Ακριβώς.
Οι ευρωπαϊκές τηλεοράσεις υποστηρίζουν framerate 25.000 fps.
Όλα τα BluRay rips είναι στο αμερικάνικο 23.976 fps.
Τα player με Sigma ή Realtek έχουν ενσωματωμένο τον κώδικα που επιτρέπει την αναπαραγωγή 23.976 σε τηλεόραση 25.000 fps, επιταχύνοντας το σήμα κατά 4%, έτσι ώστε το μάτι μας να μην αντιλαμβάνεται καμία διαφορά.
Εάν λοιπόν η Google ενσωμάτωνε τον ίδιο αντίστοιχο (και απλό) κώδικα στο λειτουργικό της δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.
Ελπίζω να σε κάλυψα...
Τα player με Sigma ή Realtek βγάζουν 23.976 fps στο HDMI
ΔΕΝ βγάζουν 23.976 στην τηλεόραση.
Εσύ βλέπεις ότι γράφει 23.976 αλλά αυτό έχει μετατραπεί/επιταχυνθεί σε 25p.
Γι' αυτό ρυθμίζουμε τα μηχανάκια σε PAL. Για να έχουμε πάντα 25.000fps, υποστηριζόμενο από τις ευρωπαϊκές τηλεοράσεις μας.
Και για του λόγου το αληθές, δοκίμασε να αλλάξεις τη ρύθμιση του player σου σε NTSC. Θα δείς πως στην τηλεόραση θα βγάλει NO SIGNAL.
θα συνδεθει με παλια 37" hd ready tv...
με ενδιαφερει να παιζει 1080/24p .mkv (20-25Mbps) συνδεδεμενο ασυρματα με nsa310....το ρουτερ διπλανο ακριβως δωματιο (2μ. με εναν τοιχο)...και να εχει οσο το δυνατον καλυτερη υποστηριξη..
δεν με ενδιαφερει xmbc κτλ...
Mε καποια απο αυτα ,ειμαι οκ?
http://www.geekbuying.com/item/Tron...x-RK3188-Quad-Core-2G-8G-BT-Black-315155.html
http://www.geekbuying.com/item/Tron...8G-BT-External-Wifi-Antenna-Black-318432.html
Πάω να κοτσάρω το 888 (R-K42) στην 46άρα με τα 1080, να δω τι κάνει στα 24p και με το NBA 2κ13 Που θέλει ο Harris...
Ποιά είναι η τηλεόρασή σου? Αν θες τρέξε το AVClub Motion Test 3. Διάβασε τις οδηγίες για να δεις τι pulldown κάνει. Το αναμενόμενο είναι 3:2.
Εάν λοιπόν οι τελευταίες τηλεοράσεις δέχονται σήμα NTSC τότε το θέμα για τους Ευρωπαίους με το 24p στα android δεν θα' πρεπε να υφίσταται καν.
Αυτό πώς το συμπέρανες? Το NTSC είναι 60i, oι ταινίες 24p, τo android έχει δυνατότητα να δώσει μόνο 60p. Η μετατροπή των ταινιών σε NTSC DVD γίνεται με 3:2 pulldown.
Spyros νομίζω το X7 σου κάνει. Για τον ήχο δεν είμαι ειδικός (δεν έχω ασχοληθεί ιδαίτερα μιας και δεν με πολυενδιαφέρει-υπάρχουν πιο ειδικοί από μένα εδώ μέσα) αλλά στο θέμα του 1080p έχει βγει patch οπότε θα σαι μια χαρά (πιστευω). Μην ξεχνάς όμως πως για να χεις πραγματικό 1080p θες και τον κατάλληλο kernel χάνοντας (όπως καταλαβαίνεις) σε επεξεργαστική δύναμη - κάτι που φαινεται στο antutu score..
Υ.Γ Ο ήχος θα παιξει έτσι και αλλιώς. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα ναι dts/stereo κλπ..:Banane0:
ok ευχαριστώ Haris1977
μήπως κάποιος φίλος έχει περισσότερες πληροφορίες ac3 dts για το συγκεκριμένο μηχάνημα το neo x7 ?
είναι βασικός παράγοντας για μένα γι αυτό ρωτώ επίμονα
Πάω να κοτσάρω το 888 (R-K42) στην 46άρα με τα 1080, να δω τι κάνει στα 24p και με το NBA 2κ13 Που θέλει ο Harris...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.