ΑΝΤ1

Re: Eικονα ΑΝΤ1

Φτου μου !!!!!!!!!!give me a :call: ντε !!!!!

Δεν πήγε το μυαλό μου ....

Πότε έχουμε επόμενο αγώνα να στο γράψω ????

Πέμπτη, τον ΠΑΟΚ, όλη την βδομάδα θα είμαι Θεσσαλονίκη :AFADF0::AFADF0::AFADF0::AFADF0::AFADF0:

Πάντως με το technical producer του ITV που μίλησα, ήταν όλα μια χαρά

Φέρε μπουγάτσααααααα !!!!!!!!!!!:D

Οκ, θα το γράψω....

Ναι καλά...... να έπαιζε και πουθενά σε HD που να έχω συνδρομή να στο έγραφα.....

Αλλά δεν το βλέπω....

:grandpa:

Ξέχασα να σου πω, δεν θα σηκωθεί σε HD, μην με ρωτήσεις το γιατί αλλά δεν το ξέρω, μάλλον δεν θα υπάρχει ενδιαφέρον από κανλένα κανάλι, οπότε άκυρο το όλο θέμα

Ελπίζω σήμερα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ να το δήξουν με καλύτερη ποιότητα.Οχι με την συνηθησμένη θολούρα

Ελπίζω σήμερα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ να το δήξουν με καλύτερη ποιότητα.Οχι με την συνηθησμένη θολούρα

Αυτό που λέμε "Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!"

Ο ΑΝΤ1 το δείχνει 16:9, αλλά θα πρέπει χειροκίνητα να γυρίσετε σ' αυτή την αναλογία. Από εικόνα, τα ίδια.

Ο ΑΝΤ1 το δείχνει 16:9, αλλά θα πρέπει χειροκίνητα να γυρίσετε σ' αυτή την αναλογία. Από εικόνα, τα ίδια.

Ευχαριστώ, και εγώ νόμιζα ότι έχει πρόβλημα ο δορυφορικός δέκτης μου.

Χθες κατά την διάρκεια του ζάπινγκ είδα ότι και το STAR πού έδειχνε μια ταινία, να εκπέμπει σε 16:9. Πρόοδος !!!

Νομίζω ότι η εικόνα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ ήταν βελτιωμένη σε σχέση με το ματς του Άρη.
Ίσως να κάνω και λάθος αλλά το χθεσινό "βλεποτανε" σε σχέση με αυτό της Τρίτης.

Ο ΠΑΟΚ πάντως σαν ομάδα δεν βλεποτανε :flipout:

Last edited:

Δεν ξέρω πως σας φάνηκε εσάς, αλλά εμάς μες στο βαν, μας δυσκόλεψε πολύ περισσότερο από τον Αρη λόγο φωτιστικών συνθηκών...
Υπήρχαν μεγάλα κομμάτια υποφωτισμένα και επειδή τον βαν, λόγο HD, απαιτεί περίσσότερα φώτα, η δουλειά μας ήταν πολύ δύσκολη.

Αφού δεν υπήρξε παραγωγή σε HD,γιατί μπήκατε στην διαδικασία να το γυρίσετε σε HD;Ένα αξιοπρεπές SD δεν έφτανε; (Χαζομάρες λέω για τον πολιτισμένο κόσμο αλλά τέλος πάντων!)

Αφού δεν υπήρξε παραγωγή σε HD,γιατί μπήκατε στην διαδικασία να το γυρίσετε σε HD;Ένα αξιοπρεπές SD δεν έφτανε; (Χαζομάρες λέω για τον πολιτισμένο κόσμο αλλά τέλος πάντων!)

Πολύ σωστός ο συλλογισμός αλλά...
Να στο εξηγήσω αμέσως γιατί επέλεξα να γίνει έτσι η παραγωγή.
Για να κάνω με το συγκεκριμένο βαν μία SD παραγωγή πρέπει να γίνουν τα παρακάτω:
α) Να γυρίσω τις κάμερες σε SD
β) Να γυρίσω την μίξη εικόνας σε SD
γ) Να γυρίσω τους EVS servers σε SD
δ) Να "καλέσω" ένα SD setup στο router για να μπορέσει να μου στείλει SD σήματα στους servers. Αν δεν έχω έτοιμο ένα τέτοιο setup file (έχω ένα έτοιμο, αλλά όχι με τις απαιτήσεις της χθεσινής παραγωγής), θα πρέπει να φτιάξο όλο το configuration από την αρχή.

