ΑΝΤ1

Re: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Έμμεσα δεν πληρώνεις όσα λες. 1) Δεν διαφημίζονται όλα τα προϊόντα 2) Έχεις την επιλογή να πάρεις προϊόντα που δεν διαφημίζονται (άπειρες οι εταιρείες)

Θα το σκεφτω την επόμενη φορά που θα βάλω βενζινη και δω το 1,72/λιτρο ή όταν θα έρθει ο λογαριασμός του τηλεφωνου ή όταν αγοράσω αλκοολ χωρις να φοβαμαι μην πάθω δηλητηρίαση.

Όσο για τον τρόπο λειτουργίας των καναλιών ERT - ant1 δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Το δεύτερο λειτουργεί σαν κανάλι ενώ το πρώτο σαν δημόσιο.
Ο Αντ1 λειτουργει σαν ελληνικό κανάλι. Αρμέγει μέχρι θανάτου όποια σειρά ειχε επιτυχία (αλήθεια, 11-12 χρόνια που παίζει συνεχως Κωνσταντινου & Ελενης και Δόγγανο με 20' διαφημισεων ανα επισόδιο, ποσα έχει βάλει στο παντελόνι ο κυρ-Μίνωας? Ποσοστα παιρνουν οι συντελεστες?). Παραγωγή μηδεν, τουλάχιστον το MEGA εκανε Το Νησί, ο ΑΝΤ1 τίποτα.

Τα λεφτά της Μανωλίδου δεν τα πληρώνεται εσείς. Τουλάχιστον αυτοί λόγο προσφοράς και ζήτησης τα αξίζουν. Απολύστε όλους αυτούς απο τα κρατικά να δούμε που θα βρούνε δουλειά.
Και ποιοι τα πληρώνουν? Αυτό περι προσφοράς και ζητησης να το σχολιάσω τωρα? Να χαιρόμαστε τον τηλεοπτικό πολιτισμο μας αν τη μεγαλύτερη ζήτηση την έχουν αυτα τα σουργελα.

Απο την ΕΡΤ φύγανε αρκετοι δημοσιογράφοι, του ραδιοφωνου τουλάχιστον και γίναν περικοπες. Δε μου άρεσε η πρόσληψη της Στάη, η ΕΡΤ δεν χρειάζεται τηλεαστέρες στα δελτια της.

Ας γίνει συνδρομητική ή ελεύθερη η ΕΡΤ να κλείσει σε 1 μήνα.

Όσο για τα λεφτά, με 40 χ 12 μήνες έχεις 1)σταθερό 2)nova 3) internet 4)δωρεάν δορυφορικό εξοπλισμό. Αντί να δίνεις 10 και μια ζωή, χωρίς δυνατότητα επιλογής ή διακοπής.
Εξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας. Μπαλα δεν πολυβλέπω, ταινίες βρίσκω απο αλλου με καλυτερη ποιότητα, τσόντες δε με ενδιαφέρουν αρα γιατί να παρω συνδρομητική? Το πρόγραμμα της ΕΡΤ μου ταιριάζει περισσότερο. Το μονο που μπορει να με δελεασει ειναι τα HD ντοκυμανταιρ της συνδρομητικής αλλα ας ειν' καλα το MVGroup :laugh:

O σίγουρος τρόπος πλουτισμού είναι ο εκβιασμός.

Αφου όλα είναι ρόδινα και εύκολα, άνοιξε εσύ ένα ελληνικό κανάλι να πλουτίσεις. Εγώ θα αναλάβω την διοίκηση της ΕΡΤ και θα είμαι αρχηγός.

Αυτό που είπες για την βενζίνη δεν το κατάλαβα. Βάλε εσύ aegean ή castrol που δεν διαφημίζεται να χτυπήσεις διάνα.

Το επίπεδο δεν το ορίζει η τηλεόραση, αλλα ο κόσμος και ι κοινωνία. Αν γεμίσει το mega και το αντ1 εκπομπές κουλτούρας θα πατώσει. Πουλάνε ότι πουλάει.

Επίσης αν εσύ θες να πουλάει το θορικτό ποτέμκιν μία αυτοί θέλουν 10. Γιατί θα τους έρχεται και τζάμπα. Σε κάθε περίπτωση άσε με να επιλέξω τη θέλω.

