Android Media Player

φιλε ποιο εχεις?επισης το wifi Καλο?

μπορω να το βγαζω-βαζω οπου κ οποτε θελω?

Παιδια κανεις την τηλεοραση σου tablet android και συγχρονως εχεις και media player.Εχω βαλει ενα σετ ασυρματο πληκτρολογιο ποντικι microsoft και ειναι σαν εχεις υπολογιστη στην τηλεοραση.Browsing απιστευτα γρηγορο,ολες οι android εφαρμογες,ειδικα αν εισαι εξοικοιωμενος με το android.
Συνδεωμαι και στις αλλες συσκευες ασυρματα,πχ εχω μια ταινια στον αποκωδικοποιητη την βαζω και παιζει απο εκει.Τι αλλο?Ακομα το ψαχνω.Θα το δω και στα παιχνιδια.

Thanks!
> Ακομα το ψαχνω
Ότι βρεις μοίρασέ το μαζί μας!

Παιδιά, ένας φίλος (δεν είναι γραμμένος εδώ) ρωτάει πιο να του προτείνεται για άμεση αγορά!
Καλό, μέχρι 100 ...

Εγω προς το παρον εχω παρει το minix neo x5 για μενα και το mk808b για ενα φιλο.Με του φιλου ακομα δεν εχω προλαβει να ασχοληθω..:D:D

Καλησπέρα αγόρασα πρόσφατα το ΜΚ809 II, προσπαθώ να συνδέσω εξωτερικό σκληρό για να δω ταινίες και μου κρασαρει, ξαφνικά σταματά να διαβάζει τον σκληρό δίσκο. επίσης δεν μου διαβάζει τους υποτίτλους, έχω δοκιμάσει διάφορους players όπως BS, VLC, MX…..αλλά πάντα το ίδιο πρόβλημα…. Καμία ιδέα?
Ευχαριστώ

Ο εξωτ. δισκος ειναι 2.5αρης? Αν ναι θελει εξωτερικη τροφοδοσια, π.χ usb hub με τροφοδοτικο.

Ενα usb hub που να μπαινει και στην πριζα, να εχει τροφοδοτικο ωστε να μπορει να δινει ρευμα στον σκληρο δισκο για να λειτουργησει. Ή αν ο σκληροσ σου εχει 2 usb εξοδους απο την μια μερια βαλτον να παρει ρευμα απο κανενα φορτιστη κινητου αν εχεις μου να εχει κανονικου μεγεθους usb εισοδο. Αλλιως παρε κατι σαν αυτο. Απο ebay βρισκεις πιο φτηνα ακομα νομιζω...

Παιδια το τηλεκοντρολ χρειαζεται>?με απλο ασυρματο ποντικι δεν γινεται η δουλεια?

Αποφασισα ν παρω αυτο

http://www.geekbuying.com/item/Bund...e-F10-Wireless-Keyboard-Air-mouse-314503.html

τι λετε?κυριως θελω wifi-xbmc Και ευκολη συνδεση σε πανω απο 1 τηλεορασεις του σπιτιου

Φιλε μου το εχω παρει,το μηχανακι αξιζει τα λεφτα του.Καλυτερα χρησιμοποιησε ποντικι,πληκτρολογιο pc δεν ειναι βολικο το air-mouse.

γιατι με ποντικι δεν παιζει ευκολα?δεν θελω το xbmc για dvd αλλα για streaming Οπως πχ lambda-icefilms etc.

Α!ερωτηση.μπορω να το βγαζω κ ν το βαζω οποτε κ οπου θελω σε τηλεορασεις?

γιατι με ποντικι δεν παιζει ευκολα?δεν θελω το xbmc για dvd αλλα για streaming Οπως πχ lambda-icefilms etc.

Α!ερωτηση.μπορω να το βγαζω κ ν το βαζω οποτε κ οπου θελω σε τηλεορασεις?

