ΑΝΤ1+

Μέσα στο άρθρο λέει και για τα άλλα αθλητικά της κόσμοτε θα δούμε σίγουρα από τις 15 και μετά
Σε αυτό έχεις δίκιο 15 είναι Κυριακή. Δεν ξέρω ειλικρινά αυτή η ανακοίνωση δεν προσδιορίζει ακριβώς τι συμφώνησαν τη μια εννοούν κάθε Πέμπτη την άλλη ότι ενεργοποιείται Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

Σε αυτό έχεις δίκιο 15 είναι Κυριακή. Δεν ξέρω ειλικρινά αυτή η ανακοίνωση δεν προσδιορίζει ακριβώς τι συμφώνησαν τη μια εννοούν κάθε Πέμπτη την άλλη ότι ενεργοποιείται Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου
Πιστεύω ότι θα δείχνει όλο το πρόγραμμα της κόσμοτε αλλιώς 16€/μήνα να χρεώνει είναι πολλά για να δει κάποιος 1-2 παιχνίδια europa& conference

ο τίτλος του κλιπ από το youtube είναι "κάθε πεμπτη όλο το αθλητικό περιεχόμενο που θες", αν ήταν να είναι ανοιχτά και τις επόμενες ημερες ποιος ο λόγος να αναφέρει μονο την πεμπτη. Προφανώς η συμφωνία είναι μονο για εκείνη την μερα για να μπορείς να βλέπεις τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.

Πάντως ο ελεύθερος ΑΝΤ1 θα δείχνει σίγουρα έναν αγώνα ελεύθερα κάθε Πέμπτη καθώς δεν συσχετίζεται η συμφωνία με τον ΟΤΕ με την αγορά των δικαιωμάτων που έκανε από την UEFA.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Πάντως ο ελεύθερος ΑΝΤ1 θα δείχνει σίγουρα έναν αγώνα ελεύθερα κάθε Πέμπτη καθώς δεν συσχετίζεται η συμφωνία με τον ΟΤΕ με την αγορά των δικαιωμάτων που έκανε από την UEFA.
Αυτό πήγα να γράψω σύμφωνα με τον Νίκο Μποζιονέλο (που πέφτει μέσα στα περισσότερα) έγραψε στο Facebook:

"Νέο μιντιακό deal λοιπόν. Όπως είχα αποκαλύψει από το Σάββατο 24/8 (https://tinyurl.com/2upxyrwm) και ανακοινώθηκε επίσημα χθες (https://tinyurl.com/4kmye48b) κάθε Πέμπτη (και μόνο) και ο ΑΝΤ1+ θα μεταδίδει τους αγώνες του Europa League και του Conference League ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με την Cosmote TV. Βασικά θα αναμεταδίδει τα κανάλια Cosmote Sports, τόσο απλά.
Προσοχή! Είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ deal από εκείνο για το ένα ματς (σ.σ. πρώτη επιλογή) που θα μεταδίδει κάθε Πέμπτη ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ανοιχτός που λέμε, ΑΝΤ1, παράλληλα με την Cosmote TV μεν αλλά (πιθανότατα) με δική του παραγωγή.

Αν, τώρα, το ΑΝΤ1+ μπει, όπως είχε γίνει παλιότερα, στην Cosmote TV, θα φανεί προσεχώς. Δεν το αποκλείω…"

Αυτό πήγα να γράψω σύμφωνα με τον Νίκο Μποζιονέλο (που πέφτει μέσα στα περισσότερα) έγραψε στο Facebook:

"Νέο μιντιακό deal λοιπόν. Όπως είχα αποκαλύψει από το Σάββατο 24/8 (https://tinyurl.com/2upxyrwm) και ανακοινώθηκε επίσημα χθες (https://tinyurl.com/4kmye48b) κάθε Πέμπτη (και μόνο) και ο ΑΝΤ1+ θα μεταδίδει τους αγώνες του Europa League και του Conference League ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με την Cosmote TV. Βασικά θα αναμεταδίδει τα κανάλια Cosmote Sports, τόσο απλά.
Προσοχή! Είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ deal από εκείνο για το ένα ματς (σ.σ. πρώτη επιλογή) που θα μεταδίδει κάθε Πέμπτη ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ανοιχτός που λέμε, ΑΝΤ1, παράλληλα με την Cosmote TV μεν αλλά (πιθανότατα) με δική του παραγωγή.

Αν, τώρα, το ΑΝΤ1+ μπει, όπως είχε γίνει παλιότερα, στην Cosmote TV, θα φανεί προσεχώς. Δεν το αποκλείω…"
Λογικά θα παίρνει feed από cosmote όπως είχε κάνει με το παγκόσμιο που είχε τους σπικερ της κόσμοτε

• Like
Reactions: angelalex
Άρα να υποθέσω όσοι το έχουν από προσφορά (ΔΕΗ προσωπικά) δεν θα έχουμε πρόσβαση??? Θα πρέπει να αγοράσεις το πακέτο?? Ξέρει κάποιος?

