ΑΝΤ1

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Και με αρκετά καλή ποιότητα εικόνας ειδικά στα πρώτα πλάνα που παρουσίαζαν το παιχνίδι..
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Η ταινια παιζει σαν ...VHS!!Παλιός καλός ΑΝΤ1!!!
 
Ερώτηση για εικόνα και χρώματα Ελληνικών καναλιών

Έχω μια απορία ρε παιδιά, γιατί ο Αντ1 εκπέμπει λές και είναι γκρίζο τοπίο ενώ το σταρ έχει ολοζώντανα χρώματα και εικόνα;;;;

Γιατί μερικά κανάλια είναι πιο ζωντανά απο άλλα; π.χ το αλφα ενώ έχει καθαρή εικόνα έχει ελαφρώς γκρίζα χρώματα όπως και το έψιλον.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Το είχα πάντα απορία...ειδικά το σταρ όσο το θυμάμαι είχε πάντα ολοζώντανα χρώματα.
 
Απάντηση: Ερώτηση για εικόνα και χρώματα Ελληνικών καναλιών

Γιατί ένας γιατρός είναι καλύτερος από έναν άλλον? Γιατί ένας δικηγόρος γνωρίζει περισσότερα από έναν συνάδελφό του? Γιατί ένας μηχανικός φτιάχνει καλύτερα σπίτια από ένα άλλον?
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

χεχε! Οπως έλεγε και ο Ορέστης Μακρής στο "Έξω οι κλέφτες": Με φάβα γυναικα, με φάβα. Να έχουμε και λίγη ρέγουλα στη αλλαγή. :antlers:
 
Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Για το χθεσινό κακό HD ο ΑΝΤ1 λέει ότι οφείλεται στις πολύ κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή που γυρίζεται το reality στην συνέχεια δεν θα είναι έτσι, επίσης σε ένα μήνα το κανάλι θα μεταδίδει ότι native HD προγράμματα έχει σε HD.
 
Re: Απάντηση: Ερώτηση για εικόνα και χρώματα Ελληνικών καναλιών

Γιατί ένας γιατρός είναι καλύτερος από έναν άλλον? Γιατί ένας δικηγόρος γνωρίζει περισσότερα από έναν συνάδελφό του? Γιατί ένας μηχανικός φτιάχνει καλύτερα σπίτια από ένα άλλον?

Ναι οκ, απλά ήθελα να ενημερωθώ τι είναι αυτό που κάνει ένα κανάλι να εκπέμπει καλύτερα χρώματα...μου κάνει εντύπωση αφού ο αντ1 ανήκει σε ζάμπλουτος ιδιοκτήτες και θα έπρεπε να έχει τον καλύτερο εξοπλισμό... όμως τον καλύτερο εξοπλισμό σε τι; καλύτερες κάμερες; καλύτερο τι για να φτάσει π.χ το σταρ? Τι κάνει το σταρ να έχει τόσο ζωντανά χρώματα και τον αντ1 γκρίζα;
 
Re: Εντυπώσεις και προβλήματα μετάδοσης της Digea

Είναι λές και με άκουσε ο Νίκος Μαστοράκης και έγραψε χθές αυτό

OI NOMAΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ
Τελικα οι "Νομαδες" δεν εκαναν επελαση στα νουμερα τηλεθεασης, ουτε υπηρξαν καταστροφεις των αλλων καναλιων. Ενα αξιοπρεπες (πλην χαμηλο για το κοστος του ριαλιτι) 27%, που σημαινει οτι Alpha και Σκάϊ κρατησαν αξιοπρεπη σταση απεναντι στους εισβολεις. Πιστευω οτι στις επομενες βδομαδες η θεαματικοτητα θα ανεβει, εκτος και αν οι παθογενειες της πρεμιερας πολλαπλασιαστουν. Και ηταν ουκ ολιγες. Εν αρχη ην, η εικονα. Ο ΑΝΤ1 δεν ειχε ποτε καλες σχεσεις με την εικονα και τον ηχο. Οσο κι αν ο Θοδωρης Κυριακου καμωνεται για τις επιτυχιες του Ομιλου στο εξωτερικο, το ενταυθα το εχει ολιγον τι χεσμενο. Τεχνικος εξοπλισμος αντικα και χαμηλη αισθητικη, κατατασσουν τον ΑΝΤ1 μια θεση πριν το Ε σε οπτικοακουστικη αθλιοτητα. Το Nomads ειχε απαραδεκτη (εικαστικα) εμφανιση, παντελη ελλειψη color correction και grading, με αποτελεσμα απο καμερα σε καμερα να υπαρχουν τραγικες διαφορες και οι παικτες να ειναι γαλαζοδέρματοι.
Ενω οι ομαδες ειναι συναρπαστικα πιο ενδιαφερουσες απο εκεινες του Survivor και οι δοκιμασιες προδιαγραφονται πολυ πιο σκληρες απο τα "παιχνιδια κατασκηνωσης" του Σκάϊ, ηχος και εικονα προδωσαν μια κατα τα αλλα πολυ καλυτερη παραγωγη.
Μονταζ χλιαρο και ομοιο με θεματακια του δελτιου ειδησεων, μιξάζ ερασιτεχνικο και οι επιλογες του σκηνοθετη σε γωνιες ληψης τοσο λαθος που στη μια καμερα, οπτικα ηταν μπροστα οι Φωτιες και, αμεσως μετα, στην αλλη οι Ωκεανοι.
Γενικα μυριζε σαν να πηρε ο ΑΝΤ1 ενα ματσο ασχετους, απαιδευτους και ακαταλληλους να στηριξει πανω τους (για να κανει οικονομια, βεβαια) ολοκληρη τη λοκομοτίβα του νεου του προγραμματος. Η δουλεια καμεραμεν, ηχοληπτων, μοντερ και αλλων, πληρως αναξια του concept αλλα και των παικτών και η παρουσια του Αρναουτογλου ως Master of Ceremonies, για εκεινους που ελεγαν τον Σακ Ταν αγραμματο, υπογραμμισε οτι "υπαρχουν και χειροτερα."
Nomads, δεκα φορες καλυτερο απο το Survivor, με εικαστικα ευτελη παρουσια. Να τους χαρισουμε ενα Resolve εκει στο Μαρουσι;
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Οι ενστάσεις του Μαστοράκη πολύ εύστοχες όλες.
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Κακά τα ψέματα, επειδή το συγκρίνουμε με το περυσινό ριαλιτι του ΣΚΑΙ, εκεί ήταν τουρκικη παραγωγη και λογικά το τελικο προϊόν ήταν αποτέλεσμα τουρκικών μηχανημάτων και τουρκικών χεριών.
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Από όσο γνωρίζω η Τουρκία δεν παράγει production εξοπλισμό.

