Android Media Player

Να παιζει λογω ρευματος εννοεις ? Η για το DVB-T Mpeg4 ? ολα τα αλλα προιοντα απο το σιτε αυτο δεν παζουν σε εμας?
Απο τεχνικη πλευρας δεν ειναι και Minix7 quad code super duber αλλα θεωρω πωε θα κανω την δουλεια μου ...

Δεν εννοώ λόγω ρεύματος. Γι αυτό υπάρχουν λύσεις. Εννοώ Το DVB-T. Προσωπικά δεν το χω ψάξει ποτέ οπότε δεν μπορώ να ξέρω. Πιθανώς να δουλεύει. Επίσης ειναι και το άλλο. Και να δουλεύει, υπάρχει περίπτωση να κάνεις record ή και προγραμματισμό? Για το 2ο το βλέπω χλωμό..

Είμαι κάτοχος συσκευών Apple TV jailbroken xbmc gen 2...minix x7 ....και ouya ....και εννοείτε ότι κ στα 2 τελευταία περασμένο το xbmc...στο ouya έχω περάσει το beyond xbmc version 3.4 και στο minix το ίδιο αλλά και την ειδική έκδοση minix xbmc ...ένα ερώτημα που θέλω να κάνω είναι ποια είναι η καλύτερη έκδοση για τα 2 τελευταία android μηχανήματα...αυτο που έχω δει με τα ματιά μου είναι πως επειδή όλα αυτά εμφανίζονται σε τιβι και προβολέα κάποιες φορές ,με frame interpolation (για τους γνωστες) και για τους μη είναι ένα ψηφιακό καλουδι στην τιβι αλλά κ στον προβολέα που με το που ενεργοποιείται η κίνηση είναι πολύ πολύ ομαλή λες κ έχει γυριστεί το έργο που βλέπουμε με βίντεο κάμερα (βιντεηλα) για κάποιους μη οπαδούς.... Όμως αυτο έχει να κάνει κ με κάποια μειονεκτήματα ένα από αυτά είναι πως βλέπεις τις ατέλειες σε κίνηση του εκάστοτε μηχανήματος ,όταν κάνει drop frames,σπασιματακια κ κάποια αλλά...λόγω ότι από εκεί που είναι ομαλή η κίνηση τσουπ έρχεται το ξενέρωσα κάποιες φορές....αυτο που έχω να πω είναι το ταπεινό wd live gen 2 ...χειρίζεστε τέλεια μπορώ να πω την κίνηση σε σχέση με όλα μα όλα τα android μηχανήματα που έχω δοκιμάσει στο παρελθόν και συν αυτά που έχω....βέβαια δεν έχει xbmc οπότε τροφοδοτείται υλικό μόνο από εξωτερικό σκληρό...το τέλειο για μένα android media player είναι να μπορεί να διαχειριστι χωρίς πρόβλημα τα αρχεία στην κίνηση όπως το wd live και συν να υπάρχει βέβαια xbmc... Όταν γίνει αυτο τότε θα μιλάμε για σούπερ μηχάνημα...ελπίζω στις νέες εκδόσεις android player όπως αναφέρατε λίγο πιο πάνω που έχουν ισχυρότερο επεξεργαστή ...όπως το m8 ,x8s κ.α

Σώπα...:p
Αν διάβαζες μερικές σελίδες του νήματος θα έβρισκες πολλές φορές γραμμένο το πρόβλημα στην κίνηση που έχουν τα androidή.
Δεν είναι θέμα μόνο hardware αλλά κυρίως περιορισμός του android, και αν δεν αλλάξει αυτό, δεν πα να βγάλουν και 16πύρηνο, το ίδιο θα συμβαίνει.
Οπότε κοιτάς αλλού απλά.

Καταρχήν πιστεύω ότι με την νέα γενιά ίσως γίνει κάτι θα δείξει όταν αρχίσουν κ γίνουν πιο εμπορικά κ βγαίνουν νέα firmware ..ψήνομαι να παραγειλω ένα από αυτά....δεν ξέρω...αλλά το να κοιτάξω αλλού δεν λέει κάτι...απλώς δεν υπάρχει κάτι που να έχει κ xbmc κ σωστό media player...κ μην πούμε για πισι ......λόγω μεγέθους απορρίπτεται ....όλα τα αλλά μίνι πισι όπως nuc ,brix...από πολλές αναφορές ...ναι μεν xbmc αλλά media player όχι.....συν ότι κοστίζουν μια περιουσία.......

