Android Media Player

Re: Απάντηση: Android Media Player

Αυτου του ειδους τα media players μπορουν να παιξουν το πληρες μενου ενος bd-iso αρχειου ειτε αυτο ειναι 2d, ειτε 3d?
Και αν ναι με ποιο προγραμμα γινεται κατι τετοιο?

Ναι o vidon xbmc παιζει το πληρες μενου δηλαδη 1) play main title 2)select from all tittles (ολα τα υπομενου) 3)show bluray menus (ολα τα υπομενου),δοκιμασμενο με 4 διαφορετικες βερσιονς του vidon xbmc σε mele A1000g και με αρχειο δοκιμης το the others fullsize.iso 22.43 GB
(σε 2d )

Για το minix x8-h plus εχει κανεις αποψη? Γενικα διαβαζα καλα σχολια αλλα κοιταξα στο αμαζον και καποιος εκραζε οτι και καλα δεν δουλευει τιποτα, οτι κολλανε οι εφαρμογες, τα videos εχουν stuttering κτλ... Πανω που ειχα σχεδον καταληξει βλεπω αυτα...

Αυτα τα vid.on android media players παιζουν χωρις καποιο προβλημα οποιοδηποτε bd-iso αρχειο με το πληρες μενου των bluray ακομα και αν αυτα ειναι 3d bluray?

Αυτου του ειδους τα media players πρεπει να εγκαταστησεις καποιο προγραμμα dlna στα windows7 για να δουν τους κοινοχρηστους φακελους ή δεν χρειαζεται και τους βλεπει κανονικα αν ειναι συνδεδεμενα στο ιδιο ρουτερ που ειναι και το pc?

Και αυτα τα android media players υποστηριζωνται ακομα με firmware updates custom ή originals?

Νεαtv boxes,απο την pipo αυτη την φορα.
To pipo χ6 με rk3288
http://www.geekbuying.com/item/PIPO...0M-Ethernet-Bluetooth-4-0---Black-338423.html
και το pipo χ7 με intel Intel 3736F και windows 8.1
http://www.geekbuying.com/item/PIPO...l-3736F-1-8GHz-Quad-Core---Silver-339668.html
To x7 σκεφτομαι να το παραγγειλω,αν και η pipo ειναι περισσοτερο γνωστη για τα tablet της.
Βλεπω οτι δεν εχει bluetooth,γεγονος απαραδεκτο κατα την γνωμη μου.

Νεαtv boxes,απο την pipo αυτη την φορα.
To pipo χ6 με rk3288
http://www.geekbuying.com/item/PIPO...0M-Ethernet-Bluetooth-4-0---Black-338423.html
και το pipo χ7 με intel Intel 3736F και windows 8.1
http://www.geekbuying.com/item/PIPO...l-3736F-1-8GHz-Quad-Core---Silver-339668.html
To x7 σκεφτομαι να το παραγγειλω,αν και η pipo ειναι περισσοτερο γνωστη για τα tablet της.
Βλεπω οτι δεν εχει bluetooth,γεγονος απαραδεκτο κατα την γνωμη μου.

Δεν με χαλαει που δεν εχει bluetooth αρκει να δουλευει ομαλα
ισως ειναι καιρος να κανω το "αλμα" σε αυτου του ειδους τα μηχανακια θα μου αρεσε να εχω λειτουργικο windows.

Απάντηση: Re: Android Media Player

www.aliexpress.com/snapshot/6387886167.html
Από εδώ το πήρα.
Το θέμα είναι με τον διακόπτη μην πάθει ζημιά από το άνοιξε - κλείσε.
Δεν πρέπει πρώτα να κλείσει και μετά να βγει από την πρίζα;;
Θα δοκιμάσω με καμιά εφαρμογή αν μπορεί να του κάνει shutdown.

Με το μηχανάκι όλα μια χαρά. έχω το εξής πρόβλημα μου έστειλε ο πωλητής ένα λινκ με το τελευταίο λογισμικό έκανα αναβάθμιση και τώρα δεν μπορώ με τίποτα να πάρω ήχο ac3 - dts από το xbmc στον ενισχυτή, μου το δίνει στερεο.
μπορώ κάτι να κάνω;;
το mx player που έβαλα ούτε αυτό παίζει.