Όσο για την nova, με αυτά τα λεφτά στην δίνουν τζάμπα σχεδόν(βλέποντας και τι άλλο δίνουν). Ασχέτως τι βλέπεις. Το απο που κατεβάσεις δεν στέκει σε μια σοβαρή συζήτηση, μια που είναι παράνομο.

Last edited:

Αν δεν ήσουν τόσο ανορθόγραφος, θα έλεγα ότι είσαι εγκάθετος. Αλλά αν κρίνω από τον τρόπο γραφής, μάλλον τα πιστεύεις που είναι πιο ανησυχητικό.

Επι του συγκεκριμένου τώρα, ΟΛΟΙ οι ιδιωτικοί σταθμοί, έχουν σαν κύριο έσοδο και λόγο ύπαρξης τη γκρίζα διαφήμιση και την προπαγάνδα. Είτε αφορά προϊόντα, πρόσωπα, πολιτικούς, καλλιτέχνες, κόμματα, οτιδήποτε. Διαμορφώνουν την "κοινή γνώμη" και η συνδρομή που πληρώνεις για την ύπαρξή τους είναι η τηλεθέαση που τους κάνεις.

Όσο για το "άσε με να επιλέξω τη(sic) θέλω" να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στο αν θα δεις το reality με μουσική, χορό και τραγούδι του Mega, του Ant1 ή του Alpha; Ή το αντίστοιχο reality μαγειρικής των ίδιων σταθμών; Μήπως την ανάλαφρη και δροσερή πρωϊνή εκπομπή τους; Τη μεσημεριανή κουτσομπολίστικη; Πιο κομμάτι του καρμπόν προγράμματός τους προτιμάς να επιλέγεις περισσότερο;

Re: ο Αντ1 μας πείραξε ;

HD αλλά Ελληνικά ... χωρίς πονηριά τίποτα δεν προχωράει στην Ελλάδα τελικά :)

Την στιγμή που δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος για HD και κανένα κανάλι δεν μπορεί να εκπέμψει έτσι όσο και να θέλει για τα επόμενα χρόνια ... η ΕΡΤ σκέφτηκε τρόπο να αναβαθμίσει λίγο το image της ώστε να γίνει και λίγο πιο αποτελεσματική η προπαγάνδα της.

Τόσα χρόνια όλες οι προσπάθειες να πάει το HD στον λαό χτυπιόντουσαν με κάθε τρόπο από τους υπεύθυνους με την δικαιολογία των λίγο παραπάνω ευρώ... (από το ps3 εναντίων του xbox, το BR απέναντι στο dvd , το περιοδικό highteck κλπ... γενικά οποιαδήποτε προσπάθεια έβρισκε κόντρα σε όλα σχεδόν τα forum-sites.)

Ευτυχώς γιατί έστω και με αυτή την παράνομη ενέργεια θα δει ο κόσμος με τα μάτια του επιτέλους τη είναι το HD και θα σπρώξει τα πράγματα μπροστά, και ευχάριστο επίσης που βλέπω μεταστροφή κλίματος και τους περισσότερους να υποστηρίζουνε χωρίς δικαιολογίες κάθε μορφή του HD.
(δεν ξέρω αν ήρθε ο καιρός, αν είναι συμφέροντα ή βοήθησαν οι πασόκοι τώρα, αλλά δεν έχει και σημασία)

O σίγουρος τρόπος πλουτισμού είναι ο εκβιασμός.

Αφου όλα είναι ρόδινα και εύκολα, άνοιξε εσύ ένα ελληνικό κανάλι να πλουτίσεις. Εγώ θα αναλάβω την διοίκηση της ΕΡΤ και θα είμαι αρχηγός.

Αυτό που είπες για την βενζίνη δεν το κατάλαβα. Βάλε εσύ aegean ή castrol που δεν διαφημίζεται να χτυπήσεις διάνα.

Το επίπεδο δεν το ορίζει η τηλεόραση, αλλα ο κόσμος και ι κοινωνία. Αν γεμίσει το mega και το αντ1 εκπομπές κουλτούρας θα πατώσει. Πουλάνε ότι πουλάει.

