,οσο για τον sbmc τον δοκιμασα ,το αυτοματο framerate λειτουργει θαυμασια,το passthrough DTS ειναι προβληματικο,κανει συνεχωμενες διακοπες στον ηχο.Στο google play λεει συγκεκριμενα "Allow forcing passthrough hack on Rockchip via AS (<libMediaPassThroughHack>)" αλλα δεν ξερω τι hack εννοει....
Τον πατσαρισμενο SPMC εβαλες η την stable version?
οχι ακριβως για κλωτσιες απλα ειναι ακομα ανώριμο καθως δυνατοτητα harware υπαρχει και με το παραπανω,απλα ειναι θεμα software.Π,χ με την rom που εβαλα συν τον patchαρισμενο spmc η ποιοτητα κινησης και αναπαραγωγης εφτιαξε δραματικα πολυ κοντα στο τελειο κατα τα δικα μου ματια οντας συνηθησμενος να βλεπω απο αρκετα καλο htpc.Ο ηχος δε με το θεμα του passthrough σχεδον παιζει απλα ειναι λιγο hit n miss,δηλαδη στις ιδιες ταινιες ,μια δουλευει και μια μου βγαζει σφηριγμα.Πιστευω πως ειναι κοντα για ενα αξιοπρεπες media player (σε σχεση παντα με τα λεφτα που δινεις) αλλα δεν ειναι ακομα εκει...Αρα τι συμπερασμα βγαζουμε? Οτι τα android box ειναι λιγο για κλωτσιες ως media player?
οχι ακριβως για κλωτσιες απλα ειναι ακομα ανώριμο καθως δυνατοτητα harware υπαρχει και με το παραπανω,απλα ειναι θεμα software.Π,χ με την rom που εβαλα συν τον patchαρισμενο spmc η ποιοτητα κινησης και αναπαραγωγης εφτιαξε δραματικα πολυ κοντα στο τελειο κατα τα δικα μου ματια οντας συνηθησμενος να βλεπω απο αρκετα καλο htpc.Ο ηχος δε με το θεμα του passthrough σχεδον παιζει απλα ειναι λιγο hit n miss,δηλαδη στις ιδιες ταινιες ,μια δουλευει και μια μου βγαζει σφηριγμα.Πιστευω πως ειναι κοντα για ενα αξιοπρεπες media player (σε σχεση παντα με τα λεφτα που δινεις) αλλα δεν ειναι ακομα εκει...
θα φτασει συντομα σε αυτο το σημειο πιστευω,δουλευουν αρκετοι πανω σε αυτο και απο οτι διαβαζω οι κατασκευαστες των boxes εχουν πολυ καλη σχεση με τους developers και τους πελατες τους....ίδωμεν λοιπον.Το θεμα ειναι ομως να μην χρειαζονταν να αλλαζεις rom για να βλεπεις της προκοπης. Και φανταζομαι καθε player θα εχει διαφορετικο τροπο αντιμετωπισης για να ερθει οπως πρεπει στα ισια του. Καλο θα ηταν να υπηρχε ενας γενικος μπουσουλας να βαζαμε ολοι που εχουμε android και χρησιμοποιουμε για streamαρισμα κτλ...
Αυτό το έχει κανείς;; τούμπανο φαίνεται! www.xtreamer.net/Prodigy-4K/
@wolfgr
εμεις που ακομη περιμενουμε το R28,τι να αναμενουμε;;;μονο μη μου πεις να παρω βαριοπουλα...δε θα το αντεξω...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.