Android Media Player

ok εκανα ολα τα λινκ share σε περιπτωση που εχεις προβλημα παλι κατεβασε το απο δω
https://www.dropbox.com/s/1dzqncox2sx5er0/μονο για beelink R89-Tronsmart R28.rar?dl=0

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

,οσο για τον sbmc τον δοκιμασα ,το αυτοματο framerate λειτουργει θαυμασια,το passthrough DTS ειναι προβληματικο,κανει συνεχωμενες διακοπες στον ηχο.Στο google play λεει συγκεκριμενα "Allow forcing passthrough hack on Rockchip via AS (<libMediaPassThroughHack>)" αλλα δεν ξερω τι hack εννοει....

θελει και την αναλογη ρομ εγκατεστησε την ρομ που θα βρεις μεσα στο φακελο και τα λεμε

οκ τωρα ειναι ενταξει!οδηγιες για το flashαρισμα της ROM?Πως γινεται ,απο pc η μεσω sdcard?

εβαλα την wasser ,εκανα τις πρεπουσες ρυθμησεις,εβαλα τον τελευταιο spmc.Το framerate αλλαζει μια χαρα,αυτο οκ.Το passthrough λειτουργει σε καποιες ταινιες σε απλο dts αλλα και σε dtsMA(!!!) ...τουλαχιστον ετσι λεει ο ενισχυτης μου.Σε αλλες dts ταινιες δεν λειτουργει και βγαζει ενα χσσσσσσ.Το βιντεο playback δε ειναι λιγο χαλια με σπασιματα πολυ ορατα αλλα οχι τελειος απαραδεκτο.

Αρα τι συμπερασμα βγαζουμε? Οτι τα android box ειναι λιγο για κλωτσιες ως media player?

Αρα τι συμπερασμα βγαζουμε? Οτι τα android box ειναι λιγο για κλωτσιες ως media player?
οχι ακριβως για κλωτσιες απλα ειναι ακομα ανώριμο καθως δυνατοτητα harware υπαρχει και με το παραπανω,απλα ειναι θεμα software.Π,χ με την rom που εβαλα συν τον patchαρισμενο spmc η ποιοτητα κινησης και αναπαραγωγης εφτιαξε δραματικα πολυ κοντα στο τελειο κατα τα δικα μου ματια οντας συνηθησμενος να βλεπω απο αρκετα καλο htpc.Ο ηχος δε με το θεμα του passthrough σχεδον παιζει απλα ειναι λιγο hit n miss,δηλαδη στις ιδιες ταινιες ,μια δουλευει και μια μου βγαζει σφηριγμα.Πιστευω πως ειναι κοντα για ενα αξιοπρεπες media player (σε σχεση παντα με τα λεφτα που δινεις) αλλα δεν ειναι ακομα εκει...

οχι ακριβως για κλωτσιες απλα ειναι ακομα ανώριμο καθως δυνατοτητα harware υπαρχει και με το παραπανω,απλα ειναι θεμα software.Π,χ με την rom που εβαλα συν τον patchαρισμενο spmc η ποιοτητα κινησης και αναπαραγωγης εφτιαξε δραματικα πολυ κοντα στο τελειο κατα τα δικα μου ματια οντας συνηθησμενος να βλεπω απο αρκετα καλο htpc.Ο ηχος δε με το θεμα του passthrough σχεδον παιζει απλα ειναι λιγο hit n miss,δηλαδη στις ιδιες ταινιες ,μια δουλευει και μια μου βγαζει σφηριγμα.Πιστευω πως ειναι κοντα για ενα αξιοπρεπες media player (σε σχεση παντα με τα λεφτα που δινεις) αλλα δεν ειναι ακομα εκει...

Το θεμα ειναι ομως να μην χρειαζονταν να αλλαζεις rom για να βλεπεις της προκοπης. Και φανταζομαι καθε player θα εχει διαφορετικο τροπο αντιμετωπισης για να ερθει οπως πρεπει στα ισια του. Καλο θα ηταν να υπηρχε ενας γενικος μπουσουλας να βαζαμε ολοι που εχουμε android και χρησιμοποιουμε για streamαρισμα κτλ...