Επίσης αν εσύ θες να πουλάει το θορικτό ποτέμκιν μία αυτοί θέλουν 10. Γιατί θα τους έρχεται και τζάμπα. Σε κάθε περίπτωση άσε με να επιλέξω τη θέλω.

Όσο για την nova, με αυτά τα λεφτά στην δίνουν τζάμπα σχεδόν(βλέποντας και τι άλλο δίνουν). Ασχέτως τι βλέπεις. Το απο που κατεβάσεις δεν στέκει σε μια σοβαρή συζήτηση, μια που είναι παράνομο.

Μακάρι να μπορούσα να ανοιξω κανάλι αλλα έχω ακομα κάποια ίχνη αξιοπρεπειας και αυτοεκτιμισης που δεν μου επιτρέπουν να μπω σ' αυτό το χορό παρανομιών και απάτης που συνεπάγεται η λειτουργία ενος σταθμου και των περισσοτέρων εταιρειών στην Ελλάδα.
Οι Aegean και Castrol μαζέψαν τα μπογαλάκια τους απο την περιοχή μου, οι επιλογές μου έχουν περιοριστεί.

Το επίπεδο το ορίζει και η τηλεόραση. Τα reality μόνο ακουστά τα είχαμε πριν τα φέρει ο ΑΝΤ1 (επι Μαστοράκη νομίζω?). Τώρα το 70% του προγράμματος είναι ή reality ή σαχλές εκπομπές που σχολιάζουν τα reality. Αν δεν είχε ανοιξει την πόρτα ο ΑΝΤ1 δεν θα ηταν διαφορετικά τωρα τα πράγματα? Δεν έχει ορίσει το επίπεδο των τηλεθεατών?

Ποτέ δεν είπα οτι πρέπει να γινουν όλα τα κανάλια σαν την εκπαιδευτικη τηλεόραση. Πρέπει όμως να υπάρχει, αν όχι ισορροπία, μια λογική αναλογία στο προγραμμα τους. Μιλάς για επιλογή, μια επιλογή που τα ιδιωτικά δεν προσφέρουν.
Πως μπορεί κάποιος να έρθει σε επαφη με ταινίες και μουσική εκτός του "mainstream" αν δεν στραφεί στα κρατικά κανάλια? Ειδικά στην επαρχία, όπου δεν υπάρχουν οι επιλογές των μεγάλων πόλεων, δεν βλέπω αλλο τρόπο.

Όσο για τη συνδρομητική...ας μου δώσουν το πακέτο για 2 μήνες αντι για 12 κι ας με αφήσουν να αποφασίσω. 45-50 ευρώ το μήνα είναι πολλά και η δωδεκάμηνη δεσμευση μεγάλη.
Την τελευταία φορά που είδα ταινία στη συνδρομητική, μονο εκστασιασμένος δεν έμεινα με την ποιότητα εικόνας. Αλήθεια, γύρισε την εικόνα σε 16:9 ή ακόμα παίζει 4:3?

Τα λεφτά της Μανωλίδου δεν τα πληρώνεται εσείς. Τουλάχιστον αυτοί λόγο προσφοράς και ζήτησης τα αξίζουν. Απολύστε όλους αυτούς απο τα κρατικά να δούμε που θα βρούνε δουλειά.

Πρώτα από όλα θα πρεπε να ξερεις ότι όλα τα ιδιωτικά κανάλια, στηθηκαν από ανθρώπους που δούλευαν στην ΕΡΤ. Και είναι και λογικό. Αυτοί ήξεραν.

Κατά δεύτερον, κάνε μια μικρή έρευνα να δεις πόσα πακέτα κρατικής διαφήμισης (ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, Υπουργεία) παίζονται στα ιδιωτικά κανάλια και μετά πες μου αν τα πληρώνουμε εμείς ή όχι...

