Andor - Season 2 [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 11 50.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 4 18.2%
  • Καλή

Votes: 3 13.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 9.1%
  • Κακή

Votes: 2 9.1%

• Total voters
    22
Ευτυχως τελειωσε... Με το ζορι τελειωσα την πρωτη σεζον κανοντας διπλασιο χρονο να την δω βλεποντας ξανα επεισοδια επειδη με επαιρνε ο υπνος. Μετα την θεαση του Rogue One για εμενα εφαγε ακυρο ολη η σειρα και η θεαση της δευτερης σεζον ηταν απλα για να λεω οτι το ειδα και αυτο.
Το μονο θετικο ειναι η ποιοτητα της παραγωγης που θα πρεπει να κρατηθει σε ολες τις σειρες star wars απο εδω και περα. Τετοιο σεναριο να μην ξαναδουν τα ματια μας στο starwars.

Αναμονη για τον Star wars Jesus τωρα που εσωσε ολο το Franchise.

απορω. Μηπως ειδαμε κατι διαφορετικο;!

απορω. Μηπως ειδαμε κατι διαφορετικο;!
Γιατι απορείς;

Για ποιον θέλει «κλασική δράση» προφανώς και δεν κάνει η σειρά (ο 2ος κύκλος, δλδ)

Εγώ πάλι πιστεύω ότι το Andor είναι ότι καλύτερο έχει βγει στο Star Wars universe μετά την original τριλογία…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άμα ήταν όμως και Star Wars θα ήταν ακόμα καλύτερα!!!! Η σειρά σίγουρα πάντως είναι ότι πρέπει για αυτούς που έχουν αϋπνίες σίγουρα αποτελέσματα!!!

Άμα ήταν όμως και Star Wars θα ήταν ακόμα καλύτερα!!!! Η σειρά σίγουρα πάντως είναι ότι πρέπει για αυτούς που έχουν αϋπνίες σίγουρα αποτελέσματα!!!
Μια χαρά Star Wars ειναι, χωρις τις γελοιες παιδικότητες. Τωρα για το θεμα αυπνιας, τι να πω, μην το βλεπετε αργα βραδυ...

• Like
Reactions: avpap
Μια χαρά Star Wars ειναι, χωρις τις γελοιες παιδικότητες. Τωρα για το θεμα αυπνιας, τι να πω, μην το βλεπετε αργα βραδυ...
Όπως το βλέπει κάνεις, απο την μια έχουμε τις γελοίες παιδικότητες, απο την άλλη τις γελοίες και ακατάσχετες πολυλολογιες χωρίς νόημα…

η σειρα για μενα ηταν πολυ καλη, απλα οχι STAR WARS.

Για μενα επαναλαμβανω , star wars δεν ειναι ψυχολογικο δραμα και πολυλογια... ειναι δραση, φωτοσπαθα, αερομαχιες και Jendai.
Ναι,παιδικο ακουγεται αλλα μεγαλωσαμε πολυ πια και θελουμε αυτα που μας αρεσαν παιδια και οχι αυτα που μας κουραζουν καθημερινα.
Οχι ολοι βεβαια... γι αυτο αλλωστε και οι διχογνωμιες... ειναι απλα θεμα γουστου.

Φυσικα ηταν σε πολυ ψηλο επιπεδο η παραγωγη κι ελπιζω και σε αλλες σειρες στο μελλον, εστω και αν δεν μας αρεσουν τοσο πολυ.

η σειρα για μενα ηταν πολυ καλη, απλα οχι STAR WARS.

Για μενα επαναλαμβανω , star wars δεν ειναι ψυχολογικο δραμα και πολυλογια... ειναι δραση, φωτοσπαθα, αερομαχιες και Jendai.
Ναι,παιδικο ακουγεται αλλα μεγαλωσαμε πολυ πια και θελουμε αυτα που μας αρεσαν παιδια και οχι αυτα που μας κουραζουν καθημερινα.
Οχι ολοι βεβαια... γι αυτο αλλωστε και οι διχογνωμιες... ειναι απλα θεμα γουστου.

