Anti - Beatles

Εννοείς όσες απομένουν μετά την ακρόαση των Μακάρτνυ και Έλτον Τζον; (Για τους δύο πρώτους εννοώ...)

Αυτό είναι στα όρια της σχιζοφρένειας βρε συ...Υπάρχει άνθρωπος που να έχει στην ίδια δισκοθήκη Monk και Έλτον Τζον; Ρε τι μαθαίνει κανείς...

Τζέκυλ και Χάιντ...:AFADF0:

κάθε άλλο.
πρέπει νάχει γύρω στους 10 από τον καθένα.
Όπως και εγώ αν και δυστυχώς μονκ έχω 4, αλλά σε πρώτη ευκαιρία....:violent-smiley-030:

κάθε άλλο.
πρέπει νάχει γύρω στους 10 από τον καθένα.
Όπως και εγώ αν και δυστυχώς μονκ έχω 4, αλλά σε πρώτη ευκαιρία....:violent-smiley-030:

Δωσ' τους μου και υπόσχομαι να βάλω εικόνισμα του Lennon με καντήλι να καίει από κάτω νυχθημερόν...:flipout:

Κατάλαβες Νίκο!
Αυτό που σου έλεγα
Οι εμμονές κάποια στιγμή ίσως πιάσουν τόπο
Λέγε λέγε το κοπέλι……

Και ο τελευταίος μεγάλος μαύρος ήρωας είναι αυτός!

images

Τι????δεν είναι?...... you had to be there

Do the right thing Νίκο!

:flipout:

Ναι κατάλαβα. Έτσι κι αλλιώς κάποιες ήδη έχουν αρχίσει να πιάνουν τόπο. Απλά η συγκεκριμένη δεν...

προσωπικά στον αγώνα να μπητλοποιήσω την κατηγορία απλά I don't give a shit.
Εμένα μου φτάνουν.

κρίμα που κάποιοι γεννηθήκατε αργότερα.
Ατυχίες υπάρχουν αρκετές στο σύμπαν αυτό.

Να ρε συ. Αυτό εννοώ. Τέτοια τα επιδιώκουμε, όχι μας πειράζουν.

Αλλά όχι και να βγούμε και dumbs επειδή δεν αγαπάμε McCartney. Τι αμαρτίες πληρώνουμε?:grandpa:

Ο καλύτερος τρόπος για να μην γεράσεις είναι να το δηλώνεις….
Αλλά να το δηλώνεις με ειλικρίνεια και χωρίς πόζες

2010
smlpackshot.jpg

Αφήστε το ροκ, το πανκ και το μέταλ και πιάστε την soul!!!:afro:
Άλλη μενταλιτέ!
Πάντως μου αρέσουν οι Beatles, μετά το '65. Βέβαια όταν ήμουν 20-22 είχα σαν πεποίθηση ότι οι Publis]c Enemy ήταν το μεγαλύτερο συγκρότηαμ του πλανήτη, προϊόντως του χρόνου όμως εξετίμησα μουσικές που δεν θα διανοούμουν ότι θα άκουγα ποτέ.

Am I getting soft? Perhaps....θέλω να πιστεύω όμως ότι το κάνω με στυλ...

προσωπικά στον αγώνα να μπητλοποιήσω την κατηγορία απλά I don't give a shit.
Εμένα μου φτάνουν.

κρίμα που κάποιοι γεννηθήκατε αργότερα.
Ατυχίες υπάρχουν αρκετές στο σύμπαν αυτό.

Σίγουρα, Μητσο.
Εσυ θεωρείς εαυτόν τυχερό που έζησες τους Beatles
Αλλοι ίσως, επειδή "εζησαν" τη Γερμανία στα 70's
Εγω θεωρώ το ευτό μου τυχερό που εζησα τους Drive και τους Nightstalker
Οι νεώτεροι τους ΟΜ (διάολε, απίστευτη μπάντα).
Διαφορετικά συστήματα αναφοράς και διαφορετικοί παρατηρητές. :flipout:
Το απόλυτο όμως δεν υπάρχει.
Και αν πιστεύεις οτι το κατέχεις, απλώς απατάσαι.
Απ την άλλη, μπορεί να είναι και πολύ ομορφα να ζεις σ ενα απατηλό κόσμο....

