Android Media Player

Με το minix7 θα μπορεί να παίξουν σωστά τα addons του XBMC και να μην κολάει σε 1080p ?Για 3d?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

Lykman ποιον αντάπτορα πήρες? Γιατί εγώ πήρα και αυτόν http://dx.com/p/usb-2-0-male-to-10-...r-dongle-for-android-notebook-pc-white-170753 (έχω και τον παλιό μπλε αντάπτορα) αλλά μου κανε διάφορα "νερά" (μου αργούσε το μηχανημα, κολούσε κλπ). Τελικά γύρισα στον παλιό μπλέ που όμως μου "κόβει" το ιντερνετ στα 7-8 Mbit. Για το internet δεν με νοιάζει γιατί έτσι κι αλλιώς 6 έρχεται στο σπίτι μου, στο dlna streaming όμως δεν μπορώ να δω ταινείες πάνω από 7-8Mbit γιατί buffer-ειάζει. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποιο αξιόλογο αντάπτορα. Αν κάποιος έχει κάποιον υπόψιν ας μας πει..

ίδιος είναι εμφανισιακά αλλά και στο κουτί και ο δικός μου, απλά γράφει πάνω "ράτσα" tronsmart... χθες που δοκιμάστηκε πρώτη φορά το 908, ο αντάπτορας δεν είδα να έχει κάποιο θέμα, τον είδε κατευθείαν, φυσιολογικός μου φάνηκε (αλλά δεν έχω κάνει ιδιαίτερες δοκιμές ακόμα)

antutu 17.500 μια στα γρήγορα που τράβηξα... σε 1080p display (νομίζω ότι πρέπει να αναφέρεται καθώς λογικά θα επηρεάζει τουλάχιστον τις επιδόσεις της gpu η ανάλυση εξόδου).

Απάντηση: Re: Android Media Player

Απότι βλέπω raspberry και πάλι raspberry..:worshippy:

ασε, το καθένα έχει τα θέματα του... το RasPi είναι βασανιστικό όταν είσαι στα μενού... σέρνεται... Ηδη δύο μέρες που το έχω, κι έχω ξεκινήσει διαδικασίες διάτρησης κουτιού (καλύτερο αερισμό), αναζήτηση για ψηκτρούλες, κι όλα αυτά ώστε να γίνει O/Ced... για να καταλάβεις, αν κουνάς τον pointer του ποντικιού, φτάνει 100% το cpu!!!!

Εμένα μου έκανε "πρόβλημα" όταν τον άνοιγα και τον έκλεινα (μέσω του ethernet on/off εννοω στα settings του μηχανήματος) . Εκεί κολούσε. Δεν ξέρω τι φταίει , ίσως η ρομ που χω αλλά ίσως και ο ίδιος ο αντάπτορας. Στο site πάντως γράφαν καλά λόγια γι αυτό και τον πήρα.

Μην μπερδεύεσαι. Το 1080p που λες έχει να κάνει με την αναλυση του μηχανηματος που ακόμα και να λεει 1080 p (1920X1080) ο κέρνελ "δουλεύει" στα 720p. Συνεπώς αυτό που βλεπεις είναι 720p και όχι true 1080 kernel. Στην ουσία δηλαδή είναι μια "ψευτικη" τιμή αυτή κάτι που σημαινει πως 17500 είναι μεν για αναλυση 1920Χ1080 αλλά για kernel 720. Για πραγματική 1080p αναύση θες και τον κατάλληλο 1080 kernel (που δεν ξερω αν υπαρχει για το μηχανημα σου..)

Μην μπερδεύεσαι. Το 1080p που λες έχει να κάνει με την αναλυση του μηχανηματος που ακόμα και να λεει 1080 p (1920X1080) ο κέρνελ "δουλεύει" στα 720p. Συνεπώς αυτό που βλεπεις είναι 720p και όχι true 1080 kernel. Στην ουσία δηλαδή είναι μια "ψευτικη" τιμή αυτή κάτι που σημαινει πως 17500 είναι μεν για αναλυση 1920Χ1080 αλλά για kernel 720. Για πραγματική 1080p αναύση θες και τον κατάλληλο 1080 kernel (που δεν ξερω αν υπαρχει για το μηχανημα σου..)

