Καλημέρες.Είμαι από Ιούλιο δίχως ίντερνετ και έχω μείνει πίσω βασικά στα πάντα. Μου έστειλε μια φίλη το mxiii διότι σταμάτησε να λειτουργεί. Μόλις περάσω λειτουργικό, ποια έκδοση να βάλω; xbmc,kodi ή spmc? Τα πρόσθετα θα έχουν να κάνουν με έργα και σειρές + iptv αν θα παίξει ρόλο αυτό.
Έχουν απεργία οι οδηγοί των ΕΛΤΑok οταν το παραλαβω (εκλεισα πανω απο μηνα) αν χρειαστω κατι ξερω που θα απευθυνθωευχαριστω
Να κάνω το ερώτημα στο "αγορά νεου mp" γράφοντας κ τι θέλω?Παιδιά αυτό εδώ ανταποκρίνεται σαν χαρακτηριστικά στις προδιαγραφές όσων android mp συζητώνται εδώ?
http://www.dhgate.com/product/new-a...full-hd-1080p/204971831.html#s1-0-1|749552928
Γιατι η τιμή φαίνεται σχεδόν μισή απο άλλες εδώ.
Με ενδιαφέρει να κάνει απροβλημάτιστη περιήγηση σε you tube & ιντερνετικά ραδιόφωνα με flash (και εννοείται να παιζει όλα τα formats απο τον usb hd).
Πάντως σαν site το ξέρω, έχω ξανα ψωνίσει παλιά άλλα πράγματα.
Τι σου λέει στο tracking?3η 4 δεκεμβριου εκανα την παραγγελια,απο τοτε εχουν απεργια?
Απ' οτι ξερω σιγουρα συμβατοτητα εχουν καποιες logitech καμερες. Η δικια σου μαλλον δεν θα υποστηριζεται απο το androidΑγόρασα προ ημερών το CS918II από Κινα μεριά. Λειτουργεί άψογα με kodi 14 αλλά δεν βλέπει την usb camera Microsoft lifecam 1407. Υπάρχει κάποια σκέψη για λειτουργήσει στο skype;
Αυτο το mp εχει τον rk3188t που ειναι μια low cost εκδοση του rk3188. Αυτο σημαινει οτι στο xbmc στα 1080p αρχεια παιζει να εχεις προβλήματα. Επισης εχει 1gb ram. Θα σου προτεινα να κοιταξεις κατι με 2gb και amlogic s802/s812 ή rk3288Να κάνω το ερώτημα στο "αγορά νεου mp" γράφοντας κ τι θέλω?
και εγω βασιστηκα στα λογια του convi και αγορασα το mxiii για εναν ξαδερφο με το κουπονι του και ειμαι προβληματισμενος αρκετα γιατι δεν το εχω παραλαβει ακομη και δεν ξερω τι θα μου βγει και αν λαβω υποψιν τα σχολια την πατησα σαν πρωταρης...και οι 2 εχετε δικιο,και λεφτα να βγαζει ο convi χαλαλι του αλλα τι να το κανει αυτος που παρασυρθηκε και μπηκε στην διαδικασια αγορας του προβληματικου οπως φαινεται box....
ακομη ενας στο προηγουμενο ποστ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.