ΑΝΤ1+

Λοιπόν, την Δευτέρα 15/12 λήγει το 9μηνο κουπόνι της ΔΕΗ... 2 ερωτήσεις...
Α) Αν δεν ακυρώσω τη συνδρομή, θα πληρώνω πλέον μηνιαία συνδρομή ή θα πληρώσω κάποιους μήνες μπροστά ( αν θυμάμαι, παλιά πλήρωνες εφάπαξ για ένα 9μηνο );
Β) Αν δεν ακυρώσω και πληρώνω κανονικά τη συνδρομή, τον Μάρτη θα μπορώ ( στην ίδια σύνδεση ) να εξαργυρώσω ένα άλλο κουπόνι προσφοράς, για άλλους 9 μήνες;

Ρε 'σεις, καποια απαντηση, στις 2 πιο πανω ερωτησεις μου...;
Δεν υπάρχουν πολλοί να ξέρουν την απάντηση αφού κανείς δεν πληρώνει κανονικά συνδρομή, μόνο κουπόνια που ακυρώνουν μετά (εγώ ένα Cosmote 1 χρόνο, 6 μήνες Eurolife ασφάλεια, ΔΕΗ δεν έχω γιατί είμαι Elpedison/Enerwave)

• Like
Reactions: skysound
Λοιπόν, την Δευτέρα 15/12 λήγει το 9μηνο κουπόνι της ΔΕΗ... 2 ερωτήσεις...
Α) Αν δεν ακυρώσω τη συνδρομή, θα πληρώνω πλέον μηνιαία συνδρομή ή θα πληρώσω κάποιους μήνες μπροστά ( αν θυμάμαι, παλιά πλήρωνες εφάπαξ για ένα 9μηνο );
Β) Αν δεν ακυρώσω και πληρώνω κανονικά τη συνδρομή, τον Μάρτη θα μπορώ ( στην ίδια σύνδεση ) να εξαργυρώσω ένα άλλο κουπόνι προσφοράς, για άλλους 9 μήνες;
Είμαι στο δεύτερο 9μηνο κουπόνι.
Όταν έληξε το πρώτο το είχα ξεχάσει και μπήκα στη συνδρομή. Πλήρωσα κανονικά τον μήνα που έτρεχε, όχι 9μηνο.
Εξαργύρωσα το δεύτερο κουπόνι όπως και το πρώτο και συνέχισα...

• Love
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Είμαι στο δεύτερο 9μηνο κουπόνι.
Όταν έληξε το πρώτο το είχα ξεχάσει και μπήκα στη συνδρομή. Πλήρωσα κανονικά τον μήνα που έτρεχε, όχι 9μηνο.
Εξαργύρωσα το δεύτερο κουπόνι όπως και το πρώτο και συνέχισα...
Thanks πολυ, φιλε!!
Οποτε κι εγω, μαλλον... ετσι θα το κανω.

• Like
Reactions: apostolis1976
Πλήρωσα κανονικά τον μήνα που έτρεχε, όχι 9μηνο.
Τώρα τελευταία ή από καιρό...;
Θυμάσαι πόσο ήταν το μηνιαίο κόστος...;
Κοίταξα τα πακέτα του Ant1+ και στο " Family & Sports " , που με ενδιαφέρει γράφει " από 13κατι/μήνα μόνα 8κατι/μήνα ".
Και ρωτώ, τώρα... Εγώ, πού " βγαίνω " από κουπόνι προσφοράς, ποιο από τα 2... θα ισχύσει... :unsure:

Ήταν πριν ένα χρόνο 14/12/2024 και η χρέωση ήταν 7,99€.
Το τσέκαρα μόλις από τη χρέωση στη Revolut.
Ωστόσο με e-mail που πήρα στις 10/3/2025 μετά τη λήξη του κουπονιού θα μεταφερθώ στο μηνιαίο πρόγραμμα ANT1+ Family & Sports, του οποίου η τιμή διαμορφώνεται στα €13,49/μήνα.
Στο μεταξύ ψάχνω να βρω πότε έκανα χρήση κουπονιού τελευταία φορά, αλλά δεν το βρίσκω. Το κουπόνι το πήρα από τη ΔΕΗ 25/12/2024, ωστόσο δεν ξέρω πότε το χρησιμοποίησα.
Το σίγουρο είναι πως στις επόμενες χρεώσεις που είναι 25/12 μου βγάζει 0€.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