Το θεμα ειναι ομως να μην χρειαζονταν να αλλαζεις rom για να βλεπεις της προκοπης. Και φανταζομαι καθε player θα εχει διαφορετικο τροπο αντιμετωπισης για να ερθει οπως πρεπει στα ισια του. Καλο θα ηταν να υπηρχε ενας γενικος μπουσουλας να βαζαμε ολοι που εχουμε android και χρησιμοποιουμε για streamαρισμα κτλ...
θα φτασει συντομα σε αυτο το σημειο πιστευω,δουλευουν αρκετοι πανω σε αυτο και απο οτι διαβαζω οι κατασκευαστες των boxes εχουν πολυ καλη σχεση με τους developers και τους πελατες τους....ίδωμεν λοιπον.
τωρα στα του tronsmart...δεν εχω καταλαβει ακομα ποια η διαφορα του πατσαρισμενου spmc απο αυτον που ειναι στο market.O πατσαρισμενος πλην του σφυρίγματος,το οποιο ξαναλεω ειναι τελειως τυχαιο,πλησιαζει το τελειο.Με την wasser rom δε ,δεν λειτουργει το τηλεκοντρολ το οποιο ειναι ενα θεμα...Μπορω να βαλω την official rom και να της πατσαρω το hack οπως την wasser?To αλλο θεματακι ειναι με το 3D το οποιο παιζει τελεια σαν 3D sbs,αλλα αν θες να την δεις σαν 2D δεν γυρναει,παραμενει SBS.

Re: Απάντηση: Android Media Player

Αυτό το έχει κανείς;; τούμπανο φαίνεται! www.xtreamer.net/Prodigy-4K/

Άσχετο: ποιος έκανε τη σελίδα αυτή και γιατί νομίζει οτι είμαστε όλοι ηλικιωμένοι με καταρράκτη; Αναγκάστηκα να αφήσω το laptop στο τραπέζι για να βγάλω νόημα απο τα τεράστια γραφικά.

το μονο καλο ειναι οτι εχει android, το 4 κ νομιζω κανεναν δεν απασχολει το hdmi ειναι 1.4 και οχι 2 και η τιμη, ειναι πιο ακριβο απο το med.
υποψιν ακομη φτιαχνουν τους υποτιτλους (θα κατεβαζει αυτοματα) το youtube δεν παιζει το dlna το κλεινει απο μονο του....να εμπιστευτω ξανα αυτη την εταιρια? και με τοσα λεφτα? και μην ξεχναμε την οπτικη ινα που ειχαμε εχουμε προβλημα με την υποδοχη του

μην ξεγελιεστε παιδια μ αυτα ασ εχει ε και? ειναι τοσο χρησιμο αυτο? αυτος που εχει προθεση να το αγορασει ας μπει πρωτα στο νημα του prodigy και μετα ας αποφασισει.....μπορει να βγει καλο αλλα μιλαμε για ΚΙΝΕΖΟΥΣ ONOMA KAI ΠΡΑΜΑ

@wolfgr

εμεις που ακομη περιμενουμε το R28,τι να αναμενουμε;;;μονο μη μου πεις να παρω βαριοπουλα...δε θα το αντεξω...:p

@wolfgr

εμεις που ακομη περιμενουμε το R28,τι να αναμενουμε;;;μονο μη μου πεις να παρω βαριοπουλα...δε θα το αντεξω...:p

καλη χρονια να εχουμε και ολα γινονται....τωρα σχετικα με το R28 ,εξαρταται τι περιμενεις απο το μηχανημα.Αν περιμενεις το media player που παιζει τα παντα σχετικα καλα out of the box τοτε την πατησες!Αν το δεις οπως και εγω σαν ενα παιχνιδι να ψαχτεις και να ασχοληθεις περνοντας την ωρα σου οπως εγω ο ανεργος τοτε εισαι οκ.....

πρωτα απο ολα,καλη χρονια με υγεια και καλη τυχη και ευχομαι του χρονου να μην εχεις χρονο να ασχολεισαι με Media players...

κοιταξε απο το R28 περιμενω να μου αποδοσει αυτα που περιμενω...δηλαδης...SMB αναπαραγωγη,KODI αναπαραγωγη/streaming (χωρις να με σκασει...το SPMC το εχω και στο OUYA) και σχετικα watchable εικονα απο το AV Out (η τηλεοραση ειναι HD Ready ανευ HDMI) για τα παραπανω...στη κρεβατοκαμαρα θα μπει ετσι ωστε κανα μεσημερι\απογευμα να ξεγελαω την κορη μου με τα παιδικα του Lambda ή αυτα που εχω κατεβασμενα και αργα το βραδυ να ξεκλεβω λιγο χρονο να τσιμπαω κανα επεισοδιακι απο καμια σειρα...

στο σαλονι το OUYA εχει βολεψει και τις 2 κυριες του σπιτιου αρα δε κουνιεται απο εκει (και λογω συνδεσιμοτητας)...

μεχρι του χρονου ή τον παραλλο αν περισσεψει τιποτα για Bedroom TV αλλαζει το θεμα αλλα ειμαστε μακρια ακομα...

δεν εχω προβλημα να χαλασω χρονο...χρονο δεν εχω να χαλασω...αλλα θα τον βρω...φανταζομαι με το SPMC θα ειμαι κομπλε...