Για τα προνόμια και τις απάτες, ψάξε στους διαχειριστές του δημόσιου χρήματος, που δεν κοστίζει και τίποτα, και σκορπάτε άφοβα. Απάντησε μου, γιατί δόθηκαν στον ολυμπιακό 14,5εκ ευρό τα 2 χρόνια λεφτά που δεν αποσβέστηκαν ποτέ απο το προηγούμενο κανάλι που τον είχε αναλάβει; Γιατί δόθηκε 45% αυξημένη προσφορά ανάληψης τηλεοπτικών δικαιωμάτων όταν δεν υπήρχε ανταγωνιστική προσφορά;

Μην συγκρίνεις επενδυτές, όσο βρώμικους θεωρείς οτι είναι, με διαχειριστές δημοσίου χρήματος, πίστεψε με.
Την Ελλάδα δεν την χρεοκόπησαν οι επιχειρηματίες άλλα όλοι όσοι διαχειριζόντουσαν το ταμείο. (τα ταμεία μάλλον)

Εμένα στην γειτονία μου έκλεισε BP και άνοιξε avin. Μην τρελαθούμε οτι έχεις έλλειψη επιλογών σε προϊόντα παντός τύπου.

Tην πόρτα θα την άνοιγε κάποιος, αργά η γρήγορα. Το ακροατήριο συντηρεί αυτές τις εκπομπές, δεν στις επιβάλει κανείς. π.χ όταν το 25% των τηλεθεατών είναι νοικοκυρές, είναι φυσικό εκπομπές μαγειρικής να βρίσκουν προσοδοφόρο έδαφος, γιαυτό και γεμίσαμε απο αυτές. Μια απο τα ίδια και στις εκπομπές trash.

Την ισορροπία δεν την καθορίζεις εσύ. Την καθορίζει η ποσότητα του ακροατηρίου. Αν η αναλογία είναι 50/1 φυσικό είναι να υπάρχουν 50 εκπομπές reality και 1 δικιά σου. Όπως σου είπα και πριν, μακάρι να θελαν όλοι ποιοτικές εκπομπές και ταινίες, γιατί θα τους έρχεται και τζάμπα(των καναλαρχών). Και για να στο πω και στεγνά, οι Έλληνες είναι αμόρφωτοι, ανιστόρητοι, και απολίτιστοι (στην πλειοψηφία τους). Οπότε ορθώς βλέπουν ότι βλέπουν.

Δεν έχω nova φίλε μου. Forthnet έχω, και απλά συνχωνευτήκαν. Θα σου δίναν και 2μηνο αν δεν ήταν στην μέση ο δορυφορικός εξοπλισμός. Δίνουν 3μηνα σε αυτούς που έχουν ήδη πιάτο Nova.

Aν αφαιρέσεις το net και το τηλέφωνο, είναι 12 ευρό το μήνα στο 12μηνο. 1000φορές με τα 5 ευρό της νετ εφ όρου ζωής.

Δεν ξέρω για τις αναλογίες, αλλα σίγουρα είναι HD.

Last edited:
Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Απάντησε μου, γιατί δόθηκαν στον ολυμπιακό 14,5εκ ευρό τα 2 χρόνια λεφτά που δεν αποσβέστηκαν ποτέ απο το προηγούμενο κανάλι που τον είχε αναλάβει;

Ρώτα τον "ανταγωνιστικούλη" του ΣΚΑΙ. Επί "κυβερνήσεως" του στην ΕΡΤ έγιναν όλα αυτά νομίζω...

Btw. Τα διαφημιστικά έσοδα των τηλεοπτικών σταθμών πέρυσι ήταν περίπου 580 εκατομμύρια ευρώ (30 περίπου ήταν στην ΕΡΤ). Μία διαιρεσούλα διά 11 εκατομμύρια, να δούμε πόσο πληρώνουν ακόμα και τα βρέφη στη διαφήμιση των σταθμών...

Btw No2. Πως θα γίνω συνδρομητής στη Νόβα σε πακέτο μαζί με Forthnet (ώστε να έρχεται φθηνότερα), σε περιοχή που η Forthnet δεν έχει δικό της δίκτυο; Δεν χρειάζεται απάντηση, η ερώτηση είναι ρητορική, απλά δεν γίνεται.

Last edited:

Υπάρχει κάτι που εκτινάσσει τις τιμές και τους μισθούς, 100 φορές περισσότερο απο την διαφήμιση. Ονομάζεται κακή οικονομία και κακοδιαχείριση. Σε όλες τις χώρες έχουν διαφημίσεις άλλα ζουν καλύτερα. Γιατί; Την ουσία θα κοιτάς, όχι τα σπόρια.