και κάτι ακόμα ενώ τα κρατικά κανάλια και η βουλή έχουν ελληνικό epg τα υπόλοιπα όχι.

Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

Με το μηχανάκι όλα μια χαρά. έχω το εξής πρόβλημα μου έστειλε ο πωλητής ένα λινκ με το τελευταίο λογισμικό έκανα αναβάθμιση και τώρα δεν μπορώ με τίποτα να πάρω ήχο ac3 - dts από το xbmc στον ενισχυτή, μου το δίνει στερεο.
μπορώ κάτι να κάνω;;
το mx player που έβαλα ούτε αυτό παίζει.

και κάτι ακόμα ενώ τα κρατικά κανάλια και η βουλή έχουν ελληνικό epg τα υπόλοιπα όχι.
Πρεπει να ενεργοποιησεις το passthrough, οπως και το dts/ac3 enabled ακριβως απο κατω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

Πρεπει να ενεργοποιησεις το passthrough, οπως και το dts/ac3 enabled ακριβως απο κατω...

Δεν έχει τέτοια επιλογή.
Που ακριβώς είναι υπάρχει κάποια φώτο να το δω;;

Ο Rk3288 ειναι πιο καλός απο αυτο της intel για τα Pipo;η δεν συγκρίνεται;3d θα παίζουν και τα δυο ;

Μακαρι παιδια να βγουνε καλα αυτα τα μηχανακια με intel & windows επανω πιστευω οτι θα ειναι πολυ καλυτερη ευκολια, θα βαζεις και ενα mpc επανω και μερικα (λιγα) προγραμματακια επανω και θα εισαι μια χαρα ουτε αναβαθμισεις ρομ ουτε τιποτα αλλο αρκει βεβαια να παιζουν καλα τα αρχεια βιντεο για xbmc δεν μιλαω ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα εχουν προβλημα.

Ναι φίλε μου δεν το είχα προσέξει το βρήκα και τώρα είναι οκ.
Τελικά για τα λεφτά του το μηχάνημα κάνει ότι υπόσχεται η εικόνα σε ότι του έβαλα είναι άψογη και 1080p avatar που δοκίμασα το πάει νερό.
Τελικά και με το καινούριο λογισμικο κάνει shutdown από το τηλεκοντρόλ κανονικά, και ανοίγει μετά πάλι από το κοντρολ.
Έβγαλα και μια φωτογραφία από το εσωτερικό του.

uploadfromtaptalk1419763491722.jpg

Αν υπαρχει καποιος που να εχει καποιο vidon.me media player ας μου στειλει ενα προσωπικο μυνημα που θελω να του κανω καποιες ερωτησεις.
Ευχαριστω πολυ.

Last edited:
Το geekbuying λεει οτι δεν εχει.Το αρθρο στο cmn ειναι λιγο παλιο.Αμαρτια ομως αν δεν εχει.Να μην μπορεις να συνδεσεις ενα bluetooth πληκτρολογιο σε windows μηχανημα!!Τουλαχιστον εχει πολλες usb θυρες για dongles.
Εγω το παρηγγειλα παντως.Βαρεθηκα να περιμενω το minix z64 το οποιο μαλλον δεν θα εχει και εγκατεστημενα τα windows.
Τωρα θα πρεπει να κανω υπομονη με το geekbuying,δυστυχως δεν φημιζονται για την γρηγοραδα τους.

τι εννοεις με το αρθρο ειναι παλιο? δημοσιευση γραφει 12 δεκεμβριου....και εγω το παρηγγειλα χθες...

Υπεθεσα οτι ειναι παλιο,γιατι λεει οτι δεν διαθεσιμο ακομα ουτε και γνωριζουν ποση εσωτερικη μνημη διαθετει.
Βεβαια ισως το geekbuying λεει ψεματα για την διαθεσιμοτητα του.Ετσι την πατησα και με το umi zero.Το παρηγγειλα απο το συγκεκριμμενο site εδω και 20 ημερες και ακομα περιμενω να το στειλουν.