Android Media Player

Στο θεμα τορρεντ πιστευω οτι θα γινεται..στο αλλο που με ενδιαφερει πιο πολυ μεσω δηλαδη (netload-rapidgator..κ.α)πχ μια ταινια hd η καποιο game ειναι σε καποια parts αφου κατεβει ....πως εννοω θα κατεβαινουν..μετα πως θα γινεται να γινονται πχ extract(γενικα η ολη διαδικασια που γινεται με ενα pc η λαπτοπ)?

Δεν ξέρω τα sites αυτά αλλα αν είναι σε RAR\ZIP όλο και θα υπάρχουν προγράμματα. Μπες στο Play Store για να ψάξεις.

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.
Μετά από διάβασμα αγόρασα το Minix G4 απο Geekbuying και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Εχω 720p 32άρα και παίζει όλες τις τανίες χωρίς πρόβλημα με MX player, μάλλον τις 1080 τις κάνει downscale.
Τορεντ κατεβάζει κανονικά με το aTorrent σε εξωτερικό σκληρό, δεν δοκίμασα απο πριβε τρακερ όμως.
Για συμπιεσμένα αρχεία AndroZip. Απο filepost δεν μπορώ να κατεβάσω...
Θα δοκιμάσω κανα παιχνίδι σήμερα, διάβασα κάπου ότι το GTA δεν παίζει...
Και πάλι ευχαριστώ για τις πληροφορίες που πήρα απο το νήμα και έκανα καλή αγορά.

Last edited:
πχ οταν πηγαινεις σε σαιτς που φιλοξενουν λινκς για καποια ταινια η παιχνιδι ειναι σε μορφη πχ link1.rar link2.rar link3.rar και παει λεγοντας ,οποτε τα "πιανεις" ολα τα λινκς και με δεξι κλικ του mouse τα κανεις downloading με καποιον manager(idm) αφου τα κατεβασει ολα τα λινκς ειναι σε μορφη rar σε parts..πηγαινεις στο πρωτο και αρχιζεις το unrar μεχρι να ολοκληρωθει η ολη διαδικασια και να εχεις το ζητουμενο αρχειο πχ iso η mkv...γιαυτο ρωταω αν μπορω να τα κανω ολα αυτα χωρις να εχω λαπτοπ η πισι

Αστερις όποτε μπορέσεις κάνε ένα "πείραμα" για να δουμε τι ψάρια πιάνει το μηχανημα μιας και είναι στα υπόψιν (αν αποφασίσω να κάνω το βήμα στους 4πύρηνους).

1) Βάλε το sixaxis app και δες αν δουλευει χωρίς καποια άλλη αλχημεία. Ξέρω πως δουλευει στην 4.1.1 (βαζοντας κατι αρχειακια που φορτωνουν σε καθε restart) αλλά για την 4.2.2 λένε πως δεν δουλεύει. Πάτα το start και δες αν η τελευταία γραμμή που θα σου βγαλει θα λέει "Listening for controllers..". Aν ναι, δουλεύει. Αν δεν έχεις το app pm me

2) Τρέξε το ΝΒΑ 2κ13. Ειναι πολύ απαιτητικό game και στο δικό μου mk πιάνει-δεν πιάνει τα 10-12 fps (antutu 9600). Eσυ με 18000 - υποθετω - θα παίζει κανονικά. Το χω πραγματική απορία..

Jiannisk αν το μπλε λαμπακι του mk αναβει κανονικά το πιο πιθανό είναι να χει καει το τροφοδοτικο/αντάπτορας. Ειναι γνωστο πως αυτα που χουν απ τη μανα τους ειναι αστα - βράστα. Πάρε ένα καλό 5v 2A και προς Θεού όχι 1 Α!!

Το έχει πλέον ο κάτοχος/γείτονας, οπότε μόλις ξαναπάω για καφέ θα το τεστάρω. Το apk στείλτο με PM να μην το ψάχνω εκείνη την ώρα...

Όσο αναφορά στο 1 λάθος δικό μου, νομιζα είχε bt το μηχανημα (δεν έχει). Οπότε άκυρο !:P

Το 2 ισχύει όμως. Έχω περιέργεια να δω πως τρέχει..