Το άλλο για το σκαι δεν το κατάλαβα. Η ΝΕΤ είπε να πρωτοτυπήσει και να πάει κόντρα στο ρεύμα και να καταθέσει 45% καλύτερη πρόταση απο όλους(45% όχι 5%!!!), για να μην χάσει το κελεπούρι, που όσα κανάλια το πήραν μπήκαν μέσα.

@photis O ΟΤΕ δε είναι κρατικός. ο οπαπ, η μόνη κρατική κερδοφόρα επιχείρηση, σκορπάει "βαριά" λεφτά απο εδώ και απο κει, αλόγιστα. Δες πόσες ελληνικές ομάδες έχουν ΟΠΑΠ λογότυπο στις φανέλες πριν ψάξεις τα λεφτά για τις διαφημίσεις(κάθε ομάδα ζητάει Χεκ ευρό)...οι διαχειριστές δημοσίων χρημάτων που λέγαμε...

@photis O ΟΤΕ δε είναι κρατικός. ο οπαπ, η μόνη κρατική κερδοφόρα επιχείρηση, σκορπάει "βαριά" λεφτά απο εδώ και απο κει, αλόγιστα. Δες πόσες ελληνικές ομάδες έχουν ΟΠΑΠ λογότυπο στις φανέλες πριν ψάξεις τα λεφτά για τις διαφημίσεις(κάθε ομάδα ζητάει Χεκ ευρό)...οι διαχειριστές δημοσίων χρημάτων που λέγαμε...

Ακριβώς. Δημόσιο χρήμα, δικό σου και δικό μου πάει και στα ιδιωτικά κανάλια. Αυτό λέω τόση ώρα. Μην σου πω πόσα πάνω κάτω από το τραπέζι σε μορφή εισφοροδιαφυγής και φοροδιαφυγής, σε αντάλλαγμα της κυβερνητικής προπαγάνδας.

Όσο για τον ΟΤΕ, το κράτος ακόμα διορίζει τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Υπάρχει κάτι που εκτινάσσει τις τιμές και τους μισθούς, 100 φορές περισσότερο απο την διαφήμιση. Ονομάζεται κακή οικονομία και κακοδιαχείριση. Σε όλες τις χώρες έχουν διαφημίσεις άλλα ζουν καλύτερα. Γιατί; Την ουσία θα κοιτάς, όχι τα σπόρια.

Το άλλο για το σκαι δεν το κατάλαβα. Η ΝΕΤ είπε να πρωτοτυπήσει και να πάει κόντρα στο ρεύμα και να καταθέσει 45% καλύτερη πρόταση απο όλους(45% όχι 5%!!!), για να μην χάσει το κελεπούρι, που όσα κανάλια το πήραν μπήκαν μέσα.

Δε νομίζω ότι κανείς αμφισβητεί το ρόλο της διαφήμισης και της χρησιμότητας της για την οικονομία ενός ΜΜΕ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχει και η δημόσια τηλεόραση. Έχεις δει τι ποσά πληρώνουν πολίτες άλλων χωρών στις δημόσιες ραδιοτηλεοράσεις;

(τι δεν κατάλαβες για τον ΣΚΑΙ; Ο σημερινός πρόεδρος του ΣΚΑΙ έκανε κουμάντο στην ΕΡΤ όταν έκανε αυτές τις προσφορές. Προφανώς ο ίδιος τις είχε αποφασίσει, αυτός που σήμερα - μέσω των ανακοινώσεων του ΣΚΑΙ - νοιάζεται για τους πολίτες που θα τους "επιβαρύνει" η ΕΡΤ με το HD).

Ένα ένα τα θυμάμαι τώρα. Τι ποσά έχουν πληρώσει τα ιδιωτικά κανάλια για τη χρήση των συχνοτήτων; Τι ποσά από τα έσοδα των διαφημίσεων δίνουν στο κράτος; Αυτά δεν είναι χαριστικές ρυθμίσεις που τις πληρώνουμε έμμεσα οι υπόλοιποι (αφού το κράτος έχει λιγότερα έσοδα από αυτά που θα έπρεπε και θα μπορούσε να έχει);

Last edited:

Ακριβώς. Δημόσιο χρήμα, δικό σου και δικό μου πάει και στα ιδιωτικά κανάλια. Αυτό λέω τόση ώρα. Μην σου πω πόσα πάνω κάτω από το τραπέζι σε μορφή εισφοροδιαφυγής και φοροδιαφυγής, σε αντάλλαγμα της κυβερνητικής προπαγάνδας.

