ΑΝΤ1+

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω εδώ είναι ότι μέσω percapita υπέγραψαν με τους παρόχους όπως το λέει εδώ (τώρα αν κάνουν λάθος δεν το ξέρω)
http://oragiaspor-dramas.gr/2025/08/2025-26_15.html?utm_source=chatgpt.com
Όχι... Η Percapita υπέγραψε 4ετη συμφωνία με τις ομάδες της super league. Επειδή δεν ήταν έτοιμη, έδωσε τα δικαιώματα για 1 χρόνο (ή 2 δεν είμαι σίγουρος μόνο για αυτό) σε Cosmote και Nova. Αντίστοιχα 4ετη συμφωνία έκανε και για τη Β' Εθνική. Βλέπω Super League εκτός Παναθηναϊκού που έχει συμφωνία με Cosmote και Β' Εθνική να προβάλλονται από το υφιστάμενο ΑΝΤ1+ που θα αλλάξει όνομα.

Όχι... Η Percapita υπέγραψε 4ετη συμφωνία με τις ομάδες της super league. Επειδή δεν ήταν έτοιμη, έδωσε τα δικαιώματα για 1 χρόνο (ή 2 δεν είμαι σίγουρος μόνο για αυτό) σε Cosmote και Nova. Αντίστοιχα 4ετη συμφωνία έκανε και για τη Β' Εθνική. Βλέπω Super League εκτός Παναθηναϊκού που έχει συμφωνία με Cosmote και Β' Εθνική να προβάλλονται από το υφιστάμενο ΑΝΤ1+ που θα αλλάξει όνομα.
Μακάρι να μην φύγουν γιατί αρκετά πληρώνουμε ήδη. Και εντάξει δεν θα το δεχομουν κιόλας προσωπικά (αν ήμουν παράγοντας ομάδας)να πήγαινα κάπου που ο ανταγωνιστής μου θα με πλήρωνε

• Like
Reactions: AntonisTz

Alter Ego και Motor Oil μπαίνουν στη συνδρομητική πλατφόρμα ANT1+​

Οι Alter Ego, η Motor Oil Hellas με ξεχωριστές χρηματιστηριακές ανακοινώσεις δημοσιοποίησαν την είσοδό τους στην εταιρεία που διαχειρίζεται τη συνδρομητική πλατφόρμα ANT1+.
Ειδικότερα σύμφωνα με τις ανακοινώσεις η Alter Ego αποκτά ποσοστό 33,3% με επένδυση 5,5 εκατ. ευρώ ενώ η Motor Oil εισέρχεται με 33,4% έναντι τιμήματος 3 εκατ. ευρώ μέσω αγοράς μετοχών και αύξησης κεφαλαίου. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, η μετοχική σύνθεση θα είναι ισότιμη μεταξύ των τριών εταίρων.

Διαβάστε εδώ τις ανακοινώσεις από ANT1+, Alter Ego και Motor Oil:

Δηλαδή θα βλέπουμε Antenna, Mega, Alpha, Star και Μακεδονία; Η Ε.Ρ.Τ., ο ΣΚΑΪ, το Open;