Kostas_Y
AVClub Fanatic
Re: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;
Θα το σκεφτω την επόμενη φορά που θα βάλω βενζινη και δω το 1,72/λιτρο ή όταν θα έρθει ο λογαριασμός του τηλεφωνου ή όταν αγοράσω αλκοολ χωρις να φοβαμαι μην πάθω δηλητηρίαση.
Απο την ΕΡΤ φύγανε αρκετοι δημοσιογράφοι, του ραδιοφωνου τουλάχιστον και γίναν περικοπες. Δε μου άρεσε η πρόσληψη της Στάη, η ΕΡΤ δεν χρειάζεται τηλεαστέρες στα δελτια της.

Έμμεσα δεν πληρώνεις όσα λες. 1) Δεν διαφημίζονται όλα τα προϊόντα 2) Έχεις την επιλογή να πάρεις προϊόντα που δεν διαφημίζονται (άπειρες οι εταιρείες)
Θα το σκεφτω την επόμενη φορά που θα βάλω βενζινη και δω το 1,72/λιτρο ή όταν θα έρθει ο λογαριασμός του τηλεφωνου ή όταν αγοράσω αλκοολ χωρις να φοβαμαι μην πάθω δηλητηρίαση.
Ο Αντ1 λειτουργει σαν ελληνικό κανάλι. Αρμέγει μέχρι θανάτου όποια σειρά ειχε επιτυχία (αλήθεια, 11-12 χρόνια που παίζει συνεχως Κωνσταντινου & Ελενης και Δόγγανο με 20' διαφημισεων ανα επισόδιο, ποσα έχει βάλει στο παντελόνι ο κυρ-Μίνωας? Ποσοστα παιρνουν οι συντελεστες?). Παραγωγή μηδεν, τουλάχιστον το MEGA εκανε Το Νησί, ο ΑΝΤ1 τίποτα.Όσο για τον τρόπο λειτουργίας των καναλιών ERT - ant1 δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Το δεύτερο λειτουργεί σαν κανάλι ενώ το πρώτο σαν δημόσιο.
Και ποιοι τα πληρώνουν? Αυτό περι προσφοράς και ζητησης να το σχολιάσω τωρα? Να χαιρόμαστε τον τηλεοπτικό πολιτισμο μας αν τη μεγαλύτερη ζήτηση την έχουν αυτα τα σουργελα.Τα λεφτά της Μανωλίδου δεν τα πληρώνεται εσείς. Τουλάχιστον αυτοί λόγο προσφοράς και ζήτησης τα αξίζουν. Απολύστε όλους αυτούς απο τα κρατικά να δούμε που θα βρούνε δουλειά.
Απο την ΕΡΤ φύγανε αρκετοι δημοσιογράφοι, του ραδιοφωνου τουλάχιστον και γίναν περικοπες. Δε μου άρεσε η πρόσληψη της Στάη, η ΕΡΤ δεν χρειάζεται τηλεαστέρες στα δελτια της.
Εξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας. Μπαλα δεν πολυβλέπω, ταινίες βρίσκω απο αλλου με καλυτερη ποιότητα, τσόντες δε με ενδιαφέρουν αρα γιατί να παρω συνδρομητική? Το πρόγραμμα της ΕΡΤ μου ταιριάζει περισσότερο. Το μονο που μπορει να με δελεασει ειναι τα HD ντοκυμανταιρ της συνδρομητικής αλλα ας ειν' καλα το MVGroupΑς γίνει συνδρομητική ή ελεύθερη η ΕΡΤ να κλείσει σε 1 μήνα.
Όσο για τα λεφτά, με 40 χ 12 μήνες έχεις 1)σταθερό 2)nova 3) internet 4)δωρεάν δορυφορικό εξοπλισμό. Αντί να δίνεις 10 και μια ζωή, χωρίς δυνατότητα επιλογής ή διακοπής.