Πρεσβυωπία ωχ, καλώς τον , στα 40μου πούλησα όλους σχεδόν τους μανουαλ φακούς που εϊχα (και τωρα τους ψαχνω και δεν τους βρίσκω) γιατί ακόμη δεν εϊχαν βγεί στις μηχανές τεχνικές focus magnify assist, focus peaking κλπ. Βεβαια η παλια ΕΜ5 που μάλλον έχεις τώρα δεν διαθέτει focus peaking (έχει ένα art filter εναλλακτικά) και θα σε δυσκολεύει λϊγο αλλά για τα χρονάκια της το βίντεο δεν εϊναι καθόλου άσχημο, ειδικά στο χέρι τραβηγμένο (αν και βεβαια ήσουν καθισμένος και πιο σταθερός), δεϊχνει κατα την γνώμη μου πως ενας μπαμπάς μπορεί να καλύψει την σχολική γιορτή με επιτυχία κάνοντας χρήση μηχανής πενταετίας (και βάλε) αφιερώνοντας λίγο χρόνο ωστε να εξοικιωθεί με τη χειροκίνητη εστίαση.
Βασίλη για 500mm απο σταθερή θέση (αν ήσουν) οκ βλέπω γενικα την σταθεροποίηση αν και εκεί στο 1.30-1.40 γίνεται ενας μικρός χαμός και όντως θες δραμαμίνες ..., τα γρήγορα ζουμ στο ζευγάρι δειχνουν ότι η μηχανή κρατά εϋκολα την εστίαση αν και εμένα προσωπικα με κουράζει τέτοια ταχύτητα στο ζουμ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.