ρε συνέλθετε.
Είπα κάτι τέτοιο περί απολύτου?:violent-smiley-030:

γιά beatles μιλάμε...

πως λέμε ξέρεις από βέσπα?

Αυτό που είναι περίεργο με τα Σκαθάρια είναι ότι όλοι οι φίλοι τους ή τουλάχιστον στην συντριπτική τους πλειοψηφία, είναι από εκείνη την παλιά εποχή που τους έζησαν,
ελάχιστους νεώτερους έχω συνατήσει που να τους θεωρούν σπουδαίους. Ενώ πολλοί από τις νεώτερες γενιές θεωρούν άλλα γκρούπ της εποχής σημαντικά, stones, velvets, stooges, sonics όπως είπώθηκε πιο πάνω και ένα σωρό ακόμη. Για τους Beatles συνήθως αναρωτιούνται: μα τι το τόσο σπουδαίο έκαναν για να θεωρούνται τεράστια μπάντα;;;;

Ως λογικος ανθρωπος καταλαβαινω οτι ο καθενας εχει τις προτιμησεις του σε ειδη μουσικης και καλλιτεχνες και ειναι παρα πολυ συνθετος ο τροπος με τον οποιο κτιζονται μεσα μας αυτες οι προτιμησεις.

Ως φανατικος οπαδος των sixties θεωρω απολυτα τυχερο οποιον εζησε απο πρωτο χερι αυτη την εποχη.

Ως λατρης της μουσικης και μεσα στον ωκεανο της μουσικης και των Beatles (και αλλων πολλων συγκροτηματων) θεωρω χωρις νοημα, να προσπαθησει εστω καποιος, να υποβαθμισει το κορυφαιο συγκροτημα ολων των εποχων. Ακομα κιαν δεν αρεσουν πολυ σε καποιους πρεπει να αποδεχτουν οτι ειναι οι μεγαλυτεροι ολων. Η σημαντικοτητα ενος συγκροτηματος δεν εξαρταται απο το αν αρεσει σε μας ή οχι...

Ανηψιέ εμένα γιατί δέν μέ απέκλεισαν απ´εδώ μέσα, παρότι ποτέ δέν είχα τά Σκαθάρια πολύ ψηλά.?:flipout::flipout:

Πάντα μέ Stones,VU,Iggy Dylan(μέ αυτόν θάμαι γιά πάντα,μιάς και τέτοιος μουσικός χαμαιλέων δύσκολα ξαναδημιουργείται)καί punk ήμουν..
Ομως τούς Beatles άν τούς ακούσει κανείς αποκομένους απ´την εποχή τους και αυστηρά μουσικά,θά βρεί πολύ ψωμί...Πραγματικά υπέροχο pop συγκρότημα.....(ξέρω οι fan θά μέ δείρουν...)
Απ´εκεί και περα άμα φτάσεις και εσύ στά 50 σου δέν θάχεις ξεγράψει,ούτε ''φτύσει'' όλους τούς ήρωες τών εφηβικών ή μετεφηβικών σου χρόνων..
Η ζωή κάνει κύκλους ..:grandpa:

Οπως και επίσης η ζωή δέν είναι ένα διαρκές προχώρημα πρός τά εμπρός ..Πάνω σέ κάποια παλιότερα ''ιχνη'' περπατά γιά νάβρει νέες ατραπούς ...
Δεν ανήκω ούτε σέ αυτούς πού αποθεώνουν μόνον τά ''νέα πρόσωπα''(πού πάμπολλα εξ´αυτών θά παλιώσουν και θά απομείνουν 3-4 σέ βάθος χρόνου)αλλά ούτε σέ αυτούς πού θεωρούν οτι η ''ζωή τέλειωσε στά 70's''..

Aλλως τε και αυτά πού ακούω σήμερα είναι ένας συνδυασμός παρελθόντος,παρόντος και μέλλοντος..

Αλλά πέρα από τά παραπάνω γουστάρω τρελλά τά μανιφέστα διαμαρτυρίας σου....:flipout::a0210::a0210::grinning-smiley-043...

Φτύσε τούς Beatles οσο θές,αλλά μήν τρομάξεις άν καμιά φορά τούς ακούσεις στά όνειρά σου νά σού τραγουδάν και νά γουστάρεις....:2thumb22sup::2thumb22sup:

Ως λογικος ανθρωπος καταλαβαινω οτι ο καθενας εχει τις προτιμησεις του σε ειδη μουσικης και καλλιτεχνες και ειναι παρα πολυ συνθετος ο τροπος με τον οποιο κτιζονται μεσα μας αυτες οι προτιμησεις.

