ΑΝΤ1

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Όποιος έχει όρεξη να κάνει παράπονα αυτό είναι το τηλέφωνο του ANT1
τηλ. 210-6886100
fax: 210-6890304

Last edited:

Aν ειχε η VT φωνη θα ακουγα καντηλια.
Επισης το σημα του ANT1 ειναι τοσο opaque που θα παθουν burn in μεχρι και οι LCD :violent-smiley-030:

Πραγματικα εθεσε νεα στανταρ σημερα ο ΑΝΤ1.
4k -> 1080p -> 710p -> 576p -> 480p -> 360p -> 240p -> 0p -> Μεταδοση ANT1 Λεβαντε-Ολυμπιακος 14/02/2013

Συγχαρητηρια στα παιδια.

Last edited:

εφόσον έχουν ακόμα τα ίδια μηχανήματα από όταν ξεκίνησαν σαν Κανάλι τι περιμένετε;Σιγά μην ξοδευτεί ο Κυριάκου να πάρει καινούργια.Έχω δει Αφρικανικά Κανάλια στον Hotbird που έχουν καλύτερη Εικόνα.:afro:

Αναγκαστηκα να βαλω dynamic mode στη tv..και παλι σκοτεινη μου φαινεται η εικονα!!δεν υπαρχει λεμε!

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

εφόσον έχουν ακόμα τα ίδια μηχανήματα από όταν ξεκίνησαν σαν Κανάλι τι περιμένετε;Σιγά μην ξοδευτεί ο Κυριάκου να πάρει καινούργια.Έχω δει Αφρικανικά Κανάλια στον Hotbird που έχουν καλύτερη Εικόνα.:afro:

Είναι απασχολημένος να αγοράζει βαλκανικούς σταθμούς, όπως πρόσφατα το σλοβενικό Planet TV. Για την Ελλάδα επενδύει σε... τουρκικά σήριαλ και πάλι καλά να λέμε... :BDGBGDB55: :Banane0:

Ο ΑΝΤ1 έχει την πιο χάλια εικόνα και αυτό το έχω διαπιστώσει σε LCD, PLasma, CRT, Προβολέα και γενικά σε ότι απεικονίζει εικόνα :-p
Ειδικά οι περισσότερες ζωντανές εκπομπές είναι δράμα.... το ποδοσφαιρο δεν βλέπεται... και γενικώς είναι σαν τριτοτέταρτο επαρχιακό κανάλι σε εικόνα!! Όσους γνωστους εχω ρωτήσει την ίδια άποψη έχουν.... πονάνε τα ματάκια μας με την εικόνα του ΑΝΤ1 τις περισσότερες φορές.... ΕΛΕΟΣ δλδ!! στο 2013 να σου δινουν οι ξένοι καλή εικόνα(ποδοσφαιρο) και εσυ να την καταστρέφεις???

Μπηκε η γυναικα μου στο σπιτι και το ειχα στον ΑΝΤ1 και μου λεει
"Τι επαθε η τηλεοραση και δειχνει ετσι"
:flipout::flipout::flipout:

Το ακουω απο το ραδιο και εχει καλυτερη εικονα απο τον ΑΝΤ1 που το δειχνει.

Eστειλα και εγώ email. Θα στείλω και στη Team που είναι υπεύθυνη για τη πώληση των δικαιωμάτων του Europa League.

Η Εικόνα συναγωνίζεται της Επιδόσεις του Ολυμπιακού στο Γήπεδο:slapface:
πριν λίγο ανακάλυψα και έναν Κρυφό Κυνηγό που έχει η Λεβάντε.Τον κάλυπτε το Γρασίδι και ήταν τελείως...κρυφός:slug:

Last edited:
Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Η πλάκα είναι ότι στα τούρκικα έχει την καλύτερη εικόνα από όλες τις εκπομπές του!!!!!!
Αυτές οι παραγωγές διανέμονται σε Digital Betacam. Τα δικά του προγράμματα του ANT1 λογικά είναι μέσα από κάποιο format που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν.

digital.jpg

Τα δε live γεγονότα, λογικά περνάνε μέσα από αυτήν την... ενίσχυση...

wires.jpg

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Κάκιστη η σημερινή μετάδοση. Δεν ξεχώριζαν οι παίκτες στα μακρινά πλάνα. Δε νομίζω όμως ότι αυτό απασχολεί τους ανθρώπους του καναλιού. Όποιος ήθελε να δει το ματς, το έβλεπε στον ΑΝΤ1, δεν είχε άλλη επιλογή.

Eστειλα και εγώ email. Θα στείλω και στη Team που είναι υπεύθυνη για τη πώληση των δικαιωμάτων του Europa League.

Για δώσε email να τους κραξουμε λίγο . Τέτοια λάσπη στην εικόνα, ντροπή στον αντεννα.

Ναι στα αγγλικά. Τους έχω στείλει και άλλη φορά email και μου απάντησαν στα αγγλικά.