσοντάς τα, αλλάζει και ο χαρακτήρας του ακουστικού.
Εγώ ήδη ξεχώρισα τα 2 ζευγάρια από τα οποία θα ακούω... :2thumb22sup:
Το μπάσο είναι πλουσιότατο αλλά σωστότατο. Δεν είναι bassheads φάση, μην το φοβάστε.

Ένα review εδώ για να πάρεις καλύτερη ιδέα...
Αγορά από εδώ.

Φθηνά δεν τα λές αλλά είναι πολύ καλή αγορά.
Νο regrets.

Καλοάκουστα Αντώνη!

Ξέρω πότε θα πάρεις τα 6 χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν βγουν σε ασημί... :)

Μπορείς και να πας κατευθείαν στα Jade II και να μας βουλώσεις μία και καλή.

Σειρά έχουν τα 400ρια...
Ο "φίλος" σου RazorDog! μου δίνει επιπλέον έκπτωση σαν αποζημίωση επειδή άργησαν να έρθουν οι ψειρούλες... :grinning-smiley-043

Πρόσεξέ τον αυτόν. Είναι ικανός να σου καθυστερήσει και τα 400 για να σου κάνει προσφορά στα 6άρια (ή τα 560 που είναι και της μοδός)!

Μουαχαχαχαχααχα... νταξ'... μέχρι εκεί μας κόβει.
Θα το δούμε το pattern... :flipout:

Εδω κ ενα χρονο περιπου εχω τα AKG K321 cloud white και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,παιζουν δυνατα και καθαρα.Πριν ειχα sony ,δεν θυμαμαι μοντελο,αλλα δεν επαιζαν οπως αυτα που χρησιμοποιω τωρα.

Λίγα στοιχεία για το CM Pitch

Coolermaster Pitch
Skroutz pitch

Βρήκα σε πολύ καλή τιμή τελικά αυτά τα ακουστικά και τα παρήγγειλα. Σε μια-δυο μέρες θα τα έχω στα χέρια μου και θα σας δώσω πληροφορίες σχετικά με αυτά.

Καλησπέρα.

Σήμερα πήρα στα χέρια μου τα CM Pitch. Η πρώτη εντύπωση είναι καλή αλλά όχι άριστη όπως πχ μου είχαν αφήσει τα creative EP-630 σαν κατασκευή. Στον ήχο τώρα τα ψηλά και τα μεσαία είναι σε πολύ καλά επίπεδα δεν χάνει κάπου και ο ήχος είναι καθαρός χωρίς να κουράζει με κάποιο τσίρισμα. Τα μπάσα όμως απλά σχεδόν ανύπαρκτα. Δε ξέρω βέβαια αν μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας αυτό αλλάξει αλλά η πρώτη εντύπωση στο μπάσο είναι χάλια.Το καλώδιο είναι σε στυλ ταλιατέλα και δεν μπερδεύετε καθόλου όσο κι αν προσπάθησα :)
Οι ψείρες είναι ελαφριές και δε κουράζουν στο αυτί ακόμα και τώρα που γράφω μετά από 5 ώρες συνεχόμενου ακούσματος μέταλ μουσικής. Όσο ακούω μουσική ο ήχος του περιβάλλοντος δεν υπάρχει το noise cancelation είναι πάρα πολύ καλό. Μόλις βέβαια η μουσική κλείσει ακόμα και με φορεμένα τα ακουστικά ακούω κανονικά τα πάντα.
Το κουτί περιλαμβάνει τα ακουστικά, ένα spliter και ακόμα δύο ζευγάρια μικρότερου μεγέθους σιλικόνες καθώς το μεγαλύτερο μέγεθος έρχεται προεγκατεστημένο στα ακουστικά. Επίσης ένα αδιάβροχο πουγκάκι που κλείνει με μεταλλικό έλασμα και μια καρτούλα που είναι η εγγύηση που όμως πρέπει μέσα από τη σελίδα της coolermaster να γίνει ενεργοποίηση για να ισχύει για δύο χρόνια.
Παρακάτω θα γράψω αναλυτικά τα specs διότι αναλυτικά δε τα βρήκα σε καμιά σελίδα ούτε της CM.

Specification

HEADPHONES

Drivers: 10mm
Frequency response: 10 Hz - 20 KHz
Impedance: 16 OHM
Sensitivity: 106+/- 3DB (At 1 KHz, 1V/PA)
Max output power: 15 MW
Connector: 3.5 mm gold-plated headphone jack

MICROPHONE

Pick up pattern: Omni directional
Frequency response: 70 Hz - 10 KHz
S/N ratio: 58 DB
Sensitivity: -42 +/- 2 DB (At 1 KHz, 1V/PA)

Απάντηση: Λίγα στοιχεία για το CM Pitch

Καλησπέρα.