όλα τα αλλά μίνι πισι όπως nuc ,brix...από πολλές αναφορές ...ναι μεν xbmc αλλά media player όχι

Δεν κατάλαβα τι εννοείς? Μια χαρά κάνουν σαν media player. Εκτός αν εννοείς πως δεν είναι plug'n'play.
Αν θες κάτι πολύ φθηνό και αξιοπρεπές, με πιστότητα στην κίνηση, άψογο scaling κλπ κοίτα και το raspberry pi. Αυτό όμως κι αν δεν είναι plug'n'play.

Όχι ,δεν είπα ότι δεν κάνουν για media player...αλλά έχουν τα θεματακια τους στην ομαλή κίνηση ...έχω τεστάρει nuc με i3 ,κ την ομαλότητα που είχα στο wd live δεν την έχω δει..με ενεργοποιημένο το frame interpolation ....κ δίνεις κ ένα σωρό λεφτά σε σχέση με τα αλλά set top box....συν ότι δεν είναι plug n play....το pi δεν το έχω τεστάρει αλλά με 512 ram δεν νομίζω να έρχεται στα επίπεδα που θέλω....συν μεγάλο μείον έλλειψη optical out οπότε no 5.1 Dolby digital η dts .....

Re: Απάντηση: Android Media Player

Όχι ,δεν είπα ότι δεν κάνουν για media player...αλλά έχουν τα θεματακια τους στην ομαλή κίνηση ...έχω τεστάρει nuc με i3 ,κ την ομαλότητα που είχα στο wd live δεν την έχω δει..με ενεργοποιημένο το frame interpolation ....κ δίνεις κ ένα σωρό λεφτά σε σχέση με τα αλλά set top box....συν ότι δεν είναι plug n play....το pi δεν το έχω τεστάρει αλλά με 512 ram δεν νομίζω να έρχεται στα επίπεδα που θέλω....συν μεγάλο μείον έλλειψη optical out οπότε no 5.1 Dolby digital η dts .....

i3 4th gen?

Όχι ...αλλά άμα είναι να δώσω τόσα κ τόσα λεφτά......αγοράζω κ πάλι το wd live gen ...me 50 ευρώ μεταχειρισμένο.......

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/102097-Intel-NUC-(Intel-Next-Unit-of-Computing)/page14
http://www.skroutz.gr/c/329/barebones/m/22/Intel.html?keyphrase=dn2820fykh
το xbmc δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα media players

Σορρυ αλλά δεν κατάλαβα...δηλ υπάρχει nuc me 120 ευρώ ; Εεεεε και,Εδώ i3 κ δεν μπόρεσε να φτάσει την ποιότητα σε όλα μα όλα τα επίπεδα σε σχέση πάντα με αναπαραγωγή hd 720 p και 1080...μιλάω πάντα για την σωστή ομαλή κίνηση που αναφέρω κ πιο πάνω στο post μου,με το ταπεινό player wd....

Έχω κάνει παιδιά άπειρα μα άπειρα τεστ.....κ επειδή είμαστε σε τοπικ για ανδροειδή media players k set top boxes...ακόμα δεν υπάρχει κάτι που να είναι χωρίς θέματα σε αναπαραγωγή xbmc (hd αρχείων )αλλά κ από εξωτερικό σκληρό με hd αρχεία ...πάντα για την κίνηση....

Last edited:

Έχω κάνει παιδιά άπειρα μα άπειρα τεστ.....κ επειδή είμαστε σε τοπικ για ανδροειδή media players k set top boxes...ακόμα δεν υπάρχει κάτι που να είναι χωρίς θέματα σε αναπαραγωγή xbmc (hd αρχείων )αλλά κ από εξωτερικό σκληρό με hd αρχεία ...πάντα για την κίνηση....

αναφερθηκες στα nuc,σε android είναι γνωστό ότι υπάρχει θέμα στην κίνηση,κανε τον κόπο να διαβάσεις το νήμα που σου έδωσα πριν και θα σου λυθούν αρκετές απορίες σε σχέση με τα nuc

To nuc 2820 μια χαρά κίνηση έχει, πόσο μάλλον το i3.
Τι νομίζεις πως χρειάζετε για να παίξει σωστά 1080p? Μην ψαρώνεις με τους πολυπύρηνους.
Εδώ το pi με τα ταπεινά 512mb ram παίζει νεράκι το Jellyfish-60-Mbps.mkv από usb - παραπάνω δεν έχω δοκιμάσει.
Το wd πόση ram έχει ξέρεις?
Όλα είναι θέμα optimization, και driver coding - εκεί πάσχουν τα android.

