Android Media Player

Νομιζω οτι απο κακη χρηση [πιεση στο βαλσιμο,πιεση στον τοιχο του hdmi κλπ]μαλλον εχει βραχυκυκλωσει η μια ακρη του hdmi
Kαθε συσκευη που θα συνδεεις με το καλωδιο αυτο η με την θα της χαλας ενδεχομενως την hdmi ,χωρις επιστροφη ισως
Τελικά με το φλασαρισμα έστρωσε, αλλά δείχνει να υπάρχει ευαισθησία στα καλώδια HDMI όταν η ρύθμιση οθόνης είναι στο αυτόματο. Αλλάζοντας καλώδια όταν είναι ανοιχτό κολλάει και χάνει την εικόνα, οπότε κάτι τέτοιο θα έγινε και θα κόλλησε μόνιμα . Θα βάλω σταθερή ανάλυση για να μην κολλάει....

Καλημερα σας, παρελαβα εχ8ες το κινεζικο ανδροιδ τβ βοχ .

http://www.aliexpres...=65056535620677

Τι εφαρμογες εχετε βαλει εσεις εκτος το popcorn time και το mxplayer.

Εχουν βαλει οι κινεζοι xmbc αλλα δεν ειναι στημενο σωστα και δεν βγαζει τιποτα.

Ποιο τορρεντ χρησιμοποιηται?

καλημέρα. το popcorn time δεν το ξέρω. το χρησιμοποιείτε γενικώς και να το δοκιμάσω κι εγώ; δουλεύει όπως το xbmc;

Re: Απάντηση: Android Media Player

Δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λες.
Δηλαδη επειδη ειναι χαλασμενο το καλωδιο να χαλας και την υποδοχη hdmi σε οποια συσκευη συνδεεις αυτο το καλωδιο.

Μου ακουγετε πολυ χλωμο κατι τετοιο γιατι κι εγω προσωπικα εχω βαλει καλωδια που ειχαν προβλημα σε πολλες συσκευες οπως τηλεορασεις και κονσολες και απλα μετα αλλαξα καλωδιο hdmi και ολα οκ δεν ειχαν κανενα προβλημα η υποδοχες hdmi των συσκευων που εβαλα το χαλασμενο καλωδιο.

Αν ηταν ετσι τοτε με καθε χαλασμενο καλωδιο hdmi θα καταστρεφαμε ολες τις συσκευες μας κατι που δεν νομιζω να εκαναν οι σχεδιαστες της hdmi θηρας οταν την σχεδιαζαν οποτε μαλλον κατι αλλο εχει τυχει στο φιλο ή σε εσενα και καταστραφηκε και η θηρα του μηχανηματος και οχι δεν φταιει αποκλειστικα το καλωδιο, μπορει να φταιει και το μηχανημα που να μην ειχε σωστη υποδοχη/θηρα hdmi.

εγω προσωπικα εκαψα την hdmi σε δυο συσκευες σε επιτοιχια tv.Την μια σερνοντας αριστερα την τηλεοραση
και την αλλη πιεζοντας την τηλεοραση πισω στο τοιχο
Και τις δυο φορες απο πιεση ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ Η ΕΠΑΦΗ HDMI
Ποτε δεν ειπα οτι απο απλα χαλασμενο καλωδιο καιγεται η εισοδος ,ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΕΝΟ

Για μενα windows εχουν αρχισει και βγαινουν πολλα boxakia και συγκεκριμενα το pipo x7 ο finless του περασε windows 10 preview με επιτυχια οχι οτι και τα υπολοιπα δεν θα το κανουν γνωμη μου ειναι οτι η αγορα θα παει απο ολες τις εταιριες προς αυτη την κατευθυνση οποτε και παλι απο μενα διαλεξε windows.

^^ Απαπαπαπαπαπαπ!! Plug and search δεκάδες ώρες στο διαδύκτιο :p

Αν δεν σε ενδιαφέρει το 4Κ που λένε ότι παίζουν κάποια android media players (και εδώ που τα λέμε σε ενδιαφέρουν μόνο αν έχεις 50+ ίντσες TV ΚΑΙ υλικό 4Κ να βρεις) τότε Windows is the best solution.
Σταθερά, δοκιμασμένα, εκατομμύρια σε εφαρμογές/games.
Εγώ Windows θα έπαιρνα αλλά θα περίμενα κάτι καλό ακόμη και αν χρειαστεί να δώσω 200+

Παρέλαβα το Zidoo X9. Το εργαλείο τα σπάει μέχρι και HDMI recording έχει γιατί έχει και θύρα HDMI IN. Έχω συνδέσει πάνω το PS4 και γράφω σε Full HD gameplay από παιχνίδια που παίζω

convi ποσο σου βγηκε? ακριβως το ιδιο θα ειναι και το prodigy οποτε κανε μια καλη παρουσιαση να γλιτωσεις τον κοσμο απο τους απατεωνες της xtreamer

convi ποσο σου βγηκε? ακριβως το ιδιο θα ειναι και το prodigy οποτε κανε μια καλη παρουσιαση να γλιτωσεις τον κοσμο απο τους απατεωνες της xtreamer
Στα 145 δολλάρια μου βγήκε με κουπόνι από Gearbest ZDX9LG

Απάντηση: Re: Android Media Player

Παρέλαβα το Zidoo X9. Το εργαλείο τα σπάει μέχρι και HDMI recording έχει γιατί έχει και θύρα HDMI IN. Έχω συνδέσει πάνω το PS4 και γράφω σε Full HD gameplay από παιχνίδια που παίζω
Κατι που πλεον κανει και μονο του το ps4 απ' οτι ξερω οποτε δεν χρειαζεσαι κανενα recorder.

Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

Κατι που πλεον κανει και μονο του το ps4 απ' οτι ξερω οποτε δεν χρειαζεσαι κανενα recorder.
Ναι αλλά το χρησιμοποιώ και σαν PC gaming recorder αντικαθιστώντας HDMI recording card

http://promotion.geekbuying.com/pro..._medium=TPB&utm_campaign=PM_TPB_MINIX_Neo_Z64
τετοιου τυπου media players εχουν wifi για να στριμαρω ταινιες απο το πισι μου μεσω του ασυρματου δικυου του σπιτιου?οπως κανω τωρα με το wdtv live wifi ?
τι παραπανω εχει να μου προσφερει ενα τετοιο media player απο το wdtv?
για βοηθειστε να επιλεξω!

http://promotion.geekbuying.com/pro..._medium=TPB&utm_campaign=PM_TPB_MINIX_Neo_Z64
τετοιου τυπου media players εχουν wifi για να στριμαρω ταινιες απο το πισι μου μεσω του ασυρματου δικυου του σπιτιου?οπως κανω τωρα με το wdtv live wifi ?
τι παραπανω εχει να μου προσφερει ενα τετοιο media player απο το wdtv?
για βοηθειστε να επιλεξω!
Ναι μπορείς να το κάνεις. Είναι πολύ καλύτερο από ένα απλό media player γιατί ουσιαστικά είναι ένας mini υπολογιστής με ό,τι αυτό συνεπάγεται (εφαρμογές κλπ)