Android Media Player

Παιδια επειδη οπως ειχα γραψει περομενω το Mk908ii και διαβασα οτι εχει προβλημα με το τροφοδοτικο και χρειαζετε απο 5v 2a ενα 5v 3a ισως και παραπανω δεν ξερω ξερετε κανενα καταστημα απο Ελλαδα που να πουλαει αυτου του ειδους τα τροφοδοτικα
ειναι κατι τετοio

K5QYgdO.jpg

Last edited:
Παιδια επειδη οπως ειχα γραψει περομενω το Mk908ii και διαβασα οτι εχει προβλημα με το τροφοδοτικο και χρειαζετε απο 5v 2a ενα 5v 3a ισως και παραπανω δεν ξερω ξερετε κανενα καταστημα απο Ελλαδα που να πουλαει αυτου του ειδους τα τροφοδοτικα

Πριν το πάρεις στα χέρια σου και το δοκιμάσεις μην αγοράσεις τπτ. Μπορεί το τροφοδοτικό να είναι μια χαρά (μπορεί πάλι και όχι). Ποτέ δεν ξέρεις με τους Κινέζους. Αν δεις πως σου κάνει νερά πάρε ένα καλό τροφοδοτικό 5V 2A από οποιοδήποτε ελληνικό κατάστημα..

Χθες ήρθε ειδοποίηση για το himedia q5 II, οπότε Δευτέρα θα το έχω... ελπίζω να μην βγει προβληματικό και τζάμπα περίμενα 35 μέρες Τελικά μόνο το singpost είναι στάνταρ 15-20 μέρες. Το Hong Kong post έχει στείλει σε 7 μέρες μη συστημένο δεμα και τώρα 35 συστημένο :twoguns: Βέβαια με DHL express έχω πάρει από Hong Kong σε 40.... ώρες στην πόρτα μου :2thumb22sup:

Last edited:
Παιδια καλησπερα κ απο μενα..μια ερωτηση θελω να κανω σε εσας που εχετε την εμπειρια πανω σε αυτα τα μηχανηματακια...μπορειτε να μου πειτε ενα ΤΟΠ 3 ...θελω να προβω σε μια αγορα και θα ηθελα την γνωμη σας ανεξαρτητα απο αυτο που θελω εγω....μιλαω απο αποψη δυναμης (τεχνικων χαρακτηρηστικων) αλλα και λογισμικου(ποιο ειναι καλυτερο απο αποψη software,roms κ.α) εγω αυτο που θελω ειναι το μκ908

Πριν το πάρεις στα χέρια σου και το δοκιμάσεις μην αγοράσεις τπτ. Μπορεί το τροφοδοτικό να είναι μια χαρά (μπορεί πάλι και όχι). Ποτέ δεν ξέρεις με τους Κινέζους. Αν δεις πως σου κάνει νερά πάρε ένα καλό τροφοδοτικό 5V 2A από οποιοδήποτε ελληνικό κατάστημα..

Ενταξει Χαρη ευχαριστω απλα το δοκιμαζω πρωτα και υστερα βλεπουμε οπως ειπες μπορει να βγει και καλο. αλλα 2Α ή 3Α οπως γραφουν σε ξενο σαιτ γιατι εχω διαβασει αλλος εβαλε 6Α!
Να μην ξεχασω να ευχαριστησω και τον Kostas_Y για την απαντηση του.

Re: Απάντηση: Android Media Player

Όταν λέμε 2Α, εννοούμε τουλάχιστον 2Α. Παραπάνω φυσικά και δεν πειράζει. Απλώς δεν χρειάζεται, είναι σπατάλη.

Σωστό . Και τα κινέζικα (ως γνωστόν) είναι για πέταμα. Μπορεί να λένε 2Α αλλά τα περισσότερα βγάζουν 1Α ! Συνεπώς για μένα είναι βασική η αγορά ενός αξιόπιστου αντάπτορα..

Μια ενημέρωση απο μενα για το ΜΚ 808. Εβγαλα την 2dark4u και το ΑΝTUTU εδωσε καλυτερα σκορ. To προβλημα με το SKYPE συνεχιζει βεβαια (ριχνει τις κλησεις)

Αφού το πρόβλημα συνεχίζει και χωρίς τον overclocked kernel άρα το πρόβλημα δεν ειναι στον κέρνελ. Κάπου αλλού είναι. Ίσως στην ρομ, ίσως στην συνδεσμολογία, ή αλλού. Μου κάνει εντυπωση ομως γιατι την καμερα σου την εχει στις συσκευες που παιζουν κανονικά (μαλιστα το ιδιο το site την προτεινει..). Δοκίμασες με μαμα ρομ και οχι custom?

Μα δεν ειχα βαλει την καμερα αυτη τη φορα. Απλα δοκιμασα κληση και κρασαρε. Καλα δεν εχει και πολυ σημασια διοτι το εκανα δωρο (αυτος ηταν και ο σκοπος του) στο γιο μου αλλα επειδη ταξιδευω συχνα ηθελα το skype για να κανουμε καμια βιντεοκληση.

Πήρα το himedia q5 ii android Linux 3d media player. Το setup εδώ είναι 63'' 3d plasma TV και 5.1 dts ηχοσυστημα, 7.1 όταν πάω στο άλλο σπίτι που έχω και 3d προβολέα. Τα πράγματα είναι όπως τα περίμενα και λίγο καλύτερα. Σαν android τρέχει 720p kernel, το περίμενα, σαν player τρέχει ουσιαστικά Linux kernel 3.4.5. Εβαλα για αρχή το pacific rim 3d.iso έπαιξε ακαριαία 3d την ταινία αερατα με ταχύτητα στην πλοήγηση μέσα στην ταινία. Δεν παιζει τα μενου, μόνο την ταινία και οι υπότιτλοι είναι 2d, το τελευταίο δυστυχώς δεν μου έκανε έκπληξη αλλά ελπιζα να έκανα λάθος στην πρόβλεψη. Δεν έχω κάνει καμμία ρύθμιση για την εικόνα, τον nfs server τον είδε αμέσως. Έχει αγγλικό firmware με ένα καρο streaming κινεζικές εφαρμογές. Στο antutu έχει βαθμολογία 8950.Playstore κανονικά και έβαλα στο tablet και κινητό το hishare και hicontrol apps της himedia. H πρώτη, που είναι για στέλνεις φώτο και βίντεο από android συσκευές on the fly στο q5,είδε την tv!!! που είναι στο δίκτυό, και έχει το παρόμοιο allshare της Samsung, άλλα όχι το q5.
To hicontrol κάνει το κινητό τηλεκοντρόλ και gamepad οπότε κανείς τα πάντα από το Ταμπλετ μιας και κάνει mirroring την οθονη στο tablet, εδώ ήταν η ευχάριστη έκπληξη γιατί πλέον δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο, ούτε το airmouse, ούτε κάποιο gamepad. Βέβαια αν κάποιος σκοπεύει να το πάρει, να ξέρει ότι firmware μόνο από την himedia γιατί το τσιπακι είναι άγνωστο και custom υποστήριξη δεν θα έχει.
Από ποιότητα εικόνας είναι ελαφρώς χειροτερη από το egreat a1080 και από το PC με ati 6850. Τα 24p δεν πρέπει να τα παίζει σωστά κάνει το γνωστό σκαλωματακι . Το xbmc δεν το δοκίμασα, θα το βάλω μόνο για τα streaming add on, αλλά λένε ότι παίζει χάλια,όπως ειναι και όλοι το βάζουν με external player τον mx player.

Last edited:
να υποστηρίζει και 3δ? υπάρχει καποιο?συγνώμη αλλα δεν το ρώτησα αυτο πριν.

Σε ανδροειδές το ξεχνά. Γι αυτό και του πα το raspberry βάζοντας σε παρένθεση πως στηρίζεται σε linux. Για 3d κλπ δεν γνωρίζω αλλά σίγουρα είναι πολλές φορές καλύτερο και απ το καλύτερο xbmc android..

Επειδή νομίζω πως το ξαναανέφερες σ ενα ποστ σου..τι ακριβως προβλημα εχει το rasp? Δεν μιλάω για το noobs αλλά για το raspbmc σαν standalone prog..