Σήμερα πήρα στα χέρια μου τα CM Pitch. Η πρώτη εντύπωση είναι καλή αλλά όχι άριστη όπως πχ μου είχαν αφήσει τα creative EP-630 σαν κατασκευή. Στον ήχο τώρα τα ψηλά και τα μεσαία είναι σε πολύ καλά επίπεδα δεν χάνει κάπου και ο ήχος είναι καθαρός χωρίς να κουράζει με κάποιο τσίρισμα. Τα μπάσα όμως απλά σχεδόν ανύπαρκτα. Δε ξέρω βέβαια αν μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας αυτό αλλάξει αλλά η πρώτη εντύπωση στο μπάσο είναι χάλια.Το καλώδιο είναι σε στυλ ταλιατέλα και δεν μπερδεύετε καθόλου όσο κι αν προσπάθησα :)
Οι ψείρες είναι ελαφριές και δε κουράζουν στο αυτί ακόμα και τώρα που γράφω μετά από 5 ώρες συνεχόμενου ακούσματος μέταλ μουσικής. Όσο ακούω μουσική ο ήχος του περιβάλλοντος δεν υπάρχει το noise cancelation είναι πάρα πολύ καλό. Μόλις βέβαια η μουσική κλείσει ακόμα και με φορεμένα τα ακουστικά ακούω κανονικά τα πάντα.
Το κουτί περιλαμβάνει τα ακουστικά, ένα spliter και ακόμα δύο ζευγάρια μικρότερου μεγέθους σιλικόνες καθώς το μεγαλύτερο μέγεθος έρχεται προεγκατεστημένο στα ακουστικά. Επίσης ένα αδιάβροχο πουγκάκι που κλείνει με μεταλλικό έλασμα και μια καρτούλα που είναι η εγγύηση που όμως πρέπει μέσα από τη σελίδα της coolermaster να γίνει ενεργοποίηση για να ισχύει για δύο χρόνια.
Παρακάτω θα γράψω αναλυτικά τα specs διότι αναλυτικά δε τα βρήκα σε καμιά σελίδα ούτε της CM.

Specification

HEADPHONES

Drivers: 10mm
Frequency response: 10 Hz - 20 KHz
Impedance: 16 OHM
Sensitivity: 106+/- 3DB (At 1 KHz, 1V/PA)
Max output power: 15 MW
Connector: 3.5 mm gold-plated headphone jack

MICROPHONE

Pick up pattern: Omni directional
Frequency response: 70 Hz - 10 KHz
S/N ratio: 58 DB
Sensitivity: -42 +/- 2 DB (At 1 KHz, 1V/PA)

Επανέρχομαι στη περιγραφή αυτών των ακουστικών διότι έπειτα από δύο μέρες που τα έχω και παίζουν ασταμάτητα σήμερα μπορώ να πώ ότι το πρόβλημα με τα μπάσα δεν υπάρχει. Μετά από το στρώσιμο είναι σε πάρα πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και όσο περνάνε οι μέρες βελτιώνεται συνεχώς. Λογικά στις 200 ώρες θα έχει φτάσει και στο τελικό στάδιο της μέγιστης απόδοσης. Με το spliter στο λαπτοπ παίζει άψογα. Σε παλαιά κινητά όπως το δικό μου Sony Ericsson W995 δεν παίζει κανονικά και θέλει τη πατέντα με το δεματικό ή να βάλω το spliter με την υποδοχή του μικροφώνου στον αέρα για να παίζει σωστά η μουσική. Ως hands free δε το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Στο Samsung Galaxy S3 mini δεν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας παίζει κανονικά και ως hands free και μουσική. Η ένταση ικανοποιητική στο smartphone. Δε πλησιάζει την απόδοση βέβαια που έχει στο λαπτοπ. Δεν έχω δοκιμάσει με κάποιο πρόγραμμα εξτρά παρά μόνο με το εργοστασιακό του κινητού. Με το sansa clip απλά η απόδοση και η ποιότητα απογειώνεται σε άλλα επίπεδα χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς την ανάγκη δεματικού ή αντάπτορα.

Υ.Γ
Αν μπορεί κάποιος διαχειριστής να ενώσει τα μηνύματα για να μην καταλαμβάνουν επιπλέον χώρο. Δε μπορούσα να κάνω edit στο προηγούμενο. Ευχαριστώ.

Σήμερα παρέλαβα ένα sony sbh-52 BT hands-free. Επειδή έχω ένα θέμα με τα ψιλά καλώδια και λόγω αντοχής αλλά και λόγω μπερδέματος χρησιμοποιούσα κάτι Griffin με υφασμάτινη επένδυση. Ήταν ολίγον χάλια σε σχέση με τα earpods της Apple αλλά ανθεκτικότατα. Σήμερα όμως που τα σύνδεσα ο ήχος έφυγε κάμποσα μέτρα μακριά από το αφτί μου. Λές και μου μιλούσαν από μακρύ διάδρομο.

Θέλω λοιπόν να τα αντικαταστήσω με κάτι αξιοπρεπές και ανθεκτικό. Όχι με ψιλό καλωδιάκι. Να αντέχουν κακομεταχείρηση. Δεν θα πολεμήσουν βέβαια αλλά πολλές φορές θα τα τραβήξω από το καλώδιο πχ για να τα βγάλω βιαστικά.

Budget έως 30 άντε βαριά 40 .

In ear με 30-40ευρω?

Μαστοριά, αναζητώ ακουστικακια για καθημερινή χρηση, in ear με βασικό προσόν να είναι μαλακά και ισσοροπημενα.
Πέρσυ αγόρασα ενα ζεύγος Akg K350, αλλά ενω στα μπασα-πριμα είναι οκ, τα πρίμα τους είναι απλα χαλιά μαύρα..
Έχετε δοκιμάσει κάποιο ισορροπημένο, με ομορφο ηχο!? Απαραιτήτως μικρακια, μικρού όγκου... Δε με νοιάζει να χουν μικρόφωνο κτλ ..