Το θέμα τώρα είναι αν αξίζει να το κάνεις όλο αυτό για μία SD παραγωγή.
Αν είχα άλλες κάμερες για SD θα το έκανα σίγουρα γιατί θα είχα πιο μικρές φωτιστικές απαιτήσεις από τις κάμερες, άρα και με λιγότερα φωτα θα μπορούσα να δουλέψω ευκολότερα.
Αφού δεν έχω όμως, είναι δώρο - άδωρο, το μοναδικό όφελος για μένα θα ήταν να είχα περισσότερα options στην μίξη εικόνας και θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ καλύτερα το μέγεθος του router.

αυτά και ελπίζω να έλυσα απορίες και δικές σου και άλλων που δεν είναι τόσο "μπασμένοι" στο κόλπο τούτο.

Βέβαια η άλλη επιλογή θα ήταν να γίνει η παραγωγή εξ αρχής από ένα SD αυτοκίνητο,
αλλά ο κάθε πελάτης θέλει να "πουλάει" και λίγο μούρη

Last edited:

Βέβαια η άλλη επιλογή θα ήταν να γίνει η παραγωγή εξ αρχής από ένα SD αυτοκίνητο,

SD (να φανταστώ) OB van παρακαλώ!!! :flipout::flipout::flipout:

(OB=outside broadcast)

Last edited:

Πέρα από αυτά,εάν δεν υπάρχει απαίτηση από κάποιο κανάλι για HD παραγωγή σας υποχρεώνει κάποιος να κάνετε σε HD τις μεταδόσεις σας;

*Άσχετη ερώτηση...έχετε κάνει ποτέ δοκιμαστικά 3D γυρίσματα;Πχ εάν θέλει εικόνα το Sky 3D...

Έχουν κάνει και το έχουμε αναφέρει αλλά πέρασε στα ψιλά.....:D

Πέρα από αυτά,εάν δεν υπάρχει απαίτηση από κάποιο κανάλι για HD παραγωγή σας υποχρεώνει κάποιος να κάνετε σε HD τις μεταδόσεις σας;

*Άσχετη ερώτηση...έχετε κάνει ποτέ δοκιμαστικά 3D γυρίσματα;Πχ εάν θέλει εικόνα το Sky 3D...

Κοίτα αν δεν υπάρχει κάποιος που να θέλει HD σήμα και αν ο κάθε πελάτης δεν θέλει να έχει τις δυνατότητες ενός μεγάλου OB Van , τότε όχι δεν μας υποχρεώνει κανείς. Η μοναδική περίπτωση που εμείς, από μόνοι μας, θα κάνουμε την παραγωγή με το μεγάλο βαν, ανεξάρτητα αν αν έχει ζητηθεί ή όχι, είναι για την δικιά μας διευκόλυνση.
Για παράδειγμα αν κάποιος θέλει μία παραγωγή με 16-17 κάμερες και διάφορα καλούδια, τότε από το κάνουμε merge 2 ob vans, θα πάμε το μεγάλο που ικανοποιεί από μόνο του τις μεγάλες απαιτήσεις της παραγωγής.

Έχουμε κάνει δοκιμαστικά 3D παραγωγή (τέννις) με 3 camera possitions δηλαδή με 6 κάμερες και ένα replay .
Μπορώ να σου πω ότι το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό, ανεπάντεχα, αλλά δεν έπαυε να ήταν μία δοκιμαστική παραγωγή, αλλά μας έβαλε κάπως στο κόσμο του 3D

H 3D παραγωγή είναι πάρα πολύ ακριβή. Δεν μπορώ να πω ότι σήμερα που μιλάμε μπορούμε να κάνουμε μία 3D παραγωγή, αλλά ναι αν ζητηθεί, και πληρωθεί βέβαια, θα την βγάλουμε εις πέρας

Last edited: