Android Media Player

ψυχραιμία παιδιά.
το να δίνει κάποιος κουπόνια και εγώ να το πάρω πιο φτηνό, (αν θέλω, δεν με υποχρεώνει!!) δεν το βρίσκω κακό κι ούτε με πειράζει. αν το βρίσκω αλλού πιο φτηνά, το παίρνω από εκεί.

Ναι και εγω ποτε δεν καταλαβα γιατι να ΜΗΝ δωσει καποιος τα κουπονια που του εδωσαν... Αν ηταν one time deal δεν θα ισχυαν! Χανετε οι υπολοιποι κατι που τα βλεπετε? Πιστευω οχι. Και σε αλλο φορουμ που εδωσα και εγω 1!!! λινκ με εκραξαν και καλα οτι γιατι ποσταρω και οτι μπορουν να κρινουν απο που θα το παρουν και κατι τετοια... Τι να πω...

Καλημέρες.Είμαι από Ιούλιο δίχως ίντερνετ και έχω μείνει πίσω βασικά στα πάντα. Μου έστειλε μια φίλη το mxiii διότι σταμάτησε να λειτουργεί. Μόλις περάσω λειτουργικό, ποια έκδοση να βάλω; xbmc,kodi ή spmc? Τα πρόσθετα θα έχουν να κάνουν με έργα και σειρές + iptv αν θα παίξει ρόλο αυτό.

και εγω βασιστηκα στα λογια του convi και αγορασα το mxiii για εναν ξαδερφο με το κουπονι του και ειμαι προβληματισμενος αρκετα γιατι δεν το εχω παραλαβει ακομη και δεν ξερω τι θα μου βγει και αν λαβω υποψιν τα σχολια την πατησα σαν πρωταρης...και οι 2 εχετε δικιο,και λεφτα να βγαζει ο convi χαλαλι του αλλα τι να το κανει αυτος που παρασυρθηκε και μπηκε στην διαδικασια αγορας του προβληματικου οπως φαινεται box....

ακομη ενας στο προηγουμενο ποστ.

Καλημέρες.Είμαι από Ιούλιο δίχως ίντερνετ και έχω μείνει πίσω βασικά στα πάντα. Μου έστειλε μια φίλη το mxiii διότι σταμάτησε να λειτουργεί. Μόλις περάσω λειτουργικό, ποια έκδοση να βάλω; xbmc,kodi ή spmc? Τα πρόσθετα θα έχουν να κάνουν με έργα και σειρές + iptv αν θα παίξει ρόλο αυτό.

Αν αναψει γιατι γραφεις οτι δεν δουλευει ''σταμάτησε να λειτουργεί '' τοτε για στοκ
http://www.freaktab.com/showthread....FW-Releases-from-Beelink-user-feedback-thread
η τελευταια ειναι η 111Κ4 δεν ξερω πιο ακριβως ειναι της φιλης σου 1gb ή 2gb αλλα η τελευταια παιρναει και στα δυο μονο που πρεπει να αλλαξεις το
recovery.img γιατι ειναι χαλασμενο με αυτο του finless http://www.freaktab.com/showthread....-MXIII-amp-Tronsmart-S89-S89H-Finless-2-1-ROM
θα το βρεις μεσα στο rar στο φακελο stock recovery.
Αλλιως περνας κατευθειαν την custom του Finless 2.1
http://www.freaktab.com/showthread....-MXIII-amp-Tronsmart-S89-S89H-Finless-2-1-ROM
Στη stock εχει ηδη εγκατεστημενη SPMC13.4.0
και στου finless την κανεις εσυ εγκατασταση.
Απο προσθετα βαλε τα βασικα δικη σου επιλογη αλλιως βαλε το ζιπακι που δινει ο nakata http://avclub.gr/forum/showthread.p...Player?p=1057243164&viewfull=1#post1057243164
στα περναει ολα και μετα κρατας αυτα που θελεις και σβηνεις αυτα που δεν θελεις.
Μονο ΠΡΟΣΟΧΗ στην διαδικασια με το recovery.img που σου ειπα για να πανε ολα καλα, καλη επιτυχια.

