ΑΝΤ1

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Οχι αλλα η εικονα του ΑΝΤ1 ειναι μετρο συγκρισης για την ποιοτητα σηματος
Αριστο -> Εξαιρετικο -> Πολυ καλο -> Καλο -> Μετριο -> Κατω του μετριου -> Κακο -> Κακιστο -> Αθλιο -> Minecraft -> ΑΝΤ1
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Υπαρχει κανενα Ελληνικο καναλι ειτε ψηφιακο ειτε αναλογικο με καλη εικονα;;;;; Πειτε μου για να το δω....
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν ξέρω πόσο καλή εικόνα εννοείς, αλλά... ΝΕΤ, ΣΚΑΙ, ΚΟΝΤΡΑ, MEGA, STAR... έχουν καλή εικόνα.
Μπορεί να μην είναι σε όλες τις εκπομπές, αλλά κακή φυσικά και δεν την λες. Ακόμα και το SUNNY έχει βελτιωθεί πάρα πολύ.
Μιλάμε για εικόνα σε τηλεόραση 47" LG LCD και είμαι μια χαρά ευχαριστημένος.
 
Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Νομίζω ότι ΝΕΤ και ΣΚΑΙ έχουν πολύ καλή ποιότητα - ειδικά το ΣΚΑΙ .Από κοντά και το MEGA , STAR (κατά τύχη...αλλά ακούγεται πολύ η συνένωσή τους :BDGBDGB53: )
 
Last edited by a moderator:
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

ΣΚΑΙ ΝΕΤέχουν πολύ καλή εικόνα.Το nickelodeon τους πλησιάζει.Πάντως και το MEGA και το STAR έχουν βελτιωθεί πολυ.Όσο για τον ΑΝΤ1 που θα πάει; κάποια μέρα θα ξυπνήσουν,θα κοιτάξουν το ημερολόγιο τους και θα δούν οτι γράφει 2012 και τότε μπορεί να κάνουν κάτι για να αναβαθμήσουν την ποιότητα της εικόνας.Γιατί για την ωρα ζούν στο 1990 οπότε πρέπει να είναι ευχαρηστημένοι οταν βλέπουν τι εκπέμπουν.
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Δεν τα ισοπεδωνουμε ολα, αγαπητε sakis.kom, απλως εχουμε ενα μετρο συγκρισης. Οταν δεν υπαρχει κατι τετοιο, πως να συγκρινεις; Οταν ολα "παιζουν" χαλια, εσυ θα τα δεις ολα καλα. Πες μου, παιζουν οπως ενα dvd; Το καναλι που σου ειπα να δεις, ετσι "παιζει" ...σαν dvd. Εχει και ηχο ac3 5.1!!!!
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Σαν καλό DVD, όχι δεν είναι.
Όπως και το κανάλι από Ιταλία δεν συγκρίνεται, αφού ουσιαστικά είναι HD και εννοείται πως είναι καλύτερο από τα SD.

Όπως επίσης και μια ταινία που έχει τώρα το STAR που για τα σημερινά πρότυπα είναι θολή, με κακή κίνηση και λάθος χρώματα.
Όταν όμως το κανάλι δεν την έχει σε άλλο καλύτερο υλικό, αυτό θα δείξει. Σε καινούριες σειρές όμως η εικόνα είναι πολύ καλή για SD κανάλι.
Παίζουν πολλά ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα που λαμβάνουμε.
 
Last edited:
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Μα εγω με την ΕΡΤ HD συγκρινω, οχι τα αλλα καναλια!!!! Και φυσικα ας μην μιλησουμε για κατι τοπικα, τα οποια αναλογικα ..."παιζουν" καλυτερα απο την αντιστοιχη ψηφιακη εκπομπη.
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Οι ειδήσεις είναι σε 16:9 (χωρίς WSS, εννοείται)

Η ποιότητα εικόνας εξακολουθεί να είναι μυωπία 3 βαθμών...
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Και ο Παπαδάκης το πρωί ήταν σε 16:9. Βελτίωση στην ποιότητα εικόνας δεν βλέπω παρά τα "σύγχρονα μηχανήματα".
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Ναι το είπε και ο ίδιος ο Παπαδάκης. Έκανε μάλιστα και πλάκα με το πως αδυνάτισαν ξαφνικά όλοι εκεί μέσα. Και πρέπει να έχει αλλάξει και το σήμα του ANT1. Πρέπει να απέκτησε κάποια διαφάνεια, γιατί ανάλογα με την εικόνα από πίσω άλλαζε και χρώμα. Άσπριζε, γκριζάριζε, ανάλογα με την εικόνα από πίσω.
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Το σημα του ΑΝΤ1 ειναι τραγικο, το μικρυναν νομιζω αλλα το transparency ειναι ακομα στο 0 ημαρτον τι φοβουνται μηπως δεν καταλαβουμε οτι τα σκουπιδια που σερβιρουν ειναι δικα τους?
Αφφυ και χωρις σημα με τετοια εικονα το καταλαβαινεις κατευθειαν οτι ειναι ANT1.
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

"...Απο σήμερα μάλιστα μπαινουν σε λειτουργια τα νεα μηνχανηματα αλλα και η νεα συγχερονη εικονα του ΑΝΤ1,
οπως και τα νεα γραφικα αλλα και το νεο STUDIO του κενρτικου Δελτιου με την Μαρια Χουκλη οπου και θα κανει σημερα πρεμιέρα.
"

Τώρα τι να σχολιάσω... τα νέα μηχανήματα του ΑΝΤ1... ή πως η μικρή ανηψιά μου γράφει καλύτερα κείμενα? :BDGBGDB55:

Το θέμα πάντως κύριε ΑΝΤ1, είναι πως για ακόμα μια φορά μας έβαλες τα γυαλιά (με όλη την σημασία της λέξης!).
 
Last edited:
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Και πρέπει να έχει αλλάξει και το σήμα του ANT1. Πρέπει να απέκτησε κάποια διαφάνεια, γιατί ανάλογα με την εικόνα από πίσω άλλαζε και χρώμα. Άσπριζε, γκριζάριζε, ανάλογα με την εικόνα από πίσω.
Λίγες ώρες κράτησε αυτό. Το είχα δει το πρωί της πρώτης μέρας. Το βράδυ της ίδιας μέρας που ξαναέβαλα ANT1 το σήμα είχε γίνει πάλι αδιαφανές, απλά από έντονο άσπρο που ήταν παλιά έχει γίνει λίγο πιο γκρι. Το ίδιο πράγμα είχε γίνει και στο STAR όταν είχε αλλάξει το σήμα του. Στην αρχή είχε γίνει πολύ διάφανο. Εμείς λέγαμε μπράβο, αλλά κάποιοι στο κανάλι μάλλον είπαν ότι δεν είναι ωραίο και δεν φαίνεται καλά, και ξαναέγινε έντονο. Αφού κάθονται στα κανάλια και ακούν αυτούς και όχι τους τεχνικούς, καλά να πάθουνε και αυτοί και εμείς. Μάλλον θα πρέπει να τους πάω την παλιά μου CRT τηλεόραση που ακόμα και όταν έβλεπα DVD έβλεπα πάνω αριστερά τα σήματα του MEGA, του ΑΝΤ1 και του STAR ταυτόχρονα. Είχαν κάψει την οθόνη και είχαν μείνει μόνιμα τα αποτυπώματα των σημάτων τους. Το έχουμε πει τόσες φορές, αλλά δεν ακούν τίποτα. Το κάνουν κάποιοι τεχνικοί, αλλά μετά επεμβαίνουν κάποιοι διευθυντάδες που δεν έχουν ιδέα από τεχνολογία (ή δεν ενδιαφέρονται) και τα σήματα επανέρχονται αδιαφανή.
 
Μετά την αναβάθμιση των μηχανημάτων του ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή στο Λάτσιο-παναθηναικος βλέπουμε εικόνα ένα σκαλί κάτω από HD!
Νομίζω ότι δουλευόμαστε ομαδικώς!!!!