Όσο για τον ΟΤΕ, το κράτος ακόμα διορίζει τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Ας ορίζει και κυβερνητικό εκπρόσωπο, όσο το ταμείο είναι γερμανικό, δεν μας ενδιαφέρει. Όσο τον είχαν οι κρατικοί φωστήρες, είδες πως τον κατάντησαν.

Ο οπαπ ξοδεύει αλόγιστα λεφτά αλλού, ένα ψίχουλο στην λίμνη για διαφήμιση σε ιδιωτικά κανάλια δεν δικαιολογεί τίποτα. Εκτος απο αυτό, η διαφήμιση φέρνει και ανταπόδοση, όταν κοστολογείται σωστά. Δεν είναι δωρεάν η διαφήμιση ούτε πεταμένη επένδυση

Για τα προνόμια και τις απάτες, ψάξε στους διαχειριστές του δημόσιου χρήματος, που δεν κοστίζει και τίποτα, και σκορπάτε άφοβα. Απάντησε μου, γιατί δόθηκαν στον ολυμπιακό 14,5εκ ευρό τα 2 χρόνια λεφτά που δεν αποσβέστηκαν ποτέ απο το προηγούμενο κανάλι που τον είχε αναλάβει; Γιατί δόθηκε 45% αυξημένη προσφορά ανάληψης τηλεοπτικών δικαιωμάτων όταν δεν υπήρχε ανταγωνιστική προσφορά;

Μην συγκρίνεις επενδυτές, όσο βρώμικους θεωρείς οτι είναι, με διαχειριστές δημοσίου χρήματος, πίστεψε με.
Την Ελλάδα δεν την χρεοκόπησαν οι επιχειρηματίες άλλα όλοι όσοι διαχειριζόντουσαν το ταμείο. (τα ταμεία μάλλον)

Απο "επενδυτές" ξέρω πολύ καλά. Σε λογιστηριο ΑΕ δουλευα και έφυγα πριν 6 μήνες, εν μέσω κρίσης, επειδή δεν αντεχα αλλο τις απατες, τα "φουσκωμένα" τιμολόγια και τις παχυλες επιδοτήσεις με πλαστα χαρτια. Δεν μπορείς να καταδικάζεις το κρατος μόνο, υπάρχει συνυπευθυνότητα.

Εμένα στην γειτονία μου έκλεισε BP και άνοιξε avin. Μην τρελαθούμε οτι έχεις έλλειψη επιλογών σε προϊόντα παντός τύπου.

Ναι, το πρόβλημα ειναι οτι η κοντινότερη επιλογή είναι 10 χιλιόμετρα μακρια

Tην πόρτα θα την άνοιγε κάποιος, αργά η γρήγορα. Το ακροατήριο συντηρεί αυτές τις εκπομπές, δεν στις επιβάλει κανείς. π.χ όταν το 25% των τηλεθεατών είναι νοικοκυρές, είναι φυσικό εκπομπές μαγειρικής να βρίσκουν προσοδοφόρο έδαφος, γιαυτό και γεμίσαμε απο αυτές. Μια απο τα ίδια και στις εκπομπές trash.

Εδω θα επικαλεστω τα σοφά λόγια του Hannibal Lecter: "Do we seek out things to covet? No, we begin by coveting what we see every day."

Την ισορροπία δεν την καθορίζεις εσύ. Την καθορίζει η ποσότητα του ακροατηρίου. Αν η αναλογία είναι 50/1 φυσικό είναι να υπάρχουν 50 εκπομπές reality και 1 δικιά σου. Όπως σου είπα και πριν, μακάρι να θελαν όλοι ποιοτικές εκπομπές και ταινίες, γιατί θα τους έρχεται και τζάμπα(των καναλαρχών). Και για να στο πω και στεγνά, οι Έλληνες είναι αμόρφωτοι, ανιστόρητοι, και απολίτιστοι (στην πλειοψηφία τους). Οπότε ορθώς βλέπουν ότι βλέπουν.