Άλλη απάντηση περίμενα άλλη πήρα χαχαχα. Με κάλυψε για τα καλά. Από ότι κατάλαβα τοspmc παίζει.

xloupas πια απο της 2 βαλω στο μηχανακι οταν ερθει? και οταν λες προσοχη με το img? τι μπορει να παει στραβα? δεν ειναι ευκολη η διαδικασια αλλαγης? ρωταω εδω γιιατι τα αγγλικα δεν ειναι το φορτε μου για να μην γινει καμια στραβη

Η στραβη εγινε οταν βγηκε η ρομ ειχε bad recovery.img αλλα οπως λεω και παραπανω αν παρεις το recovery.img stock απο Finless 2.1 ξεζιπαρισμενο μονο το recovery.img και το αντικαταστησεις δεν εχεις προβλημα ειτε βαλεις την στοκ ρομ ή την custom και εγω ετσι εκανα
εγω προς το παρον εχω την στοκ 111Κ4 αλλα θα περασω και την custom καποια στιγμη και οι δυο ρουταρισμενες ειναι.

ok οταν το παραλαβω (εκλεισα πανω απο μηνα) αν χρειαστω κατι ξερω που θα απευθυνθω :) ευχαριστω

Αγόρασα προ ημερών το CS918II από Κινα μεριά. Λειτουργεί άψογα με kodi 14 αλλά δεν βλέπει την usb camera Microsoft lifecam 1407. Υπάρχει κάποια σκέψη για λειτουργήσει στο skype;

Εαν η καμερα σου δεν ειναι συμβατη με android OS καθως και driverless αποκλειεται να την δει το CS918II εαν ομως ειναι τοτε ξανακανε εγκατασταση την ρομ εχοντας ομως την καμερα συνδεμενη με το CS918II

Re: Απάντηση: Android Media Player

Παιδιά αυτό εδώ ανταποκρίνεται σαν χαρακτηριστικά στις προδιαγραφές όσων android mp συζητώνται εδώ?
http://www.dhgate.com/product/new-a...full-hd-1080p/204971831.html#s1-0-1|749552928

Γιατι η τιμή φαίνεται σχεδόν μισή απο άλλες εδώ.
Με ενδιαφέρει να κάνει απροβλημάτιστη περιήγηση σε you tube & ιντερνετικά ραδιόφωνα με flash (και εννοείται να παιζει όλα τα formats απο τον usb hd).
Πάντως σαν site το ξέρω, έχω ξανα ψωνίσει παλιά άλλα πράγματα.
Να κάνω το ερώτημα στο "αγορά νεου mp" γράφοντας κ τι θέλω?

Re: Απάντηση: Android Media Player

3η 4 δεκεμβριου εκανα την παραγγελια,απο τοτε εχουν απεργια?
Τι σου λέει στο tracking?
Αγόρασα προ ημερών το CS918II από Κινα μεριά. Λειτουργεί άψογα με kodi 14 αλλά δεν βλέπει την usb camera Microsoft lifecam 1407. Υπάρχει κάποια σκέψη για λειτουργήσει στο skype;
Απ' οτι ξερω σιγουρα συμβατοτητα εχουν καποιες logitech καμερες. Η δικια σου μαλλον δεν θα υποστηριζεται απο το android

Να κάνω το ερώτημα στο "αγορά νεου mp" γράφοντας κ τι θέλω?
Αυτο το mp εχει τον rk3188t που ειναι μια low cost εκδοση του rk3188. Αυτο σημαινει οτι στο xbmc στα 1080p αρχεια παιζει να εχεις προβλήματα. Επισης εχει 1gb ram. Θα σου προτεινα να κοιταξεις κατι με 2gb και amlogic s802/s812 ή rk3288

και εγω βασιστηκα στα λογια του convi και αγορασα το mxiii για εναν ξαδερφο με το κουπονι του και ειμαι προβληματισμενος αρκετα γιατι δεν το εχω παραλαβει ακομη και δεν ξερω τι θα μου βγει και αν λαβω υποψιν τα σχολια την πατησα σαν πρωταρης...και οι 2 εχετε δικιο,και λεφτα να βγαζει ο convi χαλαλι του αλλα τι να το κανει αυτος που παρασυρθηκε και μπηκε στην διαδικασια αγορας του προβληματικου οπως φαινεται box....

ακομη ενας στο προηγουμενο ποστ.

Αν δεν ήταν ο convi θα ήταν κάποιος άλλος reviewer κατά πασα πιθανότητα στο utube . Καταλαβαίνω την πικρία σου αλλά την τελική ευθύνη την έχει αυτός που παραγγέλνει .Προφανώς και δεν φταίει ο convi αν αργούνε να στείλουν αυτοί ή αργει το ταχυδρομείο γενικά . Με το καλό να παραλάβεις .

σε ποιο σημειο ακριβως κατηγορο τον convi? διαβασε σε παρακαλω πιο προσεχτικα το κειμενο

Πάντως έως τώρα την καλύτερη υλοποίηση ΕΓΩ προσωπικά την έχω πάρει απο το minix x-8η .......και σε κίνηση αλλα κ σε πολλά αλλα,κ πιστέψτε με έχω δοκιμάσει αρκετά και με χειρότερο τσιπ αλλα κ με καλύτερο....απο το s802...μόνο το all winner a80 δεν έχω δοκιμάσει αλλα απο ότι έχω διαβάσει ....ΔΕΝ... Προς το παρόν τουλάχιστον....μιλάω πάντα για XBMC....