Αναζήτηση "Ψειρών" (in-ear)

Re: Αναζήτηση "ΨΕΙΡΩΝ"

Αν και είμαι φίλος των sen τα 300άρια δεν μου έκατσαν καλά. Όπως κατάλαβα βέβαια παίζουν πολλές απομιμήσεις τις οποίες δύσκολα ξεχωρίζεις. Τα iluv νομίζω ότι είναι αξιοπρεπή για ακροάσεις από κινητό ή φορητό player.
Απογοήτευση στα αυτιά μου τα pistons (ακρόαση από κινητό Motorola).

Τελικά τα hybrid είναι απλά συμπαθητικά...ωραίο σκοτεινό ηχόχρωμα αλλά μέχρι εκεί.... Τα mh1 είναι πολύ ανώτερα ειδικά στο χαμηλό και μεσοχαμηλο....

Απάντηση: Re: Αναζήτηση "ΨΕΙΡΩΝ"

Τελικά τα hybrid είναι απλά συμπαθητικά...ωραίο σκοτεινό ηχόχρωμα αλλά μέχρι εκεί.... Τα mh1 είναι πολύ ανώτερα ειδικά στο χαμηλό και μεσοχαμηλο....

Είδα αργά το μύνημά σουυυυυ!

Με τι πηγή τα δοκίμασες?

Τα mh1 είναι σταθερή αξία αλλά μου φεύγουν από τα αυτιά σε μακρόχρονη χρήση...

ΥΓ:τα έστρωσες τα hybrid? (χαχαχα)

Λοιπόν, σήμερα άκουσα λίγο πιο διεξοδικά τα Final. Εδώ δύο φωτογραφίες από το unboxing.

DSC_0029.jpgDSC_0030.jpg

Ξέχασα να βγάλω φωτό από τις μονάδες, αλλά να μία από την επίσημη σελίδα της εταιρείας. Λίγο μακριές, αλλά σίγουρα υπάρχει λόγος γι αυτό.

heavenII_main.jpg

Πρώτη εντύπωση: Πολύ καλή κατασκευή, καλώδιο που δε μικροφωνίζει (πολύ). Υπάρχουν 5 έξτρα ζευγάρια σιλικόνες εκτός από το στάνταρ σε 3 μεγέθη με διαφορετικό μέγεθος οπής. Εμένα μου άρεσε η πιο μεγάλη, δίνει πιο ανοιχτό ήχο. Το ακουστικό οδηγείται άνετα και από κινητό σε ικανοποιητικές εντάσεις.

Ηχητικές εντυπώσεις: εξαιρετικά καθαρός, ισορροπημένος ήχος, καλός διαχωρισμός και αέρας ανάμεσα στα όργανα. Πολύ μεγάλη έκταση στα πρίμα (που δεν είναι υπερτονισμένα), εξαιρετικές μεσαίες, καλό μπάσο, αλλά όχι εξαιρετικό. Σε σύγκριση με το Mh1, όταν το έβαλα αντί για το Final ήταν σαν η μουσική να σκεπάστηκε με δύο-τρία πέπλα, ο ήχος έγινε πιο μουντός και η σκηνή στένεψε. Το ΜΗ1 έδειξε τα δόντια του βέβαια στον τομέα του μπάσου όπου νίκησε ξεκάθαρα. Και εξακολουθεί να είναι το απόλυτο value for money.

Συμπέρασμα: τα συνιστώ ανεπιφύλακτα για όποιον ψάχνει κάτι ποιοτικό γύρω στα 100 ευρώ για ακούσματα όπου το μπάσο δεν είναι το κύριο ζητούμενο.

Και μιά σημείωση: το ακουστικό καταδεικνύει όλες τις αδυναμίες των συνοδών. Την πρωτη φορά που το συνέδεσα στο Cozoy Astrapi άκουσα έναν υψίσυχνο συριγμό που δεν είχα ξανακούσει. "Μπα", λέω, "χαλασμένο ακουστικό μου στείλανε;". Τα συνδέω στο κινητό, τίποτα, μόνο ένα σιγανό φύσημα, μάλλον φυσιολογικό. Tα συνδέω στο geek, (στη θέση Hi Gain, στο 0) τίποτα απολύτως. Κοινώς, οποιος τα αγοράσει χρειάζεται αξιοπρεπή συνοδά.

