Android Media Player

Δοκιμασε αυτο εδω http://www.mediafire.com/download/53j8jlhuv7vaawv/dts+passthrough.rar απο οτι λενε δουλευει

Ρε συ δουλευει τέλεια! σε ευχαριστώ!!!

DTS και γενικά το passthru παίζει φανταστικά , επιτέλους!
Με ενημέρωσε ότι βγήκε kodi beta3 (ενώ αυτή που μου έδωσες είναι η beta1) τι πρέπει να ψάξω; πάλι την πειραγμένη για passthru; ή αν την βάλω απο πάνω θα κρατήσει τις πατεντες για να δουλεύει το passthru.

Κατεβασε στον υπολογιστη σου την beta 3 και κανε την εγκατασταση μεσω usb stick αλλα οταν σε ρωτησει το προγραμμα τι ειδους εγκατασταση να κανει (new or all) δωσε new και πιστευω οτι θα δουλεψει εαν οχι απλα ξανακανεις εγκατασταση την πατσαρισμενη

αρα φιλε mib123 το προτεινεις το μηχανακι αυτο;ειναι καλο;παιζει απροβληματιστα;

ειμαι αναμεσα σε αυτο και σε αυτο που προτεινει ο convitech το cs918II...

οποιο συμπεριφερεται καλυτερα και απροβληματιστα θα ειναι και ο εκλεκτος...

αρα παιδια πειτε μας τις εμπειριες σας...

αρα φιλε mib123 το προτεινεις το μηχανακι αυτο;ειναι καλο;παιζει απροβληματιστα;

Πιστεύω πως όποιο από τα 2 και να πάρεις θα μείνεις ευχαριστημένος

σε ευχαριστω Μαριε...εαν και τα 2 ειναι ιδιων δυνατοτητων τοτε μαλλον τον καταλυτικοτερο ρολο θα παιξει η εμφανιση και μετα ενδεχομενως το τηλεκοντρολ...

εγω πηρα τελικα το tronsmart orion r28 pro μιας και δεν με ενδιαφερει πολυ το τηλεκοντρολ γιατι θελω (ελπιζω) να το δουλεψω με το logitech harmony smarthub.

offtopic ξερουμε περιπου ποσο χρονο παιρνει απο το geekbuying να ερθει Αθηνα?

εγω πηρα τελικα το tronsmart orion r28 pro μιας και δεν με ενδιαφερει πολυ το τηλεκοντρολ γιατι θελω (ελπιζω) να το δουλεψω με το logitech harmony smarthub.

offtopic ξερουμε περιπου ποσο χρονο παιρνει απο το geekbuying να ερθει Αθηνα?

περίπου 25 μέρες μετά την παραγγελία μου είχε έλθει ένα minix

Το προτείνω με τα χίλια!
Το νιώθω πολύ δυνατό , και πιστεύω το rockchip 3288 είναι το καλύτερο για mediaplayer
Τώρα που με βοήθησε και ο φίλος να φτιάξω το HDMI passthru, τώρα είμαι μια χαρα!

Καλό μήνα εύχομαι σε όλους στην κοινότητα αυτή. Τώρα έχω? ένα πρόβλημα και πείτε μου αν είναι όντως πρόβλημα αυτό που θα σας περιγράψω. Έχω αυτό: http://www.geekbuying.com/item/Tron...2-4G-5G-Bluetooth4-0-XBMC---Black-324676.html πολύ καλό, δεν τόχω πειράξει καθόλου, παίζει μια χαρά από xbmc (ξεκίνησα να βλέπω σε 720p το cosmos a spacetime odyssey- τέλειο), καλό media player έχει για τα δύσκολα αρχεία, όλα καλά τέλος πάντων αλλά στην αναμονή το κλείνω από το τηλεκοντρόλ του και μετά από 5 λεπτά ανοίγει μόνο του (μπλε λαμπάκι αναμένο). Ανοίγει και κλείνει συνέχεια όλη τη μέρα. Μένει αναμένο 20'', κλείνει μετά. Έπειτα απο 5 ' ξανανοίγει για άλλα 20'' και πάει έτσι όλη την ημέρα. Κάνει ενημερώσεις? δεν ξέρω τι κάνει. Είναι ανησυχητικό? Αυτά, ευχαριστώ.

Καλο μηνα σε ολους @anmark88 δεν ειναι προβλημα του psu κατα πασα πιθανοτητα κατι με την ρομ στην 108Κ4 stock εμενα δε το παρουσιαζει αυτο

sorry για το offtopic παλι αλλα μου εστειλαν shipping confirmation και tracking number για το tronsmart με το NLpost (Ολλανδια),δεν ειναι περιεργο καθως το geekbuying ειναι κινεζικο καταστημα?

Καλό μήνα εύχομαι σε όλους στην κοινότητα αυτή. Τώρα έχω? ένα πρόβλημα και πείτε μου αν είναι όντως πρόβλημα αυτό που θα σας περιγράψω. Έχω αυτό: http://www.geekbuying.com/item/Tron...2-4G-5G-Bluetooth4-0-XBMC---Black-324676.html πολύ καλό, δεν τόχω πειράξει καθόλου, παίζει μια χαρά από xbmc (ξεκίνησα να βλέπω σε 720p το cosmos a spacetime odyssey- τέλειο), καλό media player έχει για τα δύσκολα αρχεία, όλα καλά τέλος πάντων αλλά στην αναμονή το κλείνω από το τηλεκοντρόλ του και μετά από 5 λεπτά ανοίγει μόνο του (μπλε λαμπάκι αναμένο). Ανοίγει και κλείνει συνέχεια όλη τη μέρα. Μένει αναμένο 20'', κλείνει μετά. Έπειτα απο 5 ' ξανανοίγει για άλλα 20'' και πάει έτσι όλη την ημέρα. Κάνει ενημερώσεις? δεν ξέρω τι κάνει. Είναι ανησυχητικό? Αυτά, ευχαριστώ.

Είναι ενημερωμένο το λογισμικό του;

sorry για το offtopic παλι αλλα μου εστειλαν shipping confirmation και tracking number για το tronsmart με το NLpost (Ολλανδια),δεν ειναι περιεργο καθως το geekbuying ειναι κινεζικο καταστημα?

Καθόλου παράξενο. Ευρωπαϊκές εταιρίες έχουν παραρτήματα εκεί.

Δεν θα σου φαινόταν παράξενο αν ερχόταν με Singapore Post, δηλαδή με ταχυδρομείο μια χώρας 1500χλμ μακρυά απο το κατάστημα; :)

Συμβαινει και σε μενα.Πιστευω οτι επηρεαζεται απο τα αλλα τηλεχειριστηρια
Βαρεθηκα να το κλεινω και ειναι σχεδον παντα ανοιχτο.Νομιζω δεν υπαρχει λογος ανησυχιας

Αρχισαν και τα video review για το tronsmart draco μεχρι στιγμης δεν με εντυπωσιασε μενει στον ''παγο'' απο μενα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλησπέρα σας,

Καλοβλεπω το Tronsmart Orion R28 και θα ήθελα να ρωτησω αν μπορω να συνδεσω εξωτερικο δισκο με NTFS format και να κατεβαζω τορρεντ> 4gb.
Το έχει δοκιμασει κανεις?

Ευχαριστώ πολύ