Ως φανατικος οπαδος των sixties θεωρω απολυτα τυχερο οποιον εζησε απο πρωτο χερι αυτη την εποχη.

Ως λατρης της μουσικης και μεσα στον ωκεανο της μουσικης και των Beatles (και αλλων πολλων συγκροτηματων) θεωρω χωρις νοημα, να προσπαθησει εστω καποιος, να υποβαθμισει το κορυφαιο συγκροτημα ολων των εποχων. Ακομα κιαν δεν αρεσουν πολυ σε καποιους πρεπει να αποδεχτουν οτι ειναι οι μεγαλυτεροι ολων. Η σημαντικοτητα ενος συγκροτηματος δεν εξαρταται απο το αν αρεσει σε μας ή οχι...

που εισαι ρε jack... σε χασαμε...:ernaehrung004::ernaehrung004:

Σιγουρα η ζωη κανει κυκλους...εχω πιασει αρκετες φορες τον εαυτο μου να χαζευει μενοντας με ανοικτο το στομα πραγματα που εφτυνα πριν δεκα χρονια και αντιστροφως να φτυνω την πλειοψηφια οσων λατρευα τοτε...Υπαρχουν και εξαιρεσεις αυτο ειναι σιγουρο....
Η ζωη με την μουσικη μονο ως κυκλοθυμικη μπορει να χαρακτηριστει,μια κυκλοθυμικοτητα που αποκτα μεγαλυτερη 'μαζα' αν συνδιαστει με την κυκλοθυμια (sic) που κρυβει ο 'ασθενης' μεσα του....
Δεν υπαρχει λογος να το κρυβουμε...αρρωστοι ειμαστε...περιπλανομενοι στα τοπια που αναπλαθονται στα αυλακια ενος δισκου,,,διαταραγμενες προσωπικοτητες που προτιμαμε να μεινουμε χωρις φραγκο στην τσεπη,ετσι ωστε οι οριζοντες μας και οι 'κεραιες' να ξεδιψασουν απο την αεναη διψα που μας τρωει τα σωθικα....

Ολα καλα ειναι αρκει να μας εκφραζουν...και δεν αναφερομαι βεβαια στο κοινωνικο status του καθενος, αλλα στην διαφορετικοτητα των εμπειριων που κουβαλαμε μεσα μας...

Μουσικη για μενα ειναι αυτο που λεει ο φιλαρακος μου Bill Callahan......It's a way,to be free...

Εγω παντως τους γουσταρα και τους γουσταρω (ιδιως απο Rubber Soul και μετα)...Μαλλον θα φταιει το μεταλ που ακουγα μικρος και οπως φαινεται μου καψε το κεφαλι(το οτι ειναι καμενο ειναι 100% certified)...Οπως και τους Kinks και τους Sonics...Αλλα γιατι ρε γαμωτη μου οταν πολλες φορες ακουγα κατι καινουριο μου θυμιζε αυτους?

Re: Απάντηση: Anti - Beatles

Εγω παντως τους γουσταρα και τους γουσταρω (ιδιως απο Rubber Soul και μετα)...Μαλλον θα φταιει το μεταλ που ακουγα μικρος και οπως φαινεται μου καψε το κεφαλι(το οτι ειναι καμενο ειναι 100% certified)...Οπως και τους Kinks και τους Sonics...Αλλα γιατι ρε γαμωτη μου οταν πολλες φορες ακουγα κατι καινουριο μου θυμιζε αυτους?

Τι ακουσες??Mariah Carey:flipout:

ps...Δεν σοβαρολογω ουτε συγκρινω...μην παρεξηγηθω

Re: Απάντηση: Anti - Beatles

Εσυ δεν προκειται να παρεξηγηθεις...Εχεις το Monotheist για αβαταρ..:worshippy:

Ειπαμε...η γιορτινη περιοδος προσφερεται για "λειτουργιες"...

Οταν με το καλο φθασει ο Μαρτιος,ξερω απο τωρα πως θα ακουω μονο Tool...

Παραξενα πραγματα...μυστηρια