Android Media Player

Φίλε sstavross πρέπει να πάρω και τα δύο που προτείνεις ή μόνο το ένα;κι αν γίνεται με το ένα, ποιο προτείνεις;
(στην Ελλάδα δεν το πουλάει κανένας το μηχάνημα;)

Το ενα απο τα δυο, οχι και τα δυο! Τωρα ποιο προτεινω? Αναλογα με το τι διευκολυνει καλυτερα τον καθενα... Πηρα το δευτερο γιατι μοιαζει πιο πολυ με τηλεκοντρολ, ειναι πιο μαζεμενο. Απο την αλλη πρεπει να συνηθησεις λιγο το air mouse, ειναι λιγο "περιεργο στην αρχη σαν αισθηση. Το πρωτο που σου προτεινω ειναι πιο ευκολο σε λειτουργια αλλα πρεπει να το κρατας με τα δυο χερια. Πραγματικα δεν μπορω να σου πω κατι περισσοτερο. Παρτο επανω σου! :-) (Μην μου λες μετα οτι εγω φταιω! :laugh:

Last edited:
mv best Το wifi Ειναι καλο?μονο με wifi Μπορω κ θελω να ειναι απροβληματιστο.

mv best Το wifi Ειναι καλο?μονο με wifi Μπορω κ θελω να ειναι απροβληματιστο.

Φιλε μου με wifi το δουλευω,δεν εχω καποιο θεμα μεχρι στιγμης αποσυνδεσεων.Με οποια ρομ δοκιμασα την επισημη,finless και τωρα εχω επανω του kirk 1.5 με την οποια το μηχανακι πεταει.

Εμένα παλι μου ήρθε προχθές το mk808b , και σε θέμα wifi , αλλά και ταινιών είτε απο Usb είτε μέσω δικτύου ενσυρματου δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος!! Το wifi έχει πολύ λίγο σήμα και μερικές φορές δεν βλέπει κάν το δίκτυο μου. Οι ταινίες που δοκίμασα ήταν σε 720 και 1080 .Θελω πρώτα βέβαια να περάσω κάποια updates που έχουν βγάλει , και μετά θα χαριστεί σε φίλο. Πιστεύω πάντως ότι στην πορεία και με την κατάλληλη ώθηση και υποστήριξη θα βελτιωθούν πολύ και θα ειναι πολύ αξιόλογα "μηχανάκια".
Για την ώρα όμως δεν.....!!

Συμφωνώ με το φίλο mv_best. Αν δεν δεις και από κει χαίρι προτείνω έναν usb2ethernet adapter για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο;)

Εγώ πρόσφατα πήρα αυτό: http://www.ebay.com/itm/Measy-A5A-Android4-0-3D-Internet-Google-Smart-TV-Box-WIFI-HD-1080P-Media-Player-/181058586267?ssPageName=ADME:L:OU:US:3160
όλα καλά το μηχανάκι παέι σφαίρα παίζει μια χαρά και τις ταινιούλες,είναι λίγο σπαστικό να το χειρίζεσαι με το τηλεκοντρόλ,μάλλον θα πρέπει να πάρω ένα αιρ μαους
Έχω ένα πρόβλημα όμως , το βάζω να παίζει σε 2 τηλεοράσεις (όχι ταυτόχρονα), είναι παλιές (10ετίας) στην μικρή (μια 22αρα crt) δεν παίζει έχρωμα,αντιλαμβάνομαι ότι κάτι με τη σύνδεση πρέπει να φταίει(καλώδια), όμως είτε το συνδέσω με σκαρτ είτε με τα 3 καλωδιάκια (ασπρο ,κόκκινο ,κίτρινο) δεν μου βγάζει κανονικά τα χρώματα,αλλά κα´τι πολύ ξεθοριασμένο,επίσης ο ήχος συνοδεύεται απο ένα βουητό και πρέπει να ανεβάσω αρκετά την ένταση για να ακούω .
Εχετε καμια λύση να μου προτείνετε; Ξέρω μια λύση είναι να πάρω άλλη τηλεόραση :(
Ευχαριστώ!

Μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;

Υποθέτω έχεις αλλάξει καλώδια και δεν χρησιμοποίησες του κατασκευαστή. Αυτά τα καλώδια που σου δίνουν είναι για πέταμα.
Αν και σε άλλα καλώδια σου κάνει το ίδιο πρόβλημα (κακή ποιότητα σήματος/θόρυβος) τότε κατά πάσα πιθανότητα είτε το μηχάνημα που πήρες είναι defective - οπότε ζητάς refund - είτε το video output του μηχανήματος είναι προβληματικό. Πρέπει να δεις τι από τα 2 συμβαίνει.