Φυσικα ηταν σε πολυ ψηλο επιπεδο η παραγωγη κι ελπιζω και σε αλλες σειρες στο μελλον, εστω και αν δεν μας αρεσουν τοσο πολυ.
Συμφωνώ απόλυτα, στην τελική να μιλήσω για τον ευατο μου δεν μπορώ τις πολυλογίες ούτε σε ταινίες ούτε σε σειρές…είμαστε κουρασμένοι από την καθημερινότητα θέλω να κάτσω ήρεμα να δω κάτι γρήγορο και κάτι όπως είπες που μου άρεσε όταν ήμουν παιδί…γενικά επειδή διαβάζω πολλά βιβλία, έχω εκεί αν θέλω μπλα μπλα, αναλύσεις, χαρακτήρες και εγώ δεν ξέρω το άλλο. Στην οθόνη θέλω να βλέπω λοιπόν δράση, αγωνία κλπ. Και όχι να βγάζει ο κάθε χαρακτήρα τα εσώψυχα του….ε το Andor όσο καλή παραγωγή και να είναι δεν έχει τίποτα που να μου άρεσε. Star Wars δεν είναι και έχει ακριβώς ότι σιχαίνομαι σε σειρές, ατελείωτο μπλα μπλα σε σημείο που κόβω φλέβες…περί ορέξεως βέβαια…

Μόλις την τελείωσα. Συμφωνώ μαζί σας. Ναι ωραία δομημένη , ωραίοι χαρακτήρες αλλά όντως πολύ μπλα μπλα και ίντριγκες.
Δεν κρύβω ότι υπήρχαν στιγμές που κοιταζα την μπάρα πότε θα τελειώσει.
Πολύ ξεχείλωμα. Και τώρα θα μας πιάσουν, και τώρα θα φανερωθουμε, και μήπως μας προδώσει αυτός, μήπως μας προδώσει ο άλλος....
Ναι για σειρά διπλωματίας είναι μια χαρά.
Για star wars θέλουμε και κάνα φωτόσπαθο, πως να το κάνουμε ......

Υ.Γ. σαφέστατα προτιμότερη από τις άλλες χαζοσειρες που έβγαλαν.

Να μην ανησυχούν όσοι δεν τους άρεσε διότι είμαι σίγουρος ότι δεν θα ξανά βγάλει η Disney κάτι τέτοιο. Στατιστική ανωμαλία ήταν. Σύντομα θα επιστρέψουμε στα γνωστά πιου πιου και βζιν ενώ ο darth vader βαριανασαίνει στη μάσκα του και οι stormtroopers αστοχούν στα 3μ.

Το πιου πίου και η βαριά ανάσα είναι όμως το σήμα κατατεθέν του Star Wars και με αυτά έγινε διασημο. Δεν εγινε από τις πολιτικές ίντριγκες και δολοπλοκίες.
Καλή η αλλαγή αλλά μας κούρασε 12 επεισόδια. Το ίδιο θα πετύχαινε και με τα μισά επεισόδια.

Συμμετέχω και διαβάζω άπειρα post σε διαφορετικές διαδικτυακές κοινότητες το τελευταίο διάστημα.

το ΑndorS02 εχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία στην πλειοψηφία των SW fans και αυτό δεν είναι τυχαίο, γίνεται ένας χαμός!

Tόσο το cast, οι ερμηνείες, το story telling, το continuity όχι απλα το κάνουν απ τα καλύτερα SW που έχουν κυκλοφορήσει, αλλά πλέον ο κόσμος το βάζει ψηλά στην λίστα σειρών κι εκτός SW universe.

Καλα τα lighsabers και τα pew pew και η βαριά ανάσα που αναφέρει ο φίλτατος Τάσος, τα αγαπάμε τρελά με αυτά μεγαλώσαμε και ΔΕΝ τα χορταίνουμε, αλλά δε χρειάζονται μόνο αυτά για να πεις μια SW ιστορία. Υπάρχουν κι άλλοι ήρωες, με την δική τους ιστορία που συνείσφεραν στο "cause" και θυσιάστηκαν για ένα αύριο που ήξεραν ότι δε θα δουν ποτέ....

Όταν οι fans ανεβάζουν τίτλους "maybe SW is better without lightsabers", σε βάζει σε σκέψεις...

Εάν είχε βγει η σειρά, και μετά το Rogue One, θα ήταν 100 φορές καλύτερο και καλύτερη. Το arc για να πάμε στο RO, είναι πραγματικά πολύ καλό και έχει νόημα. Δίνει άλλη διάσταση στον χαρακτήρα του Cassian. Όταν πρωτοβγήκε το RO, ήταν απλά ένας τύπος που γκρίνιαζε και τα είχε με όλους. Ξαναβλέπωντας το τώρα, ήταν αλλιώς η θέαση, όπως βέβαια και για τον Krennic, του αλλάζει επίπεδο. Λιγότερο για τον Gerrera και την Mothma, αλλά ακόμα και εκεί εξηγούνται διάφορα. Και να μην ξεχάσουμε τον K-2SO, που επιτέλους ξέρουμε γιατί είναι με τον Cassian και γιατί θυσιάζεται για αυτόν.

