Βασίλης Γ
Senior Member
- 8 February 2010
- 660
Τα εμφάνισε κανονικά στην εφαρμογήΑπό 26/9
View attachment 239143
Δεν βλέπω κανένας να το πήρεΚαποιος τολμηρος που να το εχει ενεργοποιησει υπαρχει; Να μας πει και σε τι ποιοτητα δειχνει.
Αυτο σκεφτηκα και εγω. Δεν ρισκαρεις ευκολα 99€ για μια υπηρεσια που εχει αρκετα προβληματα.Δεν βλέπω κανένας να το πήρε![]()
Σωστο και αυτο.Μωρε μπραβο...!!
Βεβαια, " παιζει " και το... οσοι το τολμησαν, να μην μπαινουν εδω...
Θελει πολλα κοτσια!!Παρα ειναι τολμηροι οσοι το αγορασαν.
Σε άλλο thread κάποιος έσκιζε τα ρούχα του ότι θα μπουν και εκεί...Έχω την εντυπώση πως συνδρομητές vodafone tv μεριά το έχουν ενεργοποιήσει
Πάντως στο site λέει 8,25 τον μήνα δεν λέει το 99αρι edit λάθος μου κανονικά έχει 16/μήνα μπερδεύτηκα με την διαφήμισηΑυτο σκεφτηκα και εγω. Δεν ρισκαρεις ευκολα 99€ για μια υπηρεσια που εχει αρκετα προβληματα.
Ελεγε οτι θα μπουνε και τα novasports.Σε άλλο thread κάποιος έσκιζε τα ρούχα του ότι θα μπουν και εκεί...
Σωστό το είχα ξεχάσει να υπάρχει πανδαισίαΕλεγε οτι θα μπουνε και τα novasports.
Και πάλι μόνο για τις ελληνικές ομάδες είναι πολλά τα λεφτά καλύτερα συμφέρει να βάλεις κόσμοτε sport pack με novasports παρά να πληρώνεις 16€/μήνα ή το 100σταρι ετήσιοΈχω την εντυπώση πως συνδρομητές vodafone tv μεριά το έχουν ενεργοποιήσει
Εγώ πλέον μόνο από f1 tv. Απίστευτη ανάλυση και εξαιρετική αγγλική περιγραφή.Εξαργύρωσα και εγώ το 9μηνο free κουπόνι της ΔΕΗ και έκατσα να δω τα προκριματικά της F1 εχθές το βράδυ!
μου βγήκαν τα μάτια με την ανάλυση VHS!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.