Android Media Player

Κωνσταντίνε δοκίμασες να βάλεις άλλο καλώδιο τροφοδοσίας? Συνήθως αυτά τα μηχανήματα θέλουν 5V 2A usb τροφοδοσία για να δουλέψουν. Για δες τι γράφει το τροφοδοτικό σου. Μου κάνει εντύπωση πάντως που επεσες σε "προβληματικό" (λες γι αυτό να βγάλαν το MK908ιι? :BXVZCBXZ6:). Δεν μπουτάρει καθόλου δηλαδή? Κάηκε? Και αν ναι τι έχει καεί? Το μηχανημα ή το τροφοδοτικό?..

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

Έχω πια ακόμα χειρότερα: Πριν προλάβω να δοκιμάσω άλλο hdmi καλώδιο, άρχισε να κάνει τα ίδια με το καλώδιο τροφοδοσίας - ήθελε "παίξιμο" για να ανάψει το led. Μετά από λίγο παρέδωσε εντελώς το πνεύμα, δεν ανοίγει καθόλου, υπερθερμαίνεται, μέχρι και το βύσμα τροφοδοσίας καίει.

Έγραψα review στο geekbuying, κάνουν τον κινέζο, άφαντο. Σήμερα έστειλα μέιλ. Για να δούμε..

Το πρόβλημα με το play store λύθηκε.Εκανα reset καινούργιο λογαριασμο και μπήκε.Εγώ πρόβλημα υπερθέρμανσης δεν έχω,μπορεί να είναι ανοιχτό και 3 ώρες και να είναι λίγο ζεστό φυσιολογικά.Χρησιμοποιώ το καλώδιο και τον αντάπτορα που είχε η συσκευασία.Τα προβλήματα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να δω ταινία από το streamcloud(δοκίμασα με firefox ,dolphin και maxthon ,τίποτα) και δεν μπορώ να δω live ποδοσφαιρο.

Last edited:
Απάντηση: Re: Android Media Player

Κωνσταντίνε δοκίμασες να βάλεις άλλο καλώδιο τροφοδοσίας? Συνήθως αυτά τα μηχανήματα θέλουν 5V 2A usb τροφοδοσία για να δουλέψουν. Για δες τι γράφει το τροφοδοτικό σου. Μου κάνει εντύπωση πάντως που επεσες σε "προβληματικό" (λες γι αυτό να βγάλαν το MK908ιι? :BXVZCBXZ6:). Δεν μπουτάρει καθόλου δηλαδή? Κάηκε? Και αν ναι τι έχει καεί? Το μηχανημα ή το τροφοδοτικό?..

Δεν ανάβει καν το led. Ταυτόχρονα ζεσταίνεται υπερβολικά, μέχρι και το βύσμα της τροφοδοσίας καίει. Άρα το τροφοδοτικό δουλεύει. Με το ίδιο τροφοδοτικό/καλώδιο δούλεψε 2 μέρες. Πάντως αλλαγή καλωδίου μόνο δεν είναι κακή ιδέα,θα δω αν έχω κανένα.
Απάντησαν με οδηγίες για να το στείλω πίσω και με μια παράκληση να κάνω μια τελευταία δοκιμή, αναβάθμιση firmware! (ή δεν διαβάζουν ολόκληρα τα μέιλ, ή δεν καταλαβαίνουν).
Α, το ΜΚ908ΙΙ είναι το δικό μου.

Παιδιά έχει ένα αρχείο στη κάρτα sd που λέγεται LOST.DIR.Αυτό τι είναι? Μπορώ να το διαγράψω χωρίς να έχω πρόβλημα γιατί είναι 3,22 GB και πιάνει πολύ χώρο.

Ο φάκελος LOST.DIR περιέχει αρχεία που παρουσίασαν πρόβλημα κατα την εκκίνηση του Android.
Αν είναι τόσο μεγάλος, μάλλον έχει κάποιο αρχείο βιντεο. Δοκίμασε να το ανοίξεις με ένα media player που υποστηρίζει ημιτελή αρχεία για να δεις τι είναι. Αν δεν το χρειάζεσαι, το σβήνεις.