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.
Μετά από διάβασμα αγόρασα το Minix G4 απο Geekbuying και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Εχω 720p 32άρα και παίζει όλες τις τανίες χωρίς πρόβλημα με MX player, μάλλον τις 1080 τις κάνει downscale.
Τορεντ κατεβάζει κανονικά με το aTorrent σε εξωτερικό σκληρό, δεν δοκίμασα απο πριβε τρακερ όμως.
Για συμπιεσμένα αρχεία AndroZip. Απο filepost δεν μπορώ να κατεβάσω...
Θα δοκιμάσω κανα παιχνίδι σήμερα, διάβασα κάπου ότι το GTA δεν παίζει...
Και πάλι ευχαριστώ για τις πληροφορίες που πήρα απο το νήμα και έκανα καλή αγορά.

Επειδη και εγω εχω το ιδιο αν χρειαστεις καποια βοηθεια πες μου.
Εισαι ακομα στην stock?

Εγώ θα φέρω το Τ-R42, που έχει και bluetooth. Απλά περιμένω να βγάλει ο τυπάς το αντίστοιχο firmware...

Οκ, όταν το φέρεις μου λες να σου στείλω το αρχείο. Το game όμως (nba 2k13) μπορείτε να το δοκιμάσετε και στο KR. Αν το θυμηθείς πες μου πως τρέχει , με ενδιαφέρει..Αν πάλι δεν εχεις το συγκεκριμένο game στειλε pm να σου πω πως θα το κατεβάσεις

καλά τα νέα από τους devs του XBMC:

DevCon: 11 – 13 October, 2013

To make that happen, we’re excited to announce that the 2013 XBMC DevCon will be the 11th through the 13th of October in Munich, Germany. That’s roughly one week away. This year, we’ll continue talking hardware decoding in Android. [...]

http://xbmc.org/xbmc-devcon-2013/

φαίνεται ότι το έχουν πάρει ζεστά...

δε γινεται να μη το παρουν ζεστα...

αυτου του τυπου τα μηχανακια ειναι η λυση για xbmc for the masses...

και συναμα να μπορει καποιος να σερφαρει κτλ κτλ...

και ολα αυτα σε μια τιμη ενδεχομενως και κατω απο 100 ευρω...

και σαφως θα ειναι και η καλυτερη διαφημιση γι αυτους ε;

Απάντηση: Re: Android Media Player

δε γινεται να μη το παρουν ζεστα...

αυτου του τυπου τα μηχανακια ειναι η λυση για xbmc for the masses...

και συναμα να μπορει καποιος να σερφαρει κτλ κτλ...

και ολα αυτα σε μια τιμη ενδεχομενως και κατω απο 100 ευρω...

και σαφως θα ειναι και η καλυτερη διαφημιση γι αυτους ε;

Νταξ, υπάρχει βέβαια και το Raspberry Pi, που πάντα με εκείνο ξεκινάνε τις αναφορές τους, κόστους από 25$... και με 3 flavors από XBMC... και με την μεγαλύτερη - πιο ζωηρή κοινότητα.

====================

BTW, αθόρυβα βγήκε και 13.0a8... http://mirrors.xbmc.org/snapshots/android/ (δεν την δοκίμασα ακόμα)

Μπορεί να προτείνει κάποιος καποια ROM για το ΜΚ 808?

Σημ. ΠΡΟΣΟΧΗ. Το τροφοδοτικο που ερχεται μαζι ειναι μαυρα χαλια και μου εκανε ζημια σε usb πληλτρολογιο που συνεδεσα. Επίσης εκανα reset για να συνδεθει στο android market με τα στοιχεια μου. Για καποιο λογο δεν εμπαινε αλλιως

Ευχαριστώ

Last edited:
Μπορεί να προτείνει κάποιος καποια ROM για το ΜΚ 808?

Σημ. ΠΡΟΣΟΧΗ. Το τροφοδοτικο που ερχεται μαζι ειναι μαυρα χαλια και μου εκανε ζημια σε usb πληλτρολογιο που συνεδεσα. Επίσης εκανα reset για να συνδεθει στο android market με τα στοιχεια μου. Για καποιο λογο δεν εμπαινε αλλιως

Ευχαριστώ

Jiannisk δες εδώ

http://www.freaktab.com/showthread.php?3857-MK808-quot-all-models-quot-Finless-1-7

*edit:Μόλις βρήκα και αυτή [url]http://www.freaktab.com/showthread.php?7098-MK808B_digitopMod_MINIX_NEO-G4_port-%280730%29-_Sep2013
. Δεν την έχω δοκιμάσει ('εχω την 1.7) αλλά φαίνεται καλή και με untutu 12.500 !
[/URL]