Θα κάνω μερικές δοκιμές ακόμα, και θα επανέλθω... (θεωρώ ότι αν η gpu πρέπει να κάνει rendering σε 1920χ1080 πίξελ, από την στιγμή που έχει αυτή την ανάλυση στην έξοδο της, αυτός θα είναι και ο φόρτος της...)

Σε αναλυση 1280Χ720 (720p) αυτό που "βλέπεις" είναι αυτό που λέει. Όταν ανεβεις σε 1920Χ1080 (1080p) το μηχανημα κανει downscaling σε 720p.

Συνεπώς μόνο με έναν 1080 κερνελ θα μπορείς να χεις πραγματικό 1080p.. Κανε τα τεστ σου και δες το

Τα περισσότερα όπως βλέπω πέρνουν (απ τα παλιά τουλάχιστον)..Μόνο το δικό μου δεν έχει ακόμα (808B) αλλά δεν το βλέπω κι όλας να έρχεται..

Last edited:
Πως βγαίνουν οι πληροφορίες αναπαραγωγής στο XBMC για Android; Σε Win\Linux είναι στο πλήκτρο Ο, σε Android δεν κατάφερα να το βρω.

Σε αναλυση 1280Χ720 (720p) αυτό που "βλέπεις" είναι αυτό που λέει. Όταν ανεβεις σε 1920Χ1080 (1080p) το μηχανημα κανει downscaling σε 720p.

Συνεπώς μόνο με έναν 1080 κερνελ θα μπορείς να χεις πραγματικό 1080p.. Κανε τα τεστ σου και δες το

Λοιπόν έχεις γενικώς δίκιο (αλλά και λίγο άδικο ταυτόχρονα! :tongue: )

τρέχω antutu και με τις δύο αναλύσεις. 720p -> 17.800, 1080p -> 17.400... Πράγματι όμως το antutu στα details, αναφέρει και τις δύο φορές "~720p" ανάλυση. Η τηλεόραση αναφέρει κανονικά 720p και 1080p ανάλογα με τι έχω επιλέξει. Στο μάτι επίσης δεν έχει διαφορά...

υγ. μεταφορά αρχείου μέσω του usb2lan (από το ΠιΣί προς το 908) στα 3.1ΜΒ/sec (σχετικά σταθερά)... δεν ξέρω όμως αν το bottleneck είναι στο usb2lan ή στην nandflash και στην ταχύτητα εγγραφής της, ή ακόμα και στο SoC... θέλει ψάξιμο... :-)

(όλα τα παραπάνω για το 908 με τα πάντα stock. xbmc4android λίγο που δοκίμασα, ικανοποιητικά. Hi10p... "σπασμένο").

Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

Λοιπόν έχεις γενικώς δίκιο (αλλά και λίγο άδικο ταυτόχρονα! :tongue: )

τρέχω antutu και με τις δύο αναλύσεις. 720p -> 17.800, 1080p -> 17.400... Πράγματι όμως το antutu στα details, αναφέρει και τις δύο φορές "~720p" ανάλυση. Η τηλεόραση αναφέρει κανονικά 720p και 1080p ανάλογα με τι έχω επιλέξει. Στο μάτι επίσης δεν έχει διαφορά...

υγ. μεταφορά αρχείου μέσω του usb2lan (από το ΠιΣί προς το 908) στα 3.1ΜΒ/sec (σχετικά σταθερά)... δεν ξέρω όμως αν το bottleneck είναι στο usb2lan ή στην nandflash και στην ταχύτητα εγγραφής της, ή ακόμα και στο SoC... θέλει ψάξιμο... :-)

(όλα τα παραπάνω για το 908 με τα πάντα stock. xbmc4android λίγο που δοκίμασα, ικανοποιητικά. Hi10p... "σπασμένο").