Συμφωνώ με το φίλο mv_best. Αν δεν δεις και από κει χαίρι προτείνω έναν usb2ethernet adapter για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο;)

Φίλε mv_best...θα το δοκιμάσω!!!...αλλά αν θέλεις δώσε λινκ για το που θα το βρω..

Φίλε Χάρη , μα τωρα με usb2ethernet το δουλεύω. Κα μάλιστα πήρα αυτόν που προτείνουν στο geekbuying!!

Ευχαριστω και τους δυο!!

Λοιπόν έβαλα την custom του finless που είπε και ο φίλος mv_best.
Το wifi σίγουρα έφτιαξε!!
Ταινίες όμως ... 2-3 που δοκίμασα και σε 720 και σε 1080 , πολλα σπασιματα.
Δοκίμασα μέσω ενσυρματου δικτύου απο τον nas. Αύριο θα δοκιμάσω και απο usb αλλά και ασύρματα , και θα δούμε....αν και δεν περιμένω πολλα!!

Να μας πεις όμως και τι bitrate προσπαθείς να stream άρεις (ασύρματα ή ενσύρματα). Διότι εγώ πχ πάνω από 6Mbit δεν μπορώ να δω ταινεία (έχω ταβάνι στο hardware υλικο μου-εν γνώση μου).

Να μας πεις όμως και τι bitrate προσπαθείς να stream άρεις (ασύρματα ή ενσύρματα). Διότι εγώ πχ πάνω από 6Mbit δεν μπορώ να δω ταινεία (έχω ταβάνι στο hardware υλικο μου-εν γνώση μου).

Χάρη, σήμερα δεν πρόλαβα να ασχοληθώ. Ελπίζω αύριο..
Οι ταινίες που δοκίμασα να στριμαρω ενσυρματα παίζουν μια χαρά με τον ίδιο τροπο σε ένα ATV2 και σε ένα xtreamer 1ης γενιάς.

Καλησπέρα. Παρέλαβα σήμερα το MiniX NEO X5 από geekbuying αλλά προσπαθόντας να το σετάρω βλέπω ότι δεν είναι δυνατό να συνδεθεί μέσω wifi διότι το σήμα δεν είναι καλό. Το πηγαίνω δίπλα στο router αλλά δυστυχώς τα ίδια. Επίσης όταν άνοιξα το πακέτο και το πήρα στα χέρια μου κατάλαβα ότι κάτι χτυπάει μέσα όταν το κουνάω. Δε ξέρω εάν έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε κάποιον άλλο. Θα παρακαλούσα τα φώτα σας για το wifi.

καλησπέρα. παρέλαβα κι εγώ σήμερα το MiniX NEO X5 και φαίνεται να δουλεύει μια χαρά. το έχω συνδέσει με καλώδιο στο internet.
τώρα αρχίζουν οι ερωτήσεις
για να δει τον υπολογιστή μου και τα αρχεία που έχω χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα να υπάρχει στον υπολογιστή (windows xp) και στο minix;
μπορεί να αλλάζει η κεντρική εμφάνιση και πώς;
κάποια προγράμματα που θεωρείτε ότι πρέπει να εγκαταστήσω;
ευχαριστώ πολύ.

καλησπέρα. παρέλαβα κι εγώ σήμερα το MiniX NEO X5 και φαίνεται να δουλεύει μια χαρά. το έχω συνδέσει με καλώδιο στο internet.
τώρα αρχίζουν οι ερωτήσεις
για να δει τον υπολογιστή μου και τα αρχεία που έχω χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα να υπάρχει στον υπολογιστή (windows xp) και στο minix;
μπορεί να αλλάζει η κεντρική εμφάνιση και πώς;
κάποια προγράμματα που θεωρείτε ότι πρέπει να εγκαταστήσω;
ευχαριστώ πολύ.

Φίλε μου μήπως αντιμετώπισες και εσύ αυτό που αναφέρω πριν, δηλαδή να κατακαβαίνεις ότι κάτι κουνιέται μέσα;
Επίσης και εγώ μέσω ethernet δεν έχω πρόβλημα αλλά μέσω wifi δεν είναι δυνατό να συνδεθώ.

Φίλε μου μήπως αντιμετώπισες και εσύ αυτό που αναφέρω πριν, δηλαδή να κατακαβαίνεις ότι κάτι κουνιέται μέσα;
Επίσης και εγώ μέσω ethernet δεν έχω πρόβλημα αλλά μέσω wifi δεν είναι δυνατό να συνδεθώ.

δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο.