Android Media Player

σε ποιο σημειο ακριβως κατηγορο τον convi? διαβασε σε παρακαλω πιο προσεχτικα το κειμενο

Ετσι όπως το θέτεις "βασιστήκα στα λόγια " , "ειμαι προβληματισμενος αρκετα γιατι δεν το εχω παραλαβει ακομη" και "τι να το κανει αυτος που παρασυρθηκε και μπηκε στην διαδικασια αγορας του προβληματικου οπως φαινεται box" εγω τουλάχιστον διακρίνω μια πικρία που στρέφεται εναντίων αυτού που πρότεινε το mp . Αν κάνω λάθος , συγνώμη, γιατί δεν έχω καμιά διάθεση αντιπαράθεσης ούτε έχω καμία σχέση με τον convi για να τον υποστηρίζω . Γενικά οι αγορές απο Κϊνα με βάση τη χαμηλότερη δυνατή τιμή έχουν παγίδες , (συχνά είναι και θέμα τύχης) και ευτυχως υπάρχουν σελιδες σαν το av όπου μπορουμε να έχουμε μια στοιχείωση ενημέρωση . Αντε να παραλάβω και εγώ το Χ8 πλας ...

Πάντως έως τώρα την καλύτερη υλοποίηση ΕΓΩ προσωπικά την έχω πάρει απο το minix x-8η .......και σε κίνηση αλλα κ σε πολλά αλλα,κ πιστέψτε με έχω δοκιμάσει αρκετά και με χειρότερο τσιπ αλλα κ με καλύτερο....απο το s802...μόνο το all winner a80 δεν έχω δοκιμάσει αλλα απο ότι έχω διαβάσει ....ΔΕΝ... Προς το παρόν τουλάχιστον....μιλάω πάντα για XBMC....
+1 x8-H μετά την τελευταία αναβάθμιση που έβγαλε η minix είναι καλύτερο από όλα όσα έχω δοκιμάσει

Ετσι όπως το θέτεις "βασιστήκα στα λόγια " , "ειμαι προβληματισμενος αρκετα γιατι δεν το εχω παραλαβει ακομη" και "τι να το κανει αυτος που παρασυρθηκε και μπηκε στην διαδικασια αγορας του προβληματικου οπως φαινεται box" εγω τουλάχιστον διακρίνω μια πικρία που στρέφεται εναντίων αυτού που πρότεινε το mp . Αν κάνω λάθος , συγνώμη, γιατί δεν έχω καμιά διάθεση αντιπαράθεσης ούτε έχω καμία σχέση με τον convi για να τον υποστηρίζω . Γενικά οι αγορές απο Κϊνα με βάση τη χαμηλότερη δυνατή τιμή έχουν παγίδες , (συχνά είναι και θέμα τύχης) και ευτυχως υπάρχουν σελιδες σαν το av όπου μπορουμε να έχουμε μια στοιχείωση ενημέρωση . Αντε να παραλάβω και εγώ το Χ8 πλας ...
Εγώ το παρέλαβα σήμερα

με το καλο να το παρεις και να διαβασεις προσεκτικα της οδηγιες
Σου έχουν δώσει tracking number? Το ότι κάτι έπαθε κάποιου άλλου δεν σημαίνει οτι θα πάθει και το δικό σου. Το δικό μου έχει αποδειχθεί σκυλί

εδω και μια εβδομαδα λεει αθηνα.δεν ηξερα για την απεργια που ειπες οπωτε κανω υπομονη

Re: Απάντηση: Android Media Player

Αυτο το mp εχει τον rk3188t που ειναι μια low cost εκδοση του rk3188. Αυτο σημαινει οτι στο xbmc στα 1080p αρχεια παιζει να εχεις προβλήματα. Επισης εχει 1gb ram. Θα σου προτεινα να κοιταξεις κατι με 2gb και amlogic s802/s812 ή rk3288

για αυτο τι λες?
http://www.gearbest.com/tv-box/pp_67822.html

υπόψιν όμως θέλω μηχάνημα για
α) πλήρες διαδύκτιο στην tv μου (που σημαινει θα χρειαστώ & πληκτρολογάκι?)
β) απροβλημάτιστη θέαση στα διάφορα τούμπια ασχέτως έκδοσης flash &
γ) να έχει εργαλείο εγγραφής ιντερνετικού ραδιόφωνου, δηλ κάτι σαν το streamripper ή το audacity.

σημ:επειδή χρησιμοποιούσα χρόνια τα κλασικά m players για αναπαραγωγή mkv , όπως wd & netgear αλλά μου έμειναν στο χέρι όσον αφορά διαδυκτιακές δυνατότητες, τα android mp τα συνδιάζουν όλα αυτά?
Θέλω να πω, πριν 5 χρόνια που πήρα το πρώτο wd , για τα android δεν έγραφαν κ τα καλύτερα λόγια.
τώρα αν έχασα τόσο πολλά επεισόδια, πάω πάσο...

για αυτο τι λες?
http://www.gearbest.com/tv-box/pp_67822.html

υπόψιν όμως θέλω μηχάνημα για
α) πλήρες διαδύκτιο στην tv μου (που σημαινει θα χρειαστώ & πληκτρολογάκι?)
β) απροβλημάτιστη θέαση στα διάφορα τούμπια ασχέτως έκδοσης flash &
γ) να έχει εργαλείο εγγραφής ιντερνετικού ραδιόφωνου, δηλ κάτι σαν το streamripper ή το audacity.

σημ:επειδή χρησιμοποιούσα χρόνια τα κλασικά m players για αναπαραγωγή mkv , όπως wd & netgear αλλά μου έμειναν στο χέρι όσον αφορά διαδυκτιακές δυνατότητες, τα android mp τα συνδιάζουν όλα αυτά?
Θέλω να πω, πριν 5 χρόνια που πήρα το πρώτο wd , για τα android δεν έγραφαν κ τα καλύτερα λόγια.
τώρα αν έχασα τόσο πολλά επεισόδια, πάω πάσο...
Προσωπικά μιλώντας πάντα το mxiii μ' έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένο και κάνει όλα αυτά που ζητάς. Θα χρειαστείς και keyboard-mouse. Εγώ έχω το microsoft wireless desktop 800 combo keyboard mouse και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καλό και φθηνό
Το android πριν 5 χρόνια βρισκόταν σε νηπιακό στάδιο. Πλέον είναι για μένα το καλύτερο mobile λειτουργικό

Αν αναψει γιατι γραφεις οτι δεν δουλευει ''σταμάτησε να λειτουργεί '' τοτε για στοκ
http://www.freaktab.com/showthread....FW-Releases-from-Beelink-user-feedback-thread
η τελευταια ειναι η 111Κ4 δεν ξερω πιο ακριβως ειναι της φιλης σου 1gb ή 2gb αλλα η τελευταια παιρναει και στα δυο μονο που πρεπει να αλλαξεις το
recovery.img γιατι ειναι χαλασμενο με αυτο του finless http://www.freaktab.com/showthread....-MXIII-amp-Tronsmart-S89-S89H-Finless-2-1-ROM
θα το βρεις μεσα στο rar στο φακελο stock recovery.
Αλλιως περνας κατευθειαν την custom του Finless 2.1
http://www.freaktab.com/showthread....-MXIII-amp-Tronsmart-S89-S89H-Finless-2-1-ROM
Στη stock εχει ηδη εγκατεστημενη SPMC13.4.0
και στου finless την κανεις εσυ εγκατασταση.
Απο προσθετα βαλε τα βασικα δικη σου επιλογη αλλιως βαλε το ζιπακι που δινει ο nakata http://avclub.gr/forum/showthread.p...Player?p=1057243164&viewfull=1#post1057243164
στα περναει ολα και μετα κρατας αυτα που θελεις και σβηνεις αυτα που δεν θελεις.
Μονο ΠΡΟΣΟΧΗ στην διαδικασια με το recovery.img που σου ειπα για να πανε ολα καλα, καλη επιτυχια.

Xloupas καλησπερα. Εχω την 107κ4 στο vega s89. Να κανω αναβαθμιση τι λες? Εχεις κανεναν οδηγο?

το "popcorn time for android" για το οποιο γίνεται λόγος αλλού, είναι απαραίτητο για τα mp που γίνεται λόγος εδώ ή μιλάμε για άλλα μηχανάκια?

Xloupas καλησπερα. Εχω την 107κ4 στο vega s89. Να κανω αναβαθμιση τι λες? Εχεις κανεναν οδηγο?