Ναι οκ κ σε ευχαριστώ αλλά δεν με ενδιαφέρει να πάρω nuc για να έχω ένα PC με xbmc αλλά κ με media player δυνατότητες που κ ακόμα στις ακριβές υλοποίησης του (i3 ) που έχουμε τεστάρει τρέλα με όποιο προγράμμα media player κ αν έχουμε βάλει...να ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ενός απλού media player των 50 ευρώ ...πάντα σε θέματα κίνησης ....ίσως να βγει με τα νέα chip τις amlogik η τις rockchip ...ένα σset top box που ότι κ να του βάλεις θα το παίξει νεράκι με νορμαλ κόστος ...με εξωτερικό δίσκο η κ με αναπαραγωγή xbmc πάντα hd files...

Ναι οκ κ σε ευχαριστώ αλλά δεν με ενδιαφέρει να πάρω nuc για να έχω ένα PC με xbmc αλλά κ με media player δυνατότητες που κ ακόμα στις ακριβές υλοποίησης του (i3 ) που έχουμε τεστάρει τρέλα με όποιο προγράμμα media player κ αν έχουμε βάλει...να ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ενός απλού media player των 50 ευρώ ...πάντα σε θέματα κίνησης ....ίσως να βγει με τα νέα chip τις amlogik η τις rockchip ...ένα σset top box που ότι κ να του βάλεις θα το παίξει νεράκι με νορμαλ κόστος ...με εξωτερικό δίσκο η κ με αναπαραγωγή xbmc πάντα hd files...

οι 4th gen i δεν έχουν θέμα με την κίνηση

Αφού φίλε μου το έχω τσεκάρει το i3......με ενεργοποιημένο το frame interpolation στην Philips κ στον optoma....να δεις κάτι σπασιματακια να τρελενεσαι αν είσαι λάτρης τις ομαλής κίνησης που είμαι εγώ.....ενώ το wd που είναι pure media player δεν τα κάνει....όσο αφορά το pi όπως είπα δεν το έχω τσεκάρει αλλά "προκαλώ " κάποιον κάτοχο αν μένει κ κοντά μου να έρθει να το δούμε βρε αδερφέ στις 2 συσκευές που έχω ...να κεράσω κ καφέ κ άμα είναι οκ το τσιμπάω την άλλη μέρα...να δούμε ποσά απίδια πιάνει ο σάκος.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

Κ πόσο παει το μαλλί ; Με όλα αυτά που θέλεις να λειτουργήσει βάλε δίσκο,μνήμες,λειτουργικό,το ίδιο το μηχάνημα,για να φτάσουμε ένα πόσο άστα να πανε για να πούμε επιτέλους αααααα δεν έχουν θέματα κίνησης τελικά,τα παίζουν τα αρχεία νεράκι....μιλάω για τα nuc 4th gen

Αφού φίλε μου το έχω τσεκάρει το i3......με ενεργοποιημένο το frame interpolation στην Philips κ στον optoma....να δεις κάτι σπασιματακια να τρελενεσαι αν είσαι λάτρης τις ομαλής κίνησης που είμαι εγώ.....ενώ το wd που είναι pure media player δεν τα κάνει....όσο αφορά το pi όπως είπα δεν το έχω τσεκάρει αλλά "προκαλώ " κάποιον κάτοχο αν μένει κ κοντά μου να έρθει να το δούμε βρε αδερφέ στις 2 συσκευές που έχω ...να κεράσω κ καφέ κ άμα είναι οκ το τσιμπάω την άλλη μέρα...να δούμε ποσά απίδια πιάνει ο σάκος.....

σε προηγούμενο ποστ ανέφερες πως δεν έχεις τσεκάρει με 4th gen (haswell)

Είσαι ο μοναδικός που λέει ότι δεν έχει σωστή κίνηση πάντως, οπότε πιθανολογώ (μιας και μιλάμε για pc και οι παράμετροι είναι πολλές) λάθος ρυθμίσεις. Με openelec δοκίμασες (για να περιορίσεις τις πιθανότητες λάθους ρυθμίσεων)?
Το θέμα είναι πως αυτή την στιγμή αν θες xbmc και σωστή αναπαραγωγή δεν υπάρχει κάτι άλλο φθηνότερο έτοιμο ή σχεδόν έτοιμο.