Λετε το καινουριο κουπονι της ΔΕΗ να περιεχει και το sport ultimate pack; Εγω δεν το εχω παρει ακομα.
Χλωμο, αλλα ποτε δεν ξερεις.

δεν ξέρω ποιος θα ενεργοποιήσει το αθλητικό πακέτο ΑΝΤ1+ για να βλέπει μόνο μια φορά τη βδομάδα cosmote sports και όταν έχει αγώνες, αν κατάλαβα καλά...
Μόνο εσύ για να βλέπεις Boston Celtics - Toronto Raptors....🤣

Λοιπον για οσους ενδιαφερει... Καταργυθηκε το value

ANT1+ Premium
από 7,99€/μήνα
5,55€/μήνα
49,99€ εφάπαξ για 9 μήνες

• ΑΝΤ1+ Preview (διαθέσιμο έως και 72 ώρες πριν από την προβολή τους στον ΑΝΤ1)
  • Αποκλειστικές σειρές & ταινίες
  • Όλο το νέο πρόγραμμα & η ταινιοθήκη του ΑΝΤ1
---

ANT1+ Sports
από 9,99€ /μήνα
6,55€/μήνα
58,99€ εφάπαξ για 9 μήνες

• Όλο το περιεχόμενο του Premium προγράμματος
  • Όλη η F1® 2024
  • Combat Sports (WWE) & το Fight Network κ.ά.
---

ANT1+ Sports Ultimate
από15,99€ /μήνα
8,25€/μήνα
99,00€ εφάπαξ για 12 μήνες

• Όλο το περιεχόμενο του Sports προγράμματος
  • Όλοι οι αγώνες UEFA του ANT1
  • Όλα τα κανάλια Cosmote Sport. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ
------------------------------------

Ειχα το value που εληξε πριν μερικες μερες. Μου εβγαζε για ανανεωση για 49,90 το 9μηνο (τιμη τιμοκαταλογου). Ακυρωσα την αυτοματη ανανεωση για να ληξει και μου εβγαλε αμεσως ανανεωση με 29,90 αντι για 49,90 που ηταν κανονικα, το απεριψα και μετα μου ηρθε email για 9μηνο 19,90!! Τελικα ουτε αυτο δεχτηκα με προοπτικη μην βγαλει τιποτα για σπορ και αν οχι δεν πολυσκαω. Τωρα ειμαι στο free

Και για ανανεωση εχω πλεον αυτες τις επιλογες.

Να δουμε το κουπονι της Δεη που ηταν για το value που θα τοποθετειται πλεον. Μαλλον στο premium. Παει η F1 λογικα 🤣

Λοιπον για οσους ενδιαφερει... Καταργυθηκε το value

ANT1+ Premium
από 7,99€/μήνα
5,55€/μήνα
49,99€ εφάπαξ για 9 μήνες

• ΑΝΤ1+ Preview (διαθέσιμο έως και 72 ώρες πριν από την προβολή τους στον ΑΝΤ1)
  • Αποκλειστικές σειρές & ταινίες
  • Όλο το νέο πρόγραμμα & η ταινιοθήκη του ΑΝΤ1
---

ANT1+ Sports
από 9,99€ /μήνα
6,55€/μήνα
58,99€ εφάπαξ για 9 μήνες

• Όλο το περιεχόμενο του Premium προγράμματος
  • Όλη η F1® 2024
  • Combat Sports (WWE) & το Fight Network κ.ά.
---

ANT1+ Sports Ultimate
από15,99€ /μήνα
8,25€/μήνα
99,00€ εφάπαξ για 12 μήνες

• Όλο το περιεχόμενο του Sports προγράμματος
  • Όλοι οι αγώνες UEFA του ANT1
  • Όλα τα κανάλια Cosmote Sport. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ
------------------------------------

Ειχα το value που εληξε πριν μερικες μερες. Μου εβγαζε για ανανεωση για 49,90 το 9μηνο (τιμη τιμοκαταλογου). Ακυρωσα την αυτοματη ανανεωση για να ληξει και μου εβγαλε αμεσως ανανεωση με 29,90 αντι για 49,90 που ηταν κανονικα, το απεριψα και μετα μου ηρθε email για 9μηνο 19,90!! Τελικα ουτε αυτο δεχτηκα με προοπτικη μην βγαλει τιποτα για σπορ και αν οχι δεν πολυσκαω. Τωρα ειμαι στο free

Και για ανανεωση εχω πλεον αυτες τις επιλογες.
Στο free περασες αυτοματα η εκανες καποια διαδικασια; Ρωταω γιατι ληγει και εμενα σε 2-3 μηνες.

Το ξερω οτι δεν εχει τιποτα. Το ειχα και εγω μεχρι που ενεργοποιησα το κουπονι της ΔΕΗ.