Απάντηση: Re: Android Media Player

Ο φάκελος LOST.DIR περιέχει αρχεία που παρουσίασαν πρόβλημα κατα την εκκίνηση του Android.
Αν είναι τόσο μεγάλος, μάλλον έχει κάποιο αρχείο βιντεο. Δοκίμασε να το ανοίξεις με ένα media player που υποστηρίζει ημιτελή αρχεία για να δεις τι είναι. Αν δεν το χρειάζεσαι, το σβήνεις.

Ευχαριστώ Κώστα για την άμεση απάντηση.Μάλλον έχει τις ταινίες που κατέβαζα και τις διέγραφα. Τις πήγαινε εκεί προφανώς

Δεν είναι Κάδος Ανακύκλωσης, είναι κάτι σαν τα αρχεία που αφήνει το Chkdsk των Windows. Αν το λειτουργικό βρει "χτυπημένα" αρχεία τα βάζει εκεί.

Και να διαγραφεί το αρχείο, με το που θα κάνεις restart θα ξαναδημιουργηθεί. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Φυσιολογικά όμως πιάνει kb..

Παιδια να ρωτησω κ εγω κατι για αυτα τα μηχανακια με android....εμενα με ενδιαφερει ενα πραγμα..μπορει να γινει κατεβαστηρι? δηλαδη να κατεβαζω πχ ταινιες κ παιχνιδια (κ απο τορρεντ αλλα πιο σημαντικο και απο file hosting sites) φανταζομαι θα πρεπει να υπαρχουν οι καταληλες εφαρμογες για να το κανει αυτο...γινεται? υπαρχουν αυτες οι εφαρμογες στο google store...???

Ήρθε αυτό http://www.geekbuying.com/item/K-R4...t-with-IR-Remote-Controller-Black-317141.html , μπήκε firmware τροποιημένο από MiniX7 (http://www.freaktab.com/showthread.php?5957-K-R42-Hybrid-Firmware-(HFW)-1-1-0-by-lewy20041) και πλέον μπορείς να πεις ότι παίζει αξιοπρεπώς ως media player. Με alpha13 παίζει και το XMBC χωρίς να χρειάζεται εξωτερικό MX player και εννοείται ότι τα κάνει όλα και συμφέρει από παιχνίδια, internet, Facebook, mail κλπ, όντας 4πύρηνο με 2GB ram και 18.000 Antutu.

Δεν κατάφερα να βγάλω DD/DTS από την οπτική (δεν το πάλεψα και πολύ, μόνο από XBMC το έδωσα, οπότε μπορεί να φταίει η alpha13) και δεν είδα 1080p/24 (ίσως επειδή δεν το σύνδεσα σε FHD οθόνη, αλλά μόνο σε 720p που είχα πρόχειρες εκείνη την ώρα στο υπόγειο). Επειδή αυτό πήγε στον γείτονα, εντός ημερών βάζω παραγγελια για το T-R42 (να έχει και bluetooth, δεν ξέρεις αν χρειαστεί κάνα gamepad ή keyboard στο μέλλον), μόλις βγει και το Hybrid firmware για το T-R42. Για την ώρα είναι ότι πρέπει για την κρεββατοκάμαρα, να σουτάρω το WDTV που κάνει νερά η HDMI του τελευταία...

Υστερόγραφο: Airmouse απαραίτητο. Πάρτε αυτό για οικονομικό http://www.geekbuying.com/item/Tron...V-Box---PC---Motion-Sensing-Games-317283.html , γιατί το μαμά είναι οκ μόνο για χρήση με το XBMC...

Last edited:
και δεν είδα 1080p/24

Και δεν προκειτε να δεις γιατι δεν παιζουν 24Hz τα android. Καλωριζικο παντως! Μου φαινετε πολυ καλο και δυνατο μηχανημα!
Για να βγαλεις DD/DTS από την οπτική πρεπει να ρυθμισεις το ΧΒΜC σε passthrow...

