Re: Eικονα ΑΝΤ1
Αφού δεν υπήρξε παραγωγή σε HD,γιατί μπήκατε στην διαδικασία να το γυρίσετε σε HD;Ένα αξιοπρεπές SD δεν έφτανε; (Χαζομάρες λέω για τον πολιτισμένο κόσμο αλλά τέλος πάντων!)
Πολύ σωστός ο συλλογισμός αλλά...
Να στο εξηγήσω αμέσως γιατί επέλεξα να γίνει έτσι η παραγωγή.
Για να κάνω με το συγκεκριμένο βαν μία SD παραγωγή πρέπει να γίνουν τα παρακάτω:
α) Να γυρίσω τις κάμερες σε SD
β) Να γυρίσω την μίξη εικόνας σε SD
γ) Να γυρίσω τους EVS servers σε SD
δ) Να "καλέσω" ένα SD setup στο router για να μπορέσει να μου στείλει SD σήματα στους servers. Αν δεν έχω έτοιμο ένα τέτοιο setup file (έχω ένα έτοιμο, αλλά όχι με τις απαιτήσεις της χθεσινής παραγωγής), θα πρέπει να φτιάξο όλο το configuration από την αρχή.
Το θέμα τώρα είναι αν αξίζει να το κάνεις όλο αυτό για μία SD παραγωγή.
Αν είχα άλλες κάμερες για SD θα το έκανα σίγουρα γιατί θα είχα πιο μικρές φωτιστικές απαιτήσεις από τις κάμερες, άρα και με λιγότερα φωτα θα μπορούσα να δουλέψω ευκολότερα.
Αφού δεν έχω όμως, είναι δώρο - άδωρο, το μοναδικό όφελος για μένα θα ήταν να είχα περισσότερα options στην μίξη εικόνας και θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ καλύτερα το μέγεθος του router.
αυτά και ελπίζω να έλυσα απορίες και δικές σου και άλλων που δεν είναι τόσο "μπασμένοι" στο κόλπο τούτο.
Βέβαια η άλλη επιλογή θα ήταν να γίνει η παραγωγή εξ αρχής από ένα SD αυτοκίνητο,
αλλά ο κάθε πελάτης θέλει να "πουλάει" και λίγο μούρη