Να και κάτι στο οποίο συμφωνουμε...

Δεν έχω nova φίλε μου. Forthnet έχω, και απλά συνχωνευτήκαν. Θα σου δίναν και 2μηνο αν δεν ήταν στην μέση ο δορυφορικός εξοπλισμός. Δίνουν 3μηνα σε αυτούς που έχουν ήδη πιάτο Nova.

Aν αφαιρέσεις το net και το τηλέφωνο, είναι 12 ευρό το μήνα στο 12μηνο. 1000φορές με τα 5 ευρό της νετ εφ όρου ζωής.

Δεν ξέρω για τις αναλογίες, αλλα σίγουρα είναι HD.

Στη δική μου περίπτωση ειναι 20- 25 παραπάνω απο αυτα που πληρωνω τωρα για τηλεφωνο/δικτυο.

Ας ορίζει και κυβερνητικό εκπρόσωπο, όσο το ταμείο είναι γερμανικό, δεν μας ενδιαφέρει. Όσο τον είχαν οι κρατικοί φωστήρες, είδες πως τον κατάντησαν.

Ο οπαπ ξοδεύει αλόγιστα λεφτά αλλού, ένα ψίχουλο στην λίμνη για διαφήμιση σε ιδιωτικά κανάλια δεν δικαιολογεί τίποτα. Εκτος απο αυτό, η διαφήμιση φέρνει και ανταπόδοση, όταν κοστολογείται σωστά. Δεν είναι δωρεάν η διαφήμιση ούτε πεταμένη επένδυση

Αν ήταν ένα βότσαλο στη λίμνη η διαφήμιση του ΟΠΑΠ δεν θα γίνοταν σφαγή στις διαφημιστικές για αυτήν, ούτε θα πίεζαν τα ιδιωτικά ΜΜΕ για να υπάρξει αναδιανομή της διαφημιστικής πίτας με την ΕΡΤ φανερά έξω από αυτή. Μην νομίζεις ότι δεν ξερουμε γιατί μιλάμε. Τώρα το αν είναι δωρεάν η διαφήμιση ή πεταμένα λεφτά, φαίνεται από το πόσο πολύ έχει πέσει γενικότερα η διαφήμιση ως κλάδος σε καιρούς κρίσης. Είναι κατά κάποιο τρόπο πολυτελεια.

Οσο για τον ΟΤΕ, δεν θεωρώ ότι άλλαξε τίποτα προς το καλύτερο από τότε που τον πήραν οι γερμανοί. Και επειδή μπορώ να γνωρίζω και αρκετά από τα των υποδομών του, δεν θεωρώ ότι είχαμε και καμία τρομερή αναβάθμιση, τουλάχιστον όχι κάποια που δεν θα γίνοταν και αν δεν τον έπαιρνε η DT (με πολύ πλάγιο και ύπουλο τρόπο για να μην ξεχνιόμαστε).

Υπάρχουν και ιδιωτικές διαφημίσεις στα κρατικά κανάλια όπως και το ανάποδο. Για τις πιέσεις και αυτά δεν το έχω ακούσει. Η χρέωση της διαφήμισης είναι ανάλογη και τις αποδοτικότητας στην εκάστοτε περίοδο.

H nova δεν διακόπτει το πρόγραμμα για να δείξει διαφημίσεις, στέκεται στα λεφτά που χρεώνει κάθε μήνα. Δείχνει διαφημίσεις χωρίς να προσβάλει τον θεατή. Η ΕΡΤ/ΝΕΤ και χρεώνει και δείχνει διαφημίσεις, ελληνική μαγκιά

Δεν με ενδιαφέρουν οι αναβαθμίσεις, αλλα να ήταν βιώσιμη μια επιχείρηση όσο ήταν κρατική. Χρεοκόπησε και πουλήθηκε, μια που βρέθηκαν τα κορόιδα και την αγόρασαν, και μπλέξαν με τους Έλληνες και τον ελληνικό κρατικό μηχανισμό.

