Εχω το ιδιο με σενα ρομ απο εδω θα βρεις και στοκ και customsπαιδιά πηρα το συγγεκριμενω,Measy B4A 4K Ultra..το εχω μια εβδομαδα,μια χαρά είναι,ερώτηση τώρα.αν χρειαστει να αλλαξω rom η κ την ειδiα να βαλω,πως γινεται,κ που μπορω να βρω rom.
ειναι γιαΕχω το ιδιο με σενα ρομ απο εδω θα βρεις και στοκ και customs
http://www.freaktab.com/forumdisplay.php?190-Beelink-AML-devices-S82-M8-(round)-MXIII-etc
ειναι για
Συσκευές Beelink.κανουν κ για τον β4α
Στο λινκ που σου εδωσα εχει ολες τις ρομ που ταιριαζουν ''γαντι'' στο Measy B4A εγω προτιμω την 108k4θα σου ήμουν υπόχρεος αν μου έστειλες την στοκ
Τότε έκανες λάθος επιλογή να πας σε android γενικά.
Εχω το ιδιο με σενα ρομ απο εδω θα βρεις και στοκ και customs
http://www.freaktab.com/forumdisplay.php?190-Beelink-AML-devices-S82-M8-(round)-MXIII-etc
Ναι το γνωρίζω βέβαια αυτό...αλλά για πολλούς κ διάφορους λόγους όπως αυτά που λέει ο φίλος wolfgr,αλλά κ τι προτίμηση μου να έχω ένα μικρό κουτάκι με κοντρόλ σαν τα μίντια πλαηερς,μου αρέσει πολυ σε σχέση με ένα dedicated pc,που σίγουρα κ αυτά θα έχει τα θέματα του στο xbmc....Τι σχέση έχει το streaming? Δεν μίλησα για media players, το ξέρεις ότι kodi μπορείς να εγκαταστήσεις και σε υπολογιστή έτσι? Και ότι πλέον μπορείς να φτιάξεις υπολογιστή σε μέγεθος όσο ένα mp.
Είναι προς το παρών η καλύτερη επιλογή αν σε ενδιαφέρει η εικόνα και δη η κίνηση - μέσω kodi πάντα.
Σαφώς.
Το android εξακολουθεί όμως να είναι τραγικό στο θέμα εικόνας και κίνησης.
Αφού δεν φτιάχτηκε γι'αυτό. Φτιάχτηκε για τις οθόνες των κινητών και τάμπλετ, που τα σπασίματα στην εικόνα λόγω λάθος framerate σε σχέση με το refresh rate της οθόνης δεν φαίνονται ιδιαίτερα (λόγω μεγέθους), και στο κάτω-κάτω το videoplayback σε αυτές τις συσκευές είναι side feature.
Μέχρι στιγμής οι υλοποιήσεις του σε συσκευές που θέλουν να λέγονται media players δεν ανταποκρίνονται στο όνομα.
Κάτι ακούω τελευταία για κάποια μηχανάκια της minix που έχουν autο framerate και 23,976 με την custom xbmc έκδοση της minix, ξέρει κανείς τίποτα?
Και το pc παίρνει μια χαρά remote, και επίσης αν το θες αποκλειστικά για xbmc του παιρνάς ένα openelec και γίνεται dedicated media player.Ναι το γνωρίζω βέβαια αυτό...αλλά για πολλούς κ διάφορους λόγους όπως αυτά που λέει ο φίλος wolfgr,αλλά κ τι προτίμηση μου να έχω ένα μικρό κουτάκι με κοντρόλ σαν τα μίντια πλαηερς,μου αρέσει πολυ σε σχέση με ένα dedicated pc,που σίγουρα κ αυτά θα έχει τα θέματα του στο xbmc....
Δουλεύει το auto framerate? Τι refresh rates υποστηρίζει? 23,976?Κ επειδή έχω αυτό που λες minix με autoframe κ xbmc minix edition....το προτιμώ απο το να φτιάξω πισι....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.