Βάζοντας τον 1080p kernel (αν και όποτε βγει για το μηχάνημα σου - ίσως και να υπάρχει δεν το χω ψάξει) θα δεις τεράστια διαφορά καταρτχήν στο μενού. Το density θα αυξηθεί κατακόρυφα και τα γραφικά θα είναι πολύ πιο μικρά. Δες εδώ π.χ http://www.youtube.com/watch?v=7EuR8g23dCo. Επίσης το antutu δεν θα σου δώσει πάνω απο 12.000 (το πολύ..) ;)

Υ.Γ1 Ο συγκεκριμένος τύπος τρέχει 1080 (πραγματικό 1080p μέσω κερνελ) στο μκ808 του + κάποια άλλα καλούδια όπως υπερχρονισμό (κοινώς το χει ΤΕΡΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ !!). Πιστεύω όμως πως αυτό είναι το όριο του συγκεκριμένου μηχανήματος.

Υ.Γ2 Φίλε jiannisk δες και συ αυτό το βιντεάκι θα σε βοηθησει + αυτά που σου στειλα..

Last edited:

μεταφορά αρχείου μέσω του usb2lan (από το ΠιΣί προς το 908) στα 3.1ΜΒ/sec (σχετικά σταθερά)... δεν ξέρω όμως αν το bottleneck είναι στο usb2lan ή στην nandflash και στην ταχύτητα εγγραφής της, ή ακόμα και στο SoC... θέλει ψάξιμο... :-)

Όταν λες μεταφορά υποθέτω εννοείς copy ένα αρχειιο απο τον σερβερ σου (pc) και paste στο "σκληρό" του μηχανηματος. Με ποιο πρόγραμμα όμως? Διότι εγώ με το es file explorer σέρνομαι (δεν θυμάμαι τιμή γμτ)..Νομίζω όμως και γω εκεί περίπου είμαι (αργό πολύ). Δεν φταίει όμως το usblan αλλά (μαλλον) το bottleneck ναι ειναι και ο ιδιος ο explorer..

Χρειαζόμαστε και ενα αλλο προγραμμα για να εντοπισουμε το τι φταιει..

Μετα και την βοήθεια του χρήστη Harris1977 εγκαταστάθηκε στο ΜΚ 808 2dark4u kernel και τα αποτέλεσμα στο λίγο χρόνο που το δούλεψα είναι κατα πολύ καλύτερο της αρχικής μορφής που το αγόρασα. Τον ευχαριστώ και θα γράψω εντυπώσεις σε λίγες μέρες που θα έχω πλήρη εικόνα.

Όταν λες μεταφορά υποθέτω εννοείς copy ένα αρχειιο απο τον σερβερ σου (pc) και paste στο "σκληρό" του μηχανηματος. Με ποιο πρόγραμμα όμως? Διότι εγώ με το es file explorer σέρνομαι (δεν θυμάμαι τιμή γμτ)..Νομίζω όμως και γω εκεί περίπου είμαι (αργό πολύ). Δεν φταίει όμως το usblan αλλά (μαλλον) το bottleneck ναι ειναι και ο ιδιος ο explorer..

Χρειαζόμαστε και ενα αλλο προγραμμα για να εντοπισουμε το τι φταιει..

Κανε μια δοκιμη με συνδυασμο των cuteftp στο pc και swiftp στο android (εαν δεν τα εχεις πες μου να τα ανεβασω καπου)

Κανε μια δοκιμη με συνδυασμο των cuteftp στο pc και swiftp στο android (εαν δεν τα εχεις πες μου να τα ανεβασω καπου)

Το θέμα είναι πως λόγο της συνδεσμολογίας μου έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορέσω να χω ταχύτητες άνω των ~30 Mbit, άρα ~3.75 MB/s και αυτό γιατί με περιορίζει το powerline adapter που χω. Οπότε δεν έχει νόημα.

Όταν μπορέσω θα το δω με το κινητό μου (μέσω wifi όμως..)

11861 στο benchmark του Antutu με την 2dark4u στο ΜΚ 808. WiFi Skype και Camera για chat ολα τελεια. Προς το παρων παει τελεια. Youtube αριστα. Πολυ καλα :)