Android Media Player

να το ανοιξω ειναι δυσκολο για μενα, εχει θεμα με υπερθέρμανση? συμερα δεν ανοιγε με το κοντρολ,πατησα το κουμπακι πισο κ ανοιξε γιατι?
κ κατι ακομη ποσ να του περασω ρομ πια η διαδικασια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

να το ανοιξω ειναι δυσκολο για μενα, εχει θεμα με υπερθέρμανση? συμερα δεν ανοιγε με το κοντρολ,πατησα το κουμπακι πισο κ ανοιξε γιατι?
κ κατι ακομη ποσ να του περασω ρομ πια η διαδικασια.
Δεν ειπα οτι εχει θεματα αλλα ολα εχουν παθητικη ψυξη μια μικρη ψυκτρα αλουμινιου τα περισσοτερα αλλα εχουν και thermal pads εμενα για παραδειγμα επειδη μα 'ρεσει να σκαλιζω το ανοιξα και ηταν αθλια η παστα που ειχαν βαλει οι κινεζοι μεσα πιο πολυ εμοιαζε με κολα παρα με θερμοαγωγιμη παστα,αν πας μερικα μηνυματα πισω λεω πως γινετε η διαδικασια στον xlemp ειναι η ιδια διαδικασια ακριβως αν δεν την καταλαβαινεις πες μου να στην ξαναγραψω απλα πριν κανεις οτιδηποτε διαβασε καλα πρωτα η πες μου να σου πω ακριβως τι να νεις γιατι αν κανεις κατι λαθος θα μπρικαρει και μετα ειναι πολυ δυσκολο να το επανεφερεις θελει να βραχυκυκλωσεις καποια σημια πανω στην πλακετα για να ξαναπαρει την ρο οποτε ΠΡΟΣΟΧΗ στην διαδικασια.

Απάντηση: Re: Android Media Player

επειδη μα 'ρεσει να σκαλιζω το ανοιξα και ηταν αθλια η παστα που ειχαν βαλει οι κινεζοι μεσα πιο πολυ εμοιαζε με κολα παρα με θερμοαγωγιμη παστα

Μήπως επειδή ήταν thermal adhesive? Τέτοια χρησιμοποιείται στα fanless, αν έβαλες paste σαν αυτή που βάζουμε στους cpu των pc δεν ξέρω αν έκανες καλά.

Εγω ξερω φιλε οτι η "κολα" για να μην πω στουπετσι που ειχαν βαλει ειχε αποσταση cpu με ψυκτρα περιπου 1 εκατοστο και εβαλα arctic silver 5 οχι οτι ειχα παρατηρηση καποιο κολημα αλλα μου φανηκε τσαπατσοδουλεια κριμα που δεν τραβηξα φωτο να σας την δειξω για αυτο και την αλλαξα.

Δεν ειπα οτι εχει θεματα αλλα ολα εχουν παθητικη ψυξη μια μικρη ψυκτρα αλουμινιου τα περισσοτερα αλλα εχουν και thermal pads εμενα για παραδειγμα επειδη μα 'ρεσει να σκαλιζω το ανοιξα και ηταν αθλια η παστα που ειχαν βαλει οι κινεζοι μεσα πιο πολυ εμοιαζε με κολα παρα με θερμοαγωγιμη παστα,αν πας μερικα μηνυματα πισω λεω πως γινετε η διαδικασια στον xlemp ειναι η ιδια διαδικασια ακριβως αν δεν την καταλαβαινεις πες μου να στην ξαναγραψω απλα πριν κανεις οτιδηποτε διαβασε καλα πρωτα η πες μου να σου πω ακριβως τι να νεις γιατι αν κανεις κατι λαθος θα μπρικαρει και μετα ειναι πολυ δυσκολο να το επανεφερεις θελει να βραχυκυκλωσεις καποια σημια πανω στην πλακετα για να ξαναπαρει την ρο οποτε ΠΡΟΣΟΧΗ στην διαδικασια.

δεν με ενδιαφερει αμεση αλαγη ρομ,μια χαρα εινα κ τωρα,απλοσ να ξερω 2 3 πραγματα για το μηχανακι,μιασ κ δεν εχει τιποτα στο νετ για αυτο.

Μου ήρθε το cs818ii dvb-t2 όλα καλά δουλεύει μια χαρά για αρχή θέλω να ρωτήσω αν αυτά τα μηχανάκια κλείνουν από το τηλεκοντρόλ, γιατί πατώντας να κλείσει κλείνει η οθόνη αλλά το μηχάνημα δουλεύει, με το που το ξαναπαταω ανοίγει αμέσως, πρέπει να το βγάλω από την πρίζα για να κλείσει.