Και πέρα από την πλάκα, δεν τα έχετε βαρεθει
Το πιου πίου και η βαριά ανάσα είναι όμως το σήμα κατατεθέν του Star Wars και με αυτά έγινε διασημο. Δεν εγινε από τις πολιτικές ίντριγκες και δολοπλοκίες.
Καλή η αλλαγή αλλά μας κούρασε 12 επεισόδια. Το ίδιο θα πετύχαινε και με τα μισά επεισόδια.
Και εγώ έχω βαρεθεί τις άπειρες ταινίες και σειρές Star Wars με ΜΟΝΟ πιου πιου. Ανάσα οι 2 σαιζόν του Andor. Δεν νομίζω ότι θα ξαναδώ κάτι Star Wars.

Έχοντας φτάσει αισίως στο 10ο επεισόδιο η εντύπωση μου είναι η εξής: Η McDonalds αποφάσισε να φτιάξει ένα κατάστημα που θα πουλάει μπέργκερ με κρέας από αγελάδες ελευθέρας βοσκής, με χειροποίητα ψωμάκια από αλεύρι Θεσσαλίας, πατατάκια από πατάτες Νευροκοπίου τηγανισμένες σε ελαιόλαδο, ντομάτα Αστυπάλαιας για το Hamburger Royal και Γραβιέρα Νάξου για το τσίζμπεργκερ-όλα τα υλικά βιολογικής καλιέργειας. Για κάποιο λόγο κάποιοι εδώ προτιμούν τα πλαστικά μπέργκερ, τα τίγκα στα συντηρητικά. Άβυσσος η ψυχή σας...

Έχοντας φτάσει αισίως στο 10ο επεισόδιο η εντύπωση μου είναι η εξής: Η McDonalds αποφάσισε να φτιάξει ένα κατάστημα που θα πουλάει μπέργκερ με κρέας από αγελάδες ελευθέρας βοσκής, με χειροποίητα ψωμάκια από αλεύρι Θεσσαλίας, πατατάκια από πατάτες Νευροκοπίου τηγανισμένες σε ελαιόλαδο, ντομάτα Αστυπάλαιας για το Hamburger Royal και Γραβιέρα Νάξου για το τσίζμπεργκερ-όλα τα υλικά βιολογικής καλιέργειας. Για κάποιο λόγο κάποιοι εδώ προτιμούν τα πλαστικά μπέργκερ, τα τίγκα στα συντηρητικά. Άβυσσος η ψυχή σας...
Το Mandalorian δηλαδή είναι πλαστικό burger; Η σειρά που έσωσε τo franchise και έπετρεψε σε σειρές όπως το andor να υπαρξουν;
Είμαι σίγουρος ότι μόλις βγει η ταινία αυτά τα Andor που κανένας cosplayer δεν ασχολήθηκε και δεν θα ασχοληθεί, θα μπουν στην λήθη.
Αλήθεια υπάρχει franchise σχετικό με το andor; Ένα παιχνίδι; κατι;

Βασικά το παράδειγμα σου ειναι λάθος .
Τα McDonald's αποφάσισαν να φτιάξουν menu μοριακής κουζίνας .
Όσοι θέλουμε burger δεν θα πάμε στα McDonald's για να μας σερβίρουν αποδομημενο burger σε πουτιγκα ψωμιού και τζελ από μοσχάρι...

Last edited:
Ενδιαφέρουσα άποψη αυτή. Κρίμα που δεν έχει βγει video game ή toys πάνω στο IP του citizen Kane. Μαλλον δεν θα ήταν αρκετά καλή ταινία…
Ναι γιατί στα comic con η θεματολογία είναι σχετική με τον πολίτη Kane και οχι με star wars , star trek dc marvel κλπ...

Οι ταινίες και οι σειρές φέρνουν λεφτά από τα προϊόντα που πουλάνε. 1500€ έχει ένα custom φωτοσπαθο . Πόσα είδαμε στο Andor ειπαμε; ...

a90c739e2aae9f275d28dc4daa59bc84.jpg

Last edited: