Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν ξέρω πόσο καλή εικόνα εννοείς, αλλά... ΝΕΤ, ΣΚΑΙ, ΚΟΝΤΡΑ, MEGA, STAR... έχουν καλή εικόνα.Υπαρχει κανενα Ελληνικο καναλι ειτε ψηφιακο ειτε αναλογικο με καλη εικονα;;;;; Πειτε μου για να το δω....
Λίγες ώρες κράτησε αυτό. Το είχα δει το πρωί της πρώτης μέρας. Το βράδυ της ίδιας μέρας που ξαναέβαλα ANT1 το σήμα είχε γίνει πάλι αδιαφανές, απλά από έντονο άσπρο που ήταν παλιά έχει γίνει λίγο πιο γκρι. Το ίδιο πράγμα είχε γίνει και στο STAR όταν είχε αλλάξει το σήμα του. Στην αρχή είχε γίνει πολύ διάφανο. Εμείς λέγαμε μπράβο, αλλά κάποιοι στο κανάλι μάλλον είπαν ότι δεν είναι ωραίο και δεν φαίνεται καλά, και ξαναέγινε έντονο. Αφού κάθονται στα κανάλια και ακούν αυτούς και όχι τους τεχνικούς, καλά να πάθουνε και αυτοί και εμείς. Μάλλον θα πρέπει να τους πάω την παλιά μου CRT τηλεόραση που ακόμα και όταν έβλεπα DVD έβλεπα πάνω αριστερά τα σήματα του MEGA, του ΑΝΤ1 και του STAR ταυτόχρονα. Είχαν κάψει την οθόνη και είχαν μείνει μόνιμα τα αποτυπώματα των σημάτων τους. Το έχουμε πει τόσες φορές, αλλά δεν ακούν τίποτα. Το κάνουν κάποιοι τεχνικοί, αλλά μετά επεμβαίνουν κάποιοι διευθυντάδες που δεν έχουν ιδέα από τεχνολογία (ή δεν ενδιαφέρονται) και τα σήματα επανέρχονται αδιαφανή.Και πρέπει να έχει αλλάξει και το σήμα του ANT1. Πρέπει να απέκτησε κάποια διαφάνεια, γιατί ανάλογα με την εικόνα από πίσω άλλαζε και χρώμα. Άσπριζε, γκριζάριζε, ανάλογα με την εικόνα από πίσω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.