Καλημερα οδηγο δεν εχω φτιαξει αλλα η διαδικασια ειναι σχετικα ευκολη δεν ξερω αν κοιταξεις και σε παλιοτερα ποστ μου ισως την εξηγω σε καποιο αλλο παιδι
αν δεν εισαι εξικοιωμενος θα δεις ενα app update back up στο user interface του s89 θα βαλεις τα αρχεια που εχω γραψει στο μηνυμα θα δηλωσεις την ρομ και θα πατησεις το update που εκανες quote και περιμενεις να τελειωσει η διαδικασια, αλλιως πας στην μεθοδο με την οδοντογλυφιδα λιγο πιο δυσκολη αν δεν την εχεις ξανακανει φυσικα τα 3 αρχεια τα περναμε και στις 2 περιπτωσεις σε microsd card fat32, αν στην 107Κ4 εισαι ευχαριστημενος μενεις εκει κατι που δουλευει δεν το πειραζουμε αν παλι δεν εισαι ευχαριστημενος αναβαθμιζεις εχει πολλες βελτιωσεις τις γραφει μεσα στη ρομ αν την κατεβασεις καλη επιτυχια και ΠΡΟΣΟΧΗ πρωτα διαβαζεις καλα το read me μεσα στη ρομ και μετα ξεκινας οτι χρειαστεις ρωτας.

Ευχαριστώ. Είμαι ευχαριστημένος με την 107Κ4 δεν λέω, μόνο που από προχτές δεν μου εμφανίζει τη μπάρα ειδοποιήσεων πάνω-πάνω, έχουν '' τραβηχτεί '' που λέμε οι άκρες πάνω κάτω και δεξιά αριστερά. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό? Α και το XBMC που είχε μέσα από τη '' μάνα '' του το έδειχνε κι αυτό πολύ πεπλατυσμένο. Προσπάθησα να το '' συνεφέρω '' με το ισόπλευρο τετράγωνο, τίποτα, μέχρι που μαύριζε και η οθόνη, το απεγκατέστησα κι εγώ κι έβαλα το Kodi. Σήμερα θα βάλω τα πρόσθετα ένα ένα ή να βάλω με μία κίνηση το ζιπ του νακατα που αναφέρεται πιό πάνω? Αυτά.

Συγνωμη αλλα δεν μπορω να καταλαβω αυτο με την μπαρα αν θελεις βγαλε μια φωτο, υπαρχει μια λυση reset απο settings και επανερχετε στην αρχικη κατασταση αλλα θα στα σβησει ολα και μετα ξανα μανα απο την αρχη, εγω χθες που εφτιαξα το Kodi 14 στο pc εβαλα το ζιπακι απο τον φιλο nakata και επισης στο kodi δεν σου αλλαζει το splash screen με αυτο του droid sticks μετα απλα αφηνεις να κανει update τα addons και κρατας μονο αυτα που θελεις πολυ εξυπηρετικο για μενα επισης θα πρεπει να ρυθμισεις και γλωσσα υποτιτλων.

αγορασα ενα air mouse με το που το συνδεω χανω τον ιχο απο την tv. γιατι γινεται αυτο? μπορει να οφειλεται σε ελλατωματικο προινον? η ρυθμηση του tvbox?

Μαλλον καποια ρυθμιση ειναι για κοιταξε στα settings του ηχου αλλιως ισως με το soundabout αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

measy cp830 airmouse..αυτο..το εχω συνδεμενο στο b4a.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εγεινε με το soundabout ουφφ 3ωρεσ με ζαλισε,ευχαριστω,χλουπασ

κατεβασα το soundabout αλλα λεει τριαλ,το προ εχει 3ε,
υπαρχει θεμα με το τριαλ,θα σταματησει να λειτουργη μετα απο καπιο διαστημα?

Προσωπικά μιλώντας πάντα το mxiii μ' έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένο και κάνει όλα αυτά που ζητάς. Θα χρειαστείς και keyboard-mouse. Εγώ έχω το microsoft wireless desktop 800 combo keyboard mouse και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καλό και φθηνό
Το android πριν 5 χρόνια βρισκόταν σε νηπιακό στάδιο. Πλέον είναι για μένα το καλύτερο mobile λειτουργικό
ωραία, την εγγραφή λοιπόν σε ραδιόφωνα πως την κάνει? Και έχει πλήρες interface ενός ραδιοφώνου, δηλ βγάζει και το live chat του για να γράψω?

Δεν ανοιγει του νακατα το mediafire, βγαζει error. Καμμια ιδεα?
Παρε το δικο μου λινκ σε λιγο το ανεβαζω ειναι το ιδιο με του nakata μου το εκαναν report μαλλον ειδες τι κανει το γ@$^*& το χρημα αρε droidsticks :)