Το ζήτημα είναι ότι το NOMADS δεν έχει και την καλύτερη παραγωγή από πίσω. Τώρα ποιος τη κάνει, ή το εάν χρησιμοποιούν Grass Valley ή Sony, λίγο ενδιαφέρει νομίζω.
 
Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Στην Τουρκία δεν υπάρχει σοβαρό κανάλι που να μην είναι σε HD εδώ και χρόνια.Ειμαστε έτη φωτός πίσω.Φοβερη εικονα σε ολα.Το nomads γυρίζεται σε HD από την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα έτσι τουλάχιστον είχε γραφεί στον τύπο.Τωρα εάν ο ΑΝΤ1 έκανε εκπτώσεις για οικονομικούς λόγους και έστειλε δικό του εξοπλισμό με δικούς του τεχνικούς με μηδενική εμπειρία στο HD τότε έλεος
 
Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Εγώ πάλι είχα διαβάσει παλιότερα πως ο ant1 δεν ήθελε το survivor γιατί δεν θα είχε τον έλεγχο της παραγωγής και έψαχνε κάτι που θα ήταν στα μέτρα του
 
Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Στην Τουρκία δεν υπάρχει σοβαρό κανάλι που να μην είναι σε HD εδώ και χρόνια.Ειμαστε έτη φωτός πίσω.Φοβερη εικονα σε ολα.Το nomads γυρίζεται σε HD από την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα έτσι τουλάχιστον είχε γραφεί στον τύπο.Τωρα εάν ο ΑΝΤ1 έκανε εκπτώσεις για οικονομικούς λόγους και έστειλε δικό του εξοπλισμό με δικούς του τεχνικούς με μηδενική εμπειρία στο HD τότε έλεος

Δεν ξέρω για τα ιδιωτικά, αλλά αν δεις, τα 15 κανάλια της κρατικής τους είναι όλα HD...
http://www.trt.net.tr/anasayfa/canli.aspx?y=tv&k=trt1
 
Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Φίλε και τα δημόσια που δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς είναι χάνεται η μπάλα είναι όλα σε Full HD και με αγγλόφωνη έκδοση το trt world και με κανάλι υπερυψηλής ευκρίνειας trt 4k και τα ιδιωτικά έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο με full HD εικόνα υπηρεσίες hbbtv και ελεύθερα στους δορυφόρους turksat,ο τουρκος χρησιμοποιεί τον ίδιο πολύ καλό εξοπλισμό και για τις παραγωγές του στην Ελλάδα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Είναι 15 και εκπέμπουν ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ, δες το λινκ!Και εμείς εδώ φωνάζουμε για το αν θέλουμε ερτ4 και επενδύσεις για HD...
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Απο όσο κατάλαβα, τα σχόλια του Ν.Μαστοράκη είχαν να κανουν κυρίως με τη σκηνοθεσία και το post processing του υλικου και όχι τόσο στο πως φτανει στους δεκτες μας. Πως ειχαν διαφορετικό colour grading σε διαφορετικές σκηνες και απο διαφορετικές καμερες, ασυνεχεια στο μονταζ κτλ. Πρεπει να φωναξουμε τον nvianitaki να μας πει.. Νικο ακουυυς;;;!
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

πέρασα τυχαια απο τον ΑΝΤ1 χθες που έπαιζε το Minority Report, και δάκρυα θλίψης κύλησαν στα μάτια μου!!! :twoguns:
 
Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Και μόνο που το πρόβαλαν σε αυτό το χάλι φανερώνει την προχειρότητα και την αντιμετώπιση που έχουν ως προς την ποιότητα της εικόνας όπου βγάζουν προς τα έξω , και το μοναδικό HD που προβάλουν αγγαρεία το κάνουν οι άχρηστοι και αν μπορούσαν θα έβγαιναν και ασπρόμαυρα..........
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

πέρασα τυχαια απο τον ΑΝΤ1 χθες που έπαιζε το Minority Report, και δάκρυα θλίψης κύλησαν στα μάτια μου!!! :twoguns:

Πραγματικά νόμιζες ότι μπήκες σε μηχανή του χρόνου!!!ΛΑΣΠΗ ΣΚΕΤΗ!!!