Android Media Player

Αυτο ηταν .Το προβλημα μου ειναι οτι με την Αγγλικη γλωσσα ενοιωθα λιγο Ευρωπαιος
ευχαριστω πολυ

μπορεις να αφησεις και τα αγγλικα αν θελεις,απλα πρεπει να βαλεις στην τοποθεσια Central Europe...:)

παιδιά πηρα το συγγεκριμενω,Measy B4A 4K Ultra..το εχω μια εβδομαδα,μια χαρά είναι,ερώτηση τώρα.αν χρειαστει να αλλαξω rom η κ την ειδiα να βαλω,πως γινεται,κ που μπορω να βρω rom.

παιδιά πηρα το συγγεκριμενω,Measy B4A 4K Ultra..το εχω μια εβδομαδα,μια χαρά είναι,ερώτηση τώρα.αν χρειαστει να αλλαξω rom η κ την ειδiα να βαλω,πως γινεται,κ που μπορω να βρω rom.
Εχω το ιδιο με σενα ρομ απο εδω θα βρεις και στοκ και customs
http://www.freaktab.com/forumdisplay.php?190-Beelink-AML-devices-S82-M8-(round)-MXIII-etc

θα σου ήμουν υπόχρεος αν μου έστειλες την στοκ
Στο λινκ που σου εδωσα εχει ολες τις ρομ που ταιριαζουν ''γαντι'' στο Measy B4A εγω προτιμω την 108k4
και συγκεκριμενα σε αυτο το thread http://www.freaktab.com/showthread....FW-Releases-from-Beelink-user-feedback-thread
τωρα για την στοκ του Measy B4A και εγω θα ηθελα να την εχω για αρχειο αλλα μεχρι και στην measy που εστειλα mail την πρωτη μερα που το ειχα παρει πριν 5 μηνες ακομα περιμενω απαντηση τους :angry:
ισως εσυ εχεις περισσοτερη τυχη απο μενα http://www.measy.com.cn/product/showproduct90_en.htm
μια συμβουλη αν πιανουν τα χερια σου για να σου κρατησει πολυ καιρο το μηχανακι ανοιξε το προσεκτικα απο το καναλι που εχει περιμετρικα με μια πλαστικη καρτα θα ακουσεις σιγα σιγα καποια κλικ ειναι κουμποτο
ΠΡΟΣΟΧΗ μην ζοριζεις στο ανοιγμα γιατι εχει το καλωδιο του wifi κολημενο στο πανω καπακι και θα δεις μετα μια ψυκτρα αλουμινιου γυρισε την σιγα σιγα αριστερα δεξια μεχρι να ξεκολησει πιο ευκολο να βγει ειναι αν αφησεις για λιγο το μηχανημα να δουλεψει και μετα κανεις την διαδικασια και μετα θα αλλαξεις την κολα που εχουν βαλει για θερμοαγωγιμη παστα με μια καλυτερη π.χ arctic silver 5,mx4 οποια εχεις δεν χρειαζετε μεγαλη ποσοτητα επανω στο chip του επεξεργαστη.

@xloupas.. Τώρα θα ξεκινήσω να πειραματίζομαι με διάφορες εκδόσεις xbmc...αυτή την στιγμή λόγω κ αναβάθμισης στο minix x-8h φοράει xbmc minix edition 13.3.3...
Γνωρίζεις για το πια έκδοση είναι η λιγότερη απροβλημάτιστη ,σε θέματα απεικόνιση κ κίνησης ....ξέρω ότι παίζουν αρκετές ...κάτι έχω ακούσει για spmc....beyond xbmc...xaf version.....κ διάφορες άλλες.....

Καλημερα xlemp21 το μηχανακι σου φοραει απο μαμα xbmc apo minix και στην αναβαθμιση που εκανες επιτυχως χθες πρεπει να ηταν προεγκατηστεμενο το xbmc δεν σου αρεσε ή θελεις να πας σε κατι αλλο?
εγω προσωπικα εχω απο oman την 13.2 ισως οταν εχω χρονο να περασω και kodi 14 αλλα θελει παλι σεταρισμα ολα τα addons, επισης spmc πρεπει να ειναι καλη beyond xbmc ειχα στο mk908ii και μετα δεν ασχοληθικα οποτε δεν ειμαι ενημερωμενος.

Δεν την έχω δοκιμάσω την χθεσινή,απλώς επειδή είμαι κολλημένος με την σωστή αναπαραγωγή σε θέματα κίνησης μέσω xbmc....προσπαθώ να βρω το καλύτερο στα μάτια μου και στο frame interpolation της τιβι κ του προβολέα που έχω....

Πιστέψτε το η όχι ως τώρα την καλύτερη υλοποίηση την είχα πάρει στο μινιξ χ7 με την xaf android version xbmc..... Αλλά με το που έβαζες το λινκ μέσω ενός addon .. Άνοιγε για player τον mxplayer....και μιλάω μόνο για θέματα κίνησης κ μόνο.....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τότε έκανες λάθος επιλογή να πας σε android γενικά.

Προς το παρών σίγουρα τη καλύτερη υλοποίηση τα έχουν τα original media player ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩς ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...η διαδικασία downloading...την έχω βαρεθεί με τις ταχύτητες που έχουμε,και μετά υπότιτλοι,και μετά ξεζιπαρισματα,,,και αλλά ντάλα κουτρουβαλα....θέλω να δω μια ταινια κ θέλω να την δω τώρα.....όποτε προς το παρόν μονόδρομος τα android boxes η linux boxes....

Και φυσικά xbmc η kodi αν προτιμάτε !! :)

Τι σχέση έχει το streaming? Δεν μίλησα για media players, το ξέρεις ότι kodi μπορείς να εγκαταστήσεις και σε υπολογιστή έτσι? Και ότι πλέον μπορείς να φτιάξεις υπολογιστή σε μέγεθος όσο ένα mp.
Είναι προς το παρών η καλύτερη επιλογή αν σε ενδιαφέρει η εικόνα και δη η κίνηση - μέσω kodi πάντα.

ενα τοσο μικρο,αρκετα δυνατο για να δικαιολογει την υπαρξη του,"κρυο" αλλα και πληρως αθορυβο PC ,κοστιζει παρα πολυ παραπανω απο ενα android tv box....οποτε στις δυσκολες μερες που διανύουμε ο καθενας κανει τις υποχωρήσεις του και τις επιλογες του.

Σαφώς.
Το android εξακολουθεί όμως να είναι τραγικό στο θέμα εικόνας και κίνησης.
Αφού δεν φτιάχτηκε γι'αυτό. Φτιάχτηκε για τις οθόνες των κινητών και τάμπλετ, που τα σπασίματα στην εικόνα λόγω λάθος framerate σε σχέση με το refresh rate της οθόνης δεν φαίνονται ιδιαίτερα (λόγω μεγέθους), και στο κάτω-κάτω το videoplayback σε αυτές τις συσκευές είναι side feature.
Μέχρι στιγμής οι υλοποιήσεις του σε συσκευές που θέλουν να λέγονται media players δεν ανταποκρίνονται στο όνομα.

Κάτι ακούω τελευταία για κάποια μηχανάκια της minix που έχουν autο framerate και 23,976 με την custom xbmc έκδοση της minix, ξέρει κανείς τίποτα?

να το ανοιξω ειναι δυσκολο για μενα, εχει θεμα με υπερθέρμανση? συμερα δεν ανοιγε με το κοντρολ,πατησα το κουμπακι πισο κ ανοιξε γιατι?
κ κατι ακομη ποσ να του περασω ρομ πια η διαδικασια.

Εχω το ιδιο με σενα ρομ απο εδω θα βρεις και στοκ και customs
http://www.freaktab.com/forumdisplay.php?190-Beelink-AML-devices-S82-M8-(round)-MXIII-etc

να το ανοιξω ειναι δυσκολο για μενα, εχει θεμα με υπερθέρμανση? συμερα δεν ανοιγε με το κοντρολ,πατησα το κουμπακι πισο κ ανοιξε γιατι?
κ κατι ακομη ποσ να του περασω ρομ πια η διαδικασια.

Τι σχέση έχει το streaming? Δεν μίλησα για media players, το ξέρεις ότι kodi μπορείς να εγκαταστήσεις και σε υπολογιστή έτσι? Και ότι πλέον μπορείς να φτιάξεις υπολογιστή σε μέγεθος όσο ένα mp.
Είναι προς το παρών η καλύτερη επιλογή αν σε ενδιαφέρει η εικόνα και δη η κίνηση - μέσω kodi πάντα.
Ναι το γνωρίζω βέβαια αυτό...αλλά για πολλούς κ διάφορους λόγους όπως αυτά που λέει ο φίλος wolfgr,αλλά κ τι προτίμηση μου να έχω ένα μικρό κουτάκι με κοντρόλ σαν τα μίντια πλαηερς,μου αρέσει πολυ σε σχέση με ένα dedicated pc,που σίγουρα κ αυτά θα έχει τα θέματα του στο xbmc....

Σαφώς.
Το android εξακολουθεί όμως να είναι τραγικό στο θέμα εικόνας και κίνησης.
Αφού δεν φτιάχτηκε γι'αυτό. Φτιάχτηκε για τις οθόνες των κινητών και τάμπλετ, που τα σπασίματα στην εικόνα λόγω λάθος framerate σε σχέση με το refresh rate της οθόνης δεν φαίνονται ιδιαίτερα (λόγω μεγέθους), και στο κάτω-κάτω το videoplayback σε αυτές τις συσκευές είναι side feature.
Μέχρι στιγμής οι υλοποιήσεις του σε συσκευές που θέλουν να λέγονται media players δεν ανταποκρίνονται στο όνομα.

Κάτι ακούω τελευταία για κάποια μηχανάκια της minix που έχουν autο framerate και 23,976 με την custom xbmc έκδοση της minix, ξέρει κανείς τίποτα?

Κ επειδή έχω αυτό που λες minix με autoframe κ xbmc minix edition....το προτιμώ απο το να φτιάξω πισι....

Ναι το γνωρίζω βέβαια αυτό...αλλά για πολλούς κ διάφορους λόγους όπως αυτά που λέει ο φίλος wolfgr,αλλά κ τι προτίμηση μου να έχω ένα μικρό κουτάκι με κοντρόλ σαν τα μίντια πλαηερς,μου αρέσει πολυ σε σχέση με ένα dedicated pc,που σίγουρα κ αυτά θα έχει τα θέματα του στο xbmc....
Και το pc παίρνει μια χαρά remote, και επίσης αν το θες αποκλειστικά για xbmc του παιρνάς ένα openelec και γίνεται dedicated media player.
Θέματα? Ποιά θέματα? Το xbmc βασικά για την x86 αρχιτεκτονική χτίστηκε/χτίζεται (μετά το xbox:p), τα υπόλοιπα είναι ports. Με nvidia και intel κάρτα τουλάχιστον κανένα θέμα.
Αλλά τελοσπάντων όπως είπαμε καθένας κάνει τις επιλογές του βάσει αυτών που είναι διατεθιμένος να θυσιάσει.
Κ επειδή έχω αυτό που λες minix με autoframe κ xbmc minix edition....το προτιμώ απο το να φτιάξω πισι....
Δουλεύει το auto framerate? Τι refresh rates υποστηρίζει? 23,976?