Android Media Player

Σε ευχαριστώ φίλε μου.που βρίσκουμε Rom και kernels για τα συγκεκριμένα όμως?στο freaktab έχει μόνο Rom,η κάνω λάθος?

Προσωπικά θα μουν διστακτικός να αλλάξω kernel. Θα προτιμούσα δηλαδή πακέτο rom+kernel που ο δημιουργός ξερει πως "δουλεύει" καλά.

Προσωπικά θα μουν διστακτικός να αλλάξω kernel. Θα προτιμούσα δηλαδή πακέτο rom+kernel που ο δημιουργός ξερει πως "δουλεύει" καλά.

Αν δεν τα πειράξεις και λίγο...:cool:

5???????:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

:grinning-smiley-043 Aυτά είναι.

Το χω δει από καιρό μέσω του forum του gb και το σκέφτομαι. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει ή όχι όμως (θεωρητικά πρέπει να δουλέψει) είτε μέσω sixaxis είτε κανονικά. Βασικά το θέλω για τα emulators..

Άντε, μόλις σου ρθουν θέλουμε review για το αν δουλέυουν (βασικό), πωε γίνεται το pairing κλπ!

Αλλα που εχω παρει για το ps3 ειναι αψογα,τωρα θα δουμε αυτα..Crash test με pro κανουμε..

καλησπέρα παιδια και απο μένα.
Παρακουλουθώ καιρο τωρα το νήμα , και χθες δεν αντεξα αλλο....παράγγειλα και εγω ενα Mk808B.
Αν και εχω 3 media players, με εφαγε η περιέργεια!! Πήρα μαζι και ένα usb to ethernet καλωδιο ,γιατι απο οτι καταλαβα για να streamάρω απο nas, HD δεν γίνετε αλλοιως. Σωστά?
Εχει κανείς να προτείνει και κανα καλό bluetooth πληκτρολογιο που να ξερουμε οτι παίζει?

Guys, δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά πώς τα πάνε τα μηχανάκια με streaming από site όπως sportlemon; Παίζουν ή μπα;

Guys, δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά πώς τα πάνε τα μηχανάκια με streaming από site όπως sportlemon; Παίζουν ή μπα;

Μιά χαρά, το ίδιο όπως και στον υπολογιστή.

καλησπέρα παιδια και απο μένα.
Παρακουλουθώ καιρο τωρα το νήμα , και χθες δεν αντεξα αλλο....παράγγειλα και εγω ενα Mk808B.
Αν και εχω 3 media players, με εφαγε η περιέργεια!! Πήρα μαζι και ένα usb to ethernet καλωδιο ,γιατι απο οτι καταλαβα για να streamάρω απο nas, HD δεν γίνετε αλλοιως. Σωστά?
Εχει κανείς να προτείνει και κανα καλό bluetooth πληκτρολογιο που να ξερουμε οτι παίζει?

Με γειές να ευχηθούμε. Για στριμάρισμα HD πρέπει να χεις γρήγορο και σταθερό ιντερνετ. Δηλαδή >10 Mbit. Εγώ με 6 άρα, έβαλα να streamάρω απ το pc μια HD movie με 8 ΜΒit, 1900Χ1080 mts file, μέσω Qloud media και σε κάποια σημεία είχε buffering. Προσωπικά δεν με ενοχλεί μιας και οι ταινείες που θα δω (όταν και αν δω) είναι απλά avi files με μέγιστο bitrate τα 1,5-2 mbit, κάτι που άνετα τα παίζει είτε ο es explorer είτε κάποιος άλλος dlna media player. Όταν λες usb2ethernet καλώδιο υποθέτω εννοείς αντάπτορα. (Προσοχή: πρέπει και ο αντάπτορας σου να είναι γρήγορος και να μην "κόβει " ταχύτητα)

Όσο για το keyboard που λες εγώ θα έπερνα αυτό (έχω ήδη mouse)

http://www.geekbuying.com/item/RC11...roscope-for-Android-Google-TV-Box-306420.html

ή ίσως καλύτερα αυτό

http://www.geekbuying.com/item/Bran...ol-for-Android-TV-Box-PC-Smart-TV-306674.html

Eπίσης εδώ υπάρχει ποικιλία:)

http://www.geekbuying.com/Search/?keyword=wireless+keyboard

Streaming μεσω σιτε τυπου sportlemon κανονικά μέχρι στιγμής

*mv_best ok man. Επειδή δεν το χω το game και βαριέμαι να το κατεβάσω σε android.. Γίνεται να βάλεις gamepad στο PES κ να παίξεις (έστω 1 άτομο)? Σε android συσκευή μιλάω..

Last edited:
Απάντηση: Re: Android Media Player

Για στριμάρισμα HD πρέπει να χεις γρήγορο και σταθερό ιντερνετ. Δηλαδή >10 Mbit. Εγώ με 6 άρα, έβαλα να streamάρω απ το pc μια HD movie με 8 ΜΒit, 1900Χ1080 mts file, μέσω Qloud media και σε κάποια σημεία είχε buffering. Προσωπικά δεν με ενοχλεί μιας και οι ταινείες που θα δω (όταν και αν δω) είναι απλά avi files με μέγιστο bitrate τα 1,5-2 mbit, κάτι που άνετα τα παίζει είτε ο es explorer είτε κάποιος άλλος dlna media player.

Καμία σχέση δεν έχει η ταχύτητα του internet. Αρκει μόνο το εσωτερικό δίκτυο του σπιτιού να είναι gigabit, το οποίο βέβαια θα περιορίζεται απ'το bandwidth του usb (σε περίπτωση χρησιμοποίησης usb to ethernet adapter) αλλά πιστεύω θα έχει μεγαλύτερο εύρος απ'το 100ρι.

Τι εννοείς το εσωτερικό δίκτυο του σπιτιού να είναι gigabit? Εγώ πχ χρησιμοποιώ Powerline adaptors για να "πάρω" ιντερνετ στον κάτω όροφο όπου έχω την TV και το ΜΚ808. Τις καλωδιώσεις του ρεύματος εννοείς? Ή το καλώδιο ethernet?

Last edited:
νεες αφιξεις σιγα σιγα εδω...
ωραια...για να ζεσταινονται τα πραγματα...
αυτο δε θα το παιρνα διοτι δεν εχει θυρα δικτυου και οπτικη εξοδο...
αλλα κατα τα αλλα μια χαρα το βρισκω...