Ύπουλα πουλήθηκε; Λαμπάδα να τους ανάψεις. Αν εσυ ήσουν εκατομμυριούχος τον χρεοκοπημένο ΟΤΕ θα αγόραζες;

Είμαστε offtopic λίγο.

Και ένα μικρό σχόλιο πάνω στην ποιότητα των προγραμμάτων. Γράφει ο Parisv τα εξής:

Έχω αντίθετη άποψη. Όχι απαραίτητα για όσα λέει για τους Έλληνες, αλλά για το αν το κοινό επιβάλλει τα προγράματα ή τα προγράμματα διαμορφώνουν και την αντίληψη του κοινού. Ο κόσμος πάντα θα βλέπει τηλεόραση. Τόσο για να ενημερώνεται όσο και για να ψυχαγωγείται. Θεωρώ πως ο ρόλος πολλών ιδιωτικών καναλιών είναι τουλάχιστον ύποπτος όσον αφορά τη διαμόρφωση της αντίληψης του κοινού τους. Φαντασμαγορικά σώου και προβολή κάλπικων lifestyle με ταυτόχρονη αποσιώπηση κάθε φωνής που μπορούσε να ξυπνήσει τον κόσμο και να τον φέρει αντιμέτωπο με τα πραγματικά του προβλήματα, είχαν σαν αποτέλεσμα το κοινό να αποχαυνωθεί και να μην αντιδρά σε τίποτα. Η νέα γεννιά μπαίνει στην αγορά εργασίας με συνθήκες που θυμίζουν μεσσαίωνα και το μόνο που την απασχολεί είναι ποιος θα βγει από το reality αυτή την εβδομάδα. Και δεν είναι ελληνικό φαινόμενο αυτό. Και στη γειτονική Ιταλία τα ίδια έκαναν τα κανάλια του Μπερλουσκόνι, και όλοι αναρωτιούνται πως αυτός ο κρετίνος επανεκλέγεται. Δεν είναι τυχαίο το παράδειγμα. Αυτά τα κανάλια και τα προγράμματά τους είχαν σαν πρότυπο σε πολλά δικά μας σώου...

Δεν με ενδιαφέρουν οι αναβαθμίσεις, αλλα να ήταν βιώσιμη μια επιχείρηση όσο ήταν κρατική. Χρεοκόπησε και πουλήθηκε, μια που βρέθηκαν τα κορόιδα και την αγόρασαν, και μπλέξαν με τους Έλληνες και τον ελληνικό κρατικό μηχανισμό.

Ύπουλα πουλήθηκε; Λαμπάδα να τους ανάψεις. Αν εσυ ήσουν εκατομμυριούχος τον χρεοκοπημένο ΟΤΕ θα αγόραζες;

Είμαστε offtopic λίγο.

Από που κι ως που ο ΟΤΕ χρεωκοπημένος; Επειδή είχε δύο ελλειματικούς ισολογισμούς το 2004 και το 2005, αμέσως μετά τους ολυμπιακούς αγώνες (στους οποίους και ήταν ο βασικος χρηματοδότης); Πολύ εύκολη την έχεις την χρεωκοπία μου φαίνεται...

Απάντηση: Re: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Όσο για τα λεφτά, με 40 χ 12 μήνες έχεις 1)σταθερό 2)nova 3) internet 4)δωρεάν δορυφορικό εξοπλισμό. Αντί να δίνεις 10 και μια ζωή, χωρίς δυνατότητα επιλογής ή διακοπής.
Έχω σταθερό ΟΤΕ και δεν έχω καμία διάθεση να το κόψω. Έχω Ίντερνετ TELLAS και δεν έχω καμία διάθεση αλλά και δυνατότητα να το κόψω, αφού έχω ακόμα συμβόλαιο, και το συνδυάζω και με τον λογαριασμό του κινητού. Από NOVA θα ήθελα καθαρά τηλεόραση, αλλά σε μία λογική τιμή. Και για καθαρά τηλεόραση τα λεφτά που ζητάνε είναι πάρα πολλά.

Οπότε κανένα πρόβλημα για σένα. Αυτό που σου προσφέρουν δεν σε καλύπτει σύμφωνα με τα λεφτά που ζητάνε. Δεν θέλεις, δεν παίρνεις. Ελευθερία επιλογής