Hacker?pcs
AVClub Enthusiast
- 22 August 2010
- 989
Τα δικαιώματα του εκατομμυριούχου ανήκουν στη Sony.Εχουν αφαιρεσει τον"Εκατομμυριουχο" απ'τον Ant1+?Περσι ανεβαιναν κανονικα τα επεισοδια και ηταν διαθεσιμα μεχρι και 1 μηνα μετα την προβολη.Φετος δεν τα βλεπω πουθενα,ενω ολα τα υπολοιπα τηλεπαιχνιδια και ψυχαγωγικα προγραμματα του σταθμου (5x5,Rouk Zouk,Don't forget the lyrics κτλ.) υπαρχουν κανονικα.
Με τον ίδιο λογαριασμό μπορώ...; Νομίζω πως όχι... ( Ωραία θα 'ταν...! )νομίζω έχει βγει νέο 9μηνο στη δεη αν θες να συνεχίσεις
Γίνεται να ανανεώσεις τον ίδιο λογαριασμό με νέο κουπόνι από την ΔΕΗΜε τον ίδιο λογαριασμό μπορώ...; Νομίζω πως όχι... ( Ωραία θα 'ταν...! )
Αν γίνεται, βάζω τον καινούριο κωδικό, πριν λήξει το προηγούμενο 9μηνο και συνεχίζω κανονικά...; Ή δημιουργώ άλλον λογαριασμό;
Πως το παίρνεις το 9μηνο από ΔΕΗ; Κατεβάζεις το app και ενεργοποιείς ηλεκτρονικό λογαριασμό και κάπου έχει και το 9μηνο;Για βοηθηστε... σε λιγο τελειωνει το 9μηνο απο ΔΕΗ... Αν αποφασισω ακυρωση, πωϛ το ακυρωνω...;
Πως το παίρνεις το 9μηνο από ΔΕΗ; Κατεβάζεις το app και ενεργοποιείς ηλεκτρονικό λογαριασμό και κάπου έχει και το 9μηνο;
Κοίτα, έχω διαβάσει από πολλούς πως παρόλο που έχει μεγάλο περιθώριο ενεργοποίησης, αν παρέλθει ένα κάποιο διάστημα ο κωδικός παύει να ισχύει.δεν το έχω δοκιμάσει, απλά τις προάλλες που χάζευα τις προσφορές της ΔΕΗ την πέτυχα με μεγάλο περιθώριο ενεργοποίησης (για να μπορώ να την ενεργοποιήσω όταν θα αρχίσει του χρόνου η f1) και πήρα έναν κωδικό.
Τον Μάρτιο, πράγματι πολλοί που πήγαμε να ενεργοποιήσουμε κωδικούς μας έβγαζε σφάλμα, επικοινωνήσαμε, δεν θυμάμαι αν ήταν η δεη ή ο αντ1, και το θέμα λύθηκε. Εφόσον έχεις τον κωδικό και δεν παραβιάζεις κάποιον όρο δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου δώσουν το 9μηνοΚοίτα, έχω διαβάσει από πολλούς πως παρόλο που έχει μεγάλο περιθώριο ενεργοποίησης, αν παρέλθει ένα κάποιο διάστημα ο κωδικός παύει να ισχύει.
Κι εγώ έχω, εξαιτίας ενός μπερδέματος, έναν κωδικό από τον Μάρτη, με περιθώριο ενεργοποίησης τον Οκτώβρη του '26. Μα, λόγω του πιο πάνω... " τον έχω κλάψει ".
Τελικά σε αυτό το linkΕδώ δεν μπαίνεις; https://welcome.antennaplus.gr/
Εφόσον είσαι συνδεδεμένος πάτα στο ανθρωπάκι και ο λογαριασμός μου και θα σε βγάλει στη σελίδα διαχείρισης.
totalracing.gr

Εάν έχεις συνδρομή στο ΑΝΤ1+ μπορείς να έχεις και το DAZN με 6.99€/μήνα. Διαθέσιμο νομίζω θα είναι οτιδήποτε πέρα από τις διοργανώσεις που απαιτούν πρόσθετη συνδρομή (π.χ NFL game pass, NHL, National League Αγγλίας, ELF κλπ).Δύο ερωτήσεις.
1. Μπορείς να πάρεις σκέτο το dazn, στα 7 €;
2. Είναι όλο το περιεχόμενο του dazn, διαθέσιμο ή μέρος αυτού;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.