Ετσι εχει και το minix. αμα ειναι ομως να πρεπει να παταω 500 κουμπια για να κανω μια απλη αλλαγη που θα επρεπε να γινεται αυτοματα αστα να πανε. Η ολη εμπειρια του media player ειναι να καθομαι στον καναπε να παταω το ενα κουμπι και να βγαινει η χοντρη. Δεν εχω ορεξη να παιζω με ρυθμισεις και να κανω την τηλεοραση αλλον εναν υπολογιστη...

Γεια σε ολους.
Παρελαβα χτες ενα ΜΚ 808 και συμβαινει κατι περιεργο. Οταν συνδεω την παροχη για να εχει ρευμα σε USB στην τηλεοραση ας πουμε δουλευει κανονικα. Οταν βαλω να παρει ρευμα απο το τροφοδοτικο που ειχε μεσα το air mouse δεν λειτουργει! Δοκιμασα και εβαλα ενω ηταν στο ρευμα απο το τροφοδοτικο το πληκτρολογιο απο το pc και μάλλον μου το χαλασε! Το πληκτρολογιο δεν λειτουργει πλεον και ηταν ακριβο αν και οι λαμπες του αναβουν κανονικα. Καμια ιδεα? Προσπαθησα να μετρησω με πολυμετρο το τροφοδοτικο και καπου επιασα 8v λετε να φταει αυτο?

Αστερις όποτε μπορέσεις κάνε ένα "πείραμα" για να δουμε τι ψάρια πιάνει το μηχανημα μιας και είναι στα υπόψιν (αν αποφασίσω να κάνω το βήμα στους 4πύρηνους).

1) Βάλε το sixaxis app και δες αν δουλευει χωρίς καποια άλλη αλχημεία. Ξέρω πως δουλευει στην 4.1.1 (βαζοντας κατι αρχειακια που φορτωνουν σε καθε restart) αλλά για την 4.2.2 λένε πως δεν δουλεύει. Πάτα το start και δες αν η τελευταία γραμμή που θα σου βγαλει θα λέει "Listening for controllers..". Aν ναι, δουλεύει. Αν δεν έχεις το app pm me

2) Τρέξε το ΝΒΑ 2κ13. Ειναι πολύ απαιτητικό game και στο δικό μου mk πιάνει-δεν πιάνει τα 10-12 fps (antutu 9600). Eσυ με 18000 - υποθετω - θα παίζει κανονικά. Το χω πραγματική απορία..

Jiannisk αν το μπλε λαμπακι του mk αναβει κανονικά το πιο πιθανό είναι να χει καει το τροφοδοτικο/αντάπτορας. Ειναι γνωστο πως αυτα που χουν απ τη μανα τους ειναι αστα - βράστα. Πάρε ένα καλό 5v 2A και προς Θεού όχι 1 Α!!

Jiannisk αν το μπλε λαμπακι του mk αναβει κανονικά το πιο πιθανό είναι να χει καει το τροφοδοτικο/αντάπτορας. Ειναι γνωστο πως αυτα που χουν απ τη μανα τους ειναι αστα - βράστα. Πάρε ένα καλό 5v 2A και προς Θεού όχι 1 Α!!

Μα το περιεργο ειναι οτι λειτουργει και με το τροφοδοτικο αλλα δεν βλεπει το airmouse δηλαδη δεν λειτουργει το usb μαλλον. Θα δοκιμασω κατι σε αλλο τροφοδοτικο αλλα κλαιω το logitech που χαλασε στα καλα καθουμενα

Παιδια να ρωτησω κ εγω κατι για αυτα τα μηχανακια με android....εμενα με ενδιαφερει ενα πραγμα..μπορει να γινει κατεβαστηρι? δηλαδη να κατεβαζω πχ ταινιες κ παιχνιδια (κ απο τορρεντ αλλα πιο σημαντικο και απο file hosting sites) φανταζομαι θα πρεπει να υπαρχουν οι καταληλες εφαρμογες για να το κανει αυτο...γινεται? υπαρχουν αυτες οι εφαρμογες στο google store...???

Kαποιος παιδια!!!