Δεν είναι τόσο εύκολο με το ποντίκι και χάνεις την αίσθηση της consumer συσκευής. Εκτός αυτού, τα περισσότερα skins του XBMC δεν δουλεύουν με ποντίκι αλλα αυτά μάλλον δεν θα τρέχουν ικανοποιητικά σε Android. Το default skin όμως μπορείς να το χειριστείς με ποντίκι.

Για το δεύτερο, φυσικά! Αυτό είναι ένα απο τα καλά των AMP: η φορητότητα.

καλημέρα. αποφάσισα κι εγώ να πάρω το
http://www.geekbuying.com/item/NEO-...-TF-Slot-XBMC-3G-Dongle-RJ45-Slot-312604.html
θα το συνδέσω ενσύρματα γιατί στο σημείο που είναι η τηλεόραση έχω ενσύρματο internet. θέλω να ρωτήσω τα εξής
1. τι χρειάζεται να πάρω για να το δουλεύω από μακριά (πληκτρολόγιο και ποντίκι μαζί;υπάρχει τέτοιο; αν ναι ποιο μου προτείνετε για να το αγοράσω από πριν; αυτό πως δουλεύει; θα συνδέεται ασύρματα και άρα θα πρέπει να έχω και το ασύρματο ενεργοποιημένο ή μπορεί να συνδέεται και με bluetooth;
2. επειδή δεν έχω κενή θύρα hdmi στην τηλεόραση με το 2 σε 1 hdmi υποθέτω θα δουλεύει
ευχαριστώ πολύ

1. Παρε ενα ασυρματο πληκτρολογιο-ποντικι, κατι σαν αυτο ή παρομοιο. Μπορεις να παρεις και ενα air mouse, εγω εχω παρει αυτο και δουλευει μια χαρα! Εχουν ολα αυτα ενα στικακι usb και συνδεονται ασυρματα με το πληκτρολογιο, δεν εχει σχεση με το ασυρματο ιντερνετ που λες.
2. Μια χαρα θα ειναι, δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα.

Εγώ πρόσφατα πήρα αυτό: http://www.ebay.com/itm/Measy-A5A-Android4-0-3D-Internet-Google-Smart-TV-Box-WIFI-HD-1080P-Media-Player-/181058586267?ssPageName=ADME:L:OU:US:3160
όλα καλά το μηχανάκι παέι σφαίρα παίζει μια χαρά και τις ταινιούλες,είναι λίγο σπαστικό να το χειρίζεσαι με το τηλεκοντρόλ,μάλλον θα πρέπει να πάρω ένα αιρ μαους
Έχω ένα πρόβλημα όμως , το βάζω να παίζει σε 2 τηλεοράσεις (όχι ταυτόχρονα), είναι παλιές (10ετίας) στην μικρή (μια 22αρα crt) δεν παίζει έχρωμα,αντιλαμβάνομαι ότι κάτι με τη σύνδεση πρέπει να φταίει(καλώδια), όμως είτε το συνδέσω με σκαρτ είτε με τα 3 καλωδιάκια (ασπρο ,κόκκινο ,κίτρινο) δεν μου βγάζει κανονικά τα χρώματα,αλλά κα´τι πολύ ξεθοριασμένο,επίσης ο ήχος συνοδεύεται απο ένα βουητό και πρέπει να ανεβάσω αρκετά την ένταση για να ακούω .
Εχετε καμια λύση να μου προτείνετε; Ξέρω μια λύση είναι να πάρω άλλη τηλεόραση :(
Ευχαριστώ!

αυτό που γράφει ο kyrkyriakos http://www.ebay.com/itm/Measy-A5A-A...er-/181058586267?ssPageName=ADME:L:OU:US:3160 γράφει κάτι και για 3D Internet Google και Support 3D Blu-ray, 3D ISO movie, 2D convert 3D. το Minix Neo X5 το κάνει αυτό; συγγνώμη για την ερώτηση αλλά δεν έχω ιδέα από android.
Φίλε sstavross πρέπει να πάρω και τα δύο που προτείνεις ή μόνο το ένα;κι αν γίνεται με το ένα, ποιο προτείνεις;
(στην Ελλάδα δεν το πουλάει κανένας το μηχάνημα;)