Re: Απάντηση: Android Media Player

Μου ήρθε το cs818ii dvb-t2 όλα καλά δουλεύει μια χαρά για αρχή θέλω να ρωτήσω αν αυτά τα μηχανάκια κλείνουν από το τηλεκοντρόλ, γιατί πατώντας να κλείσει κλείνει η οθόνη αλλά το μηχάνημα δουλεύει, με το που το ξαναπαταω ανοίγει αμέσως, πρέπει να το βγάλω από την πρίζα για να κλείσει.
Εχει XBMC αυτο? Δοκιμασες τις λειτουργιες του ως media player?

Ναι έχει του πέρασα το kodi δουλεύει μια χαρά, κάτι ταινίες που έπαιξα από το pc τις έτρεχε νερό. Μου έκανε εντύπωση που πέρασε το dts στον ενισχυτή μέσο coaxial.
Το θέμα είναι πως το κλείνω, δεν είναι λύση να του βγάζω το βύσμα τροφοδοσίας

Μια λύση που θα του έκανα εγώ, προϋποθέτει άνοιγμα....θα του έβαζα ένα power-switch στο πίσω του μέρος...

Αν δεν θες να το ανοίξεις, μπορείς να το βάλεις σε μπαλαντέζα με διακόπτη ( αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν και μονά προσαρτήματα πρίζας με διακόπτη που μπαίνουν πάνω στην πρίζα)

Η κατανάλωση πάντως είναι μικρή, οπότε το μόνο θέμα για τοποί ο μπορεί να σε ενοχλεί είναι ο χρόνος ζωής.

Έχεις κάποιο link από εκεί που το αγόρασες ?

Ειπα να δω και το Minix6.Πηρα ενα που εχει εγκατεστημενο το xbm
προβλημα1.Οσο και να προσπαθησα δεν μπορεσα κα εγκαταστησω το sport devil μια και δεν τοβρισκα πουθενα
προβλημα2.Δεν δεχεται να φορτωσει το kodi
βοηθεια
ευχαριστω

Απάντηση: Re: Android Media Player

Μια λύση που θα του έκανα εγώ, προϋποθέτει άνοιγμα....θα του έβαζα ένα power-switch στο πίσω του μέρος...

Αν δεν θες να το ανοίξεις, μπορείς να το βάλεις σε μπαλαντέζα με διακόπτη ( αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν και μονά προσαρτήματα πρίζας με διακόπτη που μπαίνουν πάνω στην πρίζα)

Η κατανάλωση πάντως είναι μικρή, οπότε το μόνο θέμα για τοποί ο μπορεί να σε ενοχλεί είναι ο χρόνος ζωής.

Έχεις κάποιο link από εκεί που το αγόρασες ?
www.aliexpress.com/snapshot/6387886167.html
Από εδώ το πήρα.
Το θέμα είναι με τον διακόπτη μην πάθει ζημιά από το άνοιξε - κλείσε.
Δεν πρέπει πρώτα να κλείσει και μετά να βγει από την πρίζα;;
Θα δοκιμάσω με καμιά εφαρμογή αν μπορεί να του κάνει shutdown.

Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

πηρα το minix6,Εχω τα εξεις προβληματα προς το παρον
στο ενσωματωμενο xbmc ουτε υπαρχει,ουτε μπορεσα να εγκαταστησω το sport devil
Το kodi δεν μπορεσα να το εγκαταστησω,δεν το δεχεται
Απο την μαρκετα φορτωσα το spmc το οποιο ειναι οκ εκτος απο το sport devil
οποιος μπορει να βοηθησει
ευχαριστω

To SportDevil άλλαξε όνομα (δεν θυμάμαι το νέο)

Το SPMC είναι όντως καλύτερο απο το "official"; Τη Δευτέρα παραλαμβάνω κουτάκι, να ξέρω τι να βάλω :)

Έχει διάφορα android specific fixes και παίρνει συχνότερα αναβαθμίσεις (όντας market app).
Βέβαια πιθανόν στο kodi 14 να έχουν μπει ό,τι optimizations έχουν γίνει στο spmc απ'την κυκλοφορία της 13.2 - είναι άλλωστε ένας απ'τους λόγους της ύπαρξής του.

Αυτου του ειδους τα media players μπορουν να παιξουν το πληρες μενου ενος bd-iso αρχειου ειτε αυτο ειναι 2d, ειτε 3d?
Και αν ναι με ποιο προγραμμα γινεται κατι τετοιο?

Re: Απάντηση: Android Media Player

Αυτου του ειδους τα media players μπορουν να παιξουν το πληρες μενου ενος bd-iso αρχειου ειτε αυτο ειναι 2d, ειτε 3d?
Και αν ναι με ποιο προγραμμα γινεται κατι τετοιο?

Αυτό δεν γίνεται εδώ και πολύ καιρό εξαιτίας του cinavia.

Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι στο επισημο site του προιοντος μια χαρα λεει οτι δεν παιζει ρολο αν εχει ή οχι cinavia μια χαρα παιζει οποιοδηποτε full bluray ripped αρχειο ή φακελο κανονικα με το πληρες μενου της ταινιας bluray.

Τι πιστευουμε λοιπον, και τι οχι?