Last edited:
Για μένα βάλε την δεύτερη. Φαίνεται καλύτερη απ την 1.7 και πιο πρόσφατη.. Μόλις περάσεις την ρομ μην ξεχασεις να κάνεις αυτό :

Other devices(MK808 & Clones)
For users that want to use the rom on a MK808, you have to flash a MK808 kernel with RKAndroidTool v1.37 afterwards. Φυσικά ο καλύτερος κερνελ για το μηχανημα σου ειναι ο 2dark4u που πραγματικά απογειώνει το μηχανημα :music-smiley-005:

Αν την βαλεις πες μας και τα αποτελεσματα (πως σου φανηκε, πως τρεχει κλπ) θα ενδιαφέρει πολλούς εδώ μέσα.. :worshippy:

Last edited:
θα συνδεθει με παλια 37" hd ready tv...
με ενδιαφερει να παιζει 1080/24p .mkv (20-25Mbps) συνδεδεμενο ασυρματα με nsa310....το ρουτερ διπλανο ακριβως δωματιο (2μ. με εναν τοιχο)...και να εχει οσο το δυνατον καλυτερη υποστηριξη..

δεν με ενδιαφερει xmbc κτλ...

Mε καποια απο αυτα ,ειμαι οκ?

http://www.geekbuying.com/item/Tron...x-RK3188-Quad-Core-2G-8G-BT-Black-315155.html

http://www.geekbuying.com/item/Tron...8G-BT-External-Wifi-Antenna-Black-318432.html

@lykman σωστα και εγω μαζι σου σε ολα αυτα που λες...

αλλα δυστυχως οι developers και οποιος ασχολειται με τετοια πραγματακια το κανουν πολυ απλα γιατι μπορουν να το κανουν...
παιρνουν δηλαδη κατι και αναπτυσσουν τις δυνατοτητες περα απο αυτο που το εφτασε αυτος που το παραγει...

για φαντασου τωρα να σκασεις σε ενα μπαρμπα ή σε ενα ετερο ημισυ με μια πλακετα και να πεις...

οκ στο εφερα,συμπροκολιασε το,βαλτο στο κουτι,στησε το λειτουργικο,tweak-αρε το και εισαι τζετ...

απο το να πεις εδω ειναι το μηχανημα,απο εδω ανοιγει...μολις ανοιξει πας στις ταινιες και διαλεγεις τι θελεις να δεις...ενταξει μην υπερβαλλω θελει και λιγα κλικ ακομα...

καλα δε συζηταμε να αφησεις καμια πλακετα σκετη με περιφερομενα καλωδια χυμα και φατσα καρτα στο σαλονι αφου εχει ξεσκονισει...
ειναι σα να σκαει μανιταρακι ατομικης βομβας και να σε εξαϋλωνει...

κακα τα ψεμματα,οι end users κανουν τη διαφορα και την αγορα και οχι οι devs...
αυτοι απλα την εξελισσουν ακομα πιο περα...

και το raspberry ειναι σωστα αυτο που ειναι,η κορυφαια οικονομικοτερη λυση...αλλα δε προκειται να πουλησει οσο δεν ειναι μια ολοκληρωμενη λυση out of the box...

και νομιζω οτι εχουμε ακομα δρομο γιατι οσονουπω,απο οσο νομιζω και πιθανολογω, θα σκασουνε πιο γερα μυτη μηχανακια με digital και sat receivers και μετα θα βγουμε στην αναζητηση,πιο android media player,με τα καλυτερα χαρακτηριστικα,να παιρνει enigma 2 για να παιξουμε και iptv,να κοτσαρουμε και ενα δορυφορικο,να πιανει και digea,να ειναι και pvr και μη ξεχνιομαστε!να παιζει και κανα παιχνιδακι...και xbmc ε!flawlesly...

ετσι λειτουργει η αγορα των ηλεκτρονικων...δημιουργει νεες καινοτομιες-ανεσεις αρα και νεες τεχνολογικες αναγκες...

και οταν θα μπλεχτουνε ολα αυτα μαζι θα συνεχισουμε τον κυκλο...

δουλεια να εχουμε να ασχολουμαστε και να αγοραζουμε μηχανακια...

και προσεξε,δε κακολογω κατι,ουτε παρεξηγω...απλα χαριν της κουβεντας...