Φίλε sstavross πρέπει να πάρω και τα δύο που προτείνεις ή μόνο το ένα;κι αν γίνεται με το ένα, ποιο προτείνεις;
(στην Ελλάδα δεν το πουλάει κανένας το μηχάνημα![]()
mv best Το wifi Ειναι καλο?μονο με wifi Μπορω κ θελω να ειναι απροβληματιστο.
Εγώ πρόσφατα πήρα αυτό: http://www.ebay.com/itm/Measy-A5A-Android4-0-3D-Internet-Google-Smart-TV-Box-WIFI-HD-1080P-Media-Player-/181058586267?ssPageName=ADME:L:OU:US:3160
όλα καλά το μηχανάκι παέι σφαίρα παίζει μια χαρά και τις ταινιούλες,είναι λίγο σπαστικό να το χειρίζεσαι με το τηλεκοντρόλ,μάλλον θα πρέπει να πάρω ένα αιρ μαους
Έχω ένα πρόβλημα όμως , το βάζω να παίζει σε 2 τηλεοράσεις (όχι ταυτόχρονα), είναι παλιές (10ετίας) στην μικρή (μια 22αρα crt) δεν παίζει έχρωμα,αντιλαμβάνομαι ότι κάτι με τη σύνδεση πρέπει να φταίει(καλώδια), όμως είτε το συνδέσω με σκαρτ είτε με τα 3 καλωδιάκια (ασπρο ,κόκκινο ,κίτρινο) δεν μου βγάζει κανονικά τα χρώματα,αλλά κα´τι πολύ ξεθοριασμένο,επίσης ο ήχος συνοδεύεται απο ένα βουητό και πρέπει να ανεβάσω αρκετά την ένταση για να ακούω .
Εχετε καμια λύση να μου προτείνετε; Ξέρω μια λύση είναι να πάρω άλλη τηλεόραση
Ευχαριστώ!
Συμφωνώ με το φίλο mv_best. Αν δεν δεις και από κει χαίρι προτείνω έναν usb2ethernet adapter για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο![]()
Να μας πεις όμως και τι bitrate προσπαθείς να stream άρεις (ασύρματα ή ενσύρματα). Διότι εγώ πχ πάνω από 6Mbit δεν μπορώ να δω ταινεία (έχω ταβάνι στο hardware υλικο μου-εν γνώση μου).
καλησπέρα. παρέλαβα κι εγώ σήμερα το MiniX NEO X5 και φαίνεται να δουλεύει μια χαρά. το έχω συνδέσει με καλώδιο στο internet.
τώρα αρχίζουν οι ερωτήσεις
για να δει τον υπολογιστή μου και τα αρχεία που έχω χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα να υπάρχει στον υπολογιστή (windows xp) και στο minix;
μπορεί να αλλάζει η κεντρική εμφάνιση και πώς;
κάποια προγράμματα που θεωρείτε ότι πρέπει να εγκαταστήσω;
ευχαριστώ πολύ.
Φίλε μου μήπως αντιμετώπισες και εσύ αυτό που αναφέρω πριν, δηλαδή να κατακαβαίνεις ότι κάτι κουνιέται μέσα;
Επίσης και εγώ μέσω ethernet δεν έχω πρόβλημα αλλά μέσω wifi δεν είναι δυνατό να συνδεθώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.