Re: Απάντηση: Re: Αναζήτηση "ΨΕΙΡΩΝ"

Είδα αργά το μύνημά σουυυυυ!

Με τι πηγή τα δοκίμασες?

Τα mh1 είναι σταθερή αξία αλλά μου φεύγουν από τα αυτιά σε μακρόχρονη χρήση...

ΥΓ:τα έστρωσες τα hybrid? (χαχαχα)
Χσχαχχχ, φιλαράκ, μην ανησυχείς δεν είναι και για πέταμα... Δεν τα έπαιξα με ενισχυτή, απλά με το κινητό μου, όπως όμως παίζω και τα Σόνυ, που και έτσι είναι ανώτερα ... Τα ήθελα για ακρόαση στο τραίνο που χρησιμοποιώ καθημερινά, καθώς τα Σόνυ μου Μh1c παλιωσαν ... Έχω 3 ζευγάρια ακόμη αλλά είναι τα απλά και όχι τα _ c οπότε δεν κάνουν για hands free... Για αυτό πήρα τα hybrid αλλά είναι κατώτερα...

Επανέρχομαι με καλύτερα νέα .... τα άφησα και έπαιξαν αρκετές ώρες ... σήμερα, ημέρα σχόλης έκανα και ένα συγκριτικάκι με τα ΜΗ1 ... ο ήχος των xiaomi έχει έρθει πολύ κοντά ... δεν έχει το εύηχο σωματώδες μεσοχαμηλό των Σόνυ, αλλά είναι γενικά αποδεκτό και σε αυτές τις συχνότητες ... παραμένει η σκοτεινή υπογραφή που ταιριάζει στα γούστα μου ... Από ποιότητα κατασκευής πάντως σχίζουν, αν εξαιρέσουμε το καλώδιο που είναι τυπικό ... επίσης η φόρμα του σχήματος τους είναι άψογη καθώς επιτρέπει την σωστή ένθεση στο αυτί χωρίς να έχει τζόγους και λάθος γωνίες διείσδυσης όπως αρκετά άλλα μοντέλα (και τα MH1, όπου χάνω κάποια δευτερόλεπτα για να κάτσουν σωστά) ...

Τα κινέζικα είναι και σαφώς πιο ευαίσθητα οπότε με πηγή σκέτο το κινητό θα γεμίσουν πιο εύκολα ...

Έκανα και μια μίνι δοκιμή να τα βάλω στον ενισχυτή ακουστικών μου ... ε, εκεί τα Σόνια δεν παίζονται τα άτιμα .. ούτως ή άλλως, τα hybrid δεν είναι για οικιακή χρήση, προς θεού ....

Άντε και καλή χρονιά !

Last edited:

Αυτο με τη διείσδυση μου το κάνεις λίγο πιο λιανά?

Upgrade από Sennheiser cx215 (έως 70 ευρώ)

Καλησπέρα στην ομάδα ευελπιστώ να είστε όλοι καλά με υγεία πάνω από όλα στις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι..:) Κάτοχος Sennheiser cx215.35 ευρώ..Απόλυτα ικανοποιημένος με κομμάτια σε μορφή 320kbps κανένα απολύτως πρόβλημα 6-7 μήνες άντεξαν όμως το κλασικό πρόβλημα χαλάει το ένα τα επισκεύασα δούλεψαν για 1 μήνα και ξανά πρόβλημα στο αριστερό αλλά στη κεφαλή που δεν ξέρω πως ξεβιδώνει ούτε θα ασχοληθώ..Καθαρά μπάσα χωρίς να είναι υπερβολικά και να καλύπτουν τα καθαρά-πρίμα θα ήθελα κάτι στα 50-70 ευρώ για Sony NWZ-B183F 4GB mp3 και ίσως τα βάλω και στο κινητό μου galaxy s6..Αν πέσει η μπαταρία από το Mp3 δεν με ενδιαφέρει οπότε το μικρόφωνο.Τι θα μου προτείνατε ? Σε αυτά τα χρήματα ξέρω δεν είναι πολλά 50-70 αλλά θα ήθελα τα χρήματα αυτά να αντιπροσωπεύουν και τα χρήματα τους..Τσέκαρα sennheiser CX 3.00 RED. στα 50 ευρώ αρκετά όμορφα μου φαίνονται αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά από τα review διότι, δεν ξέρω καλά αγγλικά ευχαριστώ περιμένω κάποια απάντηση

Re: Upgrade από Sennheiser cx215 (έως 70 ευρώ)

Σου προτείνω soundmagic E10 το καλύτερο vfm iem μέχρι 100 θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος
σε κάθε περίπτωση εκτός αν είσαι basshead.
(και πίστεψε με έχω πολύ ακριβότερα iem)
Στα 37 + μεταφορικά από amazon.de ή 51 από fiio.gr.

Γεια σου φίλε.Δεν τρελαίνομαι για μπάσα απλά θέλω να ακούγονται και αυτά σε κάποια κομμάτια χρειάζονται-χιπ χοπ-η ακόμη και μεταλ που ακούω μου αρέσει να το ακούω το μπασακι που είναι πίσω από όλα τα όργανα σαφώς δεν θέλω να μπουκώνει τα υπόλοιπα οπότε ναι..:) Κοίταξα και Sennheiser HD 439 ίσως κουράσουν σε ποδήλατο δεν έχω φορέσει κιόλας τέτοια ακουστικά ποτέ μου πρότειναν + τα Sennheiser HD 202 II στα 35 ευρώ ότι, είναι πολύ καλά από amazon τι μεταφορικά έχουν αυτά που είπες

Πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι τύπου ακουστικά θέλεις για να βγάλουμε άκρη.
Διάβασες τα faq?
Τα HD202ii είναι πολύ καλά ακουστικά (ειδικά για τα λεφτά τους) αλλά είναι over the ear.
Το amazon.de έχει 8 μεταφορικά.

λιγο παραπανω απο το μπατζετ σου,αλλα για εμενα εδω εισαι http://www.skroutz.gr/s/5526789/AKG-Y-50.html
δοκιμασμενα με smartphone,tablet,ενισχυτη ακουστικων.παιζει παντου και τα παντα.ανετο και καλοκατασκευασμενο.
ουδετερος ηχος με-ισως-λιγο τσιμπημενα τα χαμηλα του,αλλα σιγουρα καθολου υπερβολικο.
επισης πολυ ελαφρυ και ξεκουραστο.

Αξίζει δηλαδή τα χρήματα του ? να μην πάω σε καθαρά in ear ψείρες τα E10 που πρότεινες? :) Θέλω μέγιστο δυνατό καλύτερο ήχο.Δεν ξέρω αυτό είναι το θέμα ψείρες in ear η τα μεγάλα που πιάνουν όλο το κεφάλι

Πώς και δεν ανέφερε κανείς τα Sony MH1;
Τα soundmagic e10 είναι καλύτερα από τα MH1;

Αξίζει δηλαδή τα χρήματα του ? να μην πάω σε καθαρά in ear ψείρες τα E10 που πρότεινες? :) Θέλω μέγιστο δυνατό καλύτερο ήχο.Δεν ξέρω αυτό είναι το θέμα ψείρες in ear η τα μεγάλα που πιάνουν όλο το κεφάλι

ειναι πολυ καλο ακουστικο.ανετο και ποιοτικο.
εαν θες on air ακουστικο ειναι απο τα καλυτερα σε αυτα τα λεφτα.
σε ψειρες ακουστικα,δεν εχω καποια προταση.

Θα πάω να τα δω από το Public αν και βλέπω μόνο σε κίτρινο τα έχουν εκεί (έτσι φαίνεται ) από το ιντερνετ..Σε αφήνουν να τα δοκιμάσεις? μπα ε

Θα πάω να τα δω από το Public αν και βλέπω μόνο σε κίτρινο τα έχουν εκεί (έτσι φαίνεται ) από το ιντερνετ..Σε αφήνουν να τα δοκιμάσεις? μπα ε

οχι-δυστηχως δεν εχει demo.στημενα τα ειχαν τα Mediamarkt,αλλα δεν